kanarini(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2020
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Πότε έσκασαν μύτη οι Asians?Καλησπερα, δοκιμασε κανενας τα 2 καινουργια ιαπονο/κινεζακια στο Ια 44 ; Ευχαριστω πολυ!!
Πότε έσκασαν μύτη οι Asians?Καλησπερα, δοκιμασε κανενας τα 2 καινουργια ιαπονο/κινεζακια στο Ια 44 ; Ευχαριστω πολυ!!
Την φωτογραφία που είναι μπρούμητα της την είχα τραβήξει εγώ, στο Bill, πριν την λήξη της πρώτης καραντίνας!! Κάποιος άλλος την τράβηξε και απο μπροστά... Και ένας μύστης καλλιτέχνης, πελάτης, έφτιαξε 2 όμορφους πίνακες, που είναι πολυ ζωντανοί... Στα δικά μου μάτια, τουλάχιστον.Την Καλησπερα μου Φιλε Jonny....με εβαλες στο τριπακι....θα σημειωσω το ιδρυμα και θα περασω να ριξω μια ματια....τα δικα μου εργα ειναι με εντονα ζωντανα χρωματα και οι πινελιες μου ειναι αργες αλλα πυκνες.....Καλα να περνας....
Πως ειναι αδερφε εμφανισημα ? Δεν εχω γαμησει ποτέ , θα παω σιγουρα τι προγραμμα κανουν?Καλησπερα, δοκιμασε κανενας τα 2 καινουργια ιαπονο/κινεζακια στο Ια 44 ; Ευχαριστω πολυ!!
Την Καλησπερα Φιλε Paparotrif.....ειχα παρει μια φορα το Ελενακη .....κατεβηκα μια δυο φορες να το συναντησω αλλα δεν....την πρωτη φορα περιμενα κατι τετοιο....αλλα φαινεται παλι εβγαζα τον συζυγο ....πως την ειδες???ειχε "ΣΠΙΘΑ" στο ματι??? κουρασμενη???ακαρπη γρηγορη βολτουλα πριν λιγο στο μεταξι με μετρια κινηση
στο κ23β (ημιυπογειο) μια συμπαθητικη καστανη αλλα αδιαφορη μπουλντοζιτσα στα 10 ευρω
και η βικτωρια (απο Ιασ20οροφο αν θυμαμαι καλα) στα 15 ευρω με μια μουρη μεχρι το πατωμα
στο ι37 η κατερινα με αγελαδισιο βλεμμα και τα βυζια οξω και η αδιαφορη ξανθια χοντρουλα (τανια τονια δε ξερω)
στα ι39 γινοταν της καριολας, αν μπορει να μου πει καποιος το ονομα της συμπαθητικης (αλλα φολιζουσας φατσας) κορασιδος στο ολο ευθεια και δεξια πολλες σκαλες (νουμερο 6; θα σας γελασω), καστανη με ωραιο σωματακι και ωραιο κωλο, οχι πολυ θυληκη ως προς το περπατημα και την φωνη, γαμευσιμο παντως.
στο δεξια ισογειο (οχι σκαλακια) ηταν δυο χοντρουλες μια με ξανθες πλεξουδες-κοτσιδια τυπου ραστα και μια καστανη αδιαφορες
στο ι43 4 κοπελες ανακοινωθηκαν προλαβα ειδα τη γιαγια ελενη η διαθεση της οποιας ειναι παντα χαρμα οφθαλμων για την ηλικια της (τωρα δεν την γαμαγα ουτε με σφαιρες αλλα στο παρελθον ισως γαμησα και χειροτερες) και μια χοντρη ξανθια, εφοσον δεν δουλευε και η μιρελλα σηκωθηκα και εφυγα
Φιλε dodo.....μια και πηρες την Καρολινα....μια διευκρινηση....τα στηθια της εχουν μκρυνει???η κανω λαθος.....την τελευταια φορα που την ειχα παρει τα θυμαμαι μεγαλυτερα....μηπως κανω λαθος???Πέρασμα σήμερα με Καρολίνα, πρωϊνή βάρδια στο Φώκαιας 27β, δούλευε μαζί με Βαλέρια, σε ελεύθερο στοματικό και οι δυο μόνο που η πρώτη κάνει και ελεύθερο τελειωτικό...
Καρολίνα την θυμάμαι και προ καραντίνας που δούλευε στα σπιτάκια της Φιλιππίδου. Το δουλεύει αρκετά καλά το τρομπόνι με φιλότιμες προσπάθειες για deep. Αν σου κάτσει, μπορείς να την καρφώσεις δυνατά μέσα στο λαρρύγγι και να την δεις να πνίγεται...
Πέρασα δυο φορές μια νωρίς, γιατί την είχα απωθημένο μέρες, πριν τον καφέ και να εργαστούμε λίγο και μια μετά απο τον καφέ... Σήμερα, αισθάνομαι οτι ήταν μια καλή επένδυση (δεν θα διαφωνήσω με όλη την ιστορία που έχει αναπτυχθεί, τα €40 είναι αρκετά χρήματα).
Στη δεύτερη φορά, αφού μου έχει κάνει τις χαριτωμενιές της, τα προκαταρτικά της, με συνεχίζει με μια βασιλική περιποίηση τσιμπουκιού (δεν την έχω γαμήσει ποτέ μου, μόνο πίπα). Φιλότιμη και την δεύτερη φορά με υπομονή μου πρόσφερε και ένα έντονο ρουφηχτό τελείωμα στο στόμα... εντωμεταξύ η τσατσά είχε φωνάξει ήδη...
Fun fact
Με το που τελειώνω, και κάνει το ρούφηγμα της πάει να τα φτύσει στο νιπτήρα και εκεί που λέω θα φύγει, τσουπ αγκαλίτσα και χαδάκια... Λίγο social ικανοποιητικό για μπουρδέλο και χάδια να αισθάνομαι άρχοντας!! Ξαφνικά πετάγεται, χαιρετάει και φεύγει...
Πάω να κοιτάξω το ρολόι, γιατί πάντα μου αρέσει να βάζω χρονόμετρο, και πραγματικά εκεί που περίμενα να δω κανένα 20λεπτο... ο χρονομέτρης έδειχνε 12'...
Ρε πούστη μου;; Στο μουνί τους ρολόι έχουνε;;
Υ.Γ. Κλασσικά στο 27α δούλευε η Εμμανουέλα με την Άννα Κου.
Χτες απογευμα πηγα και τις πετυχα κατα της 7. Πηγε και φιλος σημερα αλλα δεν περασε ειχε μπει αλλου πριν. Ειναι στο πρωτο που ανεβαινεις 2-3 σκαλια. Διπλα απο την Αλινα την τερμα κοντη. Ο τσατσος ειπε Ιαπωνια αν και δεν το νομιζω. Παντως εχουν ασιατικα χαρακτηριστικα στο προσωπο. 2 μαυρομαλες: Η μια παχουλη με 1,5+ στο 1,68 υψος και η αλλη αδυνατη στα ιδιο υψος. Οποιος συναδελφος παει πρωτος ας ενημερωσει!Πότε έσκασαν μύτη οι Asians?
οσο ειμαι εγω ελβετος αλλο τοσο ειναι κι αυτες γιαπωνεζες. Κριμα αν το ειχα διαβασει νωριτερα θα επαιρνα την λεπτη 1000% και μπαζο να ηταν και φολα μεσα να ηταν, αυτα τα κομματια πρεπει να τιμωνται στο φιλοξενο μεταξι, να ανταλλασουμε σαλια και κουλτουρες μαζιΧτες απογευμα πηγα και τις πετυχα κατα της 7. Πηγε και φιλος σημερα αλλα δεν περασε ειχε μπει αλλου πριν. Ειναι στο πρωτο που ανεβαινεις 2-3 σκαλια. Διπλα απο την Αλινα την τερμα κοντη. Ο τσατσος ειπε Ιαπωνια αν και δεν το νομιζω. Παντως εχουν ασιατικα χαρακτηριστικα στο προσωπο. 2 μαυρομαλες: Η μια παχουλη με 1,5+ στο 1,68 υψος και η αλλη αδυνατη στα ιδιο υψος. Οποιος συναδελφος παει πρωτος ας ενημερωσει!
Καλα γαμησια σε ολους !!
Ναι και εγώ αυτό εννοούσα.Συνηθως ο κοσμος εξω εμενα δε με πολυ ενοχλει απλα με αγχωνει.
Καταρχάς έχει αδυνατίσει, οπότε μικραίνουν και αυτά!! Αλλά ακόμα είναι καλά και σε εμφάνιση και σε αφή για τους βυζολάγνους...Φιλε dodo.....μια και πηρες την Καρολινα....μια διευκρινηση....τα στηθια της εχουν μκρυνει???η κανω λαθος.....την τελευταια φορα που την ειχα παρει τα θυμαμαι μεγαλυτερα....μηπως κανω λαθος???
Εγραψα πιο κατω φιλε μου! Απλο νομιζω, μαυρομαλλες στο 1,67-1,69!! Γινοταν χαμος εκεινη την ωρα και την εκανα ελαφρα δεν ακουσα καλα μην σου πω μαλακιες.Πως ειναι αδερφε εμφανισημα ? Δεν εχω γαμησει ποτέ , θα παω σιγουρα τι προγραμμα κανουν?
η αληθεια ειναι οτι η μια απο αυτες κανει πολλα ελευθεραΠέρασμα σήμερα με Καρολίνα, πρωϊνή βάρδια στο Φώκαιας 27β, δούλευε μαζί με Βαλέρια, σε ελεύθερο στοματικό και οι δυο μόνο που η πρώτη κάνει και ελεύθερο τελειωτικό...
Καρολίνα την θυμάμαι και προ καραντίνας που δούλευε στα σπιτάκια της Φιλιππίδου. Το δουλεύει αρκετά καλά το τρομπόνι με φιλότιμες προσπάθειες για deep. Αν σου κάτσει, μπορείς να την καρφώσεις δυνατά μέσα στο λαρρύγγι και να την δεις να πνίγεται...
Πέρασα δυο φορές μια νωρίς, γιατί την είχα απωθημένο μέρες, πριν τον καφέ και να εργαστούμε λίγο και μια μετά απο τον καφέ... Σήμερα, αισθάνομαι οτι ήταν μια καλή επένδυση (δεν θα διαφωνήσω με όλη την ιστορία που έχει αναπτυχθεί, τα €40 είναι αρκετά χρήματα).
Στη δεύτερη φορά, αφού μου έχει κάνει τις χαριτωμενιές της, τα προκαταρτικά της, με συνεχίζει με μια βασιλική περιποίηση τσιμπουκιού (δεν την έχω γαμήσει ποτέ μου, μόνο πίπα). Φιλότιμη και την δεύτερη φορά με υπομονή μου πρόσφερε και ένα έντονο ρουφηχτό τελείωμα στο στόμα... εντωμεταξύ η τσατσά είχε φωνάξει ήδη...
Fun fact
Με το που τελειώνω, και κάνει το ρούφηγμα της πάει να τα φτύσει στο νιπτήρα και εκεί που λέω θα φύγει, τσουπ αγκαλίτσα και χαδάκια... Λίγο social ικανοποιητικό για μπουρδέλο και χάδια να αισθάνομαι άρχοντας!! Ξαφνικά πετάγεται, χαιρετάει και φεύγει...
Πάω να κοιτάξω το ρολόι, γιατί πάντα μου αρέσει να βάζω χρονόμετρο, και πραγματικά εκεί που περίμενα να δω κανένα 20λεπτο... ο χρονομέτρης έδειχνε 12'...
Ρε πούστη μου;; Στο μουνί τους ρολόι έχουνε;;
Υ.Γ. Κλασσικά στο 27α δούλευε η Εμμανουέλα με την Άννα Κου.
Πάντως, επειδή είχα ένα συμμαθητή πριν από 15 χρόνια ίδιο με Κινέζο, να ξέρετε ότι οι πολύ βόρειοι Ρώσοι είναι έτσι. Και προς Καζακστάν κλπ.Καλησπερα, δοκιμασε κανενας τα 2 καινουργια ιαπονο/κινεζακια στο Ια 44 ; Ευχαριστω πολυ!!
Και Καζακσταν σωστος, παιζει να ναι!!Πάντως, επειδή είχα ένα συμμαθητή πριν από 15 χρόνια ίδιο με Κινέζο, να ξέρετε ότι οι πολύ βόρειοι Ρώσοι είναι έτσι. Και προς Καζακστάν κλπ.
Έχει τύχει τέτοιες κοπέλες να τις πλασάρουν για Ιαπωνέζες, Ταϋλανδέζες κλπ.
Έχεις δίκιο φίλε έχουν ξεφουσκώσει λίγο.. Κι εγώ το παρατήρησα γιατίΦιλε dodo.....μια και πηρες την Καρολινα....μια διευκρινηση....τα στηθια της εχουν μκρυνει???η κανω λαθος.....την τελευταια φορα που την ειχα παρει τα θυμαμαι μεγαλυτερα....μηπως κανω λαθος???