Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Το Μεταξουργείο μετά το 2010 έχει εξελιχθεί σε Κρεαταγορά!
Σάντο φυσικό ειδικά το στυλ δάκρυ με μυτερή ρόγα είναι ότι καλύτερο !! Αλλά το 90% πλέον έχουν χάλια βυζι όποτε προτιμο σιλικονατο για να είναι σίγουρος !!! Γενικά οι καινούργιες γενιές κοριτσιών έχουν το πιο μάπα βυζι δεν ξέρω πως γίνετε αλλά είναι μάπα !!Προσωπικά, οτιδήποτε ψεύτικο μού προκαλεί αηδία!
Προτιμώ ένα μικρό φυσικό βυζί από ένα μεγάλο που μοιάζει με μπαλόνι και είναι φουσκωμένο με πλαστικό.
Είναι αυτή που δούλευε παλιά Φωκαίας ;; Αν είναι αυτή .. γαμησεταΕπιστορφή από Μπάρμπορα, έχει όντως βάλει λίγα κιλάκια, έχει κάνει βυζάρες! Για μένα πάντα διαχρονική αξία, ζεστή γυναίκα που ξέρει πάντα να σε φτιάχνει! Είναι μια σχολή από μόνη της
Εγώ από τότε που την βλέπω στο Βέργας την ξέρωΣάντο φυσικό ειδικά το στυλ δάκρυ με μυτερή ρόγα είναι ότι καλύτερο !! Αλλά το 90% πλέον έχουν χάλια βυζι όποτε προτιμο σιλικονατο για να είναι σίγουρος !!! Γενικά οι καινούργιες γενιές κοριτσιών έχουν το πιο μάπα βυζι δεν ξέρω πως γίνετε αλλά είναι μάπα !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είναι αυτή που δούλευε παλιά Φωκαίας ;; Αν είναι αυτή .. γαμησετα
φωκαιας παλια στην γωνια στον οροφο...αν θυμαμαι καλα...Εγώ από τότε που την βλέπω στο Βέργας την ξέρω
Κατάλαβα …. Καλή κοπέλα αλλά δεν …φωκαιας παλια στην γωνια στον οροφο...αν θυμαμαι καλα...
Η Μπαρμπορα απο την εποχη που ηταν Φ71 πανω μετα φωκαιας και τωρα Βεργας παντα ηθελε προσοχη.Κατάλαβα …. Καλή κοπέλα αλλά δεν …
Κάποιος μου έλεγε για την Μπάρμπορα πόσο τον καυλώνει η φωνή της!Επιστορφή από Μπάρμπορα, έχει όντως βάλει λίγα κιλάκια, έχει κάνει βυζάρες! Για μένα πάντα διαχρονική αξία, ζεστή γυναίκα που ξέρει πάντα να σε φτιάχνει! Είναι μια σχολή από μόνη της
εμένα μου αρέσουν τα "Σλάβικα" γιατί έχουν βαρύ accent και σε συνδιασμό με την γυναικεία χρειά είναι sexy στ αφτιά μου!Κάποιος μου έλεγε για την Μπάρμπορα πόσο τον καυλώνει η φωνή της!
Εσείς τι λέτε γι' αυτήν;
Κάργα καλτίλα.να ποστάρω και τέσσερις(3 σημερινές και 1 αρκετά παλιά από το προσωπικό μου αρχείο) φωτογραφίες από παλιούς οίκους που έχουν κλείσει
ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ 45
ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ 17υπόγειο
ΑΧΙΛΛΕΩΣ 40
ΑΧΙΛΛΕΩΣ 48α
Δεν την έχω δει από κοντά.Είναι αυτή που δούλευε παλιά Φωκαίας ;; Αν είναι αυτή .. γαμησετα
ναι θα ειναι μου ειπε μεχρι τις 6 το απογευμα..μονο κυριακη δε δουλευειΚαλησπέρα σε όλους, η Κορίνα στο Κ13α θα είναι και αύριο Σάββατο παιδιά?
Το οτι τα λένε, καλά κάνουν και τα λένε!!
έχεις δίκιο αλλά καλώς ή κακώς 15 υποθετικά πάντα ανοίγουν σχεδόν τα πάντα! πόσο ν αργήσουν ν ανοίξουν? Πλέον έχουν βαρεθεί ΟΛΟΙ, σε λίγο θα δουλεύει και η Φυλής στη ζούλα!Το οτι τα λένε, καλά κάνουν και τα λένε!!
Το οτι τα πιστεύετε...
Έχεις χάσει το ερώτημα της απάντησης...έχεις δίκιο αλλά καλώς ή κακώς 15 υποθετικά πάντα ανοίγουν σχεδόν τα πάντα! πόσο ν αργήσουν ν ανοίξουν? Πλέον έχουν βαρεθεί ΟΛΟΙ, σε λίγο θα δουλεύει και η Φυλής στη ζούλα!
οκ!Έχεις χάσει το ερώτημα της απάντησης...
Πάντα ευγενική στο σαλόνι ήταν μαΖι μ , ποτέ δεν πέρασα πρώτον γιατί δεν με τρελενε εμφανισιακά και δεύτερον οκ θα έκανα μια δοκιμή αλλά αυτά τα σκαμπανεβάσματα που άκουγα αν μου τύχαινε εμένα σε συνδιασμο η εμφάνιση που δεν με τρελενε δεν έπαιζε καν να χύσω ..έτσι δεν πέρασα ποτέΗ Μπαρμπορα απο την εποχη που ηταν Φ71 πανω μετα φωκαιας και τωρα Βεργας παντα ηθελε προσοχη.
Εαν την δεις με κεφια και χορο στο σαλονι ισως να κανεις το καλυτερο γαμησι της ζωης σου και να φυγεις με τα γονατα σου να τρεμουν.
Αμα την δεις νευριασμενη φυγε ή καλυτερα τρεχα...
ΥΓ Εχω κανει απο καλυτερα γαμησια μαζι της σε σημειο που βγηκε γυμνη στην Βεργας να μου δωσει σοκολατακι γιατι περασε καλα μαζι μου..
Δεν μού το έχει πει εμένα. Το έλεγε σε κάποιον χαμηλόφωνα πριν ενάμιση χρόνο. Πόσο είσαι? Τής λέει.. Τον πλησιάζει λίγο και τού κάνει σιγανά 14... Δεν είναι ψέμματα. ΑΝ την κοιτάξεις προσεκτικά όντως έχεις μπροστά σου μια 16χρονη..Αυτά είναι..!!!Το οτι τα λένε, καλά κάνουν και τα λένε!!
Το οτι τα πιστεύετε...
Μαυρομαλλα μεγαλο βυζι φυσικό είναι αρκετά μπαμπατσικη χωρίς καμπύλες σαν πια να σου πω ;; Εμμμ Σαν τη αργυρό την μαγείρισσα που έβγαινε παλιά σε μια εκπομπήΔεν την έχω δει από κοντά.
Για πες τύπε