Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 289 άτομα (30 μέλη και 259 επισκέπτες)

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646
ΦΟΛΑ ALERT !!!

Το μεσημέρι επέστρεψα από την κατάθεση στη Λάουρα την πιπίνα με το 69.
Η κοπέλα είναι ΦΟΛΑΡΑ ΟΛΚΗΣ! Στο γλυφομούνι δεν ήθελε γρήγορο πινέλιασμα,
προφανώς για να μην χύσει η ξενέρωτη! :angry:
Χασμουριώτανε, έξυνε το δόντι της με τα μακριά από μανικούρ νύχια της.
Επίσης, μίλαγε ρουμάνικα το ζώο, αντί να συνεννοηθεί έστω στα αγγλικά! :angry:
Στο γαμήσι μου τράβηξε την πούτσα έξω και μου είπε finish!
Αυτό το ήξερε να το πει η βρώμα!
Τέλος, χάιδεψα το κωλάρι το οποίο είχε 2 εξογκώματα! Δεν ήταν απλά μελανιές
για όσους με ρωτάνε στα π.μ.!
Ορίστε και η φωτό από το δωμάτιο, αυτή τη φορά με αερόθερμο
για να μην καψαλίσουμε την πούτσα μας όπως ο ΔημήτρηςΧΧΧ.

Ο οίκος έχει στη πρόσοψή του πράσινο χρώμα και αριστερά του υπάρχει ένα
χιλιοχεσμένο από τα πρεζόνια οικόπεδο. Την επόμενη φορά που θα ανεφερθεί
φόλιασμα θα ειδοποιηθούν οι αρχές :police: για τον εν λόγω οίκο και θα απελαθεί
στη χώρα της να συνεχίσει να φολιάζει εκεί...:sunglasses:

ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ! ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ!

Συνημμένα

• thumbnail_WP_20210121_12_57_24_Pro.jpg
    thumbnail_WP_20210121_12_57_24_Pro.jpg
    126,1 KB · Εμφανίσεις: 27

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
ΦΟΛΑ ALERT !!!

Το μεσημέρι επέστρεψα από την κατάθεση στη Λάουρα την πιπίνα με το 69.
Η κοπέλα είναι ΦΟΛΑΡΑ ΟΛΚΗΣ! Στο γλυφομούνι δεν ήθελε γρήγορο πινέλιασμα,
προφανώς για να μην χύσει η ξενέρωτη! :angry:
Χασμουριώτανε, έξυνε το δόντι της με τα μακριά από μανικούρ νύχια της.
Επίσης, μίλαγε ρουμάνικα το ζώο, αντί να συνεννοηθεί έστω στα αγγλικά! :angry:
Στο γαμήσι μου τράβηξε την πούτσα έξω και μου είπε finish!
Αυτό το ήξερε να το πει η βρώμα!
Τέλος, χάιδεψα το κωλάρι το οποίο είχε 2 εξογκώματα! Δεν ήταν απλά μελανιές
για όσους με ρωτάνε στα π.μ.!
Ορίστε και η φωτό από το δωμάτιο, αυτή τη φορά με αερόθερμο
για να μην καψαλίσουμε την πούτσα μας όπως ο ΔημήτρηςΧΧΧ.

Ο οίκος έχει στη πρόσοψή του πράσινο χρώμα και αριστερά του υπάρχει ένα
χιλιοχεσμένο από τα πρεζόνια οικόπεδο. Την επόμενη φορά που θα ανεφερθεί
φόλιασμα θα ειδοποιηθούν οι αρχές :police: για τον εν λόγω οίκο και θα απελαθεί
στη χώρα της να συνεχίσει να φολιάζει εκεί...:sunglasses:

ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ! ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ!

Ξεχασα να το αναφερω τυπε, αυτα τα σημαδια στο κωλομερι της ειναι καψιμο απο σομπα, εκατσε κατα λαθος πανω της και εκαψε το κωλομερι της το βουρλο. :tooth::tooth:
Δε χρειαζεται να ανησυχεις για κατι αλλο.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Oσα δεν φτανει η αλεπου.. που λεει κι η παροιμια.. Γι αυτο στην φυλstreet σχεδον στα περισσοτερα λενε - ονλι γκρικ ; Oι περισσοτερες που ληγει η καριερα τους στο 20αρικο ή οι ξεπεταρουδες και τα ρομποτ του αποστειρωμενου προγραμματος που δεν τραβανε.. παιρνουν μεταγραφη στα πακισταναδικα μπου των 10. Τι να πει μετα η εκδιδομενη; οτι ειναι για τα μπαζα; και ειναι μονο για να μαλαζει πακικες πσωλες; Γι αυτο μην ακουτε ..τανας λογια.. :confused:

Κι ομως οι τυπισσες στην Φυλης τσιμπουν αρχιδια λεφτα μπροστα
στις χειροτερες εμφανισιακα (οντως στο συνολο τους) του Μεταξουργειου.
Ζουν απο σταθερους πελατες στην Φυλης, αν περασει κανεις τυχαια
και απο τιποτα μεγαλα προγραμματα. Δεν φευγουν για αλλους λογους.
Αν εξαιρεσoυμε τα ερειπια του Μεταξουργειου, ολες οι υπολοιπες αν τις παρεις
και τις πας Φυλης, δεν θα καταλαβεις διαφορα.
Σιγα τι κανουν μεν και δεν. :confused:
Φυσικα ισχυει κι αυτο που λες κι η αληθεια βρισκεται καπου στην μεση.
Το ερωτημα που σιγουρα δεν εχει απαντηση ειναι πως επιβιωνει η Λιοσιων.
Εκει, μονο η λογικη του παραλογου εχει θεση.

:rockon:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ξέρει κανείς αν έχει επιστρέψει η Ραμωνα από Διδύμου;

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Όπως μου είχε πει μια πόρνη πρώην διατροφολόγος (έτσι ελεγε) οι πακι χύνουν σε διάρκεια εκτέλεσης εθνικού ύμνου εθνικής ομάδας, οι διατροφικές τους συνήθειες με κατανάλωση πολλών μπαχαρικών είναι έτοιμο χύσι για τον οργανισμό, άσε που τα άτομα αυτά στη πατρίδα τους το πιο σέξυ που έβλεπαν σε γυναίκα ήταν τα κομμένα νύχια των ποδιών της, η γη της επαγγελίας είναι το ελλαντα για αυτο δεν το κουνάνε ρούπι..που αλλού θα βρεις τελειωτικό στο στόμα με δύο τάληρα..πολύ γκαλό γκοπέλα φιλο μπες, αναφωνούν τρισευτυχισμένοι.

Παραμύθια σου έλεγε! Λίγοι τριτοκοσμικοί κάθονται στο δωμάτιο για λιγότερο από 5 λεπτά.

Πριν από πολλά χρόνια, παλιά πόρνη πολυτελείας που την πηδούσα τσάμπα και φίλες της πόρνες μου είπαν σε σχετική συζήτηση σε ερώτησή μου για τις λευκές γυναίκες που πηγαίνουν με τριτοκοσμικούς ότι οι περισσότερες γυναίκες είναι σαδομαζοχίστριες και συνδέουν στο μυαλό τους το σεξ με οτιδήποτε βρώμικο μπορείς να φανταστείς και για αυτό τον λόγο καυλώνουν να τις γαμάνε σε βρώμικα μέρη ή να πηγαίνουν μαζί με τριτοκοσμικούς που μυρίζουν απαίσια!

Εξ`άλλου, στη Φυλής θα έβγαζαν σε λιγότερο χρόνο τα ίδια χρήματα τρώγοντας τις μισές πούτσες!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Όπως μου είχε πει μια πόρνη πρώην διατροφολόγος (έτσι ελεγε) οι πακι χύνουν σε διάρκεια εκτέλεσης εθνικού ύμνου εθνικής ομάδας, οι διατροφικές τους συνήθειες με κατανάλωση πολλών μπαχαρικών είναι έτοιμο χύσι για τον οργανισμό, άσε που τα άτομα αυτά στη πατρίδα τους το πιο σέξυ που έβλεπαν σε γυναίκα ήταν τα κομμένα νύχια των ποδιών της, η γη της επαγγελίας είναι το ελλαντα για αυτο δεν το κουνάνε ρούπι..που αλλού θα βρεις τελειωτικό στο στόμα με δύο τάληρα..πολύ γκαλό γκοπέλα φιλο μπες, αναφωνούν τρισευτυχισμένοι.

Παραμύθια σου έλεγε! Λίγοι τριτοκοσμικοί κάθονται στο δωμάτιο για λιγότερο από 5 λεπτά.

Πριν από πολλά χρόνια, παλιά πόρνη πολυτελείας που την πηδούσα τσάμπα και φίλες της πόρνες μου είπαν σε σχετική συζήτηση σε ερώτησή μου για τις λευκές γυναίκες που πηγαίνουν με τριτοκοσμικούς ότι οι περισσότερες γυναίκες είναι σαδομαζοχίστριες και συνδέουν στο μυαλό τους το σεξ με οτιδήποτε βρώμικο μπορείς να φανταστείς και για αυτό τον λόγο καυλώνουν να τις γαμάνε σε βρώμικα μέρη ή να πηγαίνουν μαζί με τριτοκοσμικούς που μυρίζουν απαίσια!

Εξ`άλλου, στη Φυλής θα έβγαζαν σε λιγότερο χρόνο τα ίδια χρήματα τρώγοντας τις μισές πούτσες!

Παίζει ρόλο ποιους εννοεί τριτοκοσμικους, συγκεκριμενα οι πακιστανοί& Αφγανοί το έχω παρατηρήσει ότι δεν κάθονται παραπάνω από 3λεπτο, όσον αφορά τα άλλα όντως υπάρχουν και ανωμαλαρες αλλά γενικά οι περισσότερες τους θεωρούν αναγκαίο κακό.

Το μετάξι εχει πολλούς παραπάνω οίκους και επίσης μεγαλύτερη αριθμητικά πελατεία ανά οίκο σε μέσο όρο.

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Παίζει ρόλο ποιους εννοεί τριτοκοσμικους, συγκεκριμενα οι πακιστανοί& Αφγανοί το έχω παρατηρήσει ότι δεν κάθονται παραπάνω από 3λεπτο, όσον αφορά τα άλλα όντως υπάρχουν και ανωμαλαρες αλλά γενικά οι περισσότερες τους θεωρούν αναγκαίο κακό.

Το μετάξι εχει πολλούς παραπάνω οίκους και επίσης μεγαλύτερη αριθμητικά πελατεία ανά οίκο σε μέσο όρο.

Κανένας άντρας δεν καυλώνει αν δεν είναι καυλωμένη και η γυναίκα! (Λόγια παλιάς φιλενάδας πουτάνας) Για αυτό πολλές πουτάνες εργάζονται υπό την επήρεια διαφόρων ουσιών.

Αν πολλοί Πάκηδες χύνουν στο 3λεπτο αυτό συμβαίνει επειδή οι συγκεκριμένες πουτάνες καυλώνουν περισσότερο μαζί τους από ότι με τους Έλληνες!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

Κανένας άντρας δεν καυλώνει αν δεν είναι καυλωμένη και η γυναίκα! (Λόγια παλιάς φιλενάδας πουτάνας) Για αυτό πολλές πουτάνες εργάζονται υπό την επήρεια διαφόρων ουσιών.

Αν πολλοί Πάκηδες χύνουν στο 3λεπτο αυτό συμβαίνει επειδή οι συγκεκριμένες πουτάνες καυλώνουν περισσότερο μαζί τους από ότι με τους Έλληνες!

Τις (όποιες) κινήσεις κάνει μια πουτανα στο δωμάτιο δεν τις κάνει επειδή είναι καυλωμένη, τις κάνει τελείως μηχανικά, ας υποθέσουμε μια 55αρα Ρωσίδα στο μετάξι που κάνει τελειωτικό στο στόμα...τι καυλες να έχει πια αυτή; ότι κάνει το κάνει από την εμπειρία και τελείως μηχανικά..
Ας υποθέσουμε και ένα νέο κορίτσι 20 χρονών, θα καυλωσει με τους πακι ή με τον κάθε λογις παρακμιακο; δύσκολο...και καποιος περιποιημένος να της πάει μετα , αυτή πάλι θα είναι ξενερωμένη ξέροντας ότι θα έρθει και άλλος παρακμιακός σε λίγο..
Πιστεύω οι ουσίες που παίρνουν και αν παίρνουν είναι για την ηρεμία τους...και δεν νομίζω σε καθημερινή βάση ..

Επίσης οι άντρες λειτουργούμε πολύ διαφορετικά..λίγο να μας τον χαϊδέψει η άλλη μετα να τον βάλει στο στόμα της, πάει, αυτό ήταν..
Εκτός αν χυσαμε πριν λίγο, εκεί δυσκολεύει η στύση..
Αυτές παίζουν το θέατρο εμείς αδειάζουμε τα αρχιδια μας, έτσι πάει.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Η κάθε γυναίκα καυλώνει με διαφορετικό τρόπο από άντρα σε άντρα όπως και εμείς δεν καυλώνουμε το ίδιο με κάθε γυναίκα ούτε θέλουμε να κάνουμε τα ίδια με όλες τις γυναίκες. Το ίδιο ισχύει και για τις πουτάνες.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Έτσι είναι.
Το σεξ θέλει δύο για να γίνει, και οι δύο καβλώνουν και τελειώνουν μαζί.
Αλλιώς δε θα ταν σεξ αλλά μαλακία.
Αυτά περί γυναικείου οργασμού είναι γυναικεία παραμύθια για να τρελαίνουν τους άντρες.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.354
Πόντοι
4.746
Κι ομως οι τυπισσες στην Φυλης τσιμπουν αρχιδια λεφτα μπροστα
στις χειροτερες εμφανισιακα (οντως στο συνολο τους) του Μεταξουργειου.
Στατιστικα βλεπω περισσοτερες μεσα στα χαμογελα και με ορεξη στα bou του blue- ticket, απ' οτι στους οικους του red-ticket. Στα δευτερα οι περισσοτερες ειναι σαν τα ρομποτ σε αποστειρωμενο προγραμμα. Μονο κατι γκρανυ ussr ειναι η εξαιρεση, που ξεφευγουν στα σκηνικα, μολις βρουν φρεσκια τσαπου.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Έλα καλημέρα

Από Δευτέρα και με την βούλα του κράτους

41. Υπηρεσίες δερματοστιξίας (τατουάζ)/ΚΑΔ 96.09.19.09.

42. Υπηρεσίες ιερόδουλου/ΚΑΔ 96.09.19.12.

43. Υπηρεσίες στολισμού εκκλησιών, αιθουσών κ.λπ. (για γάμους, βαπτίσεις, κηδείες και άλλες εκδηλώσεις)/ ΚΑΔ 96.09.19.16.

Μη γραφεις fake news.....
Διαβασε το καλυτερα, ακομα σε αναστολη ειναι...

Συνημμένα

• Στιγμιότυπο από 2021-01-22 10-12-22.png
    Στιγμιότυπο από 2021-01-22 10-12-22.png
    10 KB · Εμφανίσεις: 28
  • Like
Αντιδράσεις: theoro

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
12
Like
2.786
Πόντοι
746
Δεν το διάβασα καν.
Απο την καύλα διάβασα ότι ήθελα να διαβάσω. Μου χάλασες τα όνειρα.

• Like
Αντιδράσεις: Conan

studiakias(2)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
2
Πόντοι
0
Έλα καλημέρα

Από Δευτέρα και με την βούλα του κράτους

41. Υπηρεσίες δερματοστιξίας (τατουάζ)/ΚΑΔ 96.09.19.09.

42. Υπηρεσίες ιερόδουλου/ΚΑΔ 96.09.19.12.

43. Υπηρεσίες στολισμού εκκλησιών, αιθουσών κ.λπ. (για γάμους, βαπτίσεις, κηδείες και άλλες εκδηλώσεις)/ ΚΑΔ 96.09.19.16.

Μη γραφεις fake news.....
Διαβασε το καλυτερα, ακομα σε αναστολη ειναι...
μαλιστα...και τα studio τι ειναι δεν ειναι "υπηρεσιες ιεροδουλου" ? τι ειναι ζαχαροπλαστειο?

theoro

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Είναι πράγματι ακόμα σε αναστολή

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
και πότε θα ανοίξουν δηλαδή; Απο εβδομάδα σε εβδομάδα μας πάνε..

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Κυριοι, ο ΚΑΔ 96.09.19.12 (Υπηρεσιες ιεροδουλου) ειναι κλειστους με κρατικη εντολη δυστυχως μεχρι νεωτερας...
Οταν ανοιξουν γυμναστηρια, τατουατζιδικα κτλ θα ανοιξουν και επισημως τα ντελα...

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Το είδα με τα μάτια μου, μπαίνει ο Πάκης και λέω από μέσα μου κάτσε να χρονομετρήσω, μαλάκες ούτε τρίλεπτο και μαζί με προκαταρκτικά!! Μα καλά με το μπαίνουν σε μουνί χύνουν ? Πωπω φίλεεε. Εν τω μεταξύ ακόμα μια ωραία μέρα στο μετάξι..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom