Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 332 άτομα (41 μέλη και 291 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δεν βλέπω να την αναγνώρισε κανένας. Να βοηθήσω λίγο. Σχετίζεται με πολλά φ.Στο όνομά της, δουλεύε στο Φι και είναι φόλα. Τατού στο αριστερό μπράτσο και μικρή, ψιλή μύτη. Ποια είναι; Να το πάρει το ποτάμι;

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: ISINAS

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Πάντα ευγενική στο σαλόνι ήταν μαΖι μ , ποτέ δεν πέρασα πρώτον γιατί δεν με τρελενε εμφανισιακά και δεύτερον οκ θα έκανα μια δοκιμή αλλά αυτά τα σκαμπανεβάσματα που άκουγα αν μου τύχαινε εμένα σε συνδιασμο η εμφάνιση που δεν με τρελενε δεν έπαιζε καν να χύσω ..έτσι δεν πέρασα ποτέ
Παρομοίως. Αν και θέλω να τη δω να μου φύγει η περιέργεια, δεν ξέρω αν θα περνούσα μέσα.
Δεν τα πάω πολύ καλά στη διαχειριση ανθρώπων με σκαμπανεβάσματα.
:hi:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δεν μού το έχει πει εμένα. Το έλεγε σε κάποιον χαμηλόφωνα πριν ενάμιση χρόνο. Πόσο είσαι? Τής λέει.. Τον πλησιάζει λίγο και τού κάνει σιγανά 14... Δεν είναι ψέμματα. ΑΝ την κοιτάξεις προσεκτικά όντως έχεις μπροστά σου μια 16χρονη..Αυτά είναι..!!!
Λες και δεν το χαμε κατάλαβει . Για αυτό μίλαγα για Δευτέρα Γυμνασίου

• Χαχα
Αντιδράσεις: ISINAS

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.550
Πόντοι
19.485
Πάντα ευγενική στο σαλόνι ήταν μαΖι μ , ποτέ δεν πέρασα πρώτον γιατί δεν με τρελενε εμφανισιακά και δεύτερον οκ θα έκανα μια δοκιμή αλλά αυτά τα σκαμπανεβάσματα που άκουγα αν μου τύχαινε εμένα σε συνδιασμο η εμφάνιση που δεν με τρελενε δεν έπαιζε καν να χύσω ..έτσι δεν πέρασα ποτέ
Σε φουλ απαρτία έχω και εγώ τις δικές μου επιλογές, και με αυτά που διάβαζα μόνο ένα σκέφτηκα: Μέγας είσαι Κύριε και μακάριοι όσοι από μας έχουμε ΚΑΒΑΝΤΖΑ την Μπάρμπορα! Πάντα τέτοια να χουμε!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.176
Πόντοι
46.232
Μαυρομαλλα μεγαλο βυζι φυσικό είναι αρκετά μπαμπατσικη χωρίς καμπύλες σαν πια να σου πω ;; Εμμμ Σαν τη αργυρό την μαγείρισσα που έβγαινε παλιά σε μια εκπομπή
Πόσο καιρό έχεις να την δεις?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Δεν βλέπω να την αναγνώρισε κανένας. Να βοηθήσω λίγο. Σχετίζεται με πολλά φ.Στο όνομά της, δουλεύε στο Φι και είναι φόλα. Τατού στο αριστερό μπράτσο και μικρή, ψιλή μύτη. Ποια είναι; Να το πάρει το ποτάμι;

Προβολή συνημμένου 719554
Ροδικα ;;;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Δεν μού το έχει πει εμένα. Το έλεγε σε κάποιον χαμηλόφωνα πριν ενάμιση χρόνο. Πόσο είσαι? Τής λέει.. Τον πλησιάζει λίγο και τού κάνει σιγανά 14... Δεν είναι ψέμματα. ΑΝ την κοιτάξεις προσεκτικά όντως έχεις μπροστά σου μια 16χρονη..Αυτά είναι..!!!
Θες να σου απαντήσω ειλικρινά;;
Δεν θα σου χαλάσω τον μύθο, να πας να το ευχαριστιέσαι και τύψεις να μην έχεις!!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Καλά θα το πω. Εξάλλου οι ενδιαφερόμενοι είναι λιγοι. Δεν φαίνεται καλά και η φωτό. Δεν μπορούσα να πάω να κάτσω δίπλα της να βγάλω σελφι.

Η φολολίζα από Φυλής.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Θες να σου απαντήσω ειλικρινά;;
Δεν θα σου χαλάσω τον μύθο, να πας να το ευχαριστιέσαι και τύψεις να μην έχεις!!
Δεν έχω θέμα αν ξέρεις κάτι παραπάνω πες..Εγώ έχω κλειδώσει στο 16

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Μού έχει κολλήσει μια ιδέα και δεν μπορώ να τη βγάλω από το μυαλό μου. Λοιπόν διαισθάνομαι οτι η ΜΑρία η τσατσά είναι η Μάνα της Γιασμίν κι όχι αδερφή της που ακούγεται..Οι γυφτοπούλες μένουν έγκυες πολύ μικρές. Η Μαρία είναι 30+ οκ? Πες την έκανε στα 15..Τα μαθηματικά βγαίνουν..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχει το κορίτσι φβ η ινστα ; Να την δω να κρίνω ;
Έχει αλλά δεν τής το έχω ζητήσει, ρώτα τον Dmtrxx Νομίζω αυτός το έχει..

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Μού έχει κολλήσει μια ιδέα και δεν μπορώ να τη βγάλω από το μυαλό μου. Λοιπόν διαισθάνομαι οτι η ΜΑρία η τσατσά είναι η Μάνα της Γιασμίν κι όχι αδερφή της που ακούγεται..Οι γυφτοπούλες μένουν έγκυες πολύ μικρές. Η Μαρία είναι 30+ οκ? Πες την έκανε στα 15..Τα μαθηματικά βγαίνουν..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχει αλλά δεν τής το έχω ζητήσει, ρώτα τον Dmtrxx Νομίζω αυτός το έχει..
Όντως ο τριξ είχε πει. Όχι ο Κάρλος Μπράντο.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Και για τα επόμενα 10 χρόνια που θα πας και την χαίρεσαι πάλι 16 μπορείς να λες οτι είναι...
Τι να πω μακάρι να κρατήσει η φρεσκάδα της, αλλά δύσκολο. Είναι κοριτσάκι λυκείου η Γιασμίν τέλος.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom