Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 177 άτομα (11 μέλη και 166 επισκέπτες)

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Επέστρεψα εν τέλει στο Φυλής 109 όροφο.
Το έχω σε εκτίμηση ως μαγαζί για την καθαριότητά του. Αλλά και για τις κοπέλες που μου φέρθηκαν σπαθί.
Πέρασα με τη Χριστίνα. Μέτρια προς ψηλή, καστανόξανθη. Γλυκά χαρακτηριστικά εκφραστικού προσώπου. 3άρι βυζί. Αλλα δεν είναι κάτι από εμφάνιση, πραγματικά. Πέρασα για να μη φύγω έτσι από Φυλής.
Κάποια στιγμή μου έπεσε στη συνεύρεση. Δική μου η ευθύνη.
Η Χριστίνα υπομονετική, χαμογελαστή και πεντακάθαρη.
Ξαναλέω, τίποτα το τρομερό. Απλά της αναγνωρίζω ότι προσπαθεί.

Να προσθέσω τέλος ότι μου είπε να μην τελειώσω στο στόμα της.
Ίσως γράφτηκε εκ παραδρομής το τελειωτικό από τον Σμύρνη.
Να είστε καλά παιδιά.
Καλή αρχή!

:hi:

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
873
Πόντοι
81
Έκανα τσάρκα πρίν λίγο, οι πρεζάκηδες έχουν εξαφανιστεί. Στο 59 κάτω η γνωστή Άννα και η τσατσά μου είπε κάθε μέρα εδώ είσαι, περνά καμία φορά. Τόσους μήνες κλειστά πως ήμουν εγώ κάθε μέρα εκεί; Στο 67 είδα την Ηλέκτρα με άλλα όνομα όμως και μια άλλη με παρτουζα στα 30. Στο 84 Κάτω η Ράνια, στο 86 κάτω η ξανθιά τσατσά που τραβάει μπλούζες έκανα μεταβολή και έφυγα αμέσως, στο 65 πάνω η μπιουτη, Φώκαιας 27 υπόγειο η Άννα κου με μια άλλη που δεν θυμάμαι, στο 27 όροφο η Ντιάνα με λίγα παραπάνω κιλά με μια άλλη Αλβανίδα, στο 27 ισόγειο η Καρολίνα με μια άλλη που δεν θυμάμαι, στο 17 ισόγειο η Πάολα. Στο Χωματιανου η Αντριάνα είχε πολύ κόσμο όλα τα δωμάτια πιασμένα και 5 στο σαλόνι περίμεναν την σειρά τους.
Δεν παλεύονται ρε φίλε οι τσατσάδες.
Ωραία ενημερωσούλα.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Ναι φίλος νταξει σταμάτησα κ τσέκαρα τα πιο πίσω, σε μηχανή πάνω ρε αδερφέ ήμουν νταξει ένα ναι η όχι ήθελα, νταξει όμως είδα τι έγραψες πιο πίσω ωραίος
Να είσαι καλά φίλε, καλή αρχή.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.951
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα στους Φιλους.....μεσημεριανη εκστρατεια......κατα της 1...Τριφωνιου η Στρατιωτινα Ολγα.....παντα στις επαλξεις...με υποδεχθηκε με χαμογελο...ξεκουραστη.....ευδιαθετη με ενα μαυρο κυλοτακι και τις Βυζαρες της εξω.....δεν παρελειψα βεβαια να παιξω και με αυτες στο σαλονι,,,ωραια βυζια εχει η ατιμη......κατοπιν περασα απο Βεργας....ανοιχτα....Αχαρνων.... τα στουντελα ανοιχτα......παω και κανω κατι δουλειες και γυρναω κατα τις 3.30 απο Κολωνου...μερικα ανοιχτα...μερικα κλειστα.....στο Κολωνου η Ευαρα εργαζοτανε....τα αλλα κοριτσια θα ερθουνε μετα απο 10 μερες...ειναι στις πατριδες τους....μπαινω απο μεγα Αλεκου και κατευθυνομαι για Ιασωνος.....Πανηγυρι κανονικο.....ο κοσμος ντυμενος με τα καλα τους....με χαμογελο.....σχεδον ολα ανοιχτα....στους προθαλαμους.... στις αυλες οι γλαστρες με τους δυοσμους και τους Βασιλικους σκορπιζανε το μεθυστικο αρωμα τους...ηταν μαγευτικα....σχεδον μπηκα σε ολα....μην με ρωτατε ονοματα...δεν θυμαμαι...κατοπιν περασα απο Διδυμου.....οπως τα λενε οι προηγουμενοι.......στο 28 στην Αλιονα οι πιο πολλοι φευγανε....στην αλλη την τσιμπουκομανα την Αλιονα σχεδον το ιδιο....3-4 και 5 στο σαλονι...εκει εφυγα εγω....στην Ελλης ανοιχτο.....αυτα τα λιγα.....υσ.σε ενα δυο με καλοδεχτηκαν και με κερασαν στο ενα Φοντανακι και στο αλλο γλυκο Περγαμοντο...λογω της ημερας και γιατι εχω "καλο ποδι "απο οτι μου ειπανε.....την υποσχεση στον Φιλο την κρατησα και του αφιερωσα το πρωτο πηδημα της σεζον.....στεφθηκε με επιτυχια....σε στανταρακι .....Καλα να περνατε....

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.564
Πόντοι
746
Λιοσιων 73α και β δουλευουν μονο αυτες που λενε τα σαϊτ;
Προσπαθησα να παρω τηλεφωνο και οι 2 αριθμοι δεν λειτουργουν.
Την Εμμυ την δειχνει χτες 6/6 στο β πανω, λετε να ειναι εκει αλλα μονη της;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα στους Φιλους.....μεσημεριανη εκστρατεια......κατα της 1...Τριφωνιου η Στρατιωτινα Ολγα.....παντα στις επαλξεις...με υποδεχθηκε με χαμογελο...ξεκουραστη.....ευδιαθετη με ενα μαυρο κυλοτακι και τις Βυζαρες της εξω.....δεν παρελειψα βεβαια να παιξω και με αυτες στο σαλονι,,,ωραια βυζια εχει η ατιμη......κατοπιν περασα απο Βεργας....ανοιχτα....Αχαρνων.... τα στουντελα ανοιχτα......παω και κανω κατι δουλειες και γυρναω κατα τις 3.30 απο Κολωνου...μερικα ανοιχτα...μερικα κλειστα.....στο Κολωνου η Ευαρα εργαζοτανε....τα αλλα κοριτσια θα ερθουνε μετα απο 10 μερες...ειναι στις πατριδες τους....μπαινω απο μεγα Αλεκου και κατευθυνομαι για Ιασωνος.....Πανηγυρι κανονικο.....ο κοσμος ντυμενος με τα καλα τους....με χαμογελο.....σχεδον ολα ανοιχτα....στους προθαλαμους.... στις αυλες οι γλαστρες με τους δυοσμους και τους Βασιλικους σκορπιζανε το μεθυστικο αρωμα τους...ηταν μαγευτικα....σχεδον μπηκα σε ολα....μην με ρωτατε ονοματα...δεν θυμαμαι...κατοπιν περασα απο Διδυμου.....οπως τα λενε οι προηγουμενοι.......στο 28 στην Αλιονα οι πιο πολλοι φευγανε....στην αλλη την τσιμπουκομανα την Αλιονα σχεδον το ιδιο....3-4 και 5 στο σαλονι...εκει εφυγα εγω....στην Ελλης ανοιχτο.....αυτα τα λιγα.....υσ.σε ενα δυο με καλοδεχτηκαν και με κερασαν στο ενα Φοντανακι και στο αλλο γλυκο Περγαμοντο...λογω της ημερας και γιατι εχω "καλο ποδι "απο οτι μου ειπανε.....την υποσχεση στον Φιλο την κρατησα και του αφιερωσα το πρωτο πηδημα της σεζον.....στεφθηκε με επιτυχια....σε στανταρακι .....Καλα να περνατε....
Στο σύστημα μορς γράφεις;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Εσύ ρε Βουβωνοκοίλη Δούδ,γιατί γλύφεις τον κωλο του ναυαρχίδα της ενημέρωσης; Φίλοι είστε;

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.119
Πόντοι
1.071
Μέχρι τις 8:30 είναι ανοιχτά?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
τώρα live

Πιπινου 65 κλειστό.

Φυλής 136, 134β, 134α, 134 κλειστά.

Φυλής 109β Σαντρα ξανθιά μιλφ με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, πολύ λεπτή με 2 5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 109α Βικτόρια ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι και Χριστίνα ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα αλλά και κοιλίτσα με 3αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Φυλής 105, 81, 71α, 71, 69β, 69α κλειστά.

Φυλής 67 Ελένη/Αντινα ξανθιά μιλφ με κανονικό ωραίο σώμα 3αρι σιλικονατο βυζι και Αντριαννα(όχι η ωραία κοπελίτσα που δούλευε πριν την καραντίνα, είναι η πρώην Ηλέκτρα) μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, και για τις δύο ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα και παρτουζα με 30.

Φυλής 86β Αλεξάνδρα ξανθιά χοντρή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 86α Λάουρα αδυνατισμένη, ξανθιά με κανονικό σώμα ωραία πεταχτη κωλαρα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84β Αλινα μελαχρινή παχουλη με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 84α Ρανια ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Σιμονα μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα κωλαρα που μεγάλωσε κι άλλο... 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Μπιουτη μαυρουλα πολύ χοντρή με 4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 65α Εμμανουέλα στο δωμάτιο, η γνωστή Ρουμάνα με κανονικό σώμα μικρό βυζι με μεγάλη ρογα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 61 κλειστό.

Φυλής 59 κάτω Εβελινα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο και Άννα ξανθιά πολύ χοντρή (παχυνε κι άλλο) 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 59 πάνω κλειστό

Φυλής 74 αριστερά κλειστό

Φυλής 74 δεξιά Άννα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασιματακια (και αυτή πήρε κιλά) 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 72 κλειστό

Φυλής 66δ Ιωάννα η βόλεϊμπολιστρια καστανοξανθη λεπτή ψηλή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και μια ξανθιά με κανονικό σώμα μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 66α & 56 κλειστά.

Φυλής 54β Ορορα καστανή με γυαλάκια, μαυρισμένη φουλ σώμα με πιασίματα 3.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54α κλειστό.

Υ. Γ Πολύ κίνηση στα σπιτάκια και στο δρόμο, αλλά λίγοι περνούν.
Πανταχου παρων, επιτέλους ήρθε η μέρα να κάνεις την πολυτιμη ενημέρωση σου!
Τελικά θα αργήσει πολυ η Φυλής να γεμισει καυλακια. Τουλάχιστον μέχρι να ανοίξει και η τρίτη βαρδια απ'οτι βλέπω.
Σε ευχαριστούμε πολυ Σμυρνη!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.121
Πόντοι
46.232
Να προσθέσω τέλος ότι μου είπε να μην τελειώσω στο στόμα της.
Ίσως γράφτηκε εκ παραδρομής το τελειωτικό από τον Σμύρνη.
Να είστε καλά παιδιά.
Καλή αρχή!

:hi:
Καλησπέρα και καλή αρχή, όχι δε το ανέφερα εκ παραδρομής, έγραψα ότι ανέφερε στο μενού η υπηρεσία

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
Εσύ ρε Βουβωνοκοίλη Δούδ,γιατί γλύφεις τον κωλο του ναυαρχίδα της ενημέρωσης; Φίλοι είστε;
ρε βορδελε εισαι ο πιο αντιπαραγωγικος σε αυτο το νημα, κραζεις και γκρινιαζεις για το καθετι, φασκεις αντιφασκεις, χρησιμοποιεις επαναλαμβανομενη φρασεολογια και λεξιλογιο καποιου δεκαπενταχρονου που ετυχε να εκανε καποια τσαρκα στα μπουρδελα, και ποσες σελιδες τωρα σπαμμαρεις ανελεητα χωρις ιχνος "ενημερωσης" ή εστω ρε αδερφε σε υφος συζητησης, και οχι υφος τσακωμου. Αν θες να σου δωσω μια συμβουλη και αν θες την ακους, αν θες την πετας.

δεν ειναι αναγκη να εχεις την τελευταια κουβεντα σαν κακογαμημενη χηρα. χαλαρωσε.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.564
Πόντοι
746
ρε βορδελε εισαι ο πιο αντιπαραγωγικος σε αυτο το νημα, κραζεις και γκρινιαζεις για το καθετι, φασκεις αντιφασκεις, χρησιμοποιεις επαναλαμβανομενη φρασεολογια και λεξιλογιο καποιου δεκαπενταχρονου που ετυχε να εκανε καποια τσαρκα στα μπουρδελα, και ποσες σελιδες τωρα σπαμμαρεις ανελεητα χωρις ιχνος "ενημερωσης" ή εστω ρε αδερφε σε υφος συζητησης, και οχι υφος τσακωμου. Αν θες να σου δωσω μια συμβουλη και αν θες την ακους, αν θες την πετας.

δεν ειναι αναγκη να εχεις την τελευταια κουβεντα σαν κακογαμημενη χηρα. χαλαρωσε.
Δεν το μπαναρει κανεις; δεν δυναται; Βαρεθηκα και εγω τους τοξικους...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
Απογευματινη επιδρομη μεταξι, ο κοσμος ειναι υπερβολικα πολυς, οι οικοι ειναι γεματοι με κυριολεκτικα δεκαδες ατομα σε καθε πασαρελα ιεροδουλης. Σαν να εισαι στο φεστιβαλ πουτανας, καθε καρυδιας καρυδι.

Οι οικοι της κολωνου εχουν πλεον ανοιξει (οχι ολοι), λογω συνεχομενης κινησης και τεραστιων ουρων στα σπιτια (+χρονος αναμονης της καθε κοπελας που εχει συνεχομενα δωματια), η ενημερωση απο οποιονδηποτε πορνορεπορτερ (σμυρνης κυριως), φανταζομαι θα ειναι εξουθενωτικη εως αδυνατη.

Συγκεκριμενα, σε εναν οικο στην κολωνου ο οποιος εχει τα δωματια διπλα στο σαλονι (1 μετρο), ημασταν μισοι μισοι ελληνες αλλοδαποι, καπου στα 10 ατομα, και χωρις μουσικη υποκρουση ακουγαμε το συναγωνιστη να γαμει στο δωματιο, σαν να ημασταν μεσα μαζι του :2funny: .
Και οι 10 κοιταγαμε το ταβανι αμηχανα. Βγαινει η πορνη μετα απο 5' και θα ειχε πολυ πλακα να αρχιζαμε ολοι μαζι να χειροκροταμε. Ηταν λιγο σαπια, και φυγαμε ολοι μαζι εξω απτο σπιτακι, βασικα ξεχυθηκαμε σαν να ανοιγουν θυρες γηπεδου. Στη θεα του τσουρμου να βγαινει απο τον οικο, οι λοιποι περαστικοι συνμπουρδελιαρηδες απορησαν, που σκατα χωραγαμε ολοι εμεις σε αυτο το μικρο σαλονι :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Λίγες κριτικές γραμμένες για ένα άθλημα που δεν λέτε πολλοί να κόψετε. Περιμένατε τόσους μήνες για να γαμήσετε στα φανερά και τώρα που είναι ευκαιρία φοβάστε μν σας γαμήσουν τα στανταράκια άλλοι συναθλητές ή διαβάσει τις κριτικές ο άντρας - νταβατζής τους και δεν γράφετε κριτικές.

Μάγκες να σας υπενθυμίσω πόση κόκα και σκανκ πήρανε σήμερα περιμένοντας το άνοιγμα οι ιερόδουλες; Πόσες βάλανε πάλι μωρομάντηλο στην μούνα τους να κρατήσουν την περίοδο και έχουν την είσπραξη πάλι;

Να ξέρετε οι ίδιες περίμεναν το άνοιγμα πιο πολύ από εσάς που τρέξατε να γαμήσετε και πάλι θα γυρίσετε στην μοναξιά σας.

• Like
Αντιδράσεις: mela33

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.236
Πόντοι
206
Λίγες κριτικές γραμμένες για ένα άθλημα που δεν λέτε πολλοί να κόψετε. Περιμένατε τόσους μήνες για να γαμήσετε στα φανερά και τώρα που είναι ευκαιρία φοβάστε μν σας γαμήσουν τα στανταράκια άλλοι συναθλητές ή διαβάσει τις κριτικές ο άντρας - νταβατζής τους και δεν γράφετε κριτικές.

Μάγκες να σας υπενθυμίσω πόση κόκα και σκανκ πήρανε σήμερα περιμένοντας το άνοιγμα οι ιερόδουλες; Πόσες βάλανε πάλι μωρομάντηλο στην μούνα τους να κρατήσουν την περίοδο και έχουν την είσπραξη πάλι;

Να ξέρετε οι ίδιες περίμεναν το άνοιγμα πιο πολύ από εσάς που τρέξατε να γαμήσετε και πάλι θα γυρίσετε στην μοναξιά σας.
Βαριες κουβεντες,αλλα μεγαλες αληθειες.

• Like
Αντιδράσεις: mela33

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.564
Πόντοι
746
Μπορω να περιμενω δεν παω στην χαβουζα τωρα δεν υπαρχει λογος...

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom