Την Καλημερα στους Φιλους....ενημερωση κατοπιν εορτης.....Λαικη Απογευματινη....
Τροφωνιου 13 Ελενη και Νατασα
Λιοσιων 76Α Κατερινα.Συμπαθητικη παρουσια ...Ανακοινωθηκε πλουσιο προγραμμα....
Κατεβηκα
Μεταξουργειο....Τα Γιασεμι και τα νυχτολουλουδα προσφερανε την μεθυστικη μυρωδια τους στα ρομαντικα πλακοστρωτα της Ιασωνος....πηγα σε 5-6 αλλα δεν θυμαμαι ονοματα....Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν οι πολλες εργαζομενες απο την Ομορφη και Φιλοξενη χωρα της Αλβανιας...για Ολα τα γουστα....Ομορφες Κοντουλες....Ομορφες Ψηλες....Ομορφες γεματες...Ομορφες αδυνατες...."ΑΦΡΟΣ"ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.......
Μετα εκανα μια περαντζαδα απο Κολωνου ......
Κολωνου 48α...πηγα για Ευαρα αλλα δυστυχως δεν ηταν στην θεση της.....ηταν η Ελενη...Συμπαθητικη παρουσια.....η ευγενικη υπηρεσια στην ερωτηση μου που ειναι το "Μωρο μου" μου ανακοινωσε οτι θα εργαζεται αυτην την εβδομαδα Λαικη Πρωινη......
Σε αναζητηση για ενα προθυμο στομα που να κατεχει την τεχνη της Πιπας εριξα μια ματια και στα υπολοιπα...περιστασιακα...εξαιρετικες παρουσιες...δεν σου εκανε καρδια να φυγεις.....
Μετα πηγα μια βολτα απο Μ.Αλεκου για την Γνωστη Ελενη....στο κουρτινατο ....οπως αναφερουν και οι Φιλοι και γνωστες των καταστασεων....στο Ποστο της το "Μωρο μου" αλλα σε συνεδρια....μαζι της ηταν και καποια αλλη αν δεν κανω λαθος στο ονομα Ειρηνη.....ειδα μονο τον τροφαντο πισινο της διοτι εφευγε τρεχοντας για ανυπομονο συναγωνιστη....στο ομορφο Σαλονακι με τον πλουσιο διακοσμο περιμενανε 7-8 μελαχροινα αγορια απο την Πατριδα του Μουχαμαντ Ικμπαλ...να μιλησουν την γλωσσα του Ερωτα στα εργαζομενα Κοριτσια....αλλα ο χρονος αμειλικτος εχθρος μου και επρεπε να φυγω....
Ξαφνικα μου ηρθε η "αναλαμπη"....ενα ονομα μου ηρθε στα χειλη και σιγοψιθυρισα..."ΑΛΙΟΝΑ"...εφυγα και πηγα Διδυμου 18α να βρω την "Δασκαλα της Τεχνης"...στο ποστο της αλλα δεν την ειδα με σπιθα στο ματι....κατι την απασχολουσε....ευγενικη βεβαια στην αποχωρηση μου αλλα δεν ηταν στα κεφια της....
Μετα πηγα Ελλης....δυο καλοστεκουμενες Κυριες με πλουσιο προγραμμα που ανακοινωθηκε απο την υπηρεσια αλλα δεν μου εκανε" κλικ" να βγαλω το πινελο και να ζωγραφισω στο κορμι τους.....ανακοινωθηκε και "Κουμ-Καν" στα 30 euro...
Περασα και μια βολτα απο Φωκαιας....27β στον Λαβυρινθο...στο ισογειο ηταν καποια Αννα που ηταν στο δωματιο....μαλλον ...ισως...υποθετω ηταν η Αννα Κου.....ανεβηκα στο οροφο που η αγενεστατη και υπεροπτικη υπηρεσια μου παρουσιασε δυο κοριτσια αλλα δεν....
Φωκαιας 27 στην υπογα της "συνωμοσιας" δυο κοριτσια....Η Καρολινα και καποια αλλη....η Καρολινα σε κεφια και το ξανθοκαστανο μαλλακι της πιασμενο αλογοουρα ψηλα ....ανακοινωθηκε καλο και τιμιο προγραμμα.....
Φωκαιας 24 στον "Γολγοθα" μια δεσποινης δεν θυμαμαι ονομα αλλα μου εκανε "Κλικ"η υπηρεσια.....στην προταση μου να βγαλω το πινελο...τον καμβα...και τα χρωματα μου να την ζωγραφησω για να περασει στην αιωνιοτητα μου αρνηθηκε ευγενικα με χαμογελο...ισως κολακευτηκε ...Γυναικα...Θηλυκο....
Περασμα συντομο απο Φιλλιπιδου ....οχι αυτο με τα σκαλια...το αλλο το χαμηλο....ο Ευγενικος και συναμα επικοινωνιακος ΚΟΝΦΕΡΑΣΙΕ μου παρουσιασε την ΜΙΡΕΛΛΑ...ισως η πιο ομορφη παρουσια...απο την Λεβεντογεννα Ρωσσια....Ξανθο...1.70....οχι αδυνατο....οχι χονδρο...ακριβως οπως πρεπει....με σπιθα στο ματι...παιχνιδιαρα...σε συναγωνιστη εκανε και λαιτ σοου.....του κωλοτριβωτανε στα ορθια...πισωκολλητο...τυχερος ο Μαγγας....
Εφυγα και ανεβηκα στην Μαγνησιας....το τελευταιο "Μωρο" ακουγε στο Ονομα Νταιανα.....στην Καλυμνου μαλλον δουλευε ο οροφος...η στραβωμαρα δεν με αφηνε να εστιασω καλα...τιμηθηκε η Βασιλισσα Νταινα.....της εδωσα το πινελο μου για 10-15 λεπτα ......ακουραστη -εκανε οτι περναγε απο το χερι για να μεινω ικανοποιημενος....ρεσιταλ Πιπας....οχι βεβαια ισαξιο της αλλης Βασιλισσας Αλιονας αλλα φιλοτιμο και τιμιο....η φιδισια γλωσσα της επαιζε με το οργανο και τα διδυμα.....εφυγα ανακουφισμενος .....
Καλα να περνατε και συγγνωμη απο ολους τους Φιλους και συναγωνιστες για το "σεντονι"...ειναι και του Αγ.Πνευματος σημερα.....