kanarini(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2020
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Παιδιά επειδή μ αρέσει πολύ το κοντό ανδρικό μαλλι σε γυναίκα κανα μιλφ εκτός του Βέργα 3 που προανέφερε ο συνάδελφος παίζει πουθενά?
Μαίρη Αχαρνών 85Παιδιά επειδή μ αρέσει πολύ το κοντό ανδρικό μαλλι σε γυναίκα κανα μιλφ εκτός του Βέργα 3 που προανέφερε ο συνάδελφος παίζει πουθενά?
Απλά η καλύτερα καβλακι μεγάλοΜαίρη Αχαρνών 85
Όχι,μπινελικια έχουν.Δεν έχουν καραμέλες τσάρλεστον;;;
Καμία βασικά. Απλά γαμας με ντουζ σε πολύ καθαρό περιβάλλον μουνι κλάσης ανώτερο. Όλα τα στουδια στουρδέλα είναι στο 50άρι.Βασικά μιας και είπες ότι είναι στουρδέλο, το πρόγραμμα των 20 ευρώ τι διαφορά έχει από των 50;
Κάτσε, μπερδεύτηκα. Τι στουρδέλο είναι αν δεν έχει πρόγραμμα των 20 ευρώ; Λέγεται στούντιο αλλιώς.Καμία βασικά. Απλά γαμας με ντουζ σε πολύ καθαρό περιβάλλον μουνι κλάσης ανώτερο. Όλα τα στουδια στουρδέλα είναι στο 50άρι.
Απλά έκανα καθαρευουσιάνικο συνδυασμό ,μέσα στο παραλήρημα.Κάτσε, μπερδεύτηκα. Τι στουρδέλο είναι αν δεν έχει πρόγραμμα των 20 ευρώ; Λέγεται στούντιο αλλιώς.
είσαι τεράστιο τρολλ... ψάχνουν τώρα όλοι μην επανεμφανιστούν στις βάρδιες...Τυπε Αρινα και Ρενατα ειδες μαλλον.
Τροφωνιου 13 κάτω... ειρήνη με νέο αγοριστικο λουκ αλλά.μιλφ προς γκιλφ... φημίζεται για το αργοοοοο τσαμπουκι τηςΠαιδιά επειδή μ αρέσει πολύ το κοντό ανδρικό μαλλι σε γυναίκα κανα μιλφ εκτός του Βέργα 3 που προανέφερε ο συνάδελφος παίζει πουθενά?
Μάγκες αουρορα είναι ακόμα Εκεί??
Η Σάρα η Μάρα και το κακό συναπάτημαΈτυχε να περασω μεσημέρι από εμετικό και έριξα μια ματιά . Μιζέρια σκέτη. Έζεχνα απαξίωση και η πλάκα είναι ότι την οσμίζονταν από μακριά.
Μια εκδιδόμενη μόλις μπαίνω αναφωνεί ααα. Στο αμέσως δίπλα η τσα2 αναφωνεί 'τώρα δέσαμε'. Στο άλλο βγαίνει μια κονδόχονδρη εκδιδόμενη ξεκινάει να λέει πρόγραμμα ,δύο λέξεις είπε και κόβει και γυρνάει και φεύγει και λέει στην τσα2 'τζαμπα να πω τα υπόλοιπα;' Χααχαα.
Δεν μπορώ να καταλάβω ,τόσο πολύ φαινόταν ότι δεν τις γαμουσα που να με πλήρωναν;
Τις προάλλες που πήρα την Σάρα ,αφού την είδα πρώτη φορά , έρχεται στο σαλόνι κάθεται στα πόδια μου και λέω πάω και στο δίπλα να δω. Όταν ξαναγύρισα , αναφωνεί η Σάρα 'ο αράπης!' Και μετά μου λεει ότι η Μάρα που καθόταν μέσα με την τσα2 είπε στη Σάρα ότι αν την πάρω εγώ θα κάτσει να τη γαμησει αράπης με ψωλάρα στον κώλο. Και το χασε το στοίχημα η Μάρα και γελάγε η Σάρα αφού λέει γύρισα. Που τις πετυχαίνω όλες τις μουρλές ; Έχω μαλακομαγνήτη.
Αυτά τα λίγα ευτράπελα να γελάσουμε λίγο.