Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 149 άτομα (13 μέλη και 136 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Η μπύρα όμως ρίχνει την τεστοστερόνη. Είναι φυσικό οιστρογόνο.

Φωνές στο κεφάλι μου δεν άκουσα. Ακόμα
5 Μπύρες την εβδομάδα για μια σωστή ζωή. Καλό είναι που τη ρίχνει -αν την ρίχνει- γιατί αλλιώς θα γαμούσαμε 14 φορές την ημέρα...δε συμφέρει..

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Βορδελος ο καινούργιος (πιο) πεζός ΤΝΤ.
Χαχα μείνετε στο θέμα. Πολύ εγώ, τι κάνω εγώ, εμεταξι, studio, call girls, εδώ είμαστε για τα Δέλα και ενημέρωση.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
5 Μπύρες την εβδομάδα για μια σωστή ζωή. Καλό είναι που τη ρίχνει -αν την ρίχνει- γιατί αλλιώς θα γαμούσαμε 14 φορές την ημέρα...δε συμφέρει..
Εγώ την έχω καταπνίξει με τα κωλοτσιγαρα. Έχω ανέβει και ηλικιακά...

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Χαχα μείνετε στο θέμα. Πολύ εγώ, τι κάνω εγώ, εμεταξι, studio, call girls, εδώ είμαστε για τα Δέλα και ενημέρωση.
Η μεγαλύτερη τσάρκα που χω κάνει ήταν στη... Σιβηρία.:hi:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πάρτε και μια ενημέρωση. Εχθές βράδυ Φολης. Η σαβουρα της σαβουρας. Η μόνη που θα μπορούσα να πάρω ήταν η Σάρα ,αλλά δεν ήθελα να ξαναπάω. Πήρα τελικά Ανίτα ,φώκιας και Αχαρνών. Λεπτή,ξανθιά,άβυζη, πατσαβουρίδου για τα γούστα μου με ψιλοσυμπαθητικο κωλι. Πίπα κάμποση ωρα σε φαστ φαστ φόργουορντ με πολύ χέρι, έχει όρεξη,δεκτική στο κοπανημα μετά από μπίρες Σαββατόβραδου. Ήταν η μόνη χτες που τα δωμάτια έδιναν και έπαιρναν. Τόσο χάλια ήταν.

• Like
Αντιδράσεις: mela33

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Όχι τσιγάρα ρε τρελέ όχι αυτό το πράμα..Σιγά την ηλικία που έχεις , πόσο να 'σαι 43?
Εκεί. Το ξεκίνησα ,μου το ξεκίνησαν δηλαδή πριν από καμιά πενταετία και τώρα δεν κόβεται.

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Στο διδύμου 22 ειναι μια καινούρια, η Αγγέλα ,μελαχρινή μιλφ ρωσιδα με τατουαζ παλαιάς Ρωσικής κοπής στο μπράτσο, φάτσα πρόστυχη με έντονο μολύβι στα μάτια που γράφει πολλά χιλιόμετρα τσιμπουκικης ηδονής καθώς σε καρφώνει με αυτά στα δικά σου μπιρμπιλωτά ματακια την ώρα του πνευστού , σωμα μπαμπατσικο αλλά με ωραία κατανεμημένα κιλά, κατέχει το άθλημα και σηκώνει πολλα κύπελλα Μουντιάλ , το μόνο και μεγάλο κακό, δεν δέχεται σφυροκόπημα στα 4 και αρχίζει τη μιρλα, την πήρα μόνο σε ιεραποστολικό και ξαπλωτο εγώ από πάνω της, σεξ βατράχου, κατά τα άλλα όμως η περιποίηση, περιποίηση, τελείωμα στο στόμα της και έπειτα καραμελωμα στα πεοσφαιριδια.
Πολύ καλή περίπτωση, δύσκολα θα την ξαναπάρω όμως, διότι άμα δεν της δώσεις το μουνι στο χέρι της άλλης στα 4 δε λέει.
Tony, η Αγγελα ειναι παλια καραβανα,ηταν αρκετο καιρο εκει και πριν την πρωτη καραντινα,δεν ειναι καινουργια,εχει τους fans της.!!!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Εκεί. Το ξεκίνησα ,μου το ξεκίνησαν δηλαδή πριν από καμιά πενταετία και τώρα δεν κόβεται.
Ο πατέρας μου το 'κοψε πριν 20 χρόνια. Χρειάστηκε να τον πάρει ασθενοφόρο πρώτα όμως.. Μήπως έχεις κι εσύ την περιέργεια να δεις πώς είναι το υγρό στον πνεύμονα..? Υπάρχουν πιο μαγικές εμπειρίες να ζήσεις..

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.631
Πόντοι
27.261
ο υπερκλωνος ΤΝΤης εκτος του οτι μας επριζε τα @@ μετα αχρηστα ναυαγιακα απομνημονευματα του σε ολα τα θρεντς, εγραφε και καμια ενημερωση... μεταξουργιακη μπακατελιστικη μεν, αλλα οκ και δε γαμιεται δε.
αυτος εδω ο αποτυχημενος ναυαγος ζωης, εκτος απο τις αδιαφορες αρλουμπες του, δε ξερει ουτε ενημερωση να κανει. φανταζομαι ουτε το νουμερο του απεναντι σπτιου δε θα ξερει.
κατα τα αλλα γραφει στην ημερησια ενημερωση ο χαλβας :jerking2:.
μαζι με κατι αλλους αποτυχημενους και πουθεναδες, το εχουν κανει λευκωμα εδω μεσα λες και μας νοιαζει η αδιαφορη ζωουλα τους.
στην τελικη να κανουν ενα θρεντακι ολοι μαζι να γραφουν τις μαλακιες τους και να δινουν τα ευσημα ο ενας στον αλλον, για να τα εχουν καλα με τον εαυτουλη τους.
ημερησια ενημερωση ναυαγιων πρεπει να λεγεται πλεον το θρεντ και αυτος να ειναι σημαιοφορος.
του ελειψε και η ενημερωση μου του πανιβλακα απο την αλλη :confused:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
ο υπερκλωνος ΤΝΤης εκτος του οτι μας επριζε τα @@ μετα αχρηστα ναυαγιακα απομνημονευματα του σε ολα τα θρεντς, εγραφε και καμια ενημερωση... μεταξουργιακη μπακατελιστικη μεν, αλλα οκ και δε γαμιεται δε.
αυτος εδω ο αποτυχημενος ναυαγος ζωης, εκτος απο τις αδιαφορες αρλουμπες του, δε ξερει ουτε ενημερωση να κανει. φανταζομαι ουτε το νουμερο του απεναντι σπτιου δε θα ξερει.
μαζι με κατι αλλους αποτυχημενους και πουθεναδες, το εχουν κανει λευκωμα εδω μεσα λες και μας νοιαζει η αδιαφορη ζωουλα τους.
στην τελικη να κανουν ενα θρεντακι ολοι μαζι να γραφουν τις μαλακιες τους και να δινουν τα ευσημα ο ενας στον αλλον, για να τα εχουν καλα με τον εαυτουλη τους.
ημερησια ενημερωση ναυαγιων πρεπει να λεγεται πλεον το θρεντ και αυτος να ειναι σημαιοφορος.
Καλως τον γαμιά της φαντασίας και του πληκτρολογίου παπαροτηλεοραση. :hi:

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Βρε μην τσακωνεστε, εγώ σας θέλω μονιασμενους!

Συνημμένα

• filio1.jpg
    filio1.jpg
    37,4 KB · Εμφανίσεις: 30

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.631
Πόντοι
27.261
Βρε μην τσακωνεστε, εγώ σας θέλω μονιασμενους!
σιγα μη τσακωθω με τους αποτυχημενους ζωης και τους πουθεναδες χατζηαβατηδες :confused:
τζαμπα σαλιο θα χαλασω... και τωρα με την κουλοζεστη, το θελω για να γλειφω τα μουνακια.

Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
4
Like
511
Πόντοι
300
Ρε φίλε πως γίνεται να είχες σχέση με ιερόδουλη να ξέρεις ότι το κάνει κουλούρι κάθε μέρα
Έχω γνωστό μου που παντρεύτηκε ιερόδουλη.
Πολύ όμορφη γυναίκα,έχουν παιδί και μπορώ να πω πως είναι πάρα πολύ καλά.Οταν φύγουν απ' τα σκατα,κάποιες επανέρχονται.
Η συγκεκριμένη είναι μια χαρά ανθρωπος

• Like
Αντιδράσεις: mela33

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πού ήσουν ρε ναυαρχίδα της ενημέρωσης όταν ήταν κλειστά; Περίμενες να σου δώσει άδεια ο Κούλης να γαμησεις, βγήκες δύο μέρες έκανες 'ενημερωση' και μετά έκοψες. Φαίνεται γαμας αβερτα εξωθεσμικές. Μουχόχο.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
Καλως η κακως οταν μια σελιδα εχει επισκεψιμοτητα ειναι λογικο να γινει twiter,chat και blog μαζι, υπαρχει μοναξια γενικα εκει εξω και καποιοι αναζητουν την επικοινωνια εκει που θα διαβαστουν.
Νταξ δεν ειν και πολυ κακο..
Εμενα ασουμε μου αρεσε που ειπε καποιος, δεν θυμαμαι ποιος οτι..
"κανει κωλορουφογλυφωμουνια σε ολες τις υποδοχες ψωλων αλλα κολλησε Κορωνοιο σε ενα κλαμπ που πηγε" :cheesy::buck2:
Εκλαψα!!!
Λογικα το ειπε για αστειο!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
ΤΟΝΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΣΟΝΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning2::headbaning2:

---- Ο TARZAN ΚΑΙ Η ΑΓΓΕΛΑ ----

:respect::heavymetalbig:

Ναι ρε Jonara έτσι!
Μόνο sex !!!
Ζούμε και αναπνέουμε για να τον έχουμε μέσα στο μουνι!!
Σε χαιρετώ με ένα άσμα της καυλιαρας Έλλης Κοκκινου...να πεθάνει ο πουστης ο χάρος!!
Μόνο αχαλίνωτο γαμήσι!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Έκανα ένα τεστ τσιμπήματος σε κωλοψαρα 'ενημερωτές'

. Μόνο διαβάζουν τί γράφουν οι άλλοι και τα περιμένουν όλα έτοιμα. Βγαίνουν μόνο για πουλήσουν πνεύμα ή να βρίσουν. Γράφουν και καμιά ότι πάνε βορδελα,κατόπιν αδείας του Κούλη παντα. Δεν το χουν ανάγκη , γιατί γαμούν ώρες εξωθεσμικές Κχα,κχα,κχα. (Καγχασμός είναι αυτός).

Τσίμπησε ένας σφυροκέφαλος αυνανίας.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom