Virtouozos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 188
- Πόντοι
- 0
Ξέρουμε αν παίζει κάτι καλό προς Φιλιππίδου;Ευχαριστώ
Το νόμιζα κι εγώ για κάποιες περιπτώσεις σινεβρεσεων με πουτανες.με ολες τις γυναικες εχω συνουσιαστει, κατι το οποιο ειναι και το ζητουμενο, για τους περισσοτερους νομιζω.
με καμια δεν εχω κατσει η' παω να μου τονε παιξει μονο.
αν θελω δηλαδη να τον παιξω, το κανω μονος μου, οπως και οι περισσοτεροι παλι πιστευω.
αρα δε σε πιανω ακομα το τι θες να πεις και μου εχει κανει εντυπωση, γι'αυτο και επιμενω.
Στα μπουρδέλα δεν σινουζιαζομαστε με τις αιτερες.
Απλά αυνανιζομαστε ,με την χρίση γυναικών ώμος.
το τι ειναι καλο κακο, το βγαζω εξω, γιατι ειναι αλλο κολπο.
Το νόμιζα κι εγώ για κάποιες περιπτώσεις σινεβρεσεων με πουτανες.
Είναι ψευδεσθιση.
Είναι πόθος που γίνεται ψευδαίσθηση.
Ωχη ραι ση γηατυ τω λαις αφτω?Μου βγήκαν τα μάτια εντωμεταξύ.
Ναι η ίδια είναιΛάνα από Πιπίνου 118 πιθανών να είναι Λιοσιών 73,έχει πάει εκεί μια Λάνα με τα ίδια χαρακτηριστικά,αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει με επίσκεψη ,γιατί δεν βρίσκω πουθενά το πρόγραμμα του Λιοσίων έτσι ώστε να πάω συγκεκριμένη ώρα.
Βάρδια?Ναι η ίδια είναι
Συνήθως δουλεύει στο ένα πρωί (0900-1700)και στο άλλο απόγευμα(1700-0000), σήμερα πάντως δε δουλεύειΒάρδια?
σύμφωνα με την παλιά της υπηρεσία, έχουν φύγει εξωτερικόΜια Κατερίνα που δούλευε φυλής υπόγειο με Κολαρα μαζί με μια πιο ψηλή με γυαλιά ξέρουμε αν γύρισε;
Για δώσε μια περιγραφή πέρα από χρώμα μαλλιών (ηλικία στο περίπου, ύψος κλπ). Από υπηρεσίες τι λέει;Επιστροφη υστερα απο 3,5 χρονια της κοκκινομαλας Ρωσιδας Χριστινας(Αλκαμενους 117,Βεργας3 ,Διδυμου 18,Δροσοπουλου,Ιουλιανου κλπ)η οποια εργαζεται στο Αλκιβιαδου 16γ απογευμα(το χρωμα μαλλιων αλλαξε τωρα ειναι μελαχρινη)
στηθος 3,5αρι,30αρα,1,65 περιπου υψος.Υπηρεσιες εγω μαζι της περναγα πολυ καλα παντα απο εκει και περα εξαρταται την χημεια του πελατη με την καθε κοπελα,μπορεις να διαβασεις κριτικες απο τα μαγαζια που δουλευε παλαιοτερα να εχεις μια γενικη εικοναΓια δώσε μια περιγραφή πέρα από χρώμα μαλλιών (ηλικία στο περίπου, ύψος κλπ). Από υπηρεσίες τι λέει;
Σε τι ψυχαναγκαστικά αναφέρεσαι, αν επιτρέπεται;Δε μπήκα σε κανένα στη Φυλής, γιατί με είχαν πιάσει τα ψυχαναγκαστικά μου και είχα τρελαθεί
Σχετικά με τα νούμερα των κτιρίων στις οδούς, πχ μπορεί να είδα 74, κολλητά το 56, απεντατι το 47 και πιο κάτω το 60.... Τυχαία προς παράδειγμα ήταν τα νούμερα, αντιλαμβάνομαι πληρως τους λόγους που είναι Σουρτου φουρτου τα νούμερα αλλά τουλάχιστον ας είναι πιο ξεκάθαρα και πιο διακριτά, εγώ που βρισκόμουν σε υπερένταση δε μπορούσα να βγάλω άκρη και τράπηκα σε φυγή...Σε τι ψυχαναγκαστικά αναφέρεσαι, αν επιτρέπεται;