Ως βυζολάγνος έπρεπε.Καλά ρε φίλε δεν διάβασες ότι όποιος πηγε μαζί της έπαθε ακριβώς τα ίδια ;
Που είσουν όταν τα γράφαμε;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Ξέρει κανείς πότε γυρνάει Η νίκη από το Περδίκκα 1..? Σκεφτόμουνα να κατέβω μετάξι μετά από καιρό (δέκα μέρες)
Captainmikel
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2021
- Like
- 133
- Πόντοι
- 0
Α και βγαίνοντας από το δωμάτιο..έψαχνα τη τσατσά..κάπου είχε κρυφτεί
Τη πάτησα και εγώ, παιδιά μακριά. ΜΑΥΡΟ.Η συμπεριφορά της τσατσάς...να πάρει τα λεφτά..σε κοιτάει στα χέρια...
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ...δεν δεχόταν ότι η κοπέλα δεν έκανε τη δουλειά της.......μάθει μύστες μη ξαναπάει κανείς...άιντε με τις μαλακισμενες εκεί πέρα..και δε τα ρίχνω απαραίτητα στη κοπέλα που μπορεί να ήταν άπειρη και αγχωμένη καθώς πρώτη μέρα στη δουλειά...αλλά με τη πίεση που της ασκούν να εξαφανίζεται από το δωμάτιο στο 8άλεπτο...ΜΑΥΡΟ...να μάθουν να φέρονται στους πελάτες....
H αποψινή μου τσάρκα Φυλής και πέριξ ήταν ίσως η πιο αποκαρδιωτική όλων των εποχών. Χοντρές γριές που δεν θα γαμούσες ούτε επ' αμοιβή (δική σου), κάμποσα μαγαζιά κλειστά, τεράστιες αναμονές οπουδήποτε εργαζόταν μια νορμάλ κοπέλα, δλδ σε δυο-τρία... Κατέβηκα με σκοπό να γαμήσω (ενώ συνήθως πάω για τσάρκα και βλέποντας και κάνοντας), αλλά αυτό κατέστη αδύνατον. Η Εβελίνα από τέως Αχαρνών 85 εξαφανισμένη απ' το καλοκαίρι, η μαύρη Μπιούτι -που σ' αυτήν κυρίως στόχευα- εξαφανισμένη εδώ και μήνες ενώ γράφονται εδώ μέσα κριτικές με ημερομηνία 7/1/22 (ΕΛΕΟΣ!), η Μαρία η Αλβανή έχει γίνει φόλα όπως είχα προαναφέρει στο νήμα (και η υγιεινή του χώρου είναι της πλάκας, κάτι που είχα ξεχάσει να θίξω), η Τζένη, μια πανύψηλη μοντέλα από Φωκαίας που είχα στο στόχαστρο ήταν επίσης απούσα, η Άννα με το τατού είχε ουρές τύπου ΙΚΑ στη Φιλιππίδου (και μάλλον φόλεψε κι αυτή, αν διαβάζω καλά) και μια Ουκρανή Ελένη, new entry που είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή στη Φυλής με θετικές εντυπώσεις, ήταν επίσης απασχολημένη με μισάωρο πρόγραμμα, κάτι που δεν έχω ιδέα τι είναι και ποιοι το παίρνουν. Overall: Αυτό που επισφράγισα σήμερα είναι η ανισορροπία προσφοράς-ζήτησης στην περιοχή => Πολύς κόσμος έχει νοσήσει ή απλά αδιαφορεί για τον covid, ενώ αντίθετα οι πουτάνες είτε φοβούνται είτε έχουν αποσυρθεί λόγω μέτρων, κακής οικονομικής κατάστασης κλπ... Συνεπώς αν δεν θες να γαμήσεις κάποιο 60χρονο εξάμβλωμα, τα πράγματα είναι ζόρικα και μάλλον πρέπει να προσπαθήσεις στην πρωινή βάρδια μιας καθημερινής.
ΥΓ. Κερασάκι στο αποψινό ναυάγιο, γύρω στις 6μισι-7μισι που βρισκόμουν στην περιοχή, ήταν οι ξινισμένες τσατσάδες και κοπέλες αφ' ενός και οι διάφορες εναλλακτικές γκόμενες που περιφέρονταν στους δρόμους αφ' ετέρου, κοιτάζοντας δεξιά-αριστερά σαν τους ροφούς, βγάζοντας selfies ή φωτογραφίες με ονόματα δρόμων (!) και γενικώς κάνοντας τουρισμό. Δεν ξέρω ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ γύρευαν όλες αυτές εκεί και σίγουρα δεν κατευθύνονταν σε κάποιο κοινό event γιατί ήταν διάσπαρτες. Πραγματικά σε λίγο καιρό δεν θα μπορούμε ούτε να γαμήσουμε, δεν θα ξέρουμε με ποιον ή ποια θα βρεθούμε αντιμέτωποι έξω από κάποιο μπουρδέλο.
ΥΓ2. Εν μέρει αποδίδω το φαινόμενο και σε Airbnb που ενδεχομένως αξιοποιούνται στην περιοχή, γιατί κάποιοι εκ των εναλλακτικών που συναντούσα ήταν Ευρωπαίοι και Ευρωπαίες. Αλλά οι περίεργες κοντοκουρεμένες και ψαγμένες ελεεινίδες δεν ξέρω αν σχετίζονται μ' αυτό, ή κάποιο πάρτι, ή κάποιο μαγαζί που έχει ανοίξει εκεί γύρω, ή κάποιο συνδυασμό όλων αυτών. Γαμώ το σπίτι τους σε κάθε περίπτωση, ας πάνε Γκάζι.
ΥΓ. Κερασάκι στο αποψινό ναυάγιο, γύρω στις 6μισι-7μισι που βρισκόμουν στην περιοχή, ήταν οι ξινισμένες τσατσάδες και κοπέλες αφ' ενός και οι διάφορες εναλλακτικές γκόμενες που περιφέρονταν στους δρόμους αφ' ετέρου, κοιτάζοντας δεξιά-αριστερά σαν τους ροφούς, βγάζοντας selfies ή φωτογραφίες με ονόματα δρόμων (!) και γενικώς κάνοντας τουρισμό. Δεν ξέρω ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ γύρευαν όλες αυτές εκεί και σίγουρα δεν κατευθύνονταν σε κάποιο κοινό event γιατί ήταν διάσπαρτες. Πραγματικά σε λίγο καιρό δεν θα μπορούμε ούτε να γαμήσουμε, δεν θα ξέρουμε με ποιον ή ποια θα βρεθούμε αντιμέτωποι έξω από κάποιο μπουρδέλο.
ΥΓ2. Εν μέρει αποδίδω το φαινόμενο και σε Airbnb που ενδεχομένως αξιοποιούνται στην περιοχή, γιατί κάποιοι εκ των εναλλακτικών που συναντούσα ήταν Ευρωπαίοι και Ευρωπαίες. Αλλά οι περίεργες κοντοκουρεμένες και ψαγμένες ελεεινίδες δεν ξέρω αν σχετίζονται μ' αυτό, ή κάποιο πάρτι, ή κάποιο μαγαζί που έχει ανοίξει εκεί γύρω, ή κάποιο συνδυασμό όλων αυτών. Γαμώ το σπίτι τους σε κάθε περίπτωση, ας πάνε Γκάζι.
Τελευταία τροποποίηση:
Philanderer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.231
- Πόντοι
- 481
Να συμφωνήσω πως η κατάσταση ειναι αποκαρδιωτική με έλαχιστες εξαιρέσεις , υπάρχουν ακόμη ενα δυο καλα στανταράκια.H αποψινή μου τσάρκα Φυλής και πέριξ ήταν ίσως η πιο αποκαρδιωτική όλων των εποχών. Χοντρές γριές που δεν θα γαμούσες ούτε επ' αμοιβή (δική σου), κάμποσα μαγαζιά κλειστά, τεράστιες αναμονές οπουδήποτε εργαζόταν μια νορμάλ κοπέλα, δλδ σε δυο-τρία... Κατέβηκα με σκοπό να γαμήσω (ενώ συνήθως πάω για τσάρκα και βλέποντας και κάνοντας), αλλά αυτό κατέστη αδύνατον. Η Εβελίνα από τέως Αχαρνών 85 εξαφανισμένη απ' το καλοκαίρι, η μαύρη Μπιούτι -που σ' αυτήν κυρίως στόχευα- εξαφανισμένη εδώ και μήνες ενώ γράφονται εδώ μέσα κριτικές με ημερομηνία 7/1/22 (ΕΛΕΟΣ!), η Μαρία η Αλβανή έχει γίνει φόλα όπως είχα προαναφέρει στο νήμα (και η υγιεινή του χώρου είναι της πλάκας, κάτι που είχα ξεχάσει να θίξω), η Τζένη, μια πανύψηλη μοντέλα από Φωκαίας που είχα στο στόχαστρο ήταν επίσης απούσα, η Άννα με το τατού είχε ουρές τύπου ΙΚΑ στη Φιλιππίδου (και μάλλον φόλεψε κι αυτή, αν διαβάζω καλά) και μια Ουκρανή Ελένη, που είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή στη Φυλής με θετικές εντυπώσεις, ήταν επίσης απασχολημένη με μισάωρο πρόγραμμα, που δεν έχω ιδέα τι είναι και ποιοι το παίρνουν. Overall: Αυτό που επισφράγισα σήμερα είναι η ανισορροπία προσφοράς-ζήτησης στη ζώνη της Φυλής => Πολύς κόσμος έχει νοσήσει ή απλά αδιαφορεί για τον covid, ενώ αντίθετα οι πουτάνες είτε φοβούνται είτε έχουν αποσυρθεί λόγω μέτρων, κακής οικονομικής κατάστασης κλπ... Συνεπώς αν δεν θες να γαμήσεις κάποιο 60χρονο εξάμβλωμα, τα πράγματα είναι ζόρικα και μάλλον πρέπει να προσπαθήσεις στην πρωινή βάρδια μιας καθημερινής.
Γνώριζε πως η Εβελίνα έχει μετακινηθεί Περγάμου 1 όροφος, και η νταρντάνα Μπιούτη εθεάθη χτες να εισέρχεται φυλης 66 μεταμεσονύχτια βάρδια.
Μηπως οι περίεργες κοντοκουρεμένες και ψαγμένες ελεεινίδες είχαν επισκεφτεί το θέατρο που βρίσκεται εκεί κοντά και τις πέτυχες με το τέλος της παράστασης?
Τελευταία τροποποίηση:
Α, ελα ρε! Πολυ χρησιμες και οι δύο πληροφορίες. Απλώς απέκλεια την ύπαρξη μεταμεσονύκτιας εκεί πέρα, αυτή την περίοδο, και θεωρούσα μια κριτική που ανέβηκε χτες ως ετετεροχρονισμένη.Να συμφωνήσω πως η κατάσταση ειναι αποκαρδιωτική με έλαχιστες εξαιρέσεις , υπάρχουν ακόμη ενα δυο καλα στανταράκια.
Γνώριζε πως η Εβελίνα έχει μετακινηθεί Περγάμου 1 όροφος, και η νταρντάνα Μπιούτη εθεάθη χτες να εισέρχεται φυλης 66 μεταμεσονύχτια βάρδια.
(Θέλω να πιστεύω ότι όταν αναφέρεσαι σε "νταρντάνα", δεν μιλάς για μια άλλη μαύρη βαρέων βαρών, αλλά για την πιο νορμάλ Μπιούτι που ενδεχομένως έχει πάρει κάποια κιλά)
Philanderer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.231
- Πόντοι
- 481
Αναφέρομαι στη Μπιουτι με τα τεσσάρια βυζιά, με καταγωγή απο Γκάνα -- μάλλον αυτήν εννοείς βαρέων βαρών. Οσο για τη μεταμεσονύκτια βάρδια, οσο κι αν φαίνεται παράδοξο, αρκετά σπιτια λειτουργούν.Α, ελα ρε! Πολυ χρησιμες και οι δύο πληροφορίες. Απλώς απέκλεια την ύπαρξη μεταμεσονύκτιας εκεί πέρα, αυτή την περίοδο, και θεωρούσα μια κριτική που ανέβηκε χτες ως ετετεροχρονισμένη.
(Θέλω να πιστεύω ότι όταν αναφέρεσαι σε "νταρντάνα", δεν μιλάς για μια άλλη μαύρη βαρέων βαρών, αλλά για την πιο νορμάλ Μπιούτι που ενδεχομένως έχει πάρει κάποια κιλά)
Όχι, σε καμιά περίπτωση δεν ήταν θεατρική η πηγή του προβλήματος φίλε, επειδή επί πολλά χρόνια λειτουργεί ένα θέατρο στη Φωκαίας (αν δεν κάνω λάθος), αλλά τέτοια επιδρομή μέσα στο γήπεδό μας δεν έχω ξαναδεί.Να συμφωνήσω πως η κατάσταση ειναι αποκαρδιωτική με έλαχιστες εξαιρέσεις , υπάρχουν ακόμη ενα δυο καλα στανταράκια.
Μηπως οι περίεργες κοντοκουρεμένες και ψαγμένες ελεεινίδες είχαν επισκεφτεί το θέατρο που βρίσκεται εκεί κοντά και τις πέτυχες με το τέλος της παράστασης?
Λογικά έχουν πάει να κατοικήσουν κάποιοι καλλιτέχνες ή φοιτητές τέτοιων σχολών εκεί γύρω (πράγμα που ήξερα προ πολλού) και συνέβη κάποιος συγχρονισμός μαζώξεων σήμερα λόγω νέων μέτρων covid και δυσκολίας να διασκεδάσεις έξω. Εκεί το αποδίδω. Συν την αλληλεπίδραση με ξένους που κλείνουν Airbnb απ' ό,τι φαίνεται (σσ αυτό δεν το γνωρίζω ως fact αλλά σήμερα κάτι τέτοιο ψυλλιάστηκα).
Πάντως το 66, το αριστερό, φιλοξενούσε παραδοσιακά την άλλη Μπιούτι και όχι την γιγάντια.Αναφέρομαι στη Μπιουτι με τα τεσσάρια βυζιά, με καταγωγή απο Γκάνα -- μάλλον αυτήν εννοείς βαρέων βαρών. Οσο για τη μεταμεσονύκτια βάρδια, οσο κι αν φαίνεται παράδοξο, αρκετά σπιτια λειτουργούν.
Τώρα στη 2η βάρδια και στα όρια της 3ης (εφόσον υπάρχει ακόμα) πετυχαίνω ένα καστανό ξυλάγγουρο ονόματι Ιωάννα που με κοιτάζει με μίσος επειδή ποτέ δεν την έχω τιμήσει, και με βρίζει μετά μανίας. Το ίδιο και κάποιες μαλακισμένες τσατσάδες που κρατάνε το μαγαζί, αντί για τη γριά με την οποία συνεργάζεται η Μπιούτι.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
Και τώρα που γυρισε και η Τζωρτζιαρα η περιοχη αναβαθμίζεται σιγά σιγά....
Λογικά θα ξέμεινε & θα θέλει να μαζέψει μαρούλι μέχρι να ξανά "αποσυρθεί" εκ νέου όπως πράττει συνήθως...
Σε ποια βάρδια είναι η Εβελίνα;Να συμφωνήσω πως η κατάσταση ειναι αποκαρδιωτική με έλαχιστες εξαιρέσεις , υπάρχουν ακόμη ενα δυο καλα στανταράκια.
tzitzifiongkos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2022
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Νομίζω ότι δεν έχει στάνταρ βάρδια. Εγώ έχω περάσει βράδυ πριν κα'να μήνα και την έχω πετύχει, αλλά, εάν διάβασα σωστά, πριν κάτι μέρες συναγωνιστής που πέρασε βράδυ βρήκε τον οίκο κλειστό.Σε ποια βάρδια είναι η Εβελίνα;
Λουκέτο σε οίκο ανοχής στα Χανιά για μη εμβολιασμένο πελάτη – Οι παραβάσεις σε όλη την Κρήτη - Zougla
Λουκέτο για 15 ημέρες έβαλε η Αστυνομία σε οίκο ανοχής στα Χανιά, καθώς μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε, ότι πελάτης δεν διέθετε το απαραίτητο...
www.zougla.gr
theScientist
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 222
- Πόντοι
- 1
Αρα η bbw Μπιούτι μετακόμισε στο 66 ή τις μπερδεύουμε:
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
οι τοιχοι πάντως εχουν γεμισει συνθηματα και δε ξερω τι event μπορει να ετοιμαζουν,θελει προσοχη και επαγρυπνηση.ΥΓ. Κερασάκι στο αποψινό ναυάγιο, γύρω στις 6μισι-7μισι που βρισκόμουν στην περιοχή, ήταν οι ξινισμένες τσατσάδες και κοπέλες αφ' ενός και οι διάφορες εναλλακτικές γκόμενες που περιφέρονταν στους δρόμους αφ' ετέρου, κοιτάζοντας δεξιά-αριστερά σαν τους ροφούς, βγάζοντας selfies ή φωτογραφίες με ονόματα δρόμων (!) και γενικώς κάνοντας τουρισμό. Δεν ξέρω ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ γύρευαν όλες αυτές εκεί και σίγουρα δεν κατευθύνονταν σε κάποιο κοινό event γιατί ήταν διάσπαρτες. Πραγματικά σε λίγο καιρό δεν θα μπορούμε ούτε να γαμήσουμε, δεν θα ξέρουμε με ποιον ή ποια θα βρεθούμε αντιμέτωποι έξω από κάποιο μπουρδέλο.
Εκτος απο αυτα χθες βραδυ πάλι το γνωστο φαινομενο με τα μπουλουκια νεαρων λοβοτομημενων πιτσιρικαδων που εν ειδη μαγκιας φερνουν και τα γκομενακια της παρεας να πάρουν ματι στα μπουρδελαοι οικοι πρπει να εφαρμοσουν αυτο που εχουν πολλα στουντιο που απαγορευουν την εισοδο σε παρεες ανω των 2 ατόμων
Liakopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2020
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
Να προσθέσω ότι πριν μερικά χρόνια η Τζώρτζια ήταν χοντρή.Την είχα δει πριν από ενάμιση χρόνο αν δεν κάνω λάθος. Στη Διδύμου. Μου φάνηκε αδιάφορη. Έκτοτε δεν έτυχε να την ξαναδώ.
Την είδα τώρα στην αλυσίδα και μου έπεσαν τα σογόνια. Ή άλλαξε ή μάλλον εγώ δεν ήμουν πολύ καλά τότε...
Ώστοσο το καλοκαίρι του 2020 που την είδα τελευταία φορά είχε αδυνατίσει, με εξαίρεση την κωλάρα της που ηταν πεταχτή
Γενικά πιστεύω ότι πρόκειται για πολύ όμορφη γυναίκα
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Έγινε κάτι τέτοιο;φερνουν και τα γκομενακια της παρεας να πάρουν ματι στα μπουρδελα
Εντός των οίκων;
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
Ναι, παλιοτερα σε αντιστοιχο σκηνικο μια τσαμπουκαλεμενη τσατσα τα ειχε καραμουζιασει ασχημα δυο μαλακιστηρια που σερναν και ενα γκομενακι αλλα τωρα ηταν μπουλουκιΈγινε κάτι τέτοιο;
Εντός των οίκων;
analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Φώκαιας 24 Ανίτα.Καλημέρα σύντροφοι. Προτάσεις για κορίτσι μινιόν? κοντούλα και αδύνατη?
Διάβασε κριτικές όμως πρώτα !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K