Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 200 άτομα (20 μέλη και 180 επισκέπτες)

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.083
Πόντοι
11.005
2 απογευματινές καταθέσεις σήμερον.

Αλκαμένους 113.
Νίκη, μιλφ ξανθιά γύρω στα 45-50 με ελεύθερο-τελειωτικό στόμα.
Καλοστεκουμενη γενικά, με το σεξυ ροζ νυχτικό της, σωματακι ωραίο, βυζια ελαφρώς πεσμένα, κωλος πεταχτούλης και ωραία επιδερμίδα.
Στο δωμάτιο δεν λέει όμως πολλά, καταρχάς δεν δέχεται πισωκολλητο.
Από μένα είναι Χ η συγκεκριμένη, αλαζονεία και θέατρο μαζί .
Τελείωσα στο στόμα της έπειτα από ιεραποστολικό και αφού έκατσε cowgirl ... .καμμένο 20άρικο

Διδυμου 27.
Θα πω την αμαρτία μου, με την συγκεκριμένη Αλιονα δεν είχα περάσει ποτέ, καθώς διάβαζα απόψεις για αυτήν που δεν μαρεσαν.
Σήμερα όμως έπαθα πλάκα, η τύπισσα προσπαθεί να τον βάλει όλο στο στόμα της λυσσασμένα, γλειφει τα αρχιδια χωρίς έλεος, μέχρι και γλειφωκωλάδα κάνει.
Δεν αφήνει τίποτα, είναι άρρωστη για πούτσο, στο σεξ βέβαια δεν έχει πολλές αντοχές στα 4, δεν αντέχει τα βαριά σφυροκοπήματα στο ιεραποστολικό σε περικυκλώνει με τις θεσπέσιες μπουτάρες της ,επίσης σε αποζημιώνει με τη τσιμπουκάρα της στο έπακρο.
Όσο την εγαμούσα με παραλουσε να την χυσω στο στόμα να τα καταπιεί, ετσι και έγινε.
Η τυπισσα αφού τα καταπιε συνεχισε να μου τον παίρνει, εμενα τα μάτια μου να έχουν αλληθωρίσει από το στραγγισμα της, περίμενε μανιωδώς την σταγόνα που ακόμα δεν είχαν επεξεργαστεί οι ουμπαλοσακούλες μου, μια στιγμή πίστεψα ότι θα πεθάνω.

-Να έρχεσαι να με γαμας καθε μέρα Ηρακλή μου"
- δεν με λένε Ηρακλη χαχα
-Μοιάζεις πολυ, να βρεις μια γυναίκα να κάνετε το καλύτερο σεξ σου εύχουμαι μουρό μου σου αξίζει...

Α μωρή ρουφιανα Αλιονα τι μας κάνεις.....
Tony αλάνι !

έεεεε. Ψυχαρα ήθελα να πω.

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.902
Πόντοι
206
Εγραψα πιο κατω φιλε μου! Απλο νομιζω, μαυρομαλλες στο 1,67-1,69!! Γινοταν χαμος εκεινη την ωρα και την εκανα ελαφρα δεν ακουσα καλα μην σου πω μαλακιες.
Ξέρουμε μέχρι τι ώρα είναι;

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Έχεις δίκιο φίλε έχουν ξεφουσκώσει λίγο.. Κι εγώ το παρατήρησα γιατί
θυμόμουν πόσο χώρο έπιαναν στη χούφτα μου.. Πρέπει να ναι επειδή έχασε και κάποια κι

Αλκαμένους 113.
Καλοστεκουμενη γενικά, με το σεξυ ροζ νυχτικό της, σωματακι ωραίο, βυζια ελαφρώς πεσμένα, κωλος πεταχτούλης και ωραία επιδερμίδα.
Τελείωσα στο στόμα της έπειτα από ιεραποστολικό και αφού έκατσε cowgirl ... .καμμένο 20άρικο

Διδυμου 27.
Θα πω την αμαρτία μου, με την συγκεκριμένη Αλιονα δεν είχα περάσει ποτέ, καθώς διάβαζα απόψεις για αυτήν που δεν μαρεσαν.
Σήμερα όμως έπαθα πλάκα, η τύπισσα προσπαθεί να τον βάλει όλο στο στόμα της λυσσασμένα, γλειφει τα αρχιδια χωρίς έλεος, μέχρι και γλειφωκωλάδα κάνει.
Δεν αφήνει τίποτα, είναι άρρωστη για πούτσο, στο σεξ βέβαια δεν έχει πολλές αντοχές στα 4, δεν αντέχει τα βαριά σφυροκοπήματα στο ιεραποστολικό σε περικυκλώνει με τις θεσπέσιες μπουτάρες της ,επίσης σε αποζημιώνει με τη τσιμπουκάρα της στο έπακρο.
Όσο την εγαμούσα με παραλουσε να την χυσω στο στόμα να τα καταπιεί, ετσι και έγινε.
Η τυπισσα αφού τα καταπιε συνεχισε να μου τον παίρνει, εμενα τα μάτια μου να έχουν αλληθωρίσει από το στραγγισμα της, περίμενε μανιωδώς την σταγόνα που ακόμα δεν είχαν επεξεργαστεί οι ουμπαλοσακούλες μου, μια στιγμή πίστεψα ότι θα πεθάνω.

-Μοιάζεις πολυ, να βρεις μια γυναίκα να κάνετε το καλύτερο σεξ σου εύχουμαι μουρό μου σου αξίζει...

Την Καλησπερα Φιλε Tony.....να υποθεσω οτι την επομενη φορα μαζι με την ενημερωση θα εχει και βραδια Ποιησης για την Αλιονα???Το Ηρακλης που σε προσφωνησε στο τελος ηταν για το "Ροπαλο"......

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056

Αλκαμένους 113.

Διδυμου 27.

υσ.Φιλε Tony αν μου επιτρεπεις να κανω μια υποδειξη....στο Ονομα σου να συμπληρωσεις Tony ο Ροπαλοφορος.....Η "Νονα"Αλιονα σε βαφτισε....

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Την Καλησπερα Φιλε Tony.....να υποθεσω οτι την επομενη φορα μαζι με την ενημερωση θα εχει και βραδια Ποιησης για την Αλιονα???Το Ηρακλης που σε προσφωνησε στο τελος ηταν για το "Ροπαλο"......
Για το σώμα μου είπε, είναι η κλασσική θείτσα που γουστάρει γυμνασμένα τενκά....
Βέβαια ίσως και για το ρόπαλο, της κοκκίνισα τα μάγουλα έπειτα από τις πολλές "ροπαλιές" στο πρόσωπο :2funny:

Πάρε και την ποίηση διοτι είσαι και γαμώ τα παιδιά...

Αλιονα Αλιονα...
Στην καρδιά μου απέσυρες για πάντα τον χειμώνα..
είσαι της θάλασσάς μου η πανέμορφη γοργόνα..
Στης διδύμου τον 27άρι οίκο,
σε πέτυχα και πήγαινες τοίχο τοίχο...
Αλιονα Αλιονα,
δεν έχεις εξαιρεση ούτε κανόνα..
Τα υπέροχα βυζια σου, τα πιο γλυκά πεπόνια...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.205
Πόντοι
46.232

Αλκαμένους 113.

Διδυμου 27.

Δε θέλω να στο χαλάσω... αλλά ολους Ηρακλή μου τους λέει ???

Τελευταία τροποποίηση:

betatzis7

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2021
Like
32
Πόντοι
0
Δυναμική επιστροφή στο σπορ μετά τριημέρου αναπαύσεως και νηστείας. τζεϊσον στριτ με μελίσσα αστέρι στο πορνομολ. Η τύπισσα είναι πραγματικά Α-Σ-Τ-Ε-Ρ-Ι. Φουλ περιποίηση 10 αστέρων. Φυσική ομορφιά χωρίς μακιγιάζ και το πιο σημαντικό είναι πεντακάθαρη. Εν συνεχεία τσάρκα στου Μεγαλέκου με γνωστες καρπουζόφολες. Ειδική αναφορά σε Μεγαλέκου 21 όπου είδα σε ένα δωμάτιο ένα τσιγαριλίκι. Λίγο μαύρο... στο χρώμα. Βγαίνει η Χριστίνα στη νιρβάνα της. Παιδιά πιο βρώμικη κοπέλα δεν έχω συναντήσει και μόνο που δεν έβρισε και τα παλικάρια. Μακριά... :shit::zombie::vomit:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Για την Αλιόνα από Διδυμου 27 λεω...

Λογικά αναφέρεσαι στην άλλη με τα σιλικονάτα μαστάρια από το Διδυμου 18
ναι...για μια που ειναι σαν τον μαμρα με βυζια..οταν μπαινω μεσα τρομαζω να την αντικρυσω και οταν μια φορα ειχε μπει στη πορτα μπροστα ειχα τρομαξει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
αυτη δε θα τη γαμουσα που να με πληρωνε. οχι απλα τσαμπα...η ιδια αν ερχοταν και μ λεγε σου δινω 20 ευρω να με γαμησεις,δε θα δεχομουν

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Δε θέλω να στο χαλάσω... αλλά ολους Ηρακλή μου τους λέει ???
Φιλε N,Smirni σε σεβομαι αρκετα...αλλα εδω ισως...λεω ισως κανεις λαθος....6-7 φορες που την πηρα για την τεχνη της Πιπας ποτε δεν με προσφωνησε στο τελος Ηρακλη.....ισως εσεις μοιαζεται για τον Ηρακλη....μερικοι ειναι και Ιολαοι....Καλα να περνας Φιλε.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.205
Πόντοι
46.232
Φιλε N,Smirni σε σεβομαι αρκετα...αλλα εδω ισως...λεω ισως κανεις λαθος....6-7 φορες που την πηρα για την τεχνη της Πιπας ποτε δεν με προσφωνησε στο τελος Ηρακλη.....ισως εσεις μοιαζεται για τον Ηρακλη....μερικοι ειναι και Ιολαοι....Καλα να περνας Φιλε.....
Εγώ την έχω πάρει πάνω από 25 φορές μόνη της και 7 φορές σε παρτουζες και πάντα έτσι με φωνάζει
ΥΓ Ηρακλής ίσως να ήμουν πριν 20 χρόνια

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αδύνατη δεν την λες, αλλά όχι και νταλίκα. Στρουμπουλή κανα 1.65 με σπαστο πράγματι βραζιλιάνικο μαλλί (εξ ου προφανώς και η "έμπνευση":grin:)
Δηλαδή το 'βραζιλιάνικο' μαλλί της Φουρέιρας.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
οσο ειμαι εγω ελβετος αλλο τοσο ειναι κι αυτες γιαπωνεζες. Κριμα αν το ειχα διαβασει νωριτερα θα επαιρνα την λεπτη 1000% και μπαζο να ηταν και φολα μεσα να ηταν, αυτα τα κομματια πρεπει να τιμωνται στο φιλοξενο μεταξι, να ανταλλασουμε σαλια και κουλτουρες μαζι
Αν έχουν ασιατικά τότε είναι καζάχες. Ο τσαδύος Κινέζος είναι;

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.891
Πόντοι
746
Η Άννα η Ρουμάνα που δουλεύει στο Φωκαιας 17Β αν θυμάμαι καλά, είναι μόνο εκεί απογευματινή βάρδια η την βρίσκουμε και αλλού. Έχω κάτι χρωστούμενα με τον κωλο της.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom