ntinosam
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 6.083
- Πόντοι
- 11.005
Tony αλάνι !2 απογευματινές καταθέσεις σήμερον.
Αλκαμένους 113.
Νίκη, μιλφ ξανθιά γύρω στα 45-50 με ελεύθερο-τελειωτικό στόμα.
Καλοστεκουμενη γενικά, με το σεξυ ροζ νυχτικό της, σωματακι ωραίο, βυζια ελαφρώς πεσμένα, κωλος πεταχτούλης και ωραία επιδερμίδα.
Στο δωμάτιο δεν λέει όμως πολλά, καταρχάς δεν δέχεται πισωκολλητο.
Από μένα είναι Χ η συγκεκριμένη, αλαζονεία και θέατρο μαζί .
Τελείωσα στο στόμα της έπειτα από ιεραποστολικό και αφού έκατσε cowgirl ... .καμμένο 20άρικο
Διδυμου 27.
Θα πω την αμαρτία μου, με την συγκεκριμένη Αλιονα δεν είχα περάσει ποτέ, καθώς διάβαζα απόψεις για αυτήν που δεν μαρεσαν.
Σήμερα όμως έπαθα πλάκα, η τύπισσα προσπαθεί να τον βάλει όλο στο στόμα της λυσσασμένα, γλειφει τα αρχιδια χωρίς έλεος, μέχρι και γλειφωκωλάδα κάνει.
Δεν αφήνει τίποτα, είναι άρρωστη για πούτσο, στο σεξ βέβαια δεν έχει πολλές αντοχές στα 4, δεν αντέχει τα βαριά σφυροκοπήματα στο ιεραποστολικό σε περικυκλώνει με τις θεσπέσιες μπουτάρες της ,επίσης σε αποζημιώνει με τη τσιμπουκάρα της στο έπακρο.
Όσο την εγαμούσα με παραλουσε να την χυσω στο στόμα να τα καταπιεί, ετσι και έγινε.
Η τυπισσα αφού τα καταπιε συνεχισε να μου τον παίρνει, εμενα τα μάτια μου να έχουν αλληθωρίσει από το στραγγισμα της, περίμενε μανιωδώς την σταγόνα που ακόμα δεν είχαν επεξεργαστεί οι ουμπαλοσακούλες μου, μια στιγμή πίστεψα ότι θα πεθάνω.
-Να έρχεσαι να με γαμας καθε μέρα Ηρακλή μου"
- δεν με λένε Ηρακλη χαχα
-Μοιάζεις πολυ, να βρεις μια γυναίκα να κάνετε το καλύτερο σεξ σου εύχουμαι μουρό μου σου αξίζει...
Α μωρή ρουφιανα Αλιονα τι μας κάνεις.....
έεεεε. Ψυχαρα ήθελα να πω.