The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
ΟκΕκ παραδρομής ,στον παπαδόδο απευθυνόμουν.
ΟκΕκ παραδρομής ,στον παπαδόδο απευθυνόμουν.
ελα ταραμα τραβα παραπερα να παιξεις το πουλακι σου?, γιατι εισαι τεραστιων διαστασεων ναυαγιο τελικα.Ποια ενημέρωση,ούτε μια δεν έγραψες. Αυτή την ενημέρωση να την τυπώσεις σε χαρτί, να την πάρω μαζί όταν ξαναπάω για χέσιμο.
Ωχ με έπιασε το στομάχι. Πάω για χέσιμο. Ετοίμασε τη φυλλάδα σου της ενημέρωσης.ελα ταραμα τραβα παραπερα, γιατι εισαι τεραστιων διαστασεων ναυαγιο τελικα.
τζαμπα το σπαμ
Μπήκες και στο κουρτινάτο μύστη μου?Περασα κατα τις 18.00 και δεν ήταν.
Θα σας την αδειάσουμε !!σιγα μην ζητησουμε και απολυτηριο γυμνασιου. Σοβαρευτειτε ορισμενοι ακομα δεν αρχισαμε... Και εμβολιασμενη να ειναι παλι μπορει να σε κολλησει, και ιο να μην εχει παλι μπορει να εχει 10 διαφορετικα ΣΜΝ να σε κολλησει.
Οι τρυφερουληδες, οι ευαισθητοι και οι καντακουζηνοι, αδειαστε μας την γωνια μια ωρα αρχυτερα και μην γαματε στα μπουρδελα που γαμαμε 100 ατομα την μερα αν εχετε ενδοιασμους. Ημαρτον
Ναι,μια Άντζελα ηταν.Μπήκες και στο κουρτινάτο μύστη μου?
Thanks manΝαι,μια Άντζελα ηταν.
Τι εξηγείς ; Ποιος θα καταλάβει ; Γράφουμε Για ακαποτα πέφτουν να σε φάνε οι και καλά καθώς πρέπει !!! Γράφεις πως προσεχείς πολύ σε λένε αγαπουλη και μιγιαγκιχτο !! Γράφεις τα νορμαλ λένε ε δεν μπορεί κάτι θα κανείς άλλο… δεν τους πιάνεις πουθενά κάποιους … τους λες πως το ιικο φορτίο αν κοληση κάποιος εμβολιασμενος είναι πολύ μικρό όποτε δεν θα εκτεθείς τόσο δυνατά στον ιο παλυ στον πουτσο τους κάποιοι !!!Δεν είναι έστι, για τον συγκεκριμένο έχει να κάνει κ το ιικό φορτίο. Όσο πιο πολύ εκτίθεσαι τόσο βαρύτερα αρρωσταίνεις.
Αν κολλήσεις τον ιό από κάποιον που έχει εμβολιαστεί (άρα θα δρουν ήδη αντισώμαατα κ θα έχει αποδυναμωθει) θα τον περάσεις κ ελαφρύτερα.
Αν λες τη λεπτή πιτσιρικά Νέλλυ την κατσαρομαλλα δουλεύει στο 109 το ισόγειο, δουλευε τώρα στη δεύτερη βάρδια μαζί με τη Σάντρα απλά ξέχασα να την αναφέρωΕγώ πέρασα από το Φυλής 109 όροφος μήπως βρω το στανταράκι μου, τη Νέλλυ.
Ωστόσο δούλευε πρωινή βάρδια, όπου και θα την τιμήσω άμεσα.
Με το 20άρι δε ρισκάρω εύκολα.
Αυτά από εμένα. Αν παίξει κάτι άλλο θα ενημερώσω.
Τουλάχιστον δεν πουλάτε πνεύμα σαν τον ναυαρχίδα της ενημέρωσης.Θα σας την αδειάσουμε !!
Αυτό είναι το νόημα... γελάει ο κοσμος
Την Καλησπερα Φιλε Papar......μερικα εχουν ανοιξει....απο κολωνου περασε κανενας; εχουν ανοιξει εκει τα τσαρδια;
Σε ευχαριστώ πολύ, Σμύρνη!Αν λες τη λεπτή πιτσιρικά Νέλλυ την κατσαρομαλλα δουλεύει στο 109 το ισόγειο, δουλευε τώρα στη δεύτερη βάρδια μαζί με τη Σάντρα απλά ξέχασα να την αναφέρω
Τόσες σελίδες τί γράφουμε;Ρε παιδιά θα πείτε τελικά ανοίξανε ναι η όχι μην οργανώνουμε εξτρατευτικο σώμα τσάμπα πείτε κάποιος ρε μάγκες
Ναι φίλος νταξει σταμάτησα κ τσέκαρα τα πιο πίσω, σε μηχανή πάνω ρε αδερφέ ήμουν νταξει ένα ναι η όχι ήθελα, νταξει όμως είδα τι έγραψες πιο πίσω ωραίοςΤόσες σελίδες τί γράφουμε;