Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 141 άτομα (8 μέλη και 133 επισκέπτες)

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Παιδιά επειδή μ αρέσει πολύ το κοντό ανδρικό μαλλι σε γυναίκα κανα μιλφ εκτός του Βέργα 3 που προανέφερε ο συνάδελφος παίζει πουθενά?

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

Kik down

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σκέφτομαι να πάω σήμερα μια τσάρκα το βράδυ από φυλής. Έχει τίποτα αξιόλογο. Τι θα μου προτείνατε

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Βασικά μιας και είπες ότι είναι στουρδέλο, το πρόγραμμα των 20 ευρώ τι διαφορά έχει από των 50;
Καμία βασικά. Απλά γαμας με ντουζ σε πολύ καθαρό περιβάλλον μουνι κλάσης ανώτερο. Όλα τα στουδια στουρδέλα είναι στο 50άρι.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Που είναι εκείνη Σιντυ απ' το παλιό το Βριλησσού 46 αραγες; Μου δίνε και έκπτωση στα 40 αντί 50. Αναμνήσεις...

:erection:

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Απ τις αλάνες του εμετικού μέχρι τα σοκάκια της Φολίας ας ρίξουμε όλοι ένα μπούτσο διαμαρτυρίας.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Είδα κριτική του Νίο απ' το Μάτριξ για τη Φολολίζα. Της έσκασε λέει τρία μπλε και έκανε παπάδες η Λίζα,μέχρι και φιλιά έριχνε το μαύρο μάμπα. Του πε λέει ότι θα φωτογραφηθεί σε περιοδικό. Μουχάχα. Ευθυμήσαμεν πάλι. Όσο έκοψε τα βορδελα η Φολολίζα άλλο τόσο θα φωτογραφηθεί σε περιοδικό.

Ερώτηση:
Μήπως ο Νίο πήρε παρτούζα τη Λίζα με το Μορφέα στο 60άρι;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Καμία βασικά. Απλά γαμας με ντουζ σε πολύ καθαρό περιβάλλον μουνι κλάσης ανώτερο. Όλα τα στουδια στουρδέλα είναι στο 50άρι.
Κάτσε, μπερδεύτηκα. Τι στουρδέλο είναι αν δεν έχει πρόγραμμα των 20 ευρώ; Λέγεται στούντιο αλλιώς.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Έτυχε να περασω μεσημέρι από εμετικό και έριξα μια ματιά . Μιζέρια σκέτη. Έζεχνα απαξίωση και η πλάκα είναι ότι την οσμίζονταν από μακριά.

Μια εκδιδόμενη μόλις μπαίνω αναφωνεί ααα. Στο αμέσως δίπλα η τσα2 αναφωνεί 'τώρα δέσαμε'. Στο άλλο βγαίνει μια κονδόχονδρη εκδιδόμενη ξεκινάει να λέει πρόγραμμα ,δύο λέξεις είπε και κόβει και γυρνάει και φεύγει και λέει στην τσα2 'τζαμπα να πω τα υπόλοιπα;' Χααχαα.

Δεν μπορώ να καταλάβω ,τόσο πολύ φαινόταν ότι δεν τις γαμουσα που να με πλήρωναν;

Τις προάλλες που πήρα την Σάρα ,αφού την είδα πρώτη φορά , έρχεται στο σαλόνι κάθεται στα πόδια μου και λέω πάω και στο δίπλα να δω. Όταν ξαναγύρισα , αναφωνεί η Σάρα 'ο αράπης!' Και μετά μου λεει ότι η Μάρα που καθόταν μέσα με την τσα2 είπε στη Σάρα ότι αν την πάρω εγώ θα κάτσει να τη γαμησει αράπης με ψωλάρα στον κώλο. Και το χασε το στοίχημα η Μάρα και γελάγε η Σάρα αφού λέει γύρισα. Που τις πετυχαίνω όλες τις μουρλές ; Έχω μαλακομαγνήτη.

Αυτά τα λίγα ευτράπελα να γελάσουμε λίγο.

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Κάτσε, μπερδεύτηκα. Τι στουρδέλο είναι αν δεν έχει πρόγραμμα των 20 ευρώ; Λέγεται στούντιο αλλιώς.
Απλά έκανα καθαρευουσιάνικο συνδυασμό ,μέσα στο παραλήρημα.

• Like
Αντιδράσεις: vril

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Βέβαια μετά στο δώματιο τής κόπηκε ο γέλωτας της Σάρας αφού ,ενώ δεν έχω ψωλάρα,για κάποιο λόγο, βογγαγε στο πισωκολλητο και όταν την έχυσα σαν άλογο παραλίγο να με βρίσει. 'Πονάω σου είπα'.:tooth:

Επίσης καθώς την έσπρωχνα, άνοιξε μόνη της η πόρτα . Ορθανοιχτη. Πρέπει να μας έβλεπαν απ' το σαλόνι. Δεν πήρα χαμπάρι , πετάγεται σαν ελατήριο η Σάρα. Μα τί κάνει; σκέφτομαι. 'Η πόρτα' λέει.

Τελευταία τροποποίηση:

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.571
Πόντοι
5.946

Petrouilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
1.078
Πόντοι
201
Μάγκες αουρορα είναι ακόμα Εκεί??

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Παιδιά επειδή μ αρέσει πολύ το κοντό ανδρικό μαλλι σε γυναίκα κανα μιλφ εκτός του Βέργα 3 που προανέφερε ο συνάδελφος παίζει πουθενά?
Τροφωνιου 13 κάτω... ειρήνη με νέο αγοριστικο λουκ αλλά.μιλφ προς γκιλφ... φημίζεται για το αργοοοοο τσαμπουκι της

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
Έτυχε να περασω μεσημέρι από εμετικό και έριξα μια ματιά . Μιζέρια σκέτη. Έζεχνα απαξίωση και η πλάκα είναι ότι την οσμίζονταν από μακριά.

Μια εκδιδόμενη μόλις μπαίνω αναφωνεί ααα. Στο αμέσως δίπλα η τσα2 αναφωνεί 'τώρα δέσαμε'. Στο άλλο βγαίνει μια κονδόχονδρη εκδιδόμενη ξεκινάει να λέει πρόγραμμα ,δύο λέξεις είπε και κόβει και γυρνάει και φεύγει και λέει στην τσα2 'τζαμπα να πω τα υπόλοιπα;' Χααχαα.

Δεν μπορώ να καταλάβω ,τόσο πολύ φαινόταν ότι δεν τις γαμουσα που να με πλήρωναν;

Τις προάλλες που πήρα την Σάρα ,αφού την είδα πρώτη φορά , έρχεται στο σαλόνι κάθεται στα πόδια μου και λέω πάω και στο δίπλα να δω. Όταν ξαναγύρισα , αναφωνεί η Σάρα 'ο αράπης!' Και μετά μου λεει ότι η Μάρα που καθόταν μέσα με την τσα2 είπε στη Σάρα ότι αν την πάρω εγώ θα κάτσει να τη γαμησει αράπης με ψωλάρα στον κώλο. Και το χασε το στοίχημα η Μάρα και γελάγε η Σάρα αφού λέει γύρισα. Που τις πετυχαίνω όλες τις μουρλές ; Έχω μαλακομαγνήτη.

Αυτά τα λίγα ευτράπελα να γελάσουμε λίγο.
Η Σάρα η Μάρα και το κακό συναπάτημα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom