Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (5 μέλη και 79 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.421
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 71α κλειστό.

Φυλής 71 Εύα ξανθιά με ίσιο μαλλί λεπτά πόδια αλλά σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 69β&69α κλειστά.

Φυλής 67 Αλισια ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 3-3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 86β Στέλλα ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 86α Άντζελα μελαχρινό κοντοπουτανο με κανονικό σώμα 3αρι βυζι, επιλεκτικά ελεύθερο στοματικό και τελείωμα στις βυζαρες.

Φυλής 84β κλειστό.

Φυλής 84α Ρανια ξανθιά με κανονικό σώμα 2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β,65α, 61, 59 και 74 αριστερά κλειστά.

Φυλής 74 δεξιά Άννα μελαχρινή μιλφ παχουλη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά 2αρι συν βυζι, με πρωκτικο.

Φυλής 72 κλειστό.

Φυλής 66δ Αναστασία(από Φυλής 105, Μαραθωνος 59 κλπ) μελαχρινή λεπτή ψηλή μιλφ με μπλε μάτια, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα

Φυλής 56 Αλεξάνδρα μελαχρινή με λεπτό ωραίο κορμί 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54β Νάταλι ξανθιά με καρέ μαλλί, κοντουλα με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54α κλειστό.

Άγκυρας 9 κλειστό.

Άγκυρας 12α Έλενα ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλη με 3αρι συν βυζι με μεγάλη ρογα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Άγκυρας 12β, Φυλής 81, 105 νέο & 105 κλειστα.

Φυλής 109α Συλβια ξανθιά σώμα με πιασίματα 3-3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Βικτόρια ξανθιά μιλφ σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 109β Όλγα ξανθιά με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 134, 134α, 134β & 136 κλειστά.

Φιλιππιδου 11β Ινεσα μελαχρινή με ξανθιές ανταύγειες νταρντανοπαχουλη με 2-2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππιδου 11α Σονια καστανή νταρντανα μιλφογκιλφ με 3.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 7 υπόγειο κλειστό.

Φωκαιας 7 ισόγειο Ειρήνη ξανθιά νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 9 Σάσα ξανθιά κοπέλα με κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ αριστερά χαμηλά στο στομάχι, απλό πρόγραμμα αυταρχικό και ποδολαγνεια.

Φωκαιας 13 αριστερά & 13 δεξιά κλειστά.

Φωκαιας 17α Παολα καστανοξανθη νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 17β Ιζαμπελα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με μακρύ μαλλί μεγάλο κωλο με τατουάζ στο αριστερό κωλομερι 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 19 Σοφι μελαχρινή μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 25α Μία ξανθιά με κανονικό σώμα σιλικονατο βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 25β κλειστό.

Φωκαιας 24 Ανίτα ξανθιά κοπελίτσα πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 27α Εμμανουέλα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαίας 27Β κάτω Βαλερία μελαχρινή σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και Καρολίνα ξανθιά με ψιλοκανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαίας 27Β πάνω Κορινα ξανθιά μιλφ νταρντανα με 3.5-4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Εγγρ.
4 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
20
τώρα live

Φυλής 86β Στέλλα ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Πωωωπω συμφορα!! Δηλαδη η Αντζελα formet οπως την αποκαλεις, παλι εφυγε;;;; εχουμε καποιο νεο;; Ελπιζω να λειπει προσωρινα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Δοκιμάστηκε η Νικόλ στο Φωκαίας 24 με χλιαρές εντυπώσεις. Εμφανισιακά είναι ωραίο μουνί, στυλιάρι, μελαχρινή με καυλωτικά ταττού, αλλά βυζί πιο μικρό κι απ' το δικό μου. :P Στον αγώνα κάνει απλό πρόγραμμα, δηλαδή τσιμπούκι μόνο με καπότα, φιλιά δεν αφήνει, προκαταρκτικά ελάχιστα και αν τη γλείψεις κάτω σου λέει ότι δε θα την ξαναφιλήσεις πάνω. ?‍♂️ Πήγα στην Ειρήνη στο Χωματιανού 11Α για να ρεφάρω και το δωμάτιο μέσα βρώμαγε και είχε 40 βαθμούς. :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.473
Πόντοι
17.885
Δοκιμάστηκε η Νικόλ στο Φωκαίας 24 με χλιαρές εντυπώσεις. Εμφανισιακά είναι ωραίο μουνί, στυλιάρι, μελαχρινή με καυλωτικά ταττού, αλλά βυζί πιο μικρό κι απ' το δικό μου. :P Στον αγώνα κάνει απλό πρόγραμμα, δηλαδή τσιμπούκι μόνο με καπότα, φιλιά δεν αφήνει, προκαταρκτικά ελάχιστα και αν τη γλείψεις κάτω σου λέει ότι δε θα την ξαναφιλήσεις πάνω. ?‍♂️ Πήγα στην Ειρήνη στο Χωματιανού 11Α για να ρεφάρω και το δωμάτιο μέσα βρώμαγε και είχε 40 βαθμούς. :2funny:
όχι ρε man Νικόλ! Κρίμα! Παλιά ήταν πιο καλή μετά φόλεψε πολύ

• Like
Αντιδράσεις: vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Όχι ρε μαν, άλλη Νικόλ είναι εκείνη και πρόσφατα δούλευε στο Φωκαίας 13. Εκείνη είχε πιο ανοιχτόχρωμα μάτια και βυζί λίγο μεγαλύτερο, το οποίο πιο παλιά έβγαζε γάλα επειδή θήλαζε. Εκτός κι αν μπερδεύτηκα και είναι όντως η ίδια.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.473
Πόντοι
17.885
Όχι ρε μαν, άλλη Νικόλ είναι εκείνη και πρόσφατα δούλευε στο Φωκαίας 13. Εκείνη είχε πιο ανοιχτόχρωμα μάτια και βυζί λίγο μεγαλύτερο, το οποίο πιο παλιά έβγαζε γάλα επειδή θήλαζε. Εκτός κι αν μπερδεύτηκα και είναι όντως η ίδια.
όχι δεν είναι αυτή τότε

ekfilos13

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
220
Πόντοι
21
Ξέρουμε αν η νικολ απο Ιάσωνος 20 έχει γυρίσει?

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
καλημερα
κανενα πολυ πρωινο μπουρδελακι 5 με 6 το πρωι με κανενα πιπινι αξιογαμησιμο υπαρχει για εμας τους πολυ πρωινους τυπους;

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
καλημερα
κανενα πολυ πρωινο μπουρδελακι 5 με 6 το πρωι με κανενα πιπινι αξιογαμησιμο υπαρχει για εμας τους πολυ πρωινους τυπους;
Στο Φυλής 59 την Άννα, όποτε έχω πάει έχω μείνει ευχαριστημένος.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.670
Πόντοι
6.495
Αυτή τι απέγινε? Του Φωκαιας 13

Gator9

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
119
Πόντοι
0
Χθες επισκεφτικα τον οικο Ιάσωνος 43 τη Μάγκι, εκανε κοιλιτσα απο την εγκυμοσύνη, τις λεω παλι εγκυος ειναι ? μου λεει ναι τι να κανω αφου τα τρωω ολα και γελασε .
κανονικο σεξ, προσωχη στην πιπα με τα σιδερακια και καθος ηταν τα τελειωσω βγαζω το προφυλακτικο και της λεω να τελειωσω πανω στο μουνακι σου, μου λεει ναι και το ανοιγει και τελειωνω και φευγουν και μεσα και τις λεω τωρα το παιδι θα παρει και κατι απο εμενα χαχα και γελασε και εφυγε.
Αναρωτιεμαι ποιος απο ολους τους συναγωνιστες να ειναι ο πατερας αραγε....

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Χθες επισκεφτικα τον οικο Ιάσωνος 43 τη Μάγκι, εκανε κοιλιτσα απο την εγκυμοσύνη, τις λεω παλι εγκυος ειναι ? μου λεει ναι τι να κανω αφου τα τρωω ολα και γελασε .
κανονικο σεξ, προσωχη στην πιπα με τα σιδερακια και καθος ηταν τα τελειωσω βγαζω το προφυλακτικο και της λεω να τελειωσω πανω στο μουνακι σου, μου λεει ναι και το ανοιγει και τελειωνω και φευγουν και μεσα και τις λεω τωρα το παιδι θα παρει και κατι απο εμενα χαχα και γελασε και εφυγε.
Όλοι λίγο πολύ έχουμε βάλει το χεράκι μας, συγγνώμη το πουλάκι μας ήθελα να πω!

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Από τα χειρότερα πραματα που μπορεί να διαβάσω στο μπου είναι έγκυες πουτανες που συνεχίζουν να δουλεύουν.

Τι έχει να τραβήξει το παιδί με τέτοια μάνα και τον κοινωνικό της περίγυρο. Ελπίζω να μην καταντήσει πρεζόνι στους δρόμους.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Στο Φυλής 59 την Άννα, όποτε έχω πάει έχω μείνει ευχαριστημένος.
Δεν βλέπετε όμως η Αλβανιαρα..... Πάντα αβαφη και απεριποίητη. Είναι και μαυροσαπιοδοντα, είναι και άσχημη κι εχει και πατσοκωλι... Όντως η υπηρεσίες της είναι θετικές αλλά.....
Ασε που και ο συγκεκριμένος οίκος εχει ελάχιστο φωτισμό στα δωμάτια.
Όταν παιρνουμε γκροβερ θέλουμε να έχουμε άφθονο φωτισμό για να καμαρώνουμε το πουλι μας να μπαίνει στην παρα φυσην τρυπα. Αν έχει ελλιπής φωτισμό και δεν διακρίνεις είναι δώρο άδωρον. Έτσι κι αλλιώς όταν γαμάς με καποτα (εννοειται παντα) είτε μουνι, είτε κωλο παιρνεις το ίδιο είναι. Όταν παιρνεις ιερόδουλη εννοώ που βάζει ένα κιλό ζελέ.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.246
Πόντοι
7.885
Αναρωτιεμαι ποιος απο ολους τους συναγωνιστες να ειναι ο πατερας αραγε...

Τυπε για καποιους μυστες ο ακα κρεμπιες ειναι σαν το τσιγαρο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom