Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 357 άτομα (27 μέλη και 330 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δεν το μπαναρει κανεις; δεν δυναται; Βαρεθηκα και εγω τους τοξικους...
Λίγες κριτικές γραμμένες για ένα άθλημα που δεν λέτε πολλοί να κόψετε. Περιμένατε τόσους μήνες για να γαμήσετε στα φανερά και τώρα που είναι ευκαιρία φοβάστε μν σας γαμήσουν τα στανταράκια άλλοι συναθλητές ή διαβάσει τις κριτικές ο άντρας - νταβατζής τους και δεν γράφετε κριτικές.

Μάγκες να σας υπενθυμίσω πόση κόκα και σκανκ πήρανε σήμερα περιμένοντας το άνοιγμα οι ιερόδουλες; Πόσες βάλανε πάλι μωρομάντηλο στην μούνα τους να κρατήσουν την περίοδο και έχουν την είσπραξη πάλι;

Να ξέρετε οι ίδιες περίμεναν το άνοιγμα πιο πολύ από εσάς που τρέξατε να γαμήσετε και πάλι θα γυρίσετε στην μοναξιά σας.
Τζάμπα τα λες. Θα σου πουν ότι σπαμαρεις. Δεν κρύβουν τίποτα. Απλά δεν πάνε πουθενα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Ο καθένας ας κάνει ότι τον ευχαριστεί είτε να πληρώνει είτε όχι. Να έχει στανταράκια είτε κάποια να τον κοιτάει στα μάτια. Αλλά πιστεύω ότι όλοι διαφωνείτε φανερά αλλά ξέρετε ότι λέω αλήθειες κατα βάθος. Να είστε ευτυχισμένοι μάγκες ότι και αν διαλέξετε να κάνετε.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.572
Πόντοι
746
Λιοσιων 73α και β δουλευουν μονο αυτες που λενε τα σαϊτ;
Προσπαθησα να παρω τηλεφωνο και οι 2 αριθμοι δεν λειτουργουν.
Την Εμμυ την δειχνει χτες 6/6 στο β πανω, λετε να ειναι εκει αλλα μονη της;
Βασικα ρωτησα αλλα δεν υπαρχει πορνο-ενημερωση προς αυτα τα ηρεμα μερη!

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.819
Πόντοι
46.232

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Λίγες κριτικές γραμμένες για ένα άθλημα που δεν λέτε πολλοί να κόψετε. Περιμένατε τόσους μήνες για να γαμήσετε στα φανερά και τώρα που είναι ευκαιρία φοβάστε μν σας γαμήσουν τα στανταράκια άλλοι συναθλητές ή διαβάσει τις κριτικές ο άντρας - νταβατζής τους και δεν γράφετε κριτικές.

Μάγκες να σας υπενθυμίσω πόση κόκα και σκανκ πήρανε σήμερα περιμένοντας το άνοιγμα οι ιερόδουλες; Πόσες βάλανε πάλι μωρομάντηλο στην μούνα τους να κρατήσουν την περίοδο και έχουν την είσπραξη πάλι;

Να ξέρετε οι ίδιες περίμεναν το άνοιγμα πιο πολύ από εσάς που τρέξατε να γαμήσετε και πάλι θα γυρίσετε στην μοναξιά σας.

Μεταξυ μας, εγω θα καθυστερησω 1-2 βδομαδες να γραψω την συγκεκριμενη κριτικη για το αματουρ νεανικο κορμακι που διαλεξα σημερα, ψηνομαι να την γαμησω 2-3 φορες ακομα πριν ορμηξουν οι βρωμιαρηδες και την μετατρεψουν εν ριπη οφθαλμου σε φολαρα.
Επισης θεωρω οτι στην κοπελιτσα δεν της αξιζει να ειναι στο βρωμομεταξι, εμφανιση και ΚΥΡΙΩΣ συμπεριφορα. Οποιου το ματι κοβει θα την επιλεξει, οι υπολοιποι απλα θα φυγουν μη γνωριζοντας ποσο στενο μουνακι εχει και πως σπαρταραει στο κρεβατι επειδη ειναι καινουρια :rockon:

Και ερωτω. Δεν θα εκανε ο καθενας το ιδιο στη θεση μου;
Δεν χρωσταμε καμια κριτικη σε κανεναν νομιζω, ολα στην ωρα τους...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Μεταξυ μας, εγω θα καθυστερησω 1-2 βδομαδες να γραψω την συγκεκριμενη κριτικη για το αματουρ νεανικο κορμακι που διαλεξα σημερα, ψηνομαι να την γαμησω 2-3 φορες ακομα πριν ορμηξουν οι βρωμιαρηδες και την μετατρεψουν εν ριπη οφθαλμου σε φολαρα.
Επισης θεωρω οτι στην κοπελιτσα δεν της αξιζει να ειναι στο βρωμομεταξι, εμφανιση και ΚΥΡΙΩΣ συμπεριφορα. Οποιου το ματι κοβει θα την επιλεξει, οι υπολοιποι απλα θα φυγουν μη γνωριζοντας ποσο στενο μουνακι εχει και πως σπαρταραει στο κρεβατι επειδη ειναι καινουρια :rockon:

Και ερωτω. Δεν θα εκανε ο καθενας το ιδιο στη θεση μου;
Δεν χρωσταμε καμια κριτικη σε κανεναν νομιζω, ολα στην ωρα τους...
[/QUOTE

Κρατάτε κάτι για παρτυ σας που είναι δημοσίας χρήσης. Γιατί πιστεύετε όλοι ότι είστε μοναδικοί ενώ δεν είστε;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Κρατάτε κάτι για παρτυ σας που είναι δημοσίας χρήσης. Γιατί πιστεύετε όλοι ότι είστε μοναδικοί ενώ δεν είστε;
Μπα; εχω καποια υποχρεωση και δεν το ξερω; :2funny:
Δεν ειναι τσαμπα παρκινγκ για να ειναι δημοσιας χρησης. Πληρωσα παραβολα, ειναι 100% ιδιωτικης χρησης το 12λεπτο που περασα, οπως και η οποια πληροφορια αποκομισα απο αυτην την εμπειρια. Προσωπικα γραφω κριτικες οσο συχνα μπορω. Σε περιπτωση που βρω κατι απιστευτο, θεωρω και απιστευτη μαλακια να το καψω απτην πρωτη μερα. Δεν νιωθω καθολου μοναδικος. Μοναδικοι νιωθουν αυτα τα σκουπιδια που ενω επωφελουνται απο ολες τις πληροφοριες/κριτικες εδω μεσα, δεν σχολιαζουν ουτε λεξη στο φορουμ ή σε κριτικες. "Μαλακες ειναι"; Πιστευω οτι νομιζουν οτι εμεις ειμαστε μαλακες που γραφουμε. Αλλα δεν ξερουν οτι εμεις γραφουμε για παρτυ μας, γεμιζουμε το μπουρδελοημερολογιο μας για να διαβαζουμε και να καβλωνουμε μετα.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
κοιτάξτε ΔΕΝ ξέρω τι είδε ο φίλος μου, αλλά πριν από καμια ώρα μου στειλε sms: ΜΑΛΑΚΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ Κολωνού 27! Δεν πήγα αλλά μου πε ότι έχει 2 Λατίνες στο 15άρι ΦΩΤΙΑ.
Δεν έχω προσωπική άποψη αλλά επειδή δεν έχει κακό γούστο τσεκάρετέ το! Αυτός υποτίθεται ότι γάμησε μια ψηλή Λατινοκωλάρα μελαμψή επιδερμίδα με κάπως σπαστό μαλλί με τρελό κώλο και μοντελέ κορμί. Εγώ θα το δω ως το τέλος της εβδομάδας

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Μπα; εχω καποια υποχρεωση και δεν το ξερω; :2funny:
Δεν ειναι τσαμπα παρκινγκ για να ειναι δημοσιας χρησης. Πληρωσα παραβολα, ειναι 100% ιδιωτικης χρησης το 12λεπτο που περασα, οπως και η οποια πληροφορια αποκομισα απο αυτην την εμπειρια. Προσωπικα γραφω κριτικες οσο συχνα μπορω. Σε περιπτωση που βρω κατι απιστευτο, θεωρω και απιστευτη μαλακια να το καψω απτην πρωτη μερα. Δεν νιωθω καθολου μοναδικος. Μοναδικοι νιωθουν αυτα τα σκουπιδια που ενω επωφελουνται απο ολες τις πληροφοριες/κριτικες εδω μεσα, δεν σχολιαζουν ουτε λεξη στο φορουμ ή σε κριτικες. "Μαλακες ειναι"; Πιστευω οτι νομιζουν οτι εμεις ειμαστε μαλακες που γραφουμε. Αλλα δεν ξερουν οτι εμεις γραφουμε για παρτυ μας, γεμιζουμε το μπουρδελοημερολογιο μας για να διαβαζουμε και να καβλωνουμε.
Και όμως φίλε εκεί που το πάρκαρες εσύ και κάποιοι άλλοι αλλού εδώ μέσα κάποιος το είχε τζάμπα και για πολλές ώρες και μήνες. Ψάχνετε την μοναδικότητα κάπου που δν είστε και απλά κοιτάει το ταβάνι η κλείνει τα μάτια και περιμένει.

Ας παραδεχτεί κάποιος πόσο δεινοπάθησε την πρώτη μερα στο σεξ μαζί τους στο τζάμπα μέχρι να τις κάνει να θελουν να χύσουν και να σταματήσουν να πίνουν και να καπνίζουν μετά απο μερικά λεπτά.

Εγώ το αντιμετώπισα μέχρι να θέλουν να κάνουν έρωτα ή σεξ απο επιλογή. Εως ότου συνειδητοποίησαν γιατί το ξεκίνησαν αρχικά το σεξ. Μόνο για τα λεφτά. Και τότε απλά τρελάθηκαν και σταμάτησαν.

Το λέω απο καρδιάς για εμάς τους ετερόφυλους που γουστάρουμε το γυναικείο κορμί. Αυτές ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και πως το κάνουν. Ενώ οι περίσσότεροι από εμάς όχι.

• Like
Αντιδράσεις: mela33

xgeo1234

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
243
Πόντοι
21
κοιτάξτε ΔΕΝ ξέρω τι είδε ο φίλος μου, αλλά πριν από καμια ώρα μου στειλε sms: ΜΑΛΑΚΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ Κολωνού 27! Δεν πήγα αλλά μου πε ότι έχει 2 Λατίνες στο 15άρι ΦΩΤΙΑ.
Δεν έχω προσωπική άποψη αλλά επειδή δεν έχει κακό γούστο τσεκάρετέ το! Αυτός υποτίθεται ότι γάμησε μια ψηλή Λατινοκωλάρα μελαμψή επιδερμίδα με κάπως σπαστό μαλλί με τρελό κώλο και μοντελέ κορμί. Εγώ θα το δω ως το τέλος της εβδομάδας
Πάμελα και (νομίζω) Καρολινα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Και όμως φίλε εκεί που το πάρκαρες εσύ και κάποιοι άλλοι αλλού εδώ μέσα κάποιος το είχε τζάμπα και για πολλές ώρες και μήνες. Ψάχνετε την μοναδικότητα κάπου που δν είστε και απλά κοιτάει το ταβάνι η κλείνει τα μάτια και περιμένει.

Ας παραδεχτεί κάποιος πόσο δεινοπάθησε την πρώτη μερα στο σεξ μαζί τους στο τζάμπα μέχρι να τις κάνει να θελουν να χύσουν και να σταματήσουν να πίνουν και να καπνίζουν μετά απο μερικά λεπτά.

Εγώ το αντιμετώπισα μέχρι να θέλουν να κάνουν έρωτα ή σεξ απο επιλογή. Εως ότου συνειδητοποίησαν γιατί το ξεκίνησαν αρχικά το σεξ. Μόνο για τα λεφτά. Και τότε απλά τρελάθηκαν και σταμάτησαν.

Το λέω απο καρδιάς για εμάς τους ετερόφυλους που γουστάρουμε το γυναικείο κορμί. Αυτές ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και πως το κάνουν. Ενώ οι περίσσότεροι από εμάς όχι.
τρέλες γραφεις. δεν ξερω τι σχεση εχουν τα παραπανω. Μαλλον ειμαι χαζος και δεν πιανω το νοημα. Ή μαλλον εριξα τετοιο πηδουλο που δεν σκεφτομαι σωστα.
Καλη συνεχεια, σε καμια βδομαδα θα γραψω κριτικη για το αματουρι :alivedick:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Στα γρηγορα οτι προλαβα να δω πριν γαμησω και φυγω. Δεν ειναι ενημερωση, απλα οτι θυμαμαι, δυστυχως με τα ονοματα δεν παω καθολου μα καθολου καλα και γινοταν της καραπουτανας για να συγκρατησω μεσα στον πανικο κατι παραπανω αποτι γραφω.

Απογευματινη βαρδια

Κ27Γ (ημιυπογειο) μια αδιαφορη μαυρομαλλα παχουλη 40+ μιλφ, μεγαλουτσικα βυζια, φωνασκουσα και ζωηρη στο δωματιο, ακα πιπα (ειναι αυτη που ακουγαμε 10 ατομα απτο σαλονι)
Τα Κ30-32 με τους πολλους οροφους ηταν τιγκα κοσμο στις σκαλες δεν εκανα καν τον κοπο. η υπολοιπη κολωνου τιποτα μεμπτο δυστυχως, το ταργκετ επανενωσης που ειχα στανταρακι παλιοτερα για Κ23?? (το ημιυπογειο με παραθυρακια που βλεπουν Λεωνιδου, δε θυμαμαι νουμερο) ηταν κλειστο...

Λ28 ισογειο Ντιανα, δεν την ειδα γιατι ειχε δωματιο αλλα ειναι αυτη που δουλευε στο Ι19 ισογειο, καστανοξανθη ρουμανα,
ψιλοκοντη, τριαρια πεσμενα βυζια και ζουμερο σωμα, σε απλο. Ματαρες, τυπικη εντος δωματιου. οροφος κλειστος

Ι37 ισογειο (ο οικος που ειναι μονος του), μια Σονια ή Τονια ψιλοαδιαφορη γεματουλα ξανθια, με υφος θα σας γαμησω ολους, και μια που δεν ειδα ποτε γιατι εγαμιοτανε εντος δωματιου. Η τσατσα καπνιζε σα μπουστης.

Τωρα, διπλα στο 37 που ειναι ενα συγκροτημα μπουρδελων, γινοταν της καριολας και οπου επελεξα να περιμενω, οι κοπελες εκαναν πανω απο 3-4 λεπτα να βγουν απτα δωματια και η πολυκοσμια/ζεστη ηταν αφορητη, δεν ειδα τιποτα.

Ι43 η γκιλφ "Γιαγια Ελενη", οπως ειπε κατα λεξη η τσατσα "φουλ νο πλαστικ" :woldman: προγραμμα,
η Μαγκυ ή Μαρια -η γνωστη- ψιλοσαπακι με αγριοκοιταζε, με ακα πιπα,
και στο δωματιο εγαμιοταν η μαρινα, αν θυμαμαι καλα μαυρισμενη λεπτουλα κοτσιδοφορεμενη ξανθια με μικρο βυζο ωραιες ρωγες σε απλο. Ελειπε η μιρελλα που θα την περναγα ενα μπουτσο...

Τωρα, απεναντι στα
Ι44-Ι46 που ειναι πολλα, στον ενα οροφο (μεσαιο) το ενα ειχε ανοιχτη εξωπορτα αλλα πανω ηταν κλειστο με ΣΤΟΠ πινακιδα, στον αλλο οροφο ειχε 3 κοπελες, μια νταρντανα χοντρελο με 4αρια βυζια που καμακωνε οποιον εβρισκε "μα γιατι φευγετε ρε παιδια" ελεγε, μια πιτσιρικα με στεγνο σωματακι, καστανοξανθο μαλλι, φανηκε πολυ ωραιο κομματι (φοραγε και κορονομασκα) αλλα ισως ειναι φολα, σορρυ αλλα δεν θυμαμαι ονοματα γινοταν πανικος και η χοντρη ξεκινησε να μας πιανει τις πουτσες, εφυγα γρηγορα. Στο τελευταιο 44 και στο 46 (νομιζω) τεραστια αναμονη, βαρεθηκα εφυγα, ενα απο τα δυο (οποιο ειναι υπερυψωμενο ισογειο) μυριζε τοσο ασχημα που οπως μπηκα εκανα μεταβολη και βγηκα πριν καν δω τι κρεας εχει.

ΣΜΥΡΝΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΑΠΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.218
Πόντοι
31.618
Χαλαρή τσάρκα στη φυλής πριν λίγο.ολες οι γνωστές φυσιογνωμίες στα πόστα τους.πιγα μόνο για τσάρκα μα μόλις αντίκρισα την Άννα στο Φώκαιας 17 Πάνο κολισα.κατεβασα τη μάσκα και μόλις με αναγνώρισε Μ αγκάλιασε όλο χαμόγελα .αυτό ήταν πέρασα μέσα και πέρασα τέλια.το κορμάκι της με σιμαδια από μαγιό από το μαύρισμα.φουλ πρόγραμμα και τελιομα στον Κόλο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom