Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 211 άτομα (18 μέλη και 193 επισκέπτες)

Virtouozos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
188
Πόντοι
0
Ξέρουμε αν παίζει κάτι καλό προς Φιλιππίδου;Ευχαριστώ

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.172
Πόντοι
31.618
με ολες τις γυναικες εχω συνουσιαστει, κατι το οποιο ειναι και το ζητουμενο, για τους περισσοτερους νομιζω.
με καμια δεν εχω κατσει η' παω να μου τονε παιξει μονο.
αν θελω δηλαδη να τον παιξω, το κανω μονος μου, οπως και οι περισσοτεροι παλι πιστευω.
αρα δε σε πιανω ακομα το τι θες να πεις και μου εχει κανει εντυπωση, γι'αυτο και επιμενω.
Στα μπουρδέλα δεν σινουζιαζομαστε με τις αιτερες.
Απλά αυνανιζομαστε ,με την χρίση γυναικών ώμος.

το τι ειναι καλο κακο, το βγαζω εξω, γιατι ειναι αλλο κολπο.
Το νόμιζα κι εγώ για κάποιες περιπτώσεις σινεβρεσεων με πουτανες.
Είναι ψευδεσθιση.
Είναι πόθος που γίνεται ψευδαίσθηση.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
Καμμία ενημέρωση για φυλής φωκαιας έχουμε τώρα;

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
Καλησπερα. Το αγκυρας 12Β και πιπινου ειναι κλειστα μετα τον Αυγουστο. Τα κοριτσια που εχουν παει??

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Ανοιξε σημερα μετα απο κανα δυο χρονια το Λιοσιων 91,οπως ειχα πει εβλεπα εξωτερικα ετοιμασιες,μεσα ειχε μια Ρωσιδα μετριου αναστηματος και σωματος,οχι αδυνατη,καστανοξανθη με μετριο προσωπο,συμπαθητικο θα ελεγα,αλλα με απλο προγραμμα αποτι ειπε η 2τσα,καπου την εχω ξαναδει αυτην,πλεον δεν μπαινω στα απλα προγραμματα μυριζουν φολες,την εκανα,το Βεργας 3 κλειστο δεν ανοιξε ακομα.

jimpad

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
30
Πόντοι
0
Λάνα από Πιπίνου 118 πιθανών να είναι Λιοσιών 73,έχει πάει εκεί μια Λάνα με τα ίδια χαρακτηριστικά,αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει με επίσκεψη ,γιατί δεν βρίσκω πουθενά το πρόγραμμα του Λιοσίων έτσι ώστε να πάω συγκεκριμένη ώρα.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Λάνα από Πιπίνου 118 πιθανών να είναι Λιοσιών 73,έχει πάει εκεί μια Λάνα με τα ίδια χαρακτηριστικά,αλλά δεν το έχω επιβεβαιώσει με επίσκεψη ,γιατί δεν βρίσκω πουθενά το πρόγραμμα του Λιοσίων έτσι ώστε να πάω συγκεκριμένη ώρα.
Ναι η ίδια είναι

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Επιστροφη υστερα απο 3,5 χρονια της κοκκινομαλας Ρωσιδας Χριστινας(Αλκαμενους 117,Βεργας3 ,Διδυμου 18,Δροσοπουλου,Ιουλιανου κλπ)η οποια εργαζεται στο Αλκιβιαδου 16γ απογευμα(το χρωμα μαλλιων αλλαξε τωρα ειναι μελαχρινη)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Επιστροφη υστερα απο 3,5 χρονια της κοκκινομαλας Ρωσιδας Χριστινας(Αλκαμενους 117,Βεργας3 ,Διδυμου 18,Δροσοπουλου,Ιουλιανου κλπ)η οποια εργαζεται στο Αλκιβιαδου 16γ απογευμα(το χρωμα μαλλιων αλλαξε τωρα ειναι μελαχρινη)
Για δώσε μια περιγραφή πέρα από χρώμα μαλλιών (ηλικία στο περίπου, ύψος κλπ). Από υπηρεσίες τι λέει;

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361
Επιστροφή από τσάρκα σε Λιοσίων, Διδύμου και Φώκαιας.
Διδυμου, Αλιονα στο 18Α, κάτω κλειστά, 27 Αλιοναρα και επιτέλους πετυχαίνω τη Τόνια για να την δω, αδιαφορη τελικά για εμενα (περπατούσε σα 4πληγικο πάνω στα πορνοτακουνα και είχε ένα ύφος τρελής, πιστεύω χαπακωνεται) επίσης αδιάφορα τα πράγματα και στα υπόλοιπα σπιτάκια της Διδυμου.. Συνεχιζω Φυλής, εδώ θέλω να εκφράσω το παράπονο μου με το χάσιμο της μπάλας όσο αναφορά τα νούμερα διευθύνσεων των οίκων... Πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμενος και προσεκτικος για να πας συγκεκριμένο οίκο... Καμία σειρά/αλληλουχία, τι αταξία ήταν αυτό, τι χάλι... Δηλαδή τόσο κόπο κάνει να γίνουν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα? (Φτιάξτε ταμπελακια η κολλήστε ταμπελες στις πόρτες, είναι που είναι χάλια η κατάσταση με τα ζακια και τους λάθρο, κάντε το μας λίγο πιο ευκολο)
Δε μπήκα σε κανένα στη Φυλής, γιατί με είχαν πιάσει τα ψυχαναγκαστικά μου και είχα τρελαθεί, μπήκα στη Φώκαιας και τα πήρα ένα ένα με τη σειρά, μια απ' τα ίδια κι εκεί με τα νούμερακια, χαλια μαύρα από κοπέλες, η μόνη που μου έκανε εντύπωση ήταν η Τζένη από 17α, σωστος τσολιάς ωραιο μουνι αλλά ήμουν νευρικός και δε μπήκα. Συνέχιζοντας στη Φώκαιας, έφτασα στο αμην με αυτά που έβλεπα, καβάλησα τη μηχανή κι έφυγα για Βεργας... Στο 2 ένα κορίτσι αδιάφορο όπως και η πλειοψηφία των κοριτσιών, στο 3 αναμονή 3ων ατόμων στα δωματια κι έφυγα για το 7, ήλπιζα να βρω κανενα καλό μουνι, πχ τη Βάσια η την Αναστασία που έχω δει καλές κριτικές αλλά δεν τις έχω πετυχει, τζιφος, ήταν μια ψιλοασχημη που δυστυχώς με είχε φολαρει στο λοκνταουν... Αφού έχω χονεψει ότι η βραδιά έχει πάει απάτη πήδηξα απέναντι στα 6αρια να δω τι παίζει για χαβαλε, κάτω μια ψιλογεματη γκολφ με βυζάρες και πάνω μια γριά που δε βλεποτανε...

Έπρεπε να είχα πάρει μια απ' τις Αλιονες εξ αρχής η την Τζένη αργότερα αλλά αποφάσισα να βολταρω ψάχνοντας το ιδανικό... Καβάλησα τη μηχανή και ήρθα σπίτι μου αγαμητος και με παράπονο για τη ποιότητα των κοριτσιών και τα νούμερα των οδών...

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
Για δώσε μια περιγραφή πέρα από χρώμα μαλλιών (ηλικία στο περίπου, ύψος κλπ). Από υπηρεσίες τι λέει;
στηθος 3,5αρι,30αρα,1,65 περιπου υψος.Υπηρεσιες εγω μαζι της περναγα πολυ καλα παντα απο εκει και περα εξαρταται την χημεια του πελατη με την καθε κοπελα,μπορεις να διαβασεις κριτικες απο τα μαγαζια που δουλευε παλαιοτερα να εχεις μια γενικη εικονα

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361
Σε τι ψυχαναγκαστικά αναφέρεσαι, αν επιτρέπεται;
Σχετικά με τα νούμερα των κτιρίων στις οδούς, πχ μπορεί να είδα 74, κολλητά το 56, απεντατι το 47 και πιο κάτω το 60.... Τυχαία προς παράδειγμα ήταν τα νούμερα, αντιλαμβάνομαι πληρως τους λόγους που είναι Σουρτου φουρτου τα νούμερα αλλά τουλάχιστον ας είναι πιο ξεκάθαρα και πιο διακριτά, εγώ που βρισκόμουν σε υπερένταση δε μπορούσα να βγάλω άκρη και τράπηκα σε φυγή...
Πιο συγκεκριμένα δεν κατάφερα με ένα και μόνο πέρασμα να βρω και να μπω μέσα το 66Δ να δω την Ιωάννα τη βολεϋμπολιστρια, η δεν είχε ταμπελακι η δεν φαινόταν καθαρά, η δεν ήταν σε σειρά...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom