Ρε μάγκες δεν περίμενα ποτέ ότι θα έγραφα τέτοια πράματα στο φόρουμ, μιας και δεν είμαι χθεσινός στο σπορ, αλλά σήμερα το απόγευμα ή έγινα μάρτυρας θαύματος ή δεν ξύπνησα ποτέ από το μεσημεριανό μου ύπνο και γράφω μάλλον από τη 5η διάσταση...
Καθώς λοιπόν τελείωνα τη τσάρκα (Φυλής), ξενερωμένος από Αουρόρες και λοιπά τρισάθλια φολίδια, και όντας έτοιμος να την κοπανήσω, λέω ας μπω και στο Φώκαιας 24 για να δω αν είναι η Τζούλια «η καινούργια». Αφού η τσατσά μετά από ερώτηση μου, με ενημέρωσε πως η Τζούλια δουλεύε βραδυνή βάρδια, μου παρουσίασε τη Μελίνα. Με το που με βλέπει η τελευταία, έρχεται καταπάνω μου, αρχίζει να μου κωλοτρίβεται, να με χουφτώνει παντού και να μου ανεβάζει τη μπλούζα για να μου γλύψει τις ρώγες και διάφορα παρόμοια. Στην αρχή «κλώτσησα» λίγο και είχα στραφεί προς τη πόρτα, αλλά με το που πάω να κάνω ένα βήμα η Μελίνα με τράβηξε πάλι προς το μέρος της και μου λέει «δεν πας πουθενά!!». Τελοσπάντων λέω από μέσα μου δεν γαμιέται το πρώτο καμμένο εικοσάρι θα είναι γιὰ τὸ τελευταίο, αυτή εδώ φαίνεται πιο καβλωμένη κι από μένα..
(Η εμφάνιση της είναι μετριότατη στη καλλίτερη, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο πάνω της. Πρόκειται για ≈σαραντάρα ρωσσίδα, με σπασμένο πρόσωπο, μέτριο ανάστημα, κατάξανθο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, 1,5-2άρι βυζί, λίγη κοιλιά, αλλά σχετικά ωραία μπούτια, κωλάρι και πόδια. Κανονικά δουλεύει στο Φλιππίδου 11Β απόγευμα απ’ ό,τι μου είπε, αλλά σκάτζαρε κάποια από το 24 που δεν μπορούσε να δουλέψει σήμερα)
Μόλις μπήκε στο δωμάτιο άρχισε να με αγκαλιάζει και να μου δίνει γλωσσόφιλα με τρομερή λύσσα καθώς και να μου κάνει διάφορα κοπλιμέντα για το σώμα μου. Αφού (επιτέλους) κάπως ηρέμησε και σταμάτησε να με φιλάει, έτσι σαστισμένος/απορημένος όπως ήμουν και μη μπορώντας να αρθρώσω κουβέντα, τη ξαπλώνω στο κρεβάτι ανάσκελα και της κάνω ένα αρκετά περιποιητικό και σαλιάρικο γλειφομούνι (γενικά βαριέμαι και το αποφεύγω, αλλά το σήκωνε κάργα η περίσταση) το οποίο έδειξε να απολαμβάνει, ενώ παράλληλα χάϊδευα -και κατά διαστήματα έγλειφα- τα φυσικά της μαστάρια. Αφού τελείωσα, αρπάζει χωρίς πολλά-πολλά το μικρόφωνο μου και ρίχνει ένα απίστευτο σόλο σε άνω Λα ματζόρε, το οποίο θα το θυμάμαι για κανά μήνα τουλάχιστον. Εναλλαγές στο τέμπο, σάλιωμα. παίξιμο με χέρια, χωρίς χέρια, αρχιδογλείψιμο, deep throating και για κερασάκι ένα στιγμιαίο ρούφηγμα στο κεφάλι. Γενικά η πίπα της είναι αρκετά αξιόλογη.
Κατόπιν την ξαναξαπλώνω ανάσκελα και μπαίνω ιεραποστολικά σφυροκοπώντας για κανένα 10λεπτο περίπου με μικρές παραλλαγές (π.χ. σήκωμα και άνοιγμα ποδιών της στους ώμους μου), μετά την πάροδο του οποίου ήρθε και το τελείωμα. Στα λοιπά θετικά καθ’ εαυτού του ξεσκίσματος, είναι το ότι δεν κραύγαζε σαν ούρουκ χάι καθώς έμπαινα, ήταν δηλαδή πολύ ρεαλιστική και φαινόταν να το γουστάρει αρκετά.
Ωστόσο μάγκες, η φάση δεν είχε τελειώσει ακόμη...
Πάω να πλύνω τη (μ)πούτσα μου στο νεροχύτη και πριν καλά καλά ανοίξω τη βρύση, ήρθε να μου την γυαλίσει με το στόμα της κι έπειτα συνέχισε ακάθεκτη να με φιλάει και να με χουφτώνει παντού (θα είχα listerine μαζί μου, αλλά που να φανταστώ ρε μλκες) για κανένα πεντάλεπτο (κόντεψε να μου ξεριζώσει τη γλώσσα)· αφού κάποια στιγμή με έπιασαν τα γέλια και της λέω «δεν πας σιγά σιγά μέσα μην έρθει κι άλλος πελάτης;»
και η τσατσά από μέσα να της λέει «Μελίνα, μήπως φτάνει;»
Φεύγει για λίγο πάει μέσα στο κουζινάκι κι ύστερα ξαναμπαίνει μέσα στο δωμάτιο ενώ εγώ είχα βάλει μόνο σορτσάκι και ακόμη πλενόμουν και ξανά μανά... ώσπου έφτασε να μου πει να της δώσω το τηλέφωνο μου. Απίστευτα πράματα...
Ξέρω, ακούγονται περίεργα όλ’ αυτά και με το δίκιο σας (ούτ’ εγώ παίζει να με πίστευα) και αμφιταλαντευόμουν για το αν θα ήταν καλό να τα γράψω ή όχι (για να μη με περάσετε για παπατζή κυρίως), αλλά επειδή έχω ρίξει μπόλικο κραξίδι σε διαφόρους με αντίστοιχες καταστάσεις και επειδή η φάση ήταν τέζα ανορθόδοξη και περίεργη, είπα ας τα γράψω εντέλει... Τέλος, ΜΗΝ κάνετε καμμιά μαλακία και δέσετε κόμπο τη κριτική μου, το πιο πιθανό είναι ότι κι εγώ να την ξανασυνατήσω, τίποτα απ’ όλα αυτά να μην επαναληφθεί (ξέρω, τέρας αισιοδοξίας). Έψαξα να βρω άλλες κριτικές για να πάρω μια δεύτερη εικόνα και για να βεβαιωθώ ότι δεν είμαι τρελός, αλλά η μόνη που βρήκα ήταν του crabtΙts. Αν υπάρχουν άλλες, πείτε να ρίξω μια ματιά, από περιέργεια κυρίως...
Υ.Γ.¹: Βγαίνοντας από το δωμάτιο η τσατσά (μα τη Μπαναγία καλή της ώρα, εκτός από την ατάκα που έγραψα πιο πάνω, δεν έβγαλε άχνα) είχε κλάσει στο γέλιο και μου είπε «είδες που στα έλεγα;». Επίσης η Μελίνα είχε ανάψει τσιγάρο και ήρθε να με αποχαιρετήσει μαντέψτε πως...
Υ.Γ.²: Συνολική διάρκεια συνάντησης: Ένας Θεός ξέρει!!!