Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 562 άτομα (21 μέλη και 541 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.906
Πόντοι
9.846
Εχω παει 2 φορες με το που αρχιζει η βαρδια και ηταν κλεισμενη για μισαωρο. Ξερεις κατι;:)
Οχι δεν ξέρω κάτι φίλε μου. Το μονο που ξέρω, χρόνια τώρα, είναι ότι είναι η Βασίλισσα της περιοχης. Και αυτό που έχω διακρίνει είναι ότι και οι πελατες της είναι παντα περιποιημενοι. Δεν πανε μπιχλιαρηδες! Σε κανένα άλλο 'δελο δεν το έχω δει αυτό. Γι'αυτό είναι και το στάνταρ μου. Και τώρα που ο νέος οίκος είναι στην πενα και με απλετο φως είναι κάθε βδομάδα εκεί.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Και τώρα που γυρισε και η Τζωρτζιαρα η περιοχη αναβαθμίζεται σιγά σιγά....
Την είχα δει πριν από ενάμιση χρόνο αν δεν κάνω λάθος. Στη Διδύμου. Μου φάνηκε αδιάφορη. Έκτοτε δεν έτυχε να την ξαναδώ.
Την είδα τώρα στην αλυσίδα και μου έπεσαν τα σογόνια. Ή άλλαξε ή μάλλον εγώ δεν ήμουν πολύ καλά τότε... :confused:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.906
Πόντοι
9.846
Την είχα δει πριν από ενάμιση χρόνο αν δεν κάνω λάθος. Στη Διδύμου. Μου φάνηκε αδιάφορη. Έκτοτε δεν έτυχε να την ξαναδώ.
Την είδα τώρα στην αλυσίδα και μου έπεσαν τα σογόνια. Ή άλλαξε ή μάλλον εγώ δεν ήμουν πολύ καλά τότε... :confused:
Φυλακα μαλλον δεν ησουν καλα. Τετοιο κορμι εχει ξανα περασει απο την περιοχη! Η μονη που θυμαμαι και ειχε ΤΟΣΟ καλο κορμι ηταν η Ρενατα στο Φυλης 66Α!

Πράκτωρ Θου Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
1.388
Πόντοι
481
Η Τζώρτζια αν είχε και βυζί θα ήταν κατηγορία γραφείου και θα έπρεπε να ζητάει 150... χωρίς καμία υπερβολή αυτό που λέω

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Χθες επίσκεψη στο Φώκαιας 25 όροφος..ήταν η Κλεοπάτρα η Λατίνα...χαμός στο σαλόνι από κόσμο...έχει μια κριτική...για πείτε γνώμες..άλλος την έχει δοκιμάσει?....είχε αναμονή και έτσι δε τη δοκίμασα.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Λοιπόν ξαναπήγα να δω Κλεοπάτρα..περιμένοντας τη στο σαλόνι έρχεται μια καινούρια εν ονόματι Λορέντζα.. εντυπωσιακή στο σαλόνι.. όμορφη κωλάρα ωραίο δέρμα...πρώτη μέρα εκεί..δε γαμιεται λέω και μπαίνω...τι το ήθελα....έρχεται μέσα αράζει χαμογελαστή και με κοιτούσε...ωχ λέω..άρχισα να τη γλείφω λιγουλακι σε βυζί μουνί...είχε το ίδιο ύφος...αμέτοχη εντελώς...με του που περνάν 6-7 λεπτά.. χτυπά η πόρτα από τσατσά..και πετάχτηκε σαν ελατήριο... finish time μου είπε...και την έκανε..αφήνοντας με κάγκελο....μη πάει κανείς και τη πατήσει όπως εγώ.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Λοιπόν ξαναπήγα να δω Κλεοπάτρα..περιμένοντας τη στο σαλόνι έρχεται μια καινούρια εν ονόματι Λορέντζα.. εντυπωσιακή στο σαλόνι.. όμορφη κωλάρα ωραίο δέρμα...πρώτη μέρα εκεί..δε γαμιεται λέω και μπαίνω...τι το ήθελα....έρχεται μέσα αράζει χαμογελαστή και με κοιτούσε...ωχ λέω..άρχισα να τη γλείφω λιγουλακι σε βυζί μουνί...είχε το ίδιο ύφος...αμέτοχη εντελώς...με του που περνάν 6-7 λεπτά.. χτυπά η πόρτα από τσατσά..και πετάχτηκε σαν ελατήριο... finish time μου είπε...και την έκανε..αφήνοντας με κάγκελο....μη πάει κανείς και τη πατήσει όπως εγώ.
Μην ξαναπερασει δωμάτιο ποτέ κανεις στο φωκαιας 25 οροφος. Οι άνθρωποι ειναι κλέφτες και λωποδυτες.
Ειχα περασει περσι με την τατουαζιαρα αυτη την Αννι πως την λενε αν δεν κανω λαθος? Δεν ειχα περασει ποτε μαζι της. Της λεω μπορουμε να κανουμε και κωλο? Μου λεει ναι περασε... Τί κωλο... Μου εκανε πιπα και μολις ξεκιναμε σεξ στο 6λεπτο βαραει η τσατσα την πορτα. Μου λεει λοιπον η δεσποινις τελος χρονου και σηκωνεται και εξαφανιζεται... Προσπαθησα να της πω να μεινει 2 λεπτα, στο μουνι της οτι και αν της ελεγα... Τουλαχιστον ειχα αποτρεψει οσους ανεβαιναν το σαλονι και τους φωναζα μακρια...

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Μην ξαναπερασει δωμάτιο ποτέ κανεις στο φωκαιας 25 οροφος. Οι άνθρωποι ειναι κλέφτες και λωποδυτες.
Ειχα περασει περσι με την τατουαζιαρα αυτη την Αννι πως την λενε αν δεν κανω λαθος? Δεν ειχα περασει ποτε μαζι της. Της λεω μπορουμε να κανουμε και κωλο? Μου λεει ναι περασε... Τί κωλο... Μου εκανε πιπα και μολις ξεκιναμε σεξ στο 6λεπτο βαραει η τσατσα την πορτα. Μου λεει λοιπον η δεσποινις τελος χρονου και σηκωνεται και εξαφανιζεται... Προσπαθησα να της πω να μεινει 2 λεπτα, στο μουνι της οτι και αν της ελεγα... Τουλαχιστον ειχα αποτρεψει οσους ανεβαιναν το σαλονι και τους φωναζα μακρια...
Η συμπεριφορά της τσατσάς...να πάρει τα λεφτά..σε κοιτάει στα χέρια...
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ...δεν δεχόταν ότι η κοπέλα δεν έκανε τη δουλειά της.......μάθει μύστες μη ξαναπάει κανείς...άιντε με τις μαλακισμενες εκεί πέρα..και δε τα ρίχνω απαραίτητα στη κοπέλα που μπορεί να ήταν άπειρη και αγχωμένη καθώς πρώτη μέρα στη δουλειά...αλλά με τη πίεση που της ασκούν να εξαφανίζεται από το δωμάτιο στο 8άλεπτο...ΜΑΥΡΟ...να μάθουν να φέρονται στους πελάτες....

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Επίσκεψη νωρίτερα στο Φ86 πάνω. Πήγαινα στοχευμένα για τη Μαρία που είχα διαβάσει στο νήμα όντας βυζολάγνος. Για καλή μου τύχη ήταν εκεί. Σώμα anime, αδύνατη με υπέροχες βυζάρες να ξεχειλίζουν στο σουτιέν. Ξέρω σας καύλωσα. Άκωλη, συμπαθητικό προς ωραίο πρόσωπο. Το 20αρικο βγήκε με αστραπιαία ταχύτητα. Μπαίνω δωμάτιο. Τα καλά σταματούν εδώ. Έρχεται σε 3', ευτυχώς είχα προλάβει να ξεντυθώ. Ξεκινάει μαλάξεις στο πέος λες και είναι χειροκίνητη τρόμπα ποδηλάτου. Πίπα με πολύ δόντι και ρούφηγμα, πρέπει να φοράει σιδεράκια, σιγά της λέω ώπα. Καύλωσα καθαρά λόγω θέας βυζιών. Fuck me λέει και αράζει την πέτσα της σε ιεραποστολική στάση με απλανές βλέμμα. Αρχίζω κι εγώ να δίνω πόνο. Της λέω να έρθει από πάνω. No, I like this way, λέει. I like other ways too, να λέω εγώ. No no baby. Ε ρε πούστη. Αρχίζω και βαράω δυνατά. Βγάζει το πέος μετά από λίγο να δει αν τελείωσα. Come on baby, λέει. In a few minutes, εγώ. Ξαναδίνω πόνο, αυτή ακούνητη. Τελικώς χύνω, πετάω καπότα, αυτή με κοίταζε. Της λέω, πες μου. Σκουπίζεται, χαιρετάει και φεύγει.

Αν λοιπόν σας φάνηκε οκ η εμπειρία πηγαίνετε. Συστήνεται μόνο σε καυλωμένους βυζολάγνους. Αδυνατώ να πιστέψω ότι μπορεί να σε καυλώσει αλλιώς. Είναι πολύυυ κακή. Δεν κάνει το κορίτσι. Αν ήθελε, θα ήταν περιζήτητη λόγω σωματοδομής. Δεν έκλαψα εντελώς το 20αρι, γιατί έχυσα και γιατί δεν είναι 50αρικο.

Δεν προτείνω με την καμία παναγία.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.600
Πόντοι
1.056
Στο Φωκ25Ανω ελαβε χωρα η φολα??
Ειχα ενημερωσει:woldman::birdman:

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
11.984
Πόντοι
31.618
Πέρασμα από πέρδικα 1 για να δω την κενουρια Μιρέλα ,ψιλή μελαχρινή με πεσμένο βιζακι δεν μου είπε τίποτα.παω μετά Κολωνού 23 να δω την Κάτια μα ελοιπε και αυτή και η Νικόλ.μια χοντρούλα ήταν.
Κατέληξα στο Κολωνού 11 όπου πέρασα ξανά με Λάουρα.
Είχα χισει δύο φορές χθες με Ελένη και Ίνκα και δεν το έβλεπα για σήμερα μα ήθελα να νιώσω το γυναικείο κορμί.
Η ζεστασιά και η γλύκα της Λάουρας Όμος και κύριος το ζεστό κιταγμα στα μάτια με έκαναν και τελιοσα μεγαλοπρεπος

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.906
Πόντοι
9.846
Επίσκεψη νωρίτερα στο Φ86 πάνω. Πήγαινα στοχευμένα για τη Μαρία που είχα διαβάσει στο νήμα όντας βυζολάγνος. Για καλή μου τύχη ήταν εκεί. Σώμα anime, αδύνατη με υπέροχες βυζάρες να ξεχειλίζουν στο σουτιέν. Ξέρω σας καύλωσα. Άκωλη, συμπαθητικό προς ωραίο πρόσωπο. Το 20αρικο βγήκε με αστραπιαία ταχύτητα. Μπαίνω δωμάτιο. Τα καλά σταματούν εδώ. Έρχεται σε 3', ευτυχώς είχα προλάβει να ξεντυθώ. Ξεκινάει μαλάξεις στο πέος λες και είναι χειροκίνητη τρόμπα ποδηλάτου. Πίπα με πολύ δόντι και ρούφηγμα, πρέπει να φοράει σιδεράκια, σιγά της λέω ώπα. Καύλωσα καθαρά λόγω θέας βυζιών. Fuck me λέει και αράζει την πέτσα της σε ιεραποστολική στάση με απλανές βλέμμα. Αρχίζω κι εγώ να δίνω πόνο. Της λέω να έρθει από πάνω. No, I like this way, λέει. I like other ways too, να λέω εγώ. No no baby. Ε ρε πούστη. Αρχίζω και βαράω δυνατά. Βγάζει το πέος μετά από λίγο να δει αν τελείωσα. Come on baby, λέει. In a few minutes, εγώ. Ξαναδίνω πόνο, αυτή ακούνητη. Τελικώς χύνω, πετάω καπότα, αυτή με κοίταζε. Της λέω, πες μου. Σκουπίζεται, χαιρετάει και φεύγει.

Αν λοιπόν σας φάνηκε οκ η εμπειρία πηγαίνετε. Συστήνεται μόνο σε καυλωμένους βυζολάγνους. Αδυνατώ να πιστέψω ότι μπορεί να σε καυλώσει αλλιώς. Είναι πολύυυ κακή. Δεν κάνει το κορίτσι. Αν ήθελε, θα ήταν περιζήτητη λόγω σωματοδομής. Δεν έκλαψα εντελώς το 20αρι, γιατί έχυσα και γιατί δεν είναι 50αρικο.

Σώμα anime!!! Χαχαχα ωραίος!

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.733
Πόντοι
201

Καλά ρε φίλε δεν διάβασες ότι όποιος πηγε μαζί της έπαθε ακριβώς τα ίδια ;
Που είσουν όταν τα γράφαμε;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom