Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 275 άτομα (31 μέλη και 244 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Όπως υπογράφεις...κλάιν μαιν! Πόσο το μαλλί; Παροχές; Ώρα; Ρίχτα να σου πω εύγε! Αλλιώς για μένα το ξεμπάζωμα του δεκάρικου, είναι το πιο VFM!

Εκτος απο το ξεμπαζωμα μπορεις να "ζωγραφισεις" με καποιες πολυ καλες
που εχεις κερδισει (με τροπο) και να πας πολυ καλυτερα.
Ειναι χαμηλες οι αμυνες εκει.
Η αληθεια ειναι οτι την γεωμετρικη προοδο ηδονης που μπορεις να αποκομισεις
απο το Μεταξουργειο, ειναι αδυνατον να την λαβεις απο οποιαδηποτε
κατηγορια μπουρδελου η γενικως του αγοραιου ερωτα.
Απο την στιγμη που η βασικη τιμη ξυνει τον πατο του βαρελιου
καταλαβαινουμε ευκολα οτι το ×3, ×4, ×5 αναλογα το κεφι μας
μπορει να κανει release σε απιστευτα πραγματα που αλλου θα χρειαστεις
αρκετα εως πολλα χρηματα για να το καταφερεις.
Μεγαλο πλεονεκτημα το πρεστιζ που αποκτας μετα απο αυτο
ακομα και σε απλες επισκεψεις, οποτε ειτε με το σπαθι σου
ειτε με το μαρουλι σου, λαμβανεις πολυ καλη ηδονη.
Ειναι οπως παλια τα πραγματα; οχι βεβαια, μην λεμε μαλακιες
αλλα δεν πειραζει.
Αν δεν βρεξεις κωλο δεν τρως ψαρι ειχες πει μπαρμπανικ
και ετσι ειναι. Εγω και μυρια να ειχα, οποτε ηθελα βαρυ πορνιασμα
στο Μεταξουργειο θα πηγαινα. Οχι οτι δεν θα πηγαινα κι αλλου ομως
(μπουρδελα η αλλες κατηγοριες).
Και τις καλες εποχες στην χωρα, αυτο εκανα. Δεν το μετανιωσα ποτε.

:rockon:

Καποτε που πηγαινα Μεταξουργειο πριν πολλα χρονια ητανε ποιο καθαρα δεν υπηρχανε πιθηκοι ητανε νορμαλ.Εδω και δυο χρονια η περιοχη εχει μετατραπει σε μουρδελοπεριοχη εξολοκληρου για λαθρομεταναστες για βρωμοπακια αφροαμερικανους ( μαυροι ) πρεζακια και οτι αλλο βαζει η φαντασια μας.Οι πουτανες εχουν επισης αλλαξει και στηριζουνε αυτο το νεο συστημα και γιαυτο το λογο δεν βρισκουμε ομορφες κορασιδες σε αυτα τα λημερια.Που και που ερχεται καμια καλη ναι δε το αρνουμε καθεται κανα μηνα το πολυ και φευγει για αλλου.Μη κοροιδευομαστε να ειμαστε και λιγο ρεαλιστες καλο θα ητανε.Η περιοχη ανηκει στα πιθηκια ΤΕΛΟΣ χωνεψτετο δεν ειναι για εμας.
Ξερω ομως οτι πολλοι δικοι μας πανε στο μευαξουργειο για ξεμπαζωμα οπως λες η ακομα και για μεγαλη ευχαριστηση τους.Προφανος βρισκουνε κατι που τους τραβαει ενταξει το καταλαβαινω ειναι και τα οικονομικα λιγα ειναι και η αφελεια τους μεγαλη.
Για να εξηγηθω για να μην παρεξηγηθω.
Μιλαμε για μια περιοχη οπου παντου ολοκληρη πατοκορφα ειναι κατουρημενη , χεσμενη βλεπεις κοπρανα δηλαδη , παντου πρεζακια με δε ξερω και εγω ποσες αρωστειες εχουν πανω τους , εχει τιγκαρει απο κλεφτρονια που σε ψηριζουν στο αψε σβησε , και τωρα εχει και αστυνομια αλλα αυτο ειναι μονο για τωρα.
Οποτε με ολα τα προαναφερομενα εσυ εγω ο καθενας που παταει εκει περα σε αυτους τους δρομους πατα σε ολη αυτη τη βρωμια μετα μπαινει δωματιο και οι περισοτεροι βγαζουν παπουτσια καλτσες οποτε γυμνα ποδια στο πατωμα που εχει ολη τη βρομια που αναφερα απο τους δρομους και συνεχιζω ακουμπα τον κωλο του γυμνο μαζι και τον πουτσο του και την πλατη του στα βρωμοκρεβατα που πριν απο εσενα ο βρωμιαρης ειχε απλωσει ολη του τη σιχαμαρα σε ολο της το μεγαλειο και εσυ τωρα πας και κυλιεσαι σε αυτη τη βρωμια με τα τοσα μα τοσα κακα μικροβια και δεν λεω τα καθημερινα αλλα εδω μιλαμε για αρρωστειες που δεν θελεις να κολλησεις.Τελος ερχεται και η πουτανα αλλη μια βρωμιαρα που θα σε ξεπεταξει η φωλιασει που αν εισαι τυχερος στην καλυτερη περιπτωση να εχεις ενα σχετικα καλο οργασμο.
Προσωπικα αυτη την κατασταση τη θεωρω αρρωστεια για καποιον που επισκετεται το Μεταξουργειο η να το πω ποιο ευγενικα φετιχ.Σε αλλους αρεσει να τρωνε δονητη στον κωλο ττους και οχι να γαμανε την πουτανα ενταξει ειναι ενα ειδος φετιχ εε κατι αντιστοιχα ειναι και το μεταξουργειο.
Για να μην μιλησω για τις μερες μηνες που διανηουμε με την καραντινα και θα πρεπει να παρακαλας τους νταβαδες τσατσους να σε βαλουνε μεσα για να πας και να λερωθεις εκει κατω.
Αν καποιος εχει ακομα μεσα του αξιοπρεπεια δεν υπαρχει περιπτωση να πηγαινει και να αναγκαζει τον εαυτο του να παρακαλα τσατσους κτλ για να του ανοιξουνε την πορτα του μπουρδελου και να παρακαλανε ποιους ρε παιδια? αυτους τους απλητους που δεν ξερουν ουτε το ονομα τους να γραψουν αυτες τις γελοιες αποκρουστικες φατσες που ο καλυτερος σκοτωσε τη μανα του.
Εαν εσεις αυτο το βλεπετε value for monay παω πασω αλλα θα πρεπει να λογαριασετε ολοκληρη την κατασταση και οχι μονο τη μια πουτανα που γαματε και γουσταρετε.
Καποτε το Μεταξουργειο ακμαζε αυτο το δεχομαι αλλα καποτε οχι τωρα

10 ευρώ είναι 10 ευρώ.
Κι έχει άρρωστα πιπίνια αν ψάξεις.
Μεταξουργείο θρησκεία.
Εγώ το πήρα απόφαση δεν ξαναπάω αλλού ποτέ.
10 ευρώ είναι 10 ευρώ.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μια έμπειρη γυναίκα που γουστάρει έναν άντρα που πάει μαζί της μπορεί να τον κάνει να χύσει σε 2 λεπτά το αργότερο ακόμα κι αν αυτός θέλει να κρατηθεί!

Επίσης, πολλοί δεν ξεντύνονται στα δωμάτια και ζητούν να τελειώσουν κατευθείαν με τσιμπούκι.

Σιγα τις εμπειρες! Ελαχιστες ειναι εμπειρες πουτανες οπως και γκομενες.
Η διαφορα ειναι στην ποιοτητα λογω ελξης. Τεχνητης η φυσικης.
Αλλιως τρωνε καδο ολες. Δεν παζαρευω τιποτα στο γαμησι.
Συμφωνω με claimain. Προσθετω οτι οσο εμπειρη και να ειναι η αλλη
φωτιες να βγαζει, αν δεν τα φερω να ερθει τεραστια δοση σπερματος
παραλληλα με το να νιωθω ολοκληρος σαν δαδι αναμμενο, δεν καταδεχομαι
να χυσω. Κοβομαι οποτε θελω για παραταση και νεα ωθηση.
Ετσι συσσωρευεται μεγαλη ενεργεια και ηδονη.
Εξαιρουνται ανειδικευτες ξεπετες που χυνω λογω πιεσης χρονου.
Ακομα και να λιωνουν για μενα γκομενες (σπανιο)
και να παρακαλανε να χυσουμε παρεα
μετα απο μεγαλη καυλα, σουξου μουξου μανταλακια
δεν υπαρχει καμια περιπτωση να χυσω οποτε θελουν.
Χυνω οποτε θελω εγω. Μονο αν πεισθω οτι νιωθουν ιδανικα
θα τους χαρισω ταυτοχρονη χαρα.
Στην ζυγαρια του κοσμου το μουνι ζυγιζει περισσοτερο απο τον πουτσο.
Στην δικη μου ζυγαρια συμβαινει το αντιθετο.
Το ανδρικο σωμα χρειαζεται να ειναι χαλαρο για να φτασει στα ουρανια.
Πιστευω οτι το μισαωρο ειναι κομβικο σημειο και μινιμουμ χρονου
για να αισθανθει ο ανδρας πολυ ωραια.
Γι αυτο και προτιμω γκομενες (including ακαποτο και αφθονο χρονο).
Οχι οτι απορριπτω τις μπουρδελιαρες. Το δεκαλεπτο ειναι ενας οκ συμβιβασμος
για ξεκαβλωμα που εχει κι αυτο την γλυκα του.
Ειναι χρησιμο να παιζεις γρηγορα αλλα και αργα. Ειναι προσον κι αυτο.
Οσον αφορα αυτους που χυνουν με τρομπονι σε χρονο dt, καλα κανουν.
Εγω για να χυσω με πιπα ειναι πολυ σπανιο η αν εχω σκαψει 10 στρεμματα
με τα χερια και βαριεμαι. Ειναι η φτιαξη μου ετσι. Οπως την βρισκει ο καθενας.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καποτε που πηγαινα Μεταξουργειο πριν πολλα χρονια...

Σου πριονισα το ποστ μην βγει σεντονι με το δικο μου.
Συμφωνω σε οσα εγραψες.
Η κατασταση στο Μεταξουργειο ειναι εδω και καιρο εμετικη.
Το εχω πει κι εγω πολλες φορες.
Ωστοσο εχει πιστους που δεν το αλλαζουν επι σειρα ετων σαν βασικο γαμησι
η σαν συμπληρωμα η σαν καυλα στιγμης η σαν λυση κτλ
ασχετως αν πηγαιναν η πανε κι αλλου.
Τα λεφτα κτλ ως κινητρο δεν ειναι φυσικα ο μονος λογος.
Αυτο ερχεται και παρερχεται.
Εχω καταληξει οτι αρκετοι πανε (οταν πανε) διοτι η περιοχη
δεν εχει κανονες η μαλλον εχει πολυ ελαστικους κανονες. Ολα χυμα.
Και πως να μην ειναι ετσι αφου θυμιζει σταυροδρομι λαων η περιοχη.
Οπου αλλου πας (μπουρδελα η αλλου) αισθανεσαι οτι περνας εξετασεις.
Δεν ειναι αυθεντικο το πουτανιλικι. Υπαρχει μια καποια απονευρωση.
Οχι οτι δεν ειναι καλα αλλου. Εννοω ακριβως οτι γραφω.
Οι πουτανες στο Μεταξουργειο ειναι πολυ πιο σκληροτραχηλες
και θυμιζει ζουγκλα η κατασταση. Ιδανικο περιβαλλον για καποιους.
Ψευτικο; στημενο; μα ολο το αγοραιο ετσι δεν ειναι;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Μυστη Clainmain με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο, το μετάξι παλαιότερα είχε πολλές που ξεπερνούσαν σε επίπεδο την φυλής, πλέον όμως η κατρακύλα των 2-3 τελευταίων ετών βγάζει μάτι ακόμα και σε εμάς τους πιο φανατικούς που έχουμε κάνει υπεργαλαξιακά γαμησια εκεί.
Παλαιότερα ακόμα και οι νταβάδες εκεί ήταν διαφορετικοί, ήταν μεν Αλβανοί αλλά όχι αλβανόγυφτοι, επικρατούσε μια καλύτερη ατμόσφαιρα γενικά στη περιοχή, για να μη παρεξηγηθώ παράδεισος δεν ήταν ποτέ, αλλά σίγουρα κάθε πέρυσι και καλύτερα.
Προσωπικά βέβαια κανείς δεν με πείραξε και ποτέ, να φανταστείς πάω από πιτσιρίκι 15 ετων και δεν έχω να διηγηθώ κάποια προσωπική ιστορία τρόμου, παρα μονο κάτι σμίγκολ πόρνες που τις έβλεπα σε εφιάλτες ότι με έβαζαν με το ζόρι στο δωμάτιο
Τις ιστορίες όμως με τα σκηνικά που έχουμε δει στο μετάξι δεν τις έχουμε δει φυλής, αν το δεις σαν ένα ταξίδι εμπειρίας έχεις να διηγηθεις πολλές ιστορίες από εκεί με δράκους και ερωτικες αντιλόπες
Πλέον πηγαίνω μόνο με την ιδέα ότι έχω να δώσω ένα 10αρικο να ξεχαρμανιασω, ξέρω ότι δεν θα γίνει τίποτα Ουάου στο δωμάτιο αλλά από το τίποτα κάτι είναι, άσε που πλέον στο σφηνάκι live βρήκα την υγειά μου και δεν πατάω μετάξι παρα μονο όταν ανοίξουν κανονικά να έχω πληθώρα επιλογών
Επίσης κάτι άλλο που δείχνει την αηδία μου προς το μετάξι είναι ότι μόνο κατεβάζω το παντελόνι και γαμαω στα όρθια, τίποτα περισσότερο, μου έχει τύχει να μου πει πουτανα να βγάλω τα ρούχα μου κι αρνήθηκα, επέμενε και την έδιωξα.
Δύο είναι οι κατηγορίες πουτανων που επιλέγω πλέον στο μετάξι, επιλέγω τις μιλφ-γκιλφ Ρωσίδες που κάνουν τελειωτικό, δεν συγκρίνω την πίπα τους με καμιά στη φυλής που είναι σπανιότερο να βρεις τελειωτικό στόμα. Επίσης άλλη κατηγορία που επιλέγω στο μετάξι είναι να βρω κάνα ωραίο πιπίνι, ναι υπάρχουν και αυτές, αλλά κυρίως εστιάζομαι στις γιαγιά Ρωσίδες.
Πλέον έχω μετακομίσει φυλής κυρίως, το σύστημα πάει 5 γαμησια φυλής το μηνα 2 στο μετάξι, παλιότερα ήταν 8 μετάξι 2 στη φυλής

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αν ανοιξουν τα μπουρδελα, θα ηταν καλο να ερθουν πουτανες με προσοντα
και με εξελιξη. Για να μην λεμε ολο για Μεταξουργειο, ας γραψω μια
απο αλλη περιοχη και οχι πολυ παλια η οποια ειχε αποδωσει πολυ καλα.
Τζουλια απο Διδυμου 18α. Την θυμαστε;

μελαχρινη, εκφυλη με 2,5αρι φυσικο βυζι και ωραια πιασιματα.
Ωραιες λαβες του ερωτα κωλου-μεσης. Κοντη και αλεπου με ωραιο λαρυγγι
για παρκαρισμα. Δουλευταρου με διαρκη βελτιωση, gfe και pse μαζι πακετο.
Ελ.στοματικο, τελειωμα λαρυγγα, γλωσσοφιλα, 69, κωλο
και εξαιρετικη συμμετοχη.

Αμ πως;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μπουρδελοκαταστασεις με ladyboys στην Ταυλανδη.

Μεχρι και τα ladyboys ριχνουν σε πολλες δικες μας.

:confused:

• Like
Αντιδράσεις: Conan

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Καλημέρα και πάλι από
Μένα παλληκάρια. Ωραία τα είπε ο Claimain παραπάνω για το Μεταξουργείο. Προ καραντίνας εποχή εδώ μέσα γινόταν λόγος για αποχή. Τώρα τα πράγματα γύρισαν τούμπα. Παρακαλάνε οι πελάτες να μπούνε. Τα έχουν κλειστά μέχρι 24 και μετά ανανέωση "συμβολαίου μέχρι να πουληθούν τα μπόλια. Εκεί είναι το παιχνίδι. Κι εγώ στην τσίτα είμαι. Και περιμένω πώς και πώς να ανοίξει η αγορά, και μαζεύω παράβολα να εκδώσω. Μέχρι τώρα πήγαινα μια φορά την εβδομάδα, άλλοτε 2. Αλλά με βλέπω να με περιμένει και ζεστός καφές στο φλυτζάνι όταν ανοίξουν. Τέλος πάντων.
Ασπάζομαι τις απόψεις του συναγωνιστή για το Μετάξι. Έχει δίκιο. Η βρώμα δεν υποφέρεται ρε παιδιά. Αλλά μήπως και στη Φυλής ή αλλού δεν υπάρχει κίνδυνος; πέρυσι πριν την καραντίνα του Μάρτη, πέρασα από ένα σπιτάκι και μετά από μένα μήνα ξαναπήγα πάλι να πηδήξω. Ενώ η Λουλού έδειχνε καθαρή, με το ακάπωτο τσιμπούκι είχα για δέκα ημέρες συχνοουρία και τσούξιμο. Πέθανα. Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Κίνδυνοι παντού υπάρχουν, αλλά όχι και έτσι βρε παιδιά.
Ας ελπίσουμε να μην υπάρξει άλλη "ανανέωση" συμβολαίου. Την Καλημέρα μου σε όλους.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλημέρα και πάλι από
Μένα παλληκάρια. Ωραία τα είπε ο Claimain παραπάνω για το Μεταξουργείο. Προ καραντίνας εποχή εδώ μέσα γινόταν λόγος για αποχή. Τώρα τα πράγματα γύρισαν τούμπα. Παρακαλάνε οι πελάτες να μπούνε. Τα έχουν κλειστά μέχρι 24 και μετά ανανέωση "συμβολαίου μέχρι να πουληθούν τα μπόλια. Εκεί είναι το παιχνίδι. Κι εγώ στην τσίτα είμαι. Και περιμένω πώς και πώς να ανοίξει η αγορά, και μαζεύω παράβολα να εκδώσω. Μέχρι τώρα πήγαινα μια φορά την εβδομάδα, άλλοτε 2. Αλλά με βλέπω να με περιμένει και ζεστός καφές στο φλυτζάνι όταν ανοίξουν. Τέλος πάντων.
Ασπάζομαι τις απόψεις του συναγωνιστή για το Μετάξι. Έχει δίκιο. Η βρώμα δεν υποφέρεται ρε παιδιά. Αλλά μήπως και στη Φυλής ή αλλού δεν υπάρχει κίνδυνος; πέρυσι πριν την καραντίνα του Μάρτη, πέρασα από ένα σπιτάκι και μετά από μένα μήνα ξαναπήγα πάλι να πηδήξω. Ενώ η Λουλού έδειχνε καθαρή, με το ακάπωτο τσιμπούκι είχα για δέκα ημέρες συχνοουρία και τσούξιμο. Πέθανα. Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα σοβαρό. Κίνδυνοι παντού υπάρχουν, αλλά όχι και έτσι βρε παιδιά.
Ας ελπίσουμε να μην υπάρξει άλλη "ανανέωση" συμβολαίου. Την Καλημέρα μου σε όλους.

Προφανως ουρηθριτιδα αφου σου περασε αν και με την ουρηθριτιδα
δεν πεθαινεις απο τον πονο. Εχω παθει κι εγω. Της πλακας προβλημα.
Απλως ανησυχια.

:sunglasses:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.053
Πόντοι
6.495
Μάγκες, το 10άρικο είναι μεγάλη υπόθεση. Που λέει ο λόγος, αν δεις μια γκόμενα στο δρόμο που σου αρέσει πολύ, δεν θα της έδινες ένα 10άρικο να της χουφτώσεις τα βυζιά και τον κώλο; Έτσι είναι και στο Μετάξι, άμα σου γυαλίσει καμία τη χουφτώνεις λιγάκι, ρίχνεις κι ένα πούτσο στα γρήγορα και τελειώνει η ιστορία. Υπάρχουν και οι περιπτώσεις για ένα πιο ποιοτικό πήδημα, αλλά αυτές είναι οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Άμα θες κάτι παραπάνω, είτε στο πήδημα είτε στην καθαριότητα, πρέπει να ανεβάσεις μπάτζετ - αν και φόλες βρίσκεις και στα πολλά λεφτά :confused:

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Φυσικά και το 10άρικο δεν έχει αντίπαλο. Μπορεί κανείς με μισό επίδομα ανεργίας να τις δοκιμάσει σχεδόν όλες. Το θέμα όμως με το Μετάξι (παραθεωρώντας για την οικονομία της συζήτησης α) τα γιαπιά που κατ ευφημισμόν λέγονται δωμάτια και β) ότι μιλάμε για τον ορισμό της ξεπέτας από άποψη υπηρεσιών) είναι πόσες από τις τάνες του, θα έπαιρναν εξαροεφτάρι σε εμφάνιση; Όταν κατέβηκα προ ολίγου διαστήματος (και μετά από χρόνια) για να δω τη περιβόητη Έλενα από Jason 19 έκανα μια μικρή βόλτα να δω πως είναι η κατάσταση. Ένας Θεός ξέρει πως δεν ξέρασα. Πραγματικά ρε μλκες τι είναι αυτά που γράφετε για εξαγωγές ηδονής και πράσινα άλογα. Δεν μπορώ καν να πιστέψω ότι θα του σηκωνόταν του οποιουδήποτε με αυτά τα σαυροειδή.

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Φυσικά και το 10άρικο δεν έχει αντίπαλο. Μπορεί κανείς με μισό επίδομα ανεργίας να τις δοκιμάσει σχεδόν όλες. Το θέμα όμως με το Μετάξι (παραθεωρώντας για την οικονομία της συζήτησης α) τα γιαπιά που κατ ευφημισμόν λέγονται δωμάτια και β) ότι μιλάμε για τον ορισμό της ξεπέτας από άποψη υπηρεσιών) είναι πόσες από τις τάνες του, θα έπαιρναν εξαροεφτάρι σε εμφάνιση; Όταν κατέβηκα προ ολίγου διαστήματος (και μετά από χρόνια) για να δω τη περιβόητη Έλενα από Jason 19 έκανα μια μικρή βόλτα να δω πως είναι η κατάσταση. Ένας Θεός ξέρει πως δεν ξέρασα. Πραγματικά ρε μλκες τι είναι αυτά που γράφετε για εξαγωγές ηδονής και πράσινα άλογα. Δεν μπορώ καν να πιστέψω ότι θα του σηκωνόταν του οποιουδήποτε με αυτά τα σαυροειδή.
εγώ όταν ερχόμουν Ελλάδα από Ρωσία είχε αρκετά 7 άρια ,και με 15 ευρώ 8αρια ,τα έκλεινε η αστυνομία γιατί δεν είχαν άδεια λειτουργίας ,δεν είχα και καμία κατσίκα να ξεκαυλωσω:2funny: τώρα με τον Κούλη καί τά κλειστά που είναι επί μήνες σερί δεν πρόκειται να έρθουν ξανά καλές για αρκετά χρόνια μέχρι η οικονομια να πάρει τα πάνω της , υπάρχουν μέρη και χώρες που call girl της γαμας με 50 ευρώ μουναρες της βάζεις και την μάσκα της σκιουρινας :2funny: απορώ πως δεν έχουν αυτοκτονήσει οι περισσότεροι αφού τα μπουρδέλα ήταν η μόνη διέξοδος τους ,:headbang: και έτσι αυτά τα ναυάγια το Μεταξουργείο μες τους Πακιστανούς και της σαύρες από την Άγαμια είναι παράδεισος,:2funny::2funny: πάντως και φυλής μου είχαν πει κάποια παιδιά από Ελλάδα ότι ήταν ίδιες και ίδιες εδώ και αρκετα χρόνια οπότε το Μεταξουργείο ήταν μια λύση ,καλά για call girl δεν το συζητώ κάν,170-200 ευρώ για ένα γαμησι λες και είσαι στο Λας Βέγκας :headbang::headbang: εδώ είναι όλα ανοιχτά ,με τον Κούλη μπλεξατε αν δεν κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό δεν θα τελειώσετε ποτέ :2funny:

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
εγώ όταν ερχόμουν Ελλάδα από Ρωσία είχε αρκετά 7 άρια ,και με 15 ευρώ 8αρια ,τα έκλεινε η αστυνομία γιατί δεν είχαν άδεια λειτουργίας ,δεν είχα και καμία κατσίκα να ξεκαυλωσω:2funny: τώρα με τον Κούλη καί τά κλειστά που είναι επί μήνες σερί δεν πρόκειται να έρθουν ξανά καλές για αρκετά χρόνια μέχρι η οικονομια να πάρει τα πάνω της , υπάρχουν μέρη και χώρες που call girl της γαμας με 50 ευρώ μουναρες της βάζεις και την μάσκα της σκιουρινας :2funny: απορώ πως δεν έχουν αυτοκτονήσει οι περισσότεροι αφού τα μπουρδέλα ήταν η μόνη διέξοδος τους ,:headbang: και έτσι αυτά τα ναυάγια το Μεταξουργείο μες τους Πακιστανούς και της σαύρες από την Άγαμια είναι παράδεισος,:2funny::2funny: πάντως και φυλής μου είχαν πει κάποια παιδιά από Ελλάδα ότι ήταν ίδιες και ίδιες εδώ και αρκετα χρόνια οπότε το Μεταξουργείο ήταν μια λύση ,καλά για call girl δεν το συζητώ κάν,170-200 ευρώ για ένα γαμησι λες και είσαι στο Λας Βέγκας :headbang::headbang: εδώ είναι όλα ανοιχτά ,με τον Κούλη μπλεξατε αν δεν κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό δεν θα τελειώσετε ποτέ :2funny:

Μήτσο όταν τελειώσει η ιστορία με Covid κατέβα καμμιά βόλτα από Ελλάδα να κάνουμε ημερήσια τσάρκα στη Φυλής, ρε φίλε. Και βγάλε κανένα βιντεάκι για τη παρωδία των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.605
Πόντοι
41.129

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.053
Πόντοι
6.495

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

• 2997819.jpg
    2997819.jpg
    95,2 KB · Εμφανίσεις: 28

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μάγκες, το 10άρικο είναι μεγάλη υπόθεση. Που λέει ο λόγος, αν δεις μια γκόμενα στο δρόμο που σου αρέσει πολύ, δεν θα της έδινες ένα 10άρικο να της χουφτώσεις τα βυζιά και τον κώλο;

Τι σε εμποδιζει να δοκιμασεις; ασε τι λεει ο λογος!
Αν πας δηθεν ταχα γελωντας και το περασεις στο χιουμορ με γνωριμια
(μην σε τραβανε για σεξουαλικη παρενοχληση) δυσκολα γινεται παρεξηγηση
και κατι μπορει και να γινει. Πολλα μπορουν να γινουν...

:2funny:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Μάγκες, το 10άρικο είναι μεγάλη υπόθεση. Που λέει ο λόγος, αν δεις μια γκόμενα στο δρόμο που σου αρέσει πολύ, δεν θα της έδινες ένα 10άρικο να της χουφτώσεις τα βυζιά και τον κώλο;

Τι σε εμποδιζει να δοκιμασεις; ασε τι λεει ο λογος!
Αν πας δηθεν ταχα γελωντας και το περασεις στο χιουμορ με γνωριμια
(μην σε τραβανε για σεξουαλικη παρενοχληση) δυσκολα γινεται παρεξηγηση
και κατι μπορει και να γινει. Πολλα μπορουν να γινουν...

:2funny:

Σε κερνάω 5 γαμήσια στο μετάξι για να κάνεις πράξη αυτό που του πρότεινες ζωντανά μπροστά μου. Θα κάνεις το λιγότερο 30 απόπειρες και εννοείται ύστερα θα δημοσιεύσουμε τις απαντήσεις/αντιδράσεις που έλαβες μία προς μία. Τι λες;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σε κερνάω 5 γαμήσια στο μετάξι για να κάνεις πράξη αυτό που του πρότεινες ζωντανά μπροστά μου. Θα κάνεις το λιγότερο 30 απόπειρες και εννοείται ύστερα θα δημοσιεύσουμε τις απαντήσεις/αντιδράσεις που έλαβες μία προς μία. Τι λες;

Θα χασεις. Ολοι χανουν. Μην βαζεις στοιχημα ουτε μισο ευρω.
Μην περιμενεις ομως να γινει ευκολα κατι ετσι. Αλλιως δεν θα εβαζα γελακι.
Πρεπει να πεσω σε πολυ ειδικη περιπτωση και το καταλαβαινεις.
Θα φαω 30 ακυρα ομως κι οτι γινει. Εγω το βλεπω ως μελετη.
Πρεπει μονο να βεβαιωθω οτι δεν γινεται καταγραφη.
Θα παω κανονικα οπως καταλαβαινεις. Φατσα καρτα.
Απo μενα οκ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom