papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.579
- Πόντοι
- 27.261
Υπαρχει κοσμος ακομα που παει στο μεταξι?
το θεμα ειναι οτι δεν πανε μονο, αλλα βλεπουνε και μοντελα
Υπαρχει κοσμος ακομα που παει στο μεταξι?
Ανωμαλος εισαι ?Το χεσιμο ποσο παει ;
Εχω καλα νεα.....
Εμαθα απο μυστη οτι μοντελοπιπινακι στο Μεταξι με ενα ταληρο μεσα στο δωματιο αμολαει τα υγιεινα κατουρακια του οταν της τρως το μουνακι.
Σιγουρα θα δοκιμαστει για την εμπειρια πρωτα απόλα αλλα και γιατι τα νεανικα τσουρκοκατουρα ειναι γεματα φουλ κοβιντ-αντισωματα.
Θα επιστρεψω με αναλυτικη κριτικη για το τι εγινε στο δωματιο ποσο κατουρο ηπια και τι γευση ειχε αλλα και υλικο απο την κρυφη καμερα που θα στηθει....
Χαχαχαχαχαχαχαpourboirακια επειδη σε βλεπω το φυσας το μπικικινι, αμα ειναι να μοιρασεις και αλλα ταληρακια, να μαζευτουμε να σε κατουρησουμε και εμεις
και αμα γουσταρεις, θα σε τραβαμε και με camera, να τα εχεις να τα θυμασαι τις κρυες νυχτες του χειμωνα που ερχεται
...3.000 στην υπηρεσία...και 5.000 στον οίκο ανοχής...
...οι πιο πολλές είναι με τρίμηνη βίζα τύπε...δεν έχουν Ελληνικό αφμ...οπότε δεν μπορείς να εισπράξεις αν επιβάλεις πρόστιμο...
καλά, στις πουτάνες τίποτα ;
Χαχαχαχαχαχαχαpourboirακια επειδη σε βλεπω το φυσας το μπικικινι, αμα ειναι να μοιρασεις και αλλα ταληρακια, να μαζευτουμε να σε κατουρησουμε και εμεις
και αμα γουσταρεις, θα σε τραβαμε και με camera, να τα εχεις να τα θυμασαι τις κρυες νυχτες του χειμωνα που ερχεται
Και ενα ταληρο στην τσατσα να μου κραταει το γκριφον κανις θα παει 20 ευρω η καταθεση ... λεφτα υπαρχουν τυπε.
Εχω καλα νεα.....
Εμαθα απο μυστη οτι μοντελοπιπινακι στο Μεταξι με ενα ταληρο μεσα στο δωματιο αμολαει τα υγιεινα κατουρακια του οταν της τρως το μουνακι.
Σιγουρα θα δοκιμαστει για την εμπειρια πρωτα απόλα αλλα και γιατι τα νεανικα τσουρκοκατουρα ειναι γεματα φουλ κοβιντ-αντισωματα.
Θα επιστρεψω με αναλυτικη κριτικη για το τι εγινε στο δωματιο ποσο κατουρο ηπια και τι γευση ειχε αλλα και υλικο απο την κρυφη καμερα που θα στηθει....
I am not gay but 20e is 20eΧαχαχαχαχαχαχαpourboirακια επειδη σε βλεπω το φυσας το μπικικινι, αμα ειναι να μοιρασεις και αλλα ταληρακια, να μαζευτουμε να σε κατουρησουμε και εμεις
Και ενα ταληρο στην τσατσα να μου κραταει το γκριφον κανις θα παει 20 ευρω η καταθεση ... λεφτα υπαρχουν τυπε.
καπου ειδα οτι "τσεπωσες" κατι κολλαριστα 50αρικα απο το πουθενα και επειδη ειμαι Ι/Υ σε κριση και οχι Δ/Υ (aka τεμπελης), σκεφτηκα κανα extraδακι ευκολο, τωρα με τον κουραδοκουλοϊο.
αν αλλαξεις γνωμη, στειλε π.μ. ...ξερεις εσυ .
...οι πιο πολλές είναι με τρίμηνη βίζα τύπε...δεν έχουν Ελληνικό αφμ...οπότε δεν μπορείς να εισπράξεις αν επιβάλεις πρόστιμο...
...έτσι νομίζω δηλαδή...
...ας με διορθώσει όποιος γνωρίζει παραπάνω σε τέτοια πορνοθέματα...
αντε παλι τα ιδιαΟπως εχουν καταντησει τα μπουρδελα οι μισες ειναι για να μας πληρωνουν.
Οι υπολοιπες εχουν φορτωσει εξτρα τα προγραμματα γιατι ετσι που ειναι δεν βγαινει στο δεκάλεπτο γαμήσι της προκοπής.
Απο την αλλη στο συνολο τους γιατι να δουλεψουν αφού δεν πιανουν τους στόχους που θέλουν ;
οι πιο εξυπνες εχουν φτιαξει κυκλο και το εχουν γυρισει σε βιζιτες οποτε βαρανε στον σταυρο σαν cg κι οτι γινει. Γι αυτο και πλεον κανεις δεν ενδιαφερεται για τα μπουρδέλα. Λιγοι είναι οι πελάτες που γραφουν εδώ.
Η συντριπτικη πλειοψηφια ουτε καν ασχολειται.
Αλλοδαποί καργα οπότε ουτε το μπουρδελοσύστημα νοιαζεται.
Ακομα κι οι πιο χαλια γκόμενες γαμιουνται καλυτερα απο τις μπουρδελιαρες.
Τετοια συντριβή δεν εχει ξαναγινει.