Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 292 άτομα (33 μέλη και 259 επισκέπτες)

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.506
Πόντοι
4.646
Τα ζάκια της Τζεησον Στεηθαμ στρητ λειτουργουν σαν ''ανθρωπινο'' τειχος :zombie:

Γι αυτο και στα αρχικα νουμερα του χιλιοκατουρημενου δρομου πετυχα οικο τερμα ανοικτο
εξαιτιας του πρεζωδους τειχους... :rockon:

Ο ΔημητρηςΧΧΧ ειναι σοφοτατος χρηστης των κουφαριων των ναρκομανων!

ΡΙΣΠΕΚΤ!!! :kneel:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129
Τα ζάκια της Τζεησον Στεηθαμ στρητ λειτουργουν σαν ''ανθρωπινο'' τειχος :zombie:

Γι αυτο και στα αρχικα νουμερα του χιλιοκατουρημενου δρομου πετυχα οικο τερμα ανοικτο

:tooth::tooth::tooth:

Α ναι μην ξεχασω... σε stealth mode λειτουργει και ο οικος με την ψηλη γυφτομοντελα Αννα, την ψηλη σκουροχρωμη με το κορμι δυναμιτη και τα 10αδες τατουαζ πανω στο κορμι της !!
Χαρακτηριστικο πανω της εκτος απο τα τατουαζ της ειναι και η κοκαϊνοφατσα της...
Στο προγραμμα της οταν την ρωτησα αμα θα με αφησει να στραγγιξω τη μουνα της απο το γλειψιμο μου ειπε οτι κανει 69, αλλα λιγο....
Δεν καταλαβα τι εννοει η ποιητρια της πορνικης ηδονης αλλα θα μαθω συντομα. !!!!

AmInoT(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2021
Like
6
Πόντοι
0

:tooth::tooth::tooth:

Α ναι μην ξεχασω... σε stealth mode λειτουργει και ο οικος με την ψηλη γυφτομοντελα Αννα, την ψηλη σκουροχρωμη με το κορμι δυναμιτη και τα 10αδες τατουαζ πανω στο κορμι της !!
Χαρακτηριστικο πανω της εκτος απο τα τατουαζ της ειναι και η κοκαϊνοφατσα της...
Στο προγραμμα της οταν την ρωτησα αμα θα με αφησει να στραγγιξω τη μουνα της απο το γλειψιμο μου ειπε οτι κανει 69, αλλα λιγο....
Δεν καταλαβα τι εννοει η ποιητρια της πορνικης ηδονης αλλα θα μαθω συντομα. !!!!
Ποιός είναι αυτός ο οίκος? Συναγωνιστή pm?:wink:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129

Τυπε στην εποχη του κοροδοϊου τα πρεζονια ειναι πιο χρησιμα απο ποτε, δεν τα αγγιζει κανενας δεν τα ενοχλει κανενας εχουν ασυλο, σκεφτομαι να κανω ενα
ετοιμοθανατο πρεζονι απο την κατουρημενη Ιασωνος τον καλυτερο μου φιλο, θα πηγαινουμε μαζι παντου, στο σουπερ μαρκετ, στο συνταγμα για καφε,
για ψαρεμα στο πασαλιμανι, παντου !!
Ακομα και στις μπουρδελοτσαρκες θα σερνω το κουφαρι του απο πισω, τουλαχιστον θα γλιτωσω το σμσ και το 500αρι προστιμο.

studiakias(2)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
2
Πόντοι
0
τι γινεται ρε παιδια εχουν ανοιξει τα στουντιο και τα μπουρδελα ακομα?:think:

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Καλημέρα Σε όλους.
Βρε παιδιά βλέπω στο site τα studio να βγάζουν μέχρι και πρόγραμμα με κοπέλες. Λειτουργούν κανονικά; Πώς δηλαδή; Εγώ πριν μέρες έκανα μια βόλτα στη Φυλής και ήταν όλα μανταλωμένα. Ούτε Φώκαιας βρήκα κάτι ούτε στα πέριξ. Να μην πω για τα cg. Δηλαδή βλέπω και τσακωμούς εδώ και απορώ. Άλλος μιλάει με μηνύματα κρυπτογραφιμμένα κι άλλος με pm, και άλλοι έχουν βιτρίνα με φώτα. Δεν ξέρω γίνεται της τρελής. Ελπίζω να ανοίξουν σύντομα. Το 300 δεν μου περισσεύει. Είναι πλάκα πλάκα 15 γαμήσια στη Φυλής 20 μεταξένια. Και μην ακούτε που λένε ότι μπορεί η αστυνομία να κάνει τα στραβά μάτια. Ανάλογα στον καυλιάρη που θα πέσεις. Έξω από στάση Μετρό είδα μια μεσόκοπη γυναίκα να εκλιπαρεί τα καθίκι και εκείνος ανένδοτος. Απλά ξέχασε να γράψει την ώρα στο χαρτί.
Το ό,τι κάποιοι ρισκάρουν εδώ μέσα, μπράβο τους και πάλι μπράβο. Το λέει η ψυχή τους. Εγώ για οικογενειακούς λόγους δεν ρισκάρω κάτι τέτοιο. Την Καλημέρα μου σε όλους και την ευχή να ανοίξουν το συντομότερο δυνατόν.

Υ.Γ. Θεωρώ ότι η αστυνομία ξέρει τι γίνεται. Απλά παίζεται το παιγνίδι της όλης μαλακίας

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.637
Πόντοι
6.946
Πότε το είδες να γράφουν έξω από στάση Μετρό, τις προηγούμενες ημέρες; Ίσως ήταν πάρα πολύ άτυχη η κυρία, εγώ δεν είδα να γράφουν πεζούς πολύ καιρό τώρα και κυκλοφορώ αρκετά μακριά ένα μήνα τώρα. Μόνο μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ, είδα να σταματούν, αυτοκίνητα κυρίως και όχι πάντα, δεν υπάρχει συστηματικός έλεγχος έξω.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Φιλε satanakos, στο ρισκο ειναι ολοι.
Πως να δουλεψουν αν δεν φαινεται καποιος/καποια στην πορτα
ετσι ωστε να μπασει τον επισκεπτη μεσα; πρεπει να κοβουν κινηση μπες βγες.
Ρισκο!
Οι μπουρδελιαρηδες εχουν μαθει να μπαινουν συνηθως αμεσα
και αρκετοι δεν θελουν να περιμενουν χτυπωντας πορτες η ψαχνοντας
αντιθετα με τους στουντιακηδες που εχουν μαθει με κουδουνι
αλλα ουτε εκεινοι βολευονται τωρα.
Μονο τα μασαζ κινουνται πιο βατα (για την εποχη αυτη μιλωντας)
επειδη εκεινων η φυση ειναι παντα κρυφη.
Δηλαδη π.χ εγω παω, εσυ πας, ο χ παει και βαραει πορτα στα μπουρδελα
αλλα πανε ολοι ετσι; οποτε το πορνοσυστημα ρισκαρει οταν κανει τον κραχτη.
Απαξ και περασει αστυνομια και δει κατι που δεν της αρεσει, μπαινει και θεριζει.
Απο την αλλη ξερουν τι γινεται. Εδω ξερουμε εμεις, δεν ξερουν αυτοι;
πιστευω τους αφηνουν οριακα και σου λεει αν σας δουμε σας φαγαμε.
Κανουν τα στραβα ματια.
Αν ηθελαν τραβουσαν οξυγοκολληση σε ολα και τερμα
η εντυναν με ταινιες τα παντα και μετα σιγα μην παει κανεις.
Τι να κανουν; να καθονται ολη μερα εξω απο τα μπουρδελα/στουντιο;
τα cg πως να τα γραπωσουν; ειναι πολυ πιο δυσκολο γιατι οι τυπισσες
κινουνται και πανε σε χωρους. Δεν πανε οι cgακηδες σε αυτες.
Αυτα τωρα που κανουμε εμεις εδω μεσα ειναι καραγκιοζιλικια
(με την καλη εννοια).
Δεν ξερουμε την απολυτη αληθεια τι ισχυει και ποιος λεει μαλακιες η οχι
(δεν υποννοω κατι) αλλα λογω καταστασης γραφουμε περιεργα λιγο πολυ.
Ουσιαστικα οπως και να γραψει καποιος, απαξ και γραψει
νουμερα, οδους, γριφους κτλ, εχει δωσει καποιο στιγμα.
Αν παλι γραψεις ξερα οδος Κλαπαρχιδη 350 γαμιεται η κυρα Τασια
θα πανε πολυ περισσοτεροι και η αστυνομια θα πρεπει να παει
να μοιρασει πονο ενω βαριεται.
Αυτο ειναι ολο.

:rockon:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Εκτός από τους οίκους που έχουν τσιλιαδόρο πιο έξυπνη κίνηση θεωρώ τον έλεγχο με την κάμερα, στο σφηνακι live είναι 3 κοπέλες +1 που θα ξεκινήσει συντομα, οι οποίες είναι ολομόναχες, σίγουρα υπάρχει κάποιος που τις προστατεύει αλλά δεν βρίσκεται εκεί μέσα, οι τυπισσες σε σκανάρουν μέσω κάμερας και άμα σε θεωρησουν ακίνδυνο μη μπατσο σου ανοίγουν, πολύ πιο έξυπνο από το στυλ με τσιλιαδόρο, δεν δίνουν στίγμα, βέβαια θα μου πείτε τα περισσότερα στο μετάξι δεν έχουν καν εξωτερικη κάμερα.
Ένα μείον με την κάμερα είναι ότι δεν μπορούν να δουν σε μεγάλη ακτίνα γυρω από την πόρτα.
Επίσης κάτι πολύ πολύ περίεργο που είδα στο σφηνάκι live πριν κάτι εβδομάδες, ήταν παρκαρισμενο ένα περιπολικό octavia5 ακριβώς απ εξω απο την πορτα του οίκου, και το ακόμα πιο περίεργο ότι δεν είχε κανέναν μέσα στο octavia, μεταβολή και έφυγα δεν το έψαξα περεταίρω, εικάζω όμως ότι παίζει να ρίχνουν και τα στρουμφακια κάναν κρύο στα κρυφά, καλά κάνουν βέβαια, από εμάς μακριά και ας το μουσκευουν όσο θέλουν.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.334
Πόντοι
3.936
Μόλις τώρα στις 10:20pm μπροστά από το χοτέλι ρίο στην πλατεία με το συντριβανάκι του μεταξιού , η team zεύς πίνει το καφεδάκι της καμουφλαρισμένη. Μήπως ετοιμάζεται για γιουρούσι μετά ; Γι' αυτό προσοχή! :confused:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Φιλε satanakos, στο ρισκο ειναι ολοι.
Πως να δουλεψουν αν δεν φαινεται καποιος/καποια στην πορτα
ετσι ωστε να μπασει τον επισκεπτη μεσα; πρεπει να κοβουν κινηση μπες βγες.
Ρισκο!
Οι μπουρδελιαρηδες εχουν μαθει να μπαινουν συνηθως αμεσα
και αρκετοι δεν θελουν να περιμενουν χτυπωντας πορτες η ψαχνοντας
αντιθετα με τους στουντιακηδες που εχουν μαθει με κουδουνι
αλλα ουτε εκεινοι βολευονται τωρα.
Μονο τα μασαζ κινουνται πιο βατα (για την εποχη αυτη μιλωντας)
επειδη εκεινων η φυση ειναι παντα κρυφη.
Δηλαδη π.χ εγω παω, εσυ πας, ο χ παει και βαραει πορτα στα μπουρδελα
αλλα πανε ολοι ετσι; οποτε το πορνοσυστημα ρισκαρει οταν κανει τον κραχτη.
Απαξ και περασει αστυνομια και δει κατι που δεν της αρεσει, μπαινει και θεριζει.
Απο την αλλη ξερουν τι γινεται. Εδω ξερουμε εμεις, δεν ξερουν αυτοι;
πιστευω τους αφηνουν οριακα και σου λεει αν σας δουμε σας φαγαμε.
Κανουν τα στραβα ματια.
Αν ηθελαν τραβουσαν οξυγοκολληση σε ολα και τερμα
η εντυναν με ταινιες τα παντα και μετα σιγα μην παει κανεις.
Τι να κανουν; να καθονται ολη μερα εξω απο τα μπουρδελα/στουντιο;
τα cg πως να τα γραπωσουν; ειναι πολυ πιο δυσκολο γιατι οι τυπισσες
κινουνται και πανε σε χωρους. Δεν πανε οι cgακηδες σε αυτες.
Αυτα τωρα που κανουμε εμεις εδω μεσα ειναι καραγκιοζιλικια
(με την καλη εννοια).
Δεν ξερουμε την απολυτη αληθεια τι ισχυει και ποιος λεει μαλακιες η οχι
(δεν υποννοω κατι) αλλα λογω καταστασης γραφουμε περιεργα λιγο πολυ.
Ουσιαστικα οπως και να γραψει καποιος, απαξ και γραψει
νουμερα, οδους, γριφους κτλ, εχει δωσει καποιο στιγμα.
Αν παλι γραψεις ξερα οδος Κλαπαρχιδη 350 γαμιεται η κυρα Τασια
θα πανε πολυ περισσοτεροι και η αστυνομια θα πρεπει να παει
να μοιρασει πονο ενω βαριεται.
Αυτο ειναι ολο.

Τα πράγματα είναι απλά ... Θα μπορούσαν αν όχι όλες οι πιο πολλές κοπέλες να δέχονται στα σπίτια τους ( σπίτια που τα έχουν απλά νοικιασμένα και είναι μπουρδελο σπίτι σπίτι μπουρδελο ) το έγραψα αυτό για να δείξω πως δεν είναι ο χώρος που έχουν μεγάλωσει πχ πατρικο τους αλλά ένας χώρος που τον έχουν νοικιάσει για ύπνο και μόνο , όποτε δεν έχει καμία συ ναισθηματική αξία .... Αλλά δεν το κάνουν γιατί μας θεωρούν κακούς ανώμαλους επικυνδινους και δεν ξέρω εγώ τι άλλο ......τρελό της φαντασίας τους ...όποτε τρώνε απ τα έτοιμα γιατί έχουν μαζέψει πολλά κάποιες ..... Όταν όμως όλα επανέλθουν στην κανονικότητα ... κάποιοι πελάτες θα έχουν αλλάξει γούστα το μόνο σίγουρο !!!! Θα εξαιρέσω κάποιες πολύ λίγες που είναι ντόμπρες και τιμανε και τον λόγο τους και το κρεβάτι με τον πελάτη !!!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Isinas, ισως καποια σου αρνηθηκε σπιτι της και στραβωσες!
Την κλανεις και πας σε αλλη. Στο προηγουμενο λοκνταουν (ξανα αρκετες)
δουλευαν σπιτι τους και μαλιστα εκαναν το κονε τσστσαδες η οι ιδιες.

Επισης...

δεν θελουν σπιτι τους γιατι εκει δεν μπορουν να περιορισουν τον χρονο ευκολα
οπως θελουν (δουλεια κανουν) και βεβαια δεν θελουν πολλα πολλα
γιατι θελουν και την ησυχια τους η να γαμηθουν (κιολας)
με τον γκομενο τους κτλ.
Ρε εδω εμενα μου εχει τυχει παλαιοτερα να πηγαινω σε σπιτι πορνης
ως καλος πελατης και να γινεται χαμος στο γαμησι αλλα κουδουνι δεν δηλωνε.
Πηγαινα απο κατω, ηξερα οροφο που και τι, εκανα αναπαντητη, ανοιγε
αλλα ποτε δεν δηλωσε κουδουνι. Χεστηκα να ξερω.
Να βολευτω εγω στο σπορ κι ολα καλα. Ετσι να σκεφτεσαι.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

studiakias(2)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα Σε όλους.
Βρε παιδιά βλέπω στο site τα studio να βγάζουν μέχρι και πρόγραμμα με κοπέλες. Λειτουργούν κανονικά; Πώς δηλαδή; Εγώ πριν μέρες έκανα μια βόλτα στη Φυλής και ήταν όλα μανταλωμένα. Ούτε Φώκαιας βρήκα κάτι ούτε στα πέριξ. Να μην πω για τα cg. Δηλαδή βλέπω και τσακωμούς εδώ και απορώ. Άλλος μιλάει με μηνύματα κρυπτογραφιμμένα κι άλλος με pm, και άλλοι έχουν βιτρίνα με φώτα. Δεν ξέρω γίνεται της τρελής. Ελπίζω να ανοίξουν σύντομα. Το 300 δεν μου περισσεύει. Είναι πλάκα πλάκα 15 γαμήσια στη Φυλής 20 μεταξένια. Και μην ακούτε που λένε ότι μπορεί η αστυνομία να κάνει τα στραβά μάτια. Ανάλογα στον καυλιάρη που θα πέσεις. Έξω από στάση Μετρό είδα μια μεσόκοπη γυναίκα να εκλιπαρεί τα καθίκι και εκείνος ανένδοτος. Απλά ξέχασε να γράψει την ώρα στο χαρτί.
Το ό,τι κάποιοι ρισκάρουν εδώ μέσα, μπράβο τους και πάλι μπράβο. Το λέει η ψυχή τους. Εγώ για οικογενειακούς λόγους δεν ρισκάρω κάτι τέτοιο. Την Καλημέρα μου σε όλους και την ευχή να ανοίξουν το συντομότερο δυνατόν.

Υ.Γ. Θεωρώ ότι η αστυνομία ξέρει τι γίνεται. Απλά παίζεται το παιγνίδι της όλης μαλακίας
τα στουντιο ειναι κανονικα ανοιχτα πηγα γαμησα αυτες τις μερες εχει γουστο να απαγορευεται..αφου ειδα και φωτακι απεξω ολα κομπλε,με πελατες μεσα δε μπορω να καταλαβω τι εχει πεχτει.Και τα μπουρδελα ακομα κλειστα

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
"Το καλο των μπουρδελων ειναι οι Πακιστανοι κι ολοι αυτοι.
Εσεις ειστε πολυ περιεργοι και θελετε πολλα.
Αυτοι των χωνουν και χυνουν τσακ μπαμ.
Εγω ηθελα να παω Φυλης αλλα με εσας, δεν θα εβγαζα λεφτα".

Αυτο μου ειχε πει μια πορνη στο Μεταξουργειο.

:confused:

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.775
Πόντοι
3.177

Ας κάτσει να τη γαμάνε οι ταλιμπαν με τη καταπληκτική μυρωδιά τους.Έλεος!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

Μου το έχει πει και εμένα μια τανα αυτό ..αλλά της απάντησα πως με εμάς που θελουμε καβλαντα δίνουμε και παραπάνω λεφτά ..και προγραμμα διπλό και μιας ώρας και ο κάθε Έλληνας ανάλογα τα φράγκα που έχει -βγάζει κάνει πιο πολλά κτλ...ξέρετε τι μου απάντησε ; Αυτά που μου λες είναι για τις πορνες που πουλάνε έρωτα και βγάζουν παραπάνω φράγκα με ρίσκο ν μπλέξουν ...εγώ θέλω πολλούς και γρήγορους πελάτες ... 2 λεπτά χυσιμο και ο επόμενος χωρίς να με ζαλίζουν κτλ....

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ας κάτσει να τη γαμάνε οι ταλιμπαν με τη καταπληκτική μυρωδιά τους.Έλεος!

Eκτος του οτι ηταν (και ειναι) πρωτη πενταδα στην περιοχη
και χεστηκε γιατι μονο ετσι κονομαει, την βγαζουν πιο ευκολα ολες (ειχε δηλωσει)
με ολους αυτους γιατι δεν τις κουραζουν, δεν ζητουν πολλα, προτιμουν λιγα φιλια
και χυνουν γρηγορα και το πιο σημαντικο...τους εχουν στο ενα μετρο!
Δηλαδη και οι ιδιες απεχουν οχι λογω σιχαμαρας που δεν ισχυει απολυτα
αλλα επειδη οι περισσοτεροι εξ αυτων ειναι εντελως προσαρμοσιμοι
αρκει να μουσκεψουν την βεργα τους. Στην ουσια ακολουθειται κατα γραμμα
το προγραμμα συν οτι στο δεκαλεπτο εχουν ηδη φυγει.
Δεν αργουν ποτε.
Οπως καταλαβαινεις το προβλημα της μυρωδια τους (απο αυτα που τρωνε)
δεν αποτελει εμποδιο μπροστα στην πορνο-κονομα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μου το έχει πει και εμένα μια τανα αυτό ..αλλά της απάντησα πως με εμάς που θελουμε καβλαντα δίνουμε και παραπάνω λεφτά ..και προγραμμα διπλό και μιας ώρας και ο κάθε Έλληνας ανάλογα τα φράγκα που έχει -βγάζει κάνει πιο πολλά κτλ...ξέρετε τι μου απάντησε ; Αυτά που μου λες είναι για τις πορνες που πουλάνε έρωτα και βγάζουν παραπάνω φράγκα με ρίσκο ν μπλέξουν ...εγώ θέλω πολλούς και γρήγορους πελάτες ... 2 λεπτά χυσιμο και ο επόμενος χωρίς να με ζαλίζουν κτλ....

Οριστε λοιπον κι αλλη!

Βασικα η συντριπτικη πλειοψηφια ετσι ειναι!

Λιγες ασχολουνται με εμας και μονο αν τυχει γιατι οντως θελουμε πολλα!

Φυσικα εννοειται οτι πολλοι απο αυτους τους πελατες

αν δεν βρουν να γαμησουν, αγριευουν!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.354
Πόντοι
4.746
Oσα δεν φτανει η αλεπου.. που λεει κι η παροιμια.. Γι αυτο στην φυλstreet σχεδον στα περισσοτερα λενε - ονλι γκρικ ; Oι περισσοτερες που ληγει η καριερα τους στο 20αρικο ή οι ξεπεταρουδες και τα ρομποτ του αποστειρωμενου προγραμματος που δεν τραβανε.. παιρνουν μεταγραφη στα πακισταναδικα μπου των 10. Τι να πει μετα η εκδιδομενη; οτι ειναι για τα μπαζα; και ειναι μονο για να μαλαζει πακικες πσωλες; Γι αυτο μην ακουτε ..τανας λογια.. :confused:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Όπως μου είχε πει μια πόρνη πρώην διατροφολόγος (έτσι ελεγε) οι πακι χύνουν σε διάρκεια εκτέλεσης εθνικού ύμνου εθνικής ομάδας, οι διατροφικές τους συνήθειες με κατανάλωση πολλών μπαχαρικών είναι έτοιμο χύσι για τον οργανισμό, άσε που τα άτομα αυτά στη πατρίδα τους το πιο σέξυ που έβλεπαν σε γυναίκα ήταν τα κομμένα νύχια των ποδιών της, η γη της επαγγελίας είναι το ελλαντα για αυτο δεν το κουνάνε ρούπι..που αλλού θα βρεις τελειωτικό στο στόμα με δύο τάληρα..πολύ γκαλό γκοπέλα φιλο μπες, αναφωνούν τρισευτυχισμένοι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom