Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 572 άτομα (11 μέλη και 561 επισκέπτες)

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Μηνύματα
4.265
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Συγγνώμη και εκ μέρους μου που συμμετείχα σε κανά δυό τέτοιες συζητήσεις με καμμιά δεκαριά αναρτήσεις.
 

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Μηνύματα
9.967
Κριτικές
67
Like
29.242
Πόντοι
10.336
Τσαρκαρα μεταξι τα ξημερωματα (5-6) με ενα φιλο, ζάντες απο ουσιες και οινοπνευματα. Οι περισσοτεροι οικοι ηταν κλειστοι αλλα ειχε αρκετο κοσμο, η πλειοψηφια των τσαρκαδορων ημασταν ελληνοαλβανογυφτοι και ελαχιστοι εως κανενας ινδοπακιστανοαφγανοιρακινος. πολλα πιτσιρικια οριακα ενηλικες ή τελος παντων τετοιας ηλικιας, με περισσοτερη διαθεση να παρουν ματι και να τα κανουν "μπουρδελο" και ελαχιστη διαθεση για να γαμησουν (αλλα ειναι κατανοητο), καποια απο αυτα κυκλοφορουσαν με αναμενες διακριτικα τις καμερες στα κινητα για να απαθανατισουν τις κορασιδες, καποιοι αλλοι ειχαν ορεξη για κουβεντουλα στα σαλονια και μολις τους εριχνες ενα στραβωμενο βλεμμα εφευγαν τρεχοντας. Παιδικη χαρα.

Γενικα ειχα πολυ καιρο να κανω σαββατιατικη μεταμεσονυκτια βολτα, και αν κρινω και απο τις ΣΑΥΡΕΣ που ειχαν τα σπιτια, θα αργησω να ξανακανω, εκτος αν οι συνθηκες το επιβαλλουν. απο τα λιγα που θυμαμαι (υπηρξε κλεισιμο ή αλλαγη βαρδιας σε πολλα),

η κολωνου κατα 95% ολη κλειστη, ισως μου ξεφυγε κατι αλλα δεν ειδα ουτε φωτα ουτε ανοιχτες πορτες.

Στην αρχη της Ιασονος οπως κατεβαινεις, στον αριστερα οροφο (Ι2 φανταζομαι) ανακοινωθηκε η Μαργαριτα, δεν την ειδα γιατι μολις μπηκε δωματιο,

ακριβως απεναντι οροφος (Ι1 λογικα) η τσατσα επεμενε να μου πει το προγραμμα λεξη λεξη ποιηματακι (ελευθερο στοματικο) και με τσαντισε, δεν ειδα την κοπελα που ειχε δωματιο και εφυγα με μπινελικια,

ενδιαμεσα ολα τα σπιτακια κλειστα,

Στο Ι30 οροφος βγηκε τσιτσιδη μια κατσανοξανθη γυφτοπουλα σε απλο, ψιλοανεκτο σωμα με πιασιματα αλλα η μαπα ηταν πιο ξυνη απο τα ξυδια που ηπια,

Ι32 οροφος ειχε δωματιο, μια παρεα πριν ανεβουμε μας ειπε οτι ηταν μπαζο, απεναντι ι37α και β μολις ειχαν κλεισει,

Ι39 mall ανοιχτο μονο το ισογειο δεξια στο βαθος με τα φωτακια, σε απλο προγραμμα, μια συμπαθητικη ξανθια προμιλφ με πιασιματα

και το οροφος αριστερα βαθος (σορρυ δεν θυμαμαι τα εκαστοτε νουμερακια τα εβλεπα τριπλα κ αναποδα) η Ριτα, ενα μπαζο με 3.5αρια φυσικα βυζια, χοντρη και κοντη, γυρω στα 25-30 ασχημομουρα, η συμπαθεστατη ξανθια βουλγαρα τσατσα την οποια καβλαντιζα ειπε οτι η κοπελα ειναι ρωσιδα αλλα δεν πειθει για τετοια. Περιττο να πω οτι το γαμησα το σαυρομπαζο καθαρα λογω βυζιων, αποφαση την οποια μετανιωνα ηδη την ωρα που πληρωνα, θα ακολουθησει κριτικη μολις με πιασουν τα παυσιπονα.

τα ι44 κλειστα με αλλαγες βαρδιων, στο τερμα δεξια η φρεσκιας βαρδιας κορασιδα ηταν μια ξανθια σοβιετοφατσα με πιασιματα, ωραιες βυζαρες αλλα με υφος βασιλισσας, για πολλες κλοτσες

Στην Μεγαλεκου

ΜΑ28 υπογειο, κοσμοσυρροη και αναμονη, ενα ολοκληρο σαλονι βαραγε νταγκλες, ο τσατσος παρουσιασε την Κατια, μια μαυρομαλλα χοντρη με ταττου αδιαφορη μεχρι αηδιας και μολις εληγε η βαρδια μιας νεαρης ομορφουλας (αν και φολιζε) καστανης σοβιετοφερουσσας ψηλης κωλαρας

ΜΑ ισογειο κουρτινατο μια γνωστη στον οικο ξανθια μιλφογκιλφ με κοντο μαλλι, μια απο αυτες τις γνωστες που σου ρουφανε μεχρι και το νεφρο στο στοματικο (δεν θυμαμαι ονομα)

Υπο κανονικες συνθηκες, αν ολοι οι οικοι (ή τελος παντων οι περισσοτεροι) ηταν ανοιχτοι, θα μαζευαν αρκετο μαρουλι γιατι η πλειοψηφια προτιμησε να μην γαμησει καθολου απο το να γαμησει μπαζα (εγω παντως μπαζωνω ειδικα αν πιω). Η ελλειψη επιλογων εκανε αφορητη την αναμονη στα σαλονια με αλλους 5-10 καθε φορα, και η κατασταση ηταν λιγο ζουγκλα με πιθηκους. Καλημερα :hi:
 

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Μηνύματα
108
Κριτικές
1
Like
484
Πόντοι
21
Καλησπερα στους καταδρομεις,
καθε μια ενημερωση απο εσας ειναι και ενα ταξιδι στα στενα της αμαρτιας. Συγχαρητηρια για το εργο και την συγκινητικη προσπαθεια αναμεταδοσης της ατμοσφαιρας και των λεπτομεριων που εξελισσονται.
Προσωπικα λογω αποστασης εχω να πατησω πανω απο χρονο στους μεταξω-τους και φυλη-κους δρομους που μας εκαναν ανδρες αλλα πολυ συντομα θα ερθει η στιγμη που θα ηχησουν στα αυτια μου τα τσιμπουμουνακοπισωκολλητο-ποιηματακια και το αρωμα βανιλιας με συνδυασμο κατουρομουνιλας θα τρυπησει την μυτουλα μου.
Οι μεγαλυτεροι ερωτες απο φυλης ειναι για αυτους που ξερουν η Αουρορα ( νταρντανα/βυζαρα/κωλαρα, τελευταια φορα ειχε χασει κιλακια ειχε γινει και ξανθια ακομα βαραω μαλακιες, πολυ μουνι)
νομιζω νουμερο 1 απο ολες εκει και στο γαμησι εκανε πραγματικα οτι της ζηταγα και με ευχαριστηση.
Η μονη που θα μπορουσε να την ξεπερασει στον ιδιο τοπο του εγκληματος ειναι η Σιμονα αβυζι μετρια προς ωραια μαπα με τον πιο απιστευτο κωλο που εχω δει σε ρδελο αλλα αυτη δεν εκανε παντα καλα γαμησια ειναι αναλογα σε τι φαση βρισκεται οποτε λογω σταθερης αποδοσης το τροπαιο ανηκει στην Αουρορα.
Αμα υπαρχουνε προσφατες πληροφοριες για αυτες θα το εκτιμουσα να τις καταθεσετε.

Στα του μεταξουργιου εχουμε περασει πολυ τιμια ως πιτσιρικαδες αν και το καλο το πραγμα ηθελε ψαξιμο δεν πηγαινες μεταξουργιο γαμαγες και εφευγες ηθελε μελετη το πραγμα... ομως τοτε τα 15ρια ητανε πολυ πιστολια ουτε η φυλης τετοια μουνια δηλαδη θυμαμαι κατι βενεζουελες κατι λατινες που ελεγες δεν γινεται να το γαμαω αυτο για 15ε και ποικιλια καιολας ενα ρδελο ειχε 2-3 μεσα.
Τα πραγματα εχουν αλλαξει αλλα μην τα παρατατε μαγκες να εχετε το κεφαλι ψηλα και να κρατατε το σπορ στα επιπεδα που πρεπει να ειναι.
Καλη ανταμωση να εχουμε.
 

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Μηνύματα
569
Κριτικές
35
Like
3.733
Πόντοι
2.836
Πέρασμα μετα τις 15 στο Μεταξουργείο. Λίγος κόσμος, κυρίως βρωμερά Πακι. Γύρισα 2 - 3 και ξανακατεληξα στο Ιάσονος 44 όροφος με τη μιλφαρα Σοφία. Τελείωμα στο στόμα της με μουνοδαχτυλιασμα.
Υγ. Όσοι γράφουν τα άσχετα στο νήμα αφενός δε τα διαβάζει κανείς, αφετέρου δυσκολεύουν όσουν ψάχνουν κανονική ενημέρωση.
 

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Μηνύματα
1.082
Like
1.246
Πόντοι
216
Με ξυρισμένο μαλλί από την μια μεριά. Δεν την έχω δει καλά στο πρόσωπο αλλά δεν νομίζω. Απογευματινή βάρδια είναι ?Ναι απογευμα ήταν

Με ξυρισμένο μαλλί από την μια μεριά. Δεν την έχω δει καλά στο πρόσωπο αλλά δεν νομίζω. Απογευματινή βάρδια είναι ?
Ναι απόγευμα ήταν
 
  • Like
Αντιδράσεις: Ripper

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Μηνύματα
298
Κριτικές
6
Like
532
Πόντοι
301
kalhspera
υπαρχει κανενα πιπινι αδυνατο σε μπουρδελακι να την παρω διπλο με φιλο μου ταυτοχρονα μουνι κωλο;
περιμενω ενημερωση
ευχαριστω
 

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Μηνύματα
1.207
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Επίσης σε μια άλλη κριτική για το Ιάσωνος 31 για κι Γιασμίν 19 ετών από Ρουμανία άμα ξέρουμε που είναι και αυτη, η κριτική γράφτηκε 12 Απρίλη 21.
Το μόνο θέμα είναι ότι υπάρχει μόνο μια κριτική για τη κάθε κοπέλα από αυτές που ανέφερα και οι δυο γραμμένες από το ιδο άτομο του έστειλα κ αυτού μπας και βοηθήσει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:


Μύκητες λες ;;
Ο λαός έτσι λέει, το πιο πιθανό..
 

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Μηνύματα
1.611
Κριτικές
21
Like
14.223
Πόντοι
4.646
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βάζετε το πουλί σας για Άβαταρ. Ποιο είναι το μήνυμα ακριβώς??? Ότι γαμάτε? Μα όλοι εδώ μέσα γαμάμε, σιγά τ'αυγά, εγώ συγκεκριμένα έχω ξεπετσιαστεί. Βάλτε ένα άβαταρ που να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα. Θα μού πεις βέβαια ο Picker έβγαζε φωτογραφία την κωλάρα του , στην πούτσα θα κολλήσουμε???
Ενημερωτικά ο Πίκερ καθόταν προχτές κατά τις 23.20 στην Καπνικαρέα και τσέκαρε τα μουνάκια. :smitten:
Σαν ψυχάκι έχει καταντήσει. :2funny: Ήθελα να τον χαιρετήσω και να του δώσω και κανά 10ρικο
να πάει να γαμήσει αλλά ντράπηκα μπροστά στην παρέα μου... :birdman:
 

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Μηνύματα
1.207
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Επίσης σε μια άλλη κριτική για το Ιάσωνος 31 για κι Γιασμίν 19 ετών από Ρουμανία άμα ξέρουμε που είναι και αυτη, η κριτική γράφτηκε 12 Απρίλη 21.
Το μόνο θέμα είναι ότι υπάρχει μόνο μια κριτική για τη κάθε κοπέλα από αυτές που ανέφερα και οι δυο γραμμένες από το ιδο άτομο του έστειλα κ αυτού μπας και βοηθήσει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:


Μύκητες λες ;;
Η Γιασμήν ακούγεται ότι Αύγουστο θα επιστρέψει , πολύ καλή -απ' τις καλύτερες στο Μεταξουργείο-
 

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Μηνύματα
283
Κριτικές
46
Like
4.042
Πόντοι
1.651
Καλησπερα σας. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από χθεσινή Β’ Βάρδια, Σαββατο 17/07/2021 (19:30-22:30), σε Μεταξουργείο και Φυλής [Owo: ελ.στοματικο. cob: εκτονωση στο σωμα/στηθος. Cim: εκτονωση στο στομα. Anal: πρωκτικό σεξ]

-Περδίκκα 1: η Μπιανκα. Γνωστη. Εχει αδυνατίσει και είναι πιο ομορφη τωρα. Σε απλό. Λεγεται ότι είναι φολα μέσα.

-Μεγ.Αλεξάνδρου 28 με κουρτινα: Αλεξανδρα και Σούλα. Η πρωτη εχει παχυνει και χανει σε εμφανιση πλεον. Σε owo &;cob. Η Σουλα είναι μπαζο επιπεδου Τροφωνίου. Ορκ. Τρομαζω που την σκεπτομαι. Χοντρη γκιλφ με τατουαζ στο ενα χερι. Σε φουλ προγραμμα.

-M.Αλεξ 28 υπόγειο: Η Κατια (χοντρη μαυρομαλλα προμιλφ με τατουαζ. Αδιάφορη) και η Έλενα (αυτή ητο σε δωματιο).

-Μ.Αλεξ 28Α αριστερά: η Ελένη. Αδυνατη μιλφ με cim. [Η Ειρηνη σε ρεπό σημερα & αυριο].

-Κολοκυνθούς 38: αμφοτερα κλειστά.

-Ιάσονος 37Α: Κατερίνα και Μαρία. Η Κατερινα είναι προμιλφ με πιασιματα. Χαζοχαρουμενο προσωπο. Η Μαρια ηταν σε δωματιο. Ο εξυπνάκιας 50ρης τσατσος τις παρουσιασε ως «Λατίνες και νέες στο μαγαζι». Εκει ειχα λογομαχια μαζί του να αφησει τα παραμυθια διοτι η Κατερινα βρισκεται ηδη ένα μηνα στο τσαρδί και δεν είναι Λατίνα. Όταν ηταν παρεα με την Κατια. #Ακούς Νασο Αθανασίαδη; Τις Ρουμανοαλβανιδες τις πασαρουν ως εξωτικα φρούτα.

-Μεγ.Αλεξ 21: στον όροφο η Αντριάνα. Χοντρη αδιάφορη. Σε owo. /στο ισογειο η τσατσα δεν συγκινήθηκε να βγει από το σαλονι να ενημερωσει τι εχει. Στα @-@ και εμάς.

-Κολωνού 32Α: η Βάλια. Νεαρη ομορφη αδυνατη κοπελα με μακρια καστανά μαλλιά, ηλικια περιπου στα 26. Στα 15€ & απλό προγραμμα.

-Κολωνού 23Γ. Εδώ δυο εργαζομενες και η ειδηση τής ημέρας. Η μια είναι η ΒΙΚΥ (ξανθιά ομορφη με κωλαρα και ωραιο σωμα) από το Βέργας 3, η οποια εμφανιστηκε αρχες του 2016 στα Πιπίνου 118 και Αγκ12, οπου εκανε θραυση. Στο Βεργας 3 μετα αρχισε να φολιάζει. Εργαστηκε φανερά εως αρχές 2019, μετά χάθηκε. Φυσικα τωρα η πιο ομορφη στην περιοχή. Η μεγαλη επιστροφή λοιπόν, αλλά σε απλό και 20€. Η 2η εργαζομενη είναι η ΜΑΙΡΗ. Εμφανισιμη μιλφ αυτή (γνωριμη φιγουρα). Ομοίως σε απλό και 20€. Τωρα πως η Βικάρα βρεθηκε σε αυτή τη χαβούζα του υπογείου είναι μυστηριο ή οποιος καταλαβε. Ηδη ειχαν πελατεια. Θα ανοίγουν σαμπανιες οι Αφγανοσύριοι.

-Ακομινάτου 2Β: η Χριστίνα (σε δωματιο)/ το 2Α κλειστό.

-Δεληγιώργη 39: η Ντίνα (σε δωματιο)/ για τους μύστες τού αυταρχικού το Δελ 30 ανοικτό.

-Αλκιβιάδου 16: άπαντα κλειστά.

-Διδυμου 27: Αναατααία και Βικτώρια.

-Διδύμου 22: Λυδία και Αγγέλα. Το μαγαζι αυτό ειχε κλεισει λιγο πριν το Α’ lockdown (Μάρτιος 2020). Εχουν δουλεψει στο ιδιο. Η Λυδία είναι μια αδιαφορη παχουλή ακωλη μιλφ. Σε φουλ προγραμμα. Η ΑΓΓΕΛΑ είναι μιλφ (33 ετων) τσουπωτη, όπως ηταν το 2019. Εχει καυλωτικο προσωπο, φυσικες βυζαρες και κωλαρα. Σε owo & cim. Πέρασα μαζί της και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος. Ισχυουν όσα εγραψα τότε στην κριτικη. Ειχαμε ξανα σημερα: φουλ γλωσσοφιλα, εκανα γλειφομουνι το οποιο γουσταρει (δακτυλο δεν θελει). Ακα πιπα σχετικα καλή. Σεξ σε cowgirl, spoon και ιεραποστολικό. Να πω ότι η αισθηση στο αιδοιο ηταν πολυ χαλαρη λογω τζελ, αλλά δεν δυσανασχετισε στον δυνατο ρυθμο. Η καταθεση εγινε στο στομα της. Εγκρινεται και προτεινεται σε οσους θελουν τσουπωτές. Μονο μειον ότι δεν θελει δυνατο ρυθμο στη σταση doggy (στα τεσσερα), οπως μου ειπε. Από αυριο η Αγγελα θα δουλευει στον όροφο. Η τσατσα με ενημερωσε ότι θα ερθουν αυριο άλλες τρεις κοπελες από τα παλιά: Ραμόνα, Μαρίνα και Ελένη.

-Διδύμου 20: ο τσατσος, σωσίας του Περικλή Περάκη, παρουσιασε την ΝΙΚΟΛ. Γνωστη κι αυτή. Ακυρη.

-Το Διδ 18Α ανοικτο, λογικα Αλιονα. Το 16 κλειστό. Παραπανω δεν τραβηξα.

-Φυλής 72/δεξια θύρα: η Κατερινα. Μια αδιαφορη μαυρομαλλα με γυαλιά και κοκκινα εσωρουχα. Σε φουλ προγραμμα. Η τσατσα δεν λεει ονομα και ειρωνευεται. Νομιζω είναι η βρωμιαρα του Φ 74 αριστερά. [Η αριστερη θυρα στο Φ72 κλειστη, παροτι ανοικο το φωτακι εξω).

-Φυλής 74: αμφοτερα κλειστά.

-Φυλής 84Α: ο κυρ Βασιλης παρουσιασε την Ρανια. Ξανθια ομορφη σε owo & cob. Γνωστη κι αυτή. /Το 84Β κλειστό.

-Φυλής 65 όροφος: η Χριστίνα. Μαυρομαλλα αδυνατη με κανονικο πρόσωπο.

-Φυλής 86Α: Λαουρα και Αντζελα. Τις ξερουμε. Σημερα ανακοινωθηκε owo & cob. Ξαναλεω ότι η Αντζελα είναι απο τις πιο ομορφες στην περιοχη και εχει φυσικές βυζαρες. Υψους 1.50m και γλυκιά στο σαλονι. Εγω μια φορα πήγα μαζι της και ηταν πτώμα. Οποτε ρισκο οποιος μπει.

-Φυλής 71Β: Γιαννα (βαριεστημενη) & Γεύα (παχουλή). Αδιάφορες. / η ΝΑΝΣΥ αγνοειται. Καποιοι την κατηγορουσατε και δεν σας αρεσε λογω απλού. Φάτε τωρα τις φολες στο κεφάλι.

-Φυλής 71Α: η Μαιρη (σε δωματιο). Γνωστή τοίς πάσι.

-Φιλιππίδου 11 ισογειο: η Λίζα. Γνωστη αδυνατη μιλφ που δουλευε γ’ βαρδια. Εχει καψει τα μαλλιά και τα εβαψε ξανθα. Της πάνε. Ουτε πουλησε τρέλα στο σαλονι. Σε owo, 69 & cob. Τσατσος ο κυρ Χρηστος (ο μπαρμπας με το κομπολόγι που ηταν περυσι στα Φ65 & 84).

-Φιλιππίδου 11Β: η Αννίτα σε δωματιο. Η αδυνατη από τον ομιλο (Φωκ 24 κλπ). Προκειται για την Αννα που δουλεψε στα Κολωνού 11 (ισόγειο και υπόγειο), καθώς και στο Κολωνου 15 στους χωρους δεξιά.

-Φωκαίας 13: η Μαίρη. Αδιαφορη μιλφ με κανονικο σωμα. Σε owo.

-Φωκ 17Α: η Μικαέλα. Γνωστη κι αυτή, σε απλό.
-Φωκ 17Β: εφευγε η Αννα (ξανθια εμφανισιμη). Πανω εργαζόταν μόνο η Τζενη. Η ψηλη μαυρομαλλα που περασε παλαιοτερα. Σε owo.

-Φωκ 19: η Ηλέκτρα. Αλβανιδα μαυρομαλλα, αδιάφορο προσωπο. Εχει παρει λιγα κιλα. Περασε προσφατα από Φ67. Σε owo & anal.

-Φωκ 27Α: η Εμμανουελα (δωματιο). Αδυνατη μαυρομάλλα. Όλα πλην anal.

-Φωκ 27Β ισογειο: η Anna Kou. Ομορφη Μελαχροινή Ρουμανα. Σε απλό.
-Φωκ 27Β όροφος: η Ντιάνα. Πετιτ εμφανισιμη. Μονιμη εδώ. Σε owo & cob.

-Φωκ 24: η Τζούλια. Αδυνατη ομορφουλα μελαχροινη, μετρίου αναστηματος. Σε απλό.

-Λιοσίων 79Β: η Αντζελα. Ωριμη 50άρα ψιλοπαχουλή καρε καστανοκοκκινα μαλλιά. Σε owo, anal & cob. Ευγενεσταση.
-Λιοσιων 76: κλειστό.

-Λιοσίων 73Α: Καίτη και Ιωάννα. Η Καιτη ξανθια όμορφη μετριου αναστηματος (με θητεια από Πιπ 118). Σε ελ.στοματικο τελειωτικο. H Ιωάννα ειναι μαυρομαλλα τσουπωτή προμιλφ με βυζαρες και τατου στο χερι. Σε απλο προγραμμα. Ηδη δυο Κινεζοι πληρωσαν και ανεμεναν να αδειάσει δωμάτιο. Υπαρχει κινηση.

-Λιοσίων 73Β: Αλεξία και Έμμυ. Η Αλεξια αδυνατη νεαρα όμορη μαυρομαλλα. Σε απλο. Η Εμμυ ομορφη νεαρα με ξανθο μαλλί, σωμα με πιασιματα και καλό στηθος. Σε owo & cob (αν θυμαμαι καλά). Η τσατσά εκανε την παντογνώστια.

ΥΓ 1. η κινηση ηταν μειωμενη. Στη Φυλής κυριως πιτσιρικαδες για χαβαλέ. Οι περισσότεροι εμπαιναν στο σαλόνι χωρίς μάσκα. Εννοω παντού όπου περασα, όχι μόνο νεαρούς. Μην κλαιτε μετα αν εκτοξευθεί ο covid και ερθει νέο lockdown. Ελαχιστοι τηρούν τα μετρα εξω.

ΥΓ 2. Στη συμβολή των οδών Αλκιβιαδου και Ιουλιανού ηταν μαζεμενοι τοσοι Αφρικανοι, ώστε νομιζες ότι βρισκεσαι στο Σουδάν. Μολις μπηκα στην Αχαρνών βρεθηκα νοητά στην Τεχερανη και την Καμπούλ. Οσοι μένουν εκει τα ξερουν. Χρειαζεται ειδικος χωρος για το Αφγανόραμα τής ημερας, αν ειναι να σχολιαζουμε.

ΥΓ 3. Η σωστη περιηγηση και, κατοπιν, η συνταξη ενημερωσης αποτελει χρονοβορο και κοπιαστική εργασια. Οσοι λοιπόν θελουμε να δουμε ενημερωση σημερα, πρεπει να ανατρεξουμε καμποσες σελιδες να ψαχνουμε στο νημα και να πεφτουμε σε αηδίες. Εννοω ότι στο νημα μόνο μια σελιδα στις 10 εχει ουσια (δηλ ενημέρωση και νέα). Οι άλλες 9 εχουν σπαμαρισμα και ακατεσχετη μπουρδολογία και παραφιλολογία από κλώνους (κυρίως) και αργόσχολους. Δηλ το παρόν νήμα εγινε άρλεκιν. Λυπηρο. Και δεν ανοιγει μύτη. Κύριε διαχειριστα, καλησπέρα σας. Τουλαχιστον ας καθισω στην ακρη παρεα με τα βιβλία μου, όπως σημερα με τον Καποδίστρια.
Καποδ.jpg
Αγαπητέ δεν έχω λόγια για την ενημέρωση !
Αγγίζει θα έλεγα σε "πλούτο" τα βιβλία χρήσης που έχουν τα καινούργια αυτοκίνητα .

Τα σέβη μου !
 

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Μηνύματα
1.207
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ενημερωτικά ο Πίκερ καθόταν προχτές κατά τις 23.20 στην Καπνικαρέα και τσέκαρε τα μουνάκια. :smitten:
Σαν ψυχάκι έχει καταντήσει. :2funny: Ήθελα να τον χαιρετήσω και να του δώσω και κανά 10ρικο
να πάει να γαμήσει αλλά ντράπηκα μπροστά στην παρέα μου... :birdman:
Ο Πίκερ έχει επιλέξει μια αρκετά μοναχική ζωή και γι'αυτό έχει κερδίσει τον σεβασμό μου. Δε χρειάζεται πια όλοι οι άνθρωποι να είμαστε συμβατικοί , όπως το να ανοίγουμε το κινητό μας και να τηλεφωνούμε σε ένα σωρό μαλάκες για να πάμε για καφέ..Ο χρόνος που αφιερώνει κάποιος στον εαυτό του είναι χρυσός. Μόνο έτσι αναπτύσσεις τις πνευματικές δεξιότητές σου, με το να κάνεις παραγωγικές σκέψεις χωρίς να σε διακόψει το κάθε μαλακισμένο για να σού πει τα νέα του... Πίκερ να έχεις υγεία..!
 

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Μηνύματα
1.207
Like
6.385
Πόντοι
1.056

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Μηνύματα
1.282
Like
2.387
Πόντοι
456
Κολωνού 32γ Βίκυ (επέστρεψε εδώ που πρώτο ξεκίνησε, ποιος μύστης μπορεί να αναφέρει σε ποιο οίκο δούλεψε πριν πάει Πιπινου 118?)ξανθιά κοπέλα με κανονικό πολύ ωραίο σώμα πειραγμένα χείλη 1.5αρι βυζι και Τανια καστανοξανθη κοπέλα με σπαστό μαλλί κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ.
Όπως το γράφεις φαίνεται σαν να εργάστηκε για πρώτη φορά κάπου στο Μεταξουργείο!
 

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Μηνύματα
7.708
Κριτικές
11
Like
12.582
Πόντοι
5.060
Ο Πίκερ έχει επιλέξει μια αρκετά μοναχική ζωή και γι'αυτό έχει κερδίσει τον σεβασμό μου. Δε χρειάζεται πια όλοι οι άνθρωποι να είμαστε συμβατικοί , όπως το να ανοίγουμε το κινητό μας και να τηλεφωνούμε σε ένα σωρό μαλάκες για να πάμε για καφέ..Ο χρόνος που αφιερώνει κάποιος στον εαυτό του είναι χρυσός. Μόνο έτσι αναπτύσσεις τις πνευματικές δεξιότητές σου, με το να κάνεις παραγωγικές σκέψεις χωρίς να σε διακόψει το κάθε μαλακισμένο για να σού πει τα νέα του... Πίκερ να έχεις υγεία..!
Να θυμίσω ότι σε άλλο ποστ που σε ρώτησαν σχετικά με το νόμο του Πίκερ απάντησες ότι έχεις ωραία φάτσα, υπονοώντας έτσι ότι ο τρόπος ζωής του Πίκερ είναι για άσχημους. :think:
 

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Μηνύματα
1.207
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Να θυμίσω ότι σε άλλο ποστ που σε ρώτησαν σχετικά με το νόμο του Πίκερ απάντησες ότι έχεις ωραία φάτσα, υπονοώντας έτσι ότι ο τρόπος ζωής του Πίκερ είναι για άσχημους. :think:
Περίμενε να το τσεκάρω
 

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Μηνύματα
1.207
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Να θυμίσω ότι σε άλλο ποστ που σε ρώτησαν σχετικά με το νόμο του Πίκερ απάντησες ότι έχεις ωραία φάτσα, υπονοώντας έτσι ότι ο τρόπος ζωής του Πίκερ είναι για άσχημους. :think:
''''......Όχι ρε , δεν διαβάζω 10 χρόνια, γύρω στη 2ετία...Στ'αρχίδια μου τι πιστεύεις, έχω ωραία φάτσα.......'''' Αααα αυτό εδώ λες, εδώ υπονοούσα ότι ο papaphilips είναι χάλιας, τέλος πάντων δεν έχει ιδιαιτερη σημασία..Γενικώς εκτιμώ πολύ τα άτομα που αφιερώνουν χρόνο στο να μένουν μόνοι...'Φοβάμαι' τους ανθρώπους που είναι συνεχώς μέσα σε παρέες αφού αποφεύγουν με αυτό τον τρόπο τον πιο σημαντικό άνθρωπο , τον εαυτό τους
 

kostas_mes

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Μηνύματα
162
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Ξέρουμε αν επέστρεψε η Τζενη το βαθύ λαρύγγι με την ελιά στα χείλη;
 

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
195
Κριτικές
58
Like
11.598
Πόντοι
18.036
Καλησπερα σας. Σημερινή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, Κυριακή 18/07/2021 στο τελος τής Α’Βάρδιας στή Φυλής [Owo: ελ.στοματικο. cob: εκτονωση στο σωμα/στηθος. Cim: εκτονωση στο στομα. Anal: πρωκτικό σεξ]

-Φωκαίας 27Β ισογειο: η Καρολίνα. Ομορφη κοπελα εκ Ρωσσίας, γυρω στα 26, καστανα μαλλια πιασμενα κοτσίδα, φυσικό στηθος 2.5-3ρι. Προγραμμα: owo, 69, cob & cim. Πήγα στοχευμενα για να συνευρεθώ μαζί της. Περασα καλά. Κανει προκαταρκτικά, γλωσοφιλα όχι, μονο μαγουλα. Ακα πιπα καλή και ισπανικο. Μόνο μειον ότι βαζει τζελ στο αιδοιο (γνωστη πρακτική) & δεν ενιωθα τιποτα. Επισης, εβγαζε αυτές τις ψευτικες κραυγες ηδονής που εμενα με ξενερωνουν. Καταθεση στο στομα της. Παραμονη 14 λεπτά. Εμεινα ικανοποιημενος διοτι είναι ομορφη και γλυκιά, αλλά πρεπει να κοψει τις κραυγες και να βελτιωσει τα στησιματα στις στασεις του σεξ.
Η τσατσα με ενημερωσε ότι στον οροφο ηταν η Γιασμίν και στο υπόγειο (27Α) η Εμμανουέλα. Η τελευταια δουλευει διπλοβαρδια. Στο 27β ισογειο η ιδια τσατσα θα συνεχισει απογευμα με την Αννα Kou (την ανεφερα χθες. Απλο κανει).

-Φωκ 24: Αννίτα και Ελλη. Η Αννίτα ηταν χθες β βαρδια στο Φιλπ 11Β. Αδυνατη με καστανοξανθα μαλλια, γυρω στα 26 (της λειπουν δοντια στα πλαγια). Είναι η Αννα από Κολωνού 11 και 15, όπως σημειωσα. Η ΕΛΛΗ είναι τσουπωτή μαυρομαλλα. Αμφοτερες σε owo, cob & cim.

-Φωκ 25Β: κλειστό. Στο 25Α (δηλ οροφο) ηταν η Μία. Μιλφ ψηλή αδυνατη με βυζαρες και πειραγμένα χειλη. Σε απλό.

-Τα Φωκ 19, 17ΑΒ & 13: κλειστά. Να σημειωσω όταν κατεβηκα μιση ωρα πριν το 17Α ηταν ανοικτο. Αρα κλεινει 16.30 και ανοιγει ξανα μετά τις 17:00. Το ιδιο συνεβη και με το Φωκ 9: ανοικτό στις 16.00, κλειστο λίγο αργοτερα.

-Φωκ 7Α: η Ειρηνη. Νταρντανα μαυρομαλλα προμιλφ σε owo & cob. Νεα στο μαγαζι, αλλα όχι στην οδο, καθοτι περασε από τα Φωκ 17.

-Φωκ 7 υπογειο: η Αλίσια. Αδυνατη καστανομαλλα με υφος τσαντισμενης. Απλο προγραμμα με 69 και αυταρχικο ανακοινωθηκε.

Τα πρεζονια τα εδιωξε η τσατσα από την εισοδο τού Φυλής 56 (ανεμενε την Ναταλι). Φωναζαν και οι γειτονες, αλλά τα πρεζονια μαζευτηκαν στο υψος της Φυλής 48.

-Ακουλουθεί β βαρδια τωρα, δηλ LIVE.
Διδ 7Β και 8Β: κλειστά.

-Δεν προσεξα τα Διδ 16 και 18. Το 20 ηταν ανοικτο. Κλασικα απεναντι καθοταν ο τσατσος Περικλής Περακης με το αφεντικο του. Χθες την Νικολ ειχαν το απογευμα.

-Διδ 22: χθες στο ισογειο ηταν Ραμονα και Αγγελα. Σημειωσα ότι η τσατσα ανηγγειλε ανοιγμα οροφου και αφιξη Ραμόνας, Μαρινας και Σοφίας. Στο ισογειο είναι τωρα η Ραμόνα. Γνωστη και όμορφη. Αδυνατη με σγουρο καστανο μαλλι και τατουαζ γατας στα οπισθια. Σε owo & cim. /Στον όροφο ειναι η Αγγελα (διπλοβαρδια) με καφε εσωρουχα. Παντα μεσα στην καυλα το βλεμμα της! Η άλλη εργαζομενη είναι η ΣΟΦΙΑ: μια ακυρη μιλφ με μαυρα μαλλια και χαλια οδοντοστοιχια, κοντα στα 50. Αμφοτερες σε owo & cim. Τους ειχε χαλασει το κλιματιστικό και εβαλαν ανεμιστηρα στο σαλονι. Χθες ξεχασα να αναφερω ότι καποιος εκλεισε την Λυδια για μια ωρα όταν μπηκα…

-Διδ 27: Αλιόνα. Γνωστη. Σε owo, cim & anal.

-Αλκιβιαδου 16Α: η Αγάπη. Μιλφ κοντα στα 50, καστανοκοκκινο καρε μαλλι και μεγαλη στηθος. Τραβελοφερνει παντως. Σε owo, cob, 69 & anal. Τσατσος μια cult μορφη τού χώρου: ο «Βιολάρης». Αρχισε το ποιημα να περασω (15 λεπτα παραμονη κλπ). Εγινε ο κατωθι διαλογος:
BORGIA: «Ξερω ότι εχεις δικιο. Σε θυμαμαι τη δεκαετια του 1990 στο Φυλής 66Δ με την τριαδα Νανά, Εμμανουέλα και Ριτα. Με τις 3.000 δρχ
ΒΙΟΛΑΡΗΣ: Καλά εσυ γαμαγες από τοτε κωλους. Χρυσες εποχες. Νανα και Ριτα ηταν απο τις πρωτες που εδιναν κωλο και εκαναν τελειωτικο στο στομα. Η Νανα ειχε βγαλει εκατομμύρια τοτε, όπως και η Ριτα. Σταματησαν και παντρευτηκαν.
BORGIA: Δεν είναι ετσι ακριβως. Η Νανά δουλευε μεχρι το lockdown στο Καλύμνου 36. Δεν εκανε ποτέ μεγαλες παυσεις.
ΒΙΟΛΑΡΗΣ: Σωπα βρε συ. Δεν το ηξερα. Και θα είναι τωρα 50 ετων για να δουλευει ακομη και να δινει κωλο.
ΒORGIA: Βαλε ακομα 10 χρονια στην ηλικια της να εισαι μεσα»
/Εδώ ελαβε τελος η στιχομυθία. Ταχα ο Βιολαρης δεν ηξερε την ηλικία της Νανάς ή αν εργαζόταν ακομα. Μετα μου ειπε ότι με θυμηθηκε γυμνό στο Φ 66Δ και εχω μεγαλο μόριο. Μαλλον ηθελε να τον καρφώσω. Ουστ. Περυσι παντως διακονούσε στο Περδίκκα 3 αριστερά κατι μπαζα. Το Αλκιβιαδου 16Α λειτουργεί, όπως ειπε, από ωρα 10.00 έως 20.00. Τα αλλα ηταν κλειστά.

ΥΓ 1. στη χθεσινη ενημερωση εγινε λαθος εκ παραδρομης σε οικο. Η Βικυ ειναι στο Κολωνού 32Γ που ειναι υπόγειο, κι οχι στο Κολ 23Γ το οποιο δεν υφισταται. Υπαρχει μόνο Κολ 23, γνωστό ως Ανάκτορο. Οποτε οι ομορφες στο Μεταξ/ο ειναι διπλα: Βαλια στο Κολ 32Α και Βικυ στο 32Γ. Ευχαριστω οσα μελη με διορθωσαν.

ΥΓ 2. η κατωθι φωτο είναι από το Αφγανόραμα της ημέρας. Συμβολή οδων Ιουλιανού και Αλκιβιαδου. Σομαλοί και Κογκολέζοι είναι οι περισσότεροι. Σαν να βρισκεσαι στο Σουδαν ή στο Ιρακ. Η σταδιακή άλωση του Κέντρου τής πολεως. Εννοειται οτι γυναικα απαγορευεται να περασει μόνη εκει όταν σκοτεινιασει.
20210718_170657.jpg
 

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Μηνύματα
7.708
Κριτικές
11
Like
12.582
Πόντοι
5.060
''''......Όχι ρε , δεν διαβάζω 10 χρόνια, γύρω στη 2ετία...Στ'αρχίδια μου τι πιστεύεις, έχω ωραία φάτσα.......'''' Αααα αυτό εδώ λες, εδώ υπονοούσα ότι ο papaphilips είναι χάλιας, τέλος πάντων δεν έχει ιδιαιτερη σημασία..Γενικώς εκτιμώ πολύ τα άτομα που αφιερώνουν χρόνο στο να μένουν μόνοι...'Φοβάμαι' τους ανθρώπους που είναι συνεχώς μέσα σε παρέες αφού αποφεύγουν με αυτό τον τρόπο τον πιο σημαντικό άνθρωπο , τον εαυτό τους
Ναι σόρρυ, εγώ τα μπέρδεψα. Συμφωνώ, όσοι θέλουν να είναι συνέχεια μέσα σε παρέες είναι ανασφαλή άτομα που δεν αντέχουν λεπτό μόνοι με τον εαυτό τους. Η πλάκα είναι ότι κατακρίνουν τους μοναχικούς σαν δυστυχισμένους και εκκρεντρικούς γιατί ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον, ενώ κάθονται και σπαταλούν το χρόνο τους με ανούσιες επαφές που έχουν να τους προσφέρουν από ελάχιστα έως τίποτα.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom