Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Ισχὺει!Δεν είναι έστι, για τον συγκεκριμένο έχει να κάνει κ το ιικό φορτίο. Όσο πιο πολύ εκτίθεσαι τόσο βαρύτερα αρρωσταίνεις.
Ισχὺει!Δεν είναι έστι, για τον συγκεκριμένο έχει να κάνει κ το ιικό φορτίο. Όσο πιο πολύ εκτίθεσαι τόσο βαρύτερα αρρωσταίνεις.
Δεν παλεύονται ρε φίλε οι τσατσάδες.Έκανα τσάρκα πρίν λίγο, οι πρεζάκηδες έχουν εξαφανιστεί. Στο 59 κάτω η γνωστή Άννα και η τσατσά μου είπε κάθε μέρα εδώ είσαι, περνά καμία φορά. Τόσους μήνες κλειστά πως ήμουν εγώ κάθε μέρα εκεί; Στο 67 είδα την Ηλέκτρα με άλλα όνομα όμως και μια άλλη με παρτουζα στα 30. Στο 84 Κάτω η Ράνια, στο 86 κάτω η ξανθιά τσατσά που τραβάει μπλούζες έκανα μεταβολή και έφυγα αμέσως, στο 65 πάνω η μπιουτη, Φώκαιας 27 υπόγειο η Άννα κου με μια άλλη που δεν θυμάμαι, στο 27 όροφο η Ντιάνα με λίγα παραπάνω κιλά με μια άλλη Αλβανίδα, στο 27 ισόγειο η Καρολίνα με μια άλλη που δεν θυμάμαι, στο 17 ισόγειο η Πάολα. Στο Χωματιανου η Αντριάνα είχε πολύ κόσμο όλα τα δωμάτια πιασμένα και 5 στο σαλόνι περίμεναν την σειρά τους.
Δεν ισχύει!Αν κολλήσεις τον ιό από κάποιον που έχει εμβολιαστεί (άρα θα δρουν ήδη αντισώμαατα κ θα έχει αποδυναμωθει) θα τον περάσεις κ ελαφρύτερα.
Να είσαι καλά φίλε, καλή αρχή.Ναι φίλος νταξει σταμάτησα κ τσέκαρα τα πιο πίσω, σε μηχανή πάνω ρε αδερφέ ήμουν νταξει ένα ναι η όχι ήθελα, νταξει όμως είδα τι έγραψες πιο πίσω ωραίος
Στο σύστημα μορς γράφεις;Την Καλησπερα στους Φιλους.....μεσημεριανη εκστρατεια......κατα της 1...Τριφωνιου η Στρατιωτινα Ολγα.....παντα στις επαλξεις...με υποδεχθηκε με χαμογελο...ξεκουραστη.....ευδιαθετη με ενα μαυρο κυλοτακι και τις Βυζαρες της εξω.....δεν παρελειψα βεβαια να παιξω και με αυτες στο σαλονι,,,ωραια βυζια εχει η ατιμη......κατοπιν περασα απο Βεργας....ανοιχτα....Αχαρνων.... τα στουντελα ανοιχτα......παω και κανω κατι δουλειες και γυρναω κατα τις 3.30 απο Κολωνου...μερικα ανοιχτα...μερικα κλειστα.....στο Κολωνου η Ευαρα εργαζοτανε....τα αλλα κοριτσια θα ερθουνε μετα απο 10 μερες...ειναι στις πατριδες τους....μπαινω απο μεγα Αλεκου και κατευθυνομαι για Ιασωνος.....Πανηγυρι κανονικο.....ο κοσμος ντυμενος με τα καλα τους....με χαμογελο.....σχεδον ολα ανοιχτα....στους προθαλαμους.... στις αυλες οι γλαστρες με τους δυοσμους και τους Βασιλικους σκορπιζανε το μεθυστικο αρωμα τους...ηταν μαγευτικα....σχεδον μπηκα σε ολα....μην με ρωτατε ονοματα...δεν θυμαμαι...κατοπιν περασα απο Διδυμου.....οπως τα λενε οι προηγουμενοι.......στο 28 στην Αλιονα οι πιο πολλοι φευγανε....στην αλλη την τσιμπουκομανα την Αλιονα σχεδον το ιδιο....3-4 και 5 στο σαλονι...εκει εφυγα εγω....στην Ελλης ανοιχτο.....αυτα τα λιγα.....υσ.σε ενα δυο με καλοδεχτηκαν και με κερασαν στο ενα Φοντανακι και στο αλλο γλυκο Περγαμοντο...λογω της ημερας και γιατι εχω "καλο ποδι "απο οτι μου ειπανε.....την υποσχεση στον Φιλο την κρατησα και του αφιερωσα το πρωτο πηδημα της σεζον.....στεφθηκε με επιτυχια....σε στανταρακι .....Καλα να περνατε....
Πνεύμα ; Τι με νοιάζει ; Και πολύ ασχολήθηκα πίστεψε με !!Τουλάχιστον δεν πουλάτε πνεύμα σαν τον ναυαρχίδα της ενημέρωσης.
Πανταχου παρων, επιτέλους ήρθε η μέρα να κάνεις την πολυτιμη ενημέρωση σου!τώρα live
Πιπινου 65 κλειστό.
Φυλής 136, 134β, 134α, 134 κλειστά.
Φυλής 109β Σαντρα ξανθιά μιλφ με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, πολύ λεπτή με 2 5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φυλής 109α Βικτόρια ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι και Χριστίνα ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα αλλά και κοιλίτσα με 3αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Φυλής 105, 81, 71α, 71, 69β, 69α κλειστά.
Φυλής 67 Ελένη/Αντινα ξανθιά μιλφ με κανονικό ωραίο σώμα 3αρι σιλικονατο βυζι και Αντριαννα(όχι η ωραία κοπελίτσα που δούλευε πριν την καραντίνα, είναι η πρώην Ηλέκτρα) μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, και για τις δύο ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα και παρτουζα με 30.
Φυλής 86β Αλεξάνδρα ξανθιά χοντρή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φυλής 86α Λάουρα αδυνατισμένη, ξανθιά με κανονικό σώμα ωραία πεταχτη κωλαρα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 84β Αλινα μελαχρινή παχουλη με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 84α Ρανια ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 65β Σιμονα μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα κωλαρα που μεγάλωσε κι άλλο... 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Μπιουτη μαυρουλα πολύ χοντρή με 4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φυλής 65α Εμμανουέλα στο δωμάτιο, η γνωστή Ρουμάνα με κανονικό σώμα μικρό βυζι με μεγάλη ρογα, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 61 κλειστό.
Φυλής 59 κάτω Εβελινα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο και Άννα ξανθιά πολύ χοντρή (παχυνε κι άλλο) 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φυλής 59 πάνω κλειστό
Φυλής 74 αριστερά κλειστό
Φυλής 74 δεξιά Άννα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασιματακια (και αυτή πήρε κιλά) 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φυλής 72 κλειστό
Φυλής 66δ Ιωάννα η βόλεϊμπολιστρια καστανοξανθη λεπτή ψηλή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και μια ξανθιά με κανονικό σώμα μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 66α & 56 κλειστά.
Φυλής 54β Ορορα καστανή με γυαλάκια, μαυρισμένη φουλ σώμα με πιασίματα 3.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 54α κλειστό.
Υ. Γ Πολύ κίνηση στα σπιτάκια και στο δρόμο, αλλά λίγοι περνούν.
Καλησπέρα και καλή αρχή, όχι δε το ανέφερα εκ παραδρομής, έγραψα ότι ανέφερε στο μενού η υπηρεσίαΝα προσθέσω τέλος ότι μου είπε να μην τελειώσω στο στόμα της.
Ίσως γράφτηκε εκ παραδρομής το τελειωτικό από τον Σμύρνη.
Να είστε καλά παιδιά.
Καλή αρχή!
ρε βορδελε εισαι ο πιο αντιπαραγωγικος σε αυτο το νημα, κραζεις και γκρινιαζεις για το καθετι, φασκεις αντιφασκεις, χρησιμοποιεις επαναλαμβανομενη φρασεολογια και λεξιλογιο καποιου δεκαπενταχρονου που ετυχε να εκανε καποια τσαρκα στα μπουρδελα, και ποσες σελιδες τωρα σπαμμαρεις ανελεητα χωρις ιχνος "ενημερωσης" ή εστω ρε αδερφε σε υφος συζητησης, και οχι υφος τσακωμου. Αν θες να σου δωσω μια συμβουλη και αν θες την ακους, αν θες την πετας.Εσύ ρε Βουβωνοκοίλη Δούδ,γιατί γλύφεις τον κωλο του ναυαρχίδα της ενημέρωσης; Φίλοι είστε;
Δεν το μπαναρει κανεις; δεν δυναται; Βαρεθηκα και εγω τους τοξικους...ρε βορδελε εισαι ο πιο αντιπαραγωγικος σε αυτο το νημα, κραζεις και γκρινιαζεις για το καθετι, φασκεις αντιφασκεις, χρησιμοποιεις επαναλαμβανομενη φρασεολογια και λεξιλογιο καποιου δεκαπενταχρονου που ετυχε να εκανε καποια τσαρκα στα μπουρδελα, και ποσες σελιδες τωρα σπαμμαρεις ανελεητα χωρις ιχνος "ενημερωσης" ή εστω ρε αδερφε σε υφος συζητησης, και οχι υφος τσακωμου. Αν θες να σου δωσω μια συμβουλη και αν θες την ακους, αν θες την πετας.
δεν ειναι αναγκη να εχεις την τελευταια κουβεντα σαν κακογαμημενη χηρα. χαλαρωσε.
Βαριες κουβεντες,αλλα μεγαλες αληθειες.Λίγες κριτικές γραμμένες για ένα άθλημα που δεν λέτε πολλοί να κόψετε. Περιμένατε τόσους μήνες για να γαμήσετε στα φανερά και τώρα που είναι ευκαιρία φοβάστε μν σας γαμήσουν τα στανταράκια άλλοι συναθλητές ή διαβάσει τις κριτικές ο άντρας - νταβατζής τους και δεν γράφετε κριτικές.
Μάγκες να σας υπενθυμίσω πόση κόκα και σκανκ πήρανε σήμερα περιμένοντας το άνοιγμα οι ιερόδουλες; Πόσες βάλανε πάλι μωρομάντηλο στην μούνα τους να κρατήσουν την περίοδο και έχουν την είσπραξη πάλι;
Να ξέρετε οι ίδιες περίμεναν το άνοιγμα πιο πολύ από εσάς που τρέξατε να γαμήσετε και πάλι θα γυρίσετε στην μοναξιά σας.
Έπεσαν στα μάτια μου.έγραψα ότι ανέφερε στο μενού η υπηρεσία