Επίσκεψη νωρίτερα στο Φ86 πάνω. Πήγαινα στοχευμένα για τη Μαρία που είχα διαβάσει στο νήμα όντας βυζολάγνος. Για καλή μου τύχη ήταν εκεί. Σώμα anime, αδύνατη με υπέροχες βυζάρες να ξεχειλίζουν στο σουτιέν. Ξέρω σας καύλωσα. Άκωλη, συμπαθητικό προς ωραίο πρόσωπο. Το 20αρικο βγήκε με αστραπιαία ταχύτητα. Μπαίνω δωμάτιο. Τα καλά σταματούν εδώ. Έρχεται σε 3', ευτυχώς είχα προλάβει να ξεντυθώ. Ξεκινάει μαλάξεις στο πέος λες και είναι χειροκίνητη τρόμπα ποδηλάτου. Πίπα με πολύ δόντι και ρούφηγμα, πρέπει να φοράει σιδεράκια, σιγά της λέω ώπα. Καύλωσα καθαρά λόγω θέας βυζιών. Fuck me λέει και αράζει την πέτσα της σε ιεραποστολική στάση με απλανές βλέμμα. Αρχίζω κι εγώ να δίνω πόνο. Της λέω να έρθει από πάνω. No, I like this way, λέει. I like other ways too, να λέω εγώ. No no baby. Ε ρε πούστη. Αρχίζω και βαράω δυνατά. Βγάζει το πέος μετά από λίγο να δει αν τελείωσα. Come on baby, λέει. In a few minutes, εγώ. Ξαναδίνω πόνο, αυτή ακούνητη. Τελικώς χύνω, πετάω καπότα, αυτή με κοίταζε. Της λέω, πες μου. Σκουπίζεται, χαιρετάει και φεύγει.
Αν λοιπόν σας φάνηκε οκ η εμπειρία πηγαίνετε. Συστήνεται μόνο σε καυλωμένους βυζολάγνους. Αδυνατώ να πιστέψω ότι μπορεί να σε καυλώσει αλλιώς. Είναι πολύυυ κακή. Δεν κάνει το κορίτσι. Αν ήθελε, θα ήταν περιζήτητη λόγω σωματοδομής. Δεν έκλαψα εντελώς το 20αρι, γιατί έχυσα και γιατί δεν είναι 50αρικο.
Δεν προτείνω με την καμία παναγία.