Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 354 άτομα (48 μέλη και 306 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Μηνύματα
18.303
Κριτικές
9
Like
7.824
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι.....

Μας έκλεισαν τα μπουρδέλα, μας απαγόρευσαν να περπατάμε, να χαιρετάμε, να μιλάμε, να γαμάμε, με πρόσχημα ότι τάχα τους έπιασε ο πόνος για την υγεία μας.
Μας γέμισαν με αλλόφυλους με πρόσχημα ότι τάχα κόπτοντε για τα δικαιώματα μας...
Με την δήθεν ελευθερία έκφρασης μας απαγόρευσαν να εκφράζουμε τις απόψεις μας διότι μας χαρακτηρίζουν ως ναζι, φασίστες κοκ...
Με τα δήθεν ανθρώπινα δικαιώματα γκρέμισαν όλους τους ηθικούς φραγμούς, όρισαν τι σημαίνει επιστήμη, όρισαν τι σημαίνει τέχνη, όρισαν όλα τα μουσικά ακούσματα, όρισαν γενικά την ζωή μας.


Όταν η μοίρα δίνει την δυνατότητα σε ένα σύστημα να κυβερνάει για 50 χρόνια, το τι μπορεί η τι δεν μπορεί να κάνει αποδεικνύεται από τα επιτεύγματα του.
Λεηλάτησαν τα πάντα, κυριολεκτικά, δεν άφησαν ούτε ένα υγειές κομμάτι στην Ελληνική κοινωνία. Προεκλογικά, αυτοπαρουσιάζονται ως σωτήρες, λένε ότι θα κάνουν αυτά που δεν έκαναν 50 χρόνια που κυβέρνησαν.

Ήθελα να ξέρα, τι άλλο πρέπει να κάνουν έτσι ώστε να καταλάβετε πόσο ελεεινά και άθλια σας κοροϊδεύουν;
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο πρέπει να σας κάνουν. :think:

λόγω μαλακίας που δέρνει το νήμα, σπανίως - πλέον - μιλάω και γράφω σοβαρά. απλά γελάω και παίζω με το ζανούλη...

παρόλ' αυτά και καθόσον το μήνυμά σου είναι ευπρεπές, δομημένο και λέει αρκετές αλήθειες και πραγματικότητες, και κυρίως επειδή διακρίνω μια υφέρπουσα πικρία και - κατανοητή - οργή που δυστυχώς όμως στρέφεται κατά πάντων αδιακρίτως αλλά και δεν σου αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας (πράγμα εξαιρετικά άσχημο και για εσένα αλλά και το σύνολο), θα μου επιτρέψεις να σου γράψω δυο πραγματάκια κι αν θέλεις σκέψου τα, ίσως κάπου να έχω κι εγώ δίκιο.
θα τα παραθέσω ως α, β, γ κλπ ώστε με τη σειρά που πιστεύω ότι πρέπει να ακουστούν.

λοιπόν
α. προσωπικά συμφωνώ ότι σε γενικές γραμμές πολλοί από τους κυβερνώντες τη νεότερη, από συστάσεως το 1832, ελλάδα, ήταν και είναι κατώτεροι των περιστάσεων. αυτό όμως δεν ισχύει για την ολότητα.
συνεπώς δεν μπορούν ούτε πρέπει να τσουβαλιάζονται όλοι και όλα. ακόμα και με δεδομένη τη μαλακία/ανικανότητα/προδοσία/τυχοδιωκτισμό (όπως θέλεις πάρε το) που έδειξαν πολλές - μα πάρα πολλές - κυβερνήσεις, οφείλουμε να διακρίνουμε διαβαθμίσεις καθώς δεν είναι όλοι το ίδιο καλοί ή κακοί.
δεν θα ονομάσω ούτε θα καταδείξω γιατί δεν είναι του παρόντος και απλά θα αποτελέσει έναυσμα για περαιτέρω αντιπαραθέσεις εδώ μέσα.
κράτα το όμως στο μυαλό σου ως δεδομένο καθώς στα πάντα, και ειδικά στην πολιτική, το ζητούμενο είναι όχι το καλύτερο (που δεν υπάρχει) αλλά το καλύτερο δυνατό...

βάλτο στο μυαλό σου αυτό όταν κρίνεις τους πολιτικούς και την πολιτική, καθώς και το γεγονός ότι, μοιραία, εμείς έχουμε μια πολύ μικρότερη εικόνα από αυτήν που πραγματικά ισχύει και με βάση την οποία θα πέρναμε αποφάσεις αν είμασταν στη θέση αυτού που κατακρίνουμε ή που επιδοκιμάζουμε.

β. το γεγονός ότι από ένα συνονθύλευμα χωριών μετά την επανάσταση (και χωρίς να έχουμε περάσει διαφωτισμό, βιομηχανική επανάσταση, με το αστικό κράτος να διαμορφώνεται σε υποπολλαπλάσιους χρόνους σε σχέση με την υπόλοιπη ευρώπη, με νοοτροπία ραγιά και κουτοπονηριά καραγκιόζη σε μεγάλο βαθμό ως φυσιολογικά απότοκα μιας μακροχρόνιας υποδούλωσης, με τις ξένες μεγάλες δυνάμεις να κάνουν κυριολεκτικά κουμάντο σε ένα νεοσύστατο, αδύναμο και τεχνοκρατικά αδαές κράτος), καταφέραμε 200 χρόνια αργότερα (και από αρκετά νωρίτερα) να περιλαμβανόμαστε μέσα στις 30 πιο ανεπτυγμένες χώρες στον κόσμο, είναι από μόνο του ένα μικρό θαύμα που σίγουρα οφείλεται στον καθένα από εμάς ως πολίτες, αλλά χωρίς αμφισβήτηση οφείλεται και σε όσους κράτησαν το τιμόνι της χώρα στα χέρια τους.
άλλοι καλύτερα, άλλοι χειρότερα, άλλοι πατριώτες άλλοι προδότες, σούπερ ηγέτες ή ανθρωπάκια, το θέμα είναι ότι η κοινή συνισταμένη των κυβερνώντων και η ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού που αυτοί κυβέρνησαν έφεραν τη χώρα εδώ που είναι τώρα.
πράγμα που δεν χωράει συζήτηση και αμφισβητήσεις γιατί απλά είμαστε στο επίπεδο που είμαστε. τελεία. να κρατηθεί κι αυτό στα υπόψη...

γ. Η γενικότερη αυτή άνοδος από το 1832 μέχρι και σήμερα κατά την προσωπική μου άποψη είναι αδιάλειπτη και συνεχής. έχει τα πάνω και τα κάτω της φυσικά, μια ημιτονοειδή μορφή (λογικό), αλλά στο πέρασμα των δεκαετιών η θέση της χώρας και το βιωτικό επίπεδο των πολιτών σε γενικές γραμμές αυξάνει.
όσοι είμαστε κοντά στα 50 και έχουμε μιλήσει με παππούδες και πατεράδες, το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό.
θα πει κανείς - και ισχύει - ότι αυτή η άνοδος του βιωτικού επιπέδου έχει σε πολύ μεγάλο βαθμό να κάνει και με την τεχνολογία που καλπάζει. σωστά, αλλά αυτό ισχύει για όλο τον πλανήτη, και όμως πίσω μας βρίσκονται οι 190 από τις 220 χώρες που τον απαρτίζουν.
γεγονός που καταδεικνύει μια ποιοτικά πολύ καλύτερη αξιοποίηση των νέων δυνατοτήτων/ευκαιριών κλπ κλπ από πλευράς μας ('ελληνες πολίτες και ελληνικές κυβερνήσεις) σε σχέση με άλλους.
ΚΑΙ τα τελευταία 50 χρόνια...(που τόσο αρνητικά αναφέρεις)

δ. τους ηθικούς φραγμούς ο καθένας από μας τους θέτει μόνος του. ανάλογα με τον χαρακτήρα, τα βιώματα, τη μόρφωση (όχι τις σπουδές). δεν μπορεί κάποιος να στο επιβάλει παρά μόνο αν εσύ το θελήσεις γιατί έτσι σε βολεύει, ή είναι τρέντυ ή ή ή...
και σίγουρα για αυτήν την ηθική καμπή (που κι εγώ προσωπικά βλέπω τα τελευταία 20 χρόνια) περισσότερο φταίει όχι το κράτος και οι κυβερνώντες αλλά εμείς οι ίδιοι (που αφεθήκαμε να γίνουμε έρμαιο των σόσιαλ μίντια), καθώς και η πνευματική ελίτ (μη χέσω) του τόπου...

και πολλά άλλα αλλά έχω δουλειά...
προμοτορα ενα ματσο ασυναρτησιες λες.
Εδω ο ανθρωπος λεει οτι οι κυβερνωντες διελυσαν τα παντα και εσυ αερολογεις.
Παραδεξου οτι τα εκαναν σκατα και ο κοσμος εχει απελπιστει,δεν ειναι κακο.
Και εσυ καταβαθος υποφερεις αλλα η αλαζονικη ιδεολογια σου δεν στο επιτρεπει να το πεις δημοσια.

Λοιπον θα βελτιωσω τηνbmw πες μου ποτε θα παμε καμια κοντρα.
 

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.784
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
αφεθήκαμε να γίνουμε έρμαιο των σόσιαλ μίντια), καθώς και η πνευματική ελίτ (μη χέσω) του τόπου...Αυτο ειναι το μονο που θα συμφωνουσα.
Οσο για την αναπτυξη που μιλας δεν καταλαβαινω που τη βλεπεις εκτος αν στο μυαλο σου ο ορος αναπτυξη ειναι συγκαιχυμενος.
Μια χαβουζα ειναι η Ελλαδαρα μας για τα ξενα συμφεροντα και τιποτα αλλο.Αλλωστε εξαρχης η Ελλαδα ανηκε εις την δυση και δυστηχως με αυτο πορευομαστε.
Για ποια αναπτυξη μπορουμε να μιλαμε οταν τα περισσοτερα μυαλα εχουν φυγει και συνεχιζουν να φευγουν στο εξωτερικο με αποτελεσμα να αυξανεται ο κατιμας στην χωρα μας.
Οταν για να ζησεις πρεπει να βγαζεις 10 φραγκα ενω εχεις 5. Οταν η ανεργια εχει ξεπερασει καθε προηγουμενο και αναγκαζομαστε να ζητιανευουμε επιδοματα και κανα ξεροκοματο για να ζησουμε.
Οταν ξεπουλαμε την περιουσια των γονιων μας για ζησουμε την οικογενεια μας αυτο επισηε αναπτυξη το λεμε?
Οταν προαγεται ο λεχριτης ο αμορφωτος ο ανικανος με θεσεις κλειδια σε δημοσιο η ιδιοτικο εργασιακο τομεα παλι αναπτυξη το λεμε?
Οτι επιτευγματα εκαναν οι προγονοι μας εμεις οι νεοελληνες το καταριψαμε σε μια νυχτα αλλα πρεπει να λεμε πως ολα αυτα τα χρονια που περασανε εκαμαμε πολλα και φτασαμε σε ανωτερο βιοτικο επιπεδο.Βεβαια η εξαθλιωση στις μερες μας ονομαζεται αριστο βιοτικο επιπεδο.
Σε ολα αυτα τα χρονια που αναφερεις η Ελλαδα ξεπουληθηκε χασαμε εδαφη μας χασαμε συμφωνιες που θα μπορουσαμε να ημασταν η ελιτ της ευρωπης αλλα ανταφτου η χωρα ξεπουληθηκε και εχασε τα παντα απο λιμανια αεροδρομια γη οπως Μακεδονια Βορεια ηπειρο Θρακη παλι εχει φυγει απλα δεν το ανακοινωνουνε και ακομα ποιο πισω αν παω περισσοτερα εδαφη και πολιτισμο επισης.
Ποια αναπτυξη που για να μπεις στο πανεπηστημιο δε χρειαζεται να διαβασεις απλα μπαινεις πολυ ευκολα και με τι εφοδια θα συνεχισεις?Ναι ξερω ξερω δε χρειαζονται.Οταν εγω εδινα εξετασεις επρεπε να εχω 19 με 20 σε ολα για να περασω και γινοτανε ο κωλος μου κουλουρι ενω τωρα οντος καταφεραμε πολλα και δεν πρεπει να ειμαστε απληστοι.
Ειμαστε η μαλλον συγκαταλεγομαστε στις 30 ποιο αναπτυγμενες χωρες αυτο μονο γελια προκαλει.Βασικα αγαθα που θα επρεπε να υπαρχουν χρονια πριν απλα εμεις τα φανταζομαστε και παρακαλαμε μπας και ερθουν οπως πχ. το φυσικο αεριο που μονο η μιση Αττικη εχει η και η αποχετευση που επισης η μιση Αττικη εχει ειναι απλα βασικα αγαθα η και το ιντερνετ που προσπαθουνε να εγκαταστησουν γραμμες για 50 ταχυτητα ενω στην Αγγλια που ζουσα ειχα 100 πριν 20 χρονια.Και εγω μπορω να παραθεσω τοσο και αλλα τοσα για να δειξω την αληθημι πραγματικοτητα και οχι το ονειρο που μας εξιστορη καποιος.
 

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.784
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Η αναπτυξη και η προοδος ειναι δυο αδελφες λεξεις , χωρις τη μια δεν συνεχιζει η αλλη.
41 χρονων ειμαι δεν εχω καποιο προβλημα στο να μπορω να ζω με ανεση γιατι η δουλεια μου προσφερει οτι χρειαζομαι αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε βλεπω δεν ακουω τι γινεται γυρω μου.
Πως γινεται να μπερδευω την αναπτυξη με το ποσα μυαλα εχουν φυγει στην αλοδαπην αφου την αναπτυξη - προοδο τα μυαλα την φερνουν.
οσο για το δεντρο και το δασος δεν μπορω να το μπερδεψω αφου ολα τα εκαψαν.χαχαχαχαχααχαχ
 

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Μηνύματα
426
Like
687
Πόντοι
81
Δεν θέλω να μπω στην ουσία της συζήτησης, γιατί είμαστε και οφ τόπικ, αλλά στενοχωριέμαι ρε παιδιά που μερικοί δεν καταλαβαίνετε ένα πράγμα. Αυτή τη στιγμή το πρόβλημα δεν είναι η κυβέρνηση αλλά ο κορωνοιός.Έξω κυκλοφορεί
φονική ασθένεια. Δεν έκλεισε τα μπουρδέλα η όντως ανίκανη κυβέρνηση, αλλά ο κορωνοιός.
Κάθε μέρα έχουμε τόσα θύματα, το ελάχιστο που πρέπει να μας απασχολεί είναι τα κλειστά μπουρδέλα για 1-2 μήνες
 

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Μηνύματα
3.883
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Εσενα μπορει να μην σε απασχολει εμας μας απασχολει ομως , οπως και όλλους τους εργαζόμενους στον κλαδο
 

Xaralampos28

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2020
Μηνύματα
7
Like
2
Πόντοι
0
Παιδιά γνωρίζει κάποιος εάν η Μιχαελα από φυλής εργάζεται σε αυτή την καραντίνα ; Στην προηγούμενη εργαζόταν σαν Ανεξάρτητη .:embarrased::embarrased:
 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
(ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΕ ΛΙΓΟ)

TO ΠPΩI KATEBHKA ΣTO ΦTΩXO METAΞOYPΓEIO ΣYMΠΛHPΩNONTAΣ KAΠOION KΩΔIKO ΣTO KΩΛOXAPTO METAKINHΣHΣ. :confused:
H KATAΣTAΣH HTAN EMETIKH.
EIXE OMΩΣ ΛIΓO KOΣMO. MΠOPΩ NA ΠΩ OTI ΛYΠHΘHKA ΓIA ΠPΩTH ΦOPA ΣTHN ZΩH MOY TIΣ TΣATΣAΔEΣ KAI TOYΣ TΣATΣOYΣ OΠOY MEΣA ΣTO KPYO ΠPOΣΠAΘOYΣAN NA ΠPOMOTAPOYN THN ΣABOYPA TOYΣ.
KOPYΦAIA MOPΦH H TΣATΣA ΣTO YΠOΓEIO TOY IAΣΩNOΣ 31 OΠOY AΓKIΣTPΩMENH ΣTA EΞΩTEPIKA ΣKAΛAKIA KAI TYΛIΓMENH ME ΠAΛTO KAI KAΣKOΛ ΘYMIZE ΛOΣTPOMO
ΣE ΠAΓOΘPAYΣTIKO. :2funny:
ΤO KAΔPO OΛOKΛHPΩΘHKE ME TON AΠOTYXHMENO TΣATΣO TOY IΣOΓEIOY IAΣΩNOΣ 37
ΠOY EMOIAZE ME ΠIΓKOYINO.
ΣTYΛIΣTIKO EΓKΛHMA TO ΣKOYΦO.
AYTOΣ HTAN PE ΠOY ΠHΓE NA KANEI ΔOYΛEIA MEΣA ΣTHN ΔOYΛEIA KAI TON ΠETAΞAN KAΔO
H HTAN AΛΛOΣ; :confused:
ΠENTE ΠAIΔIA NA EIXA KAI NA ΠEINOYΣAN AYTH THN ΔOYΛEIA ΔEN ΘA THN EKANA. KAΛYTEPA NEKPOΘAΦTHΣ. :rockon:
ΠOPNOΠAPOYΣIEΣ OΛEΣ AXPHΣTOMETPIEΣ.
ΔEN MΠAINOBΓHKA ΠOΛY AΛΛA TA ΞEPETE. TA EXETE ΓPAΨEI. ΣTO ΔEYTEPO KOMMATI THΣ IAΣΩNOΣ EΠIΣHΣ ΣKATA OΛA ENΩ H KOΛΩNOY EMOIAZE AKATOIKHTH.
KATI MΠATΣOI ME MHXANEΣ APAΞAN
ΣTHN ΓΩNIA KEPAMIKOY KAI KOΛΩNOY ΓIA ΛIΓO AΛΛA EΦYΓAN.
ΣTO KEPAMIKOY ΔIΠΛA ΣTO KOYPEIO HTAN
H ΓNΩΣTH ΠAXIA KONTH ANΘPΩΠAKI MIΣEΛEN ME TA ΓYAΛAKIA
ΠOY ΔEN ΘYMAMAI ONOMA. AYTH MΩPE ΠOY KANEI ΦOYΛ ΠPOΓPAMMA. ΠEΣ THN KAΠOIOΣ.
KΩMΩΔIA ΣKETH H KATAΣTAΣH.
MIZEPIA KAI ΦTΩXIA ENΩ AΠOYΣIAZE MEXPI KI H KATPOYΛIΛA.

:rockon:
 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Βρε μανια αυτος ο Ζαν Κλωντ να υποστηρίζει μονο τις εκδιδόμενες.
Λες και του ειπα να μην πηγαινει. Κι εγω παω οποτε μου ερθει. Πειραζει δηλαδή
να πηγαίνουμε κυριως με γκόμενες; τα εχουμε πει.
Ο ολοκληρωμένος ανδρας παει παντού.
Τωρα αν σαβουρεψε ο κλάδος δεν πειράζει να το πουμε. Οσον αφορά τον Τόνυ θα συμφωνήσω μαζί του.
Όντως στο προτεκτορατο
που ζούμε, η πορνεία ειναι φθηνό σπορ και αξιζει
ως ανδρικό χομπυ.
Γιατί οχι;

:rockon:
 
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Μηνύματα
1.640
Like
2.006
Πόντοι
216
Δεν θέλω να μπω στην ουσία της συζήτησης, γιατί είμαστε και οφ τόπικ, αλλά στενοχωριέμαι ρε παιδιά που μερικοί δεν καταλαβαίνετε ένα πράγμα. Αυτή τη στιγμή το πρόβλημα δεν είναι η κυβέρνηση αλλά ο κορωνοιός.Έξω κυκλοφορεί
φονική ασθένεια. Δεν έκλεισε τα μπουρδέλα η όντως ανίκανη κυβέρνηση, αλλά ο κορωνοιός.
Κάθε μέρα έχουμε τόσα θύματα, το ελάχιστο που πρέπει να μας απασχολεί είναι τα κλειστά μπουρδέλα για 1-2 μήνες

Ο κορονοϊός δεν βγάζει νόμους. Δεν κλείνει μαγαζιά. Δεν κόβει πρόστιμα. Δεν κλείνει τα μπουρδέλα.
Η κυβέρνηση τα κάνει αυτά.
 
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Μηνύματα
1.640
Like
2.006
Πόντοι
216
Κι όσο για το αν μας απασχολεί που κλείνουν τα μπουρδέλα.
Εμάς μας απασχολεί ρε φίλε γιατί γαμάμε.
Στα τέτοια μας ο κοροϊδοϊός.
Εσένα αν δε σαπασχολεί τι θες εδώ;
 

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Μηνύματα
3.883
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ο τιππος δημητρης στο διπλα σαιτ εγραψε οτι εγινε πεσιμο και μαζεψανε πελατες πουτανες κ τσατσαδες στο πορνομολ δεν το γραφει εδω επηδει τσατιστικε μαλλον που τον πειραζαμε εχτες για τα κατρουλια που θελει να πιει :sunglasses:
 

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
23.086
Κριτικές
123
Like
50.977
Πόντοι
27.261
Ο τιππος δημητρης στο διπλα σαιτ εγραψε οτι εγινε πεσιμο και μαζεψανε πελατες πουτανες κ τσατσαδες στο πορνομολ δεν το γραφει εδω επηδει τσατιστικε μαλλον που τον πειραζαμε εχτες για τα κατρουλια που θελει να πιει :sunglasses:

Μας απερριψε ρε γαμωτο :tooth:
 

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Μηνύματα
3.883
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Ο τιππος τντ πρεπει να ειναι μεγαλη μοντελαρα που τους βρισκει ολλους ασχημους και παρακμιακους και καθε μερα ειναι εκει και ας γαμαει και μοντελα κανονικα στην εξωμπουρδελιακη του ζωη
 

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
23.086
Κριτικές
123
Like
50.977
Πόντοι
27.261
Ο τιππος τντ πρεπει να ειναι μεγαλη μοντελαρα που τους βρισκει ολλους ασχημους και παρακμιακους και καθε μερα ειναι εκει και ας γαμαει και μοντελα κανονικα στην εξωμπουρδελιακη του ζωη

Παιζει με ποιοτητα απλα.
Εγω γουσταρω οταν μπλεκει και mystyle rocks στην περιγραφη :tooth:
 
  • Like
Αντιδράσεις: tnt60

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Μηνύματα
3.883
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Παπατζης ειναι και αυτος ολο μοντελα γαμαει και ολο στην ιασωνος ειναι νυχτα μερα
 

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Μηνύματα
1.282
Like
2.387
Πόντοι
456
Παπατζης ειναι και αυτος ολο μοντελα γαμαει και ολο στην ιασωνος ειναι νυχτα μερα

Μην ξεχνάς ότι "η ομορφιά είναι στο μάτι". Οι κτηνοβάτες βλέπουν ακόμα και τις προβατίνες ως μοντέλα!
 

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Μηνύματα
3.883
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Tα μοντελα τα γαμαει εκτος μπουρδελου αφου δηλωνει εραστης παντος γηπεδου στα μπουρδελα πηγαινει για συμπληρωμα
 

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
23.086
Κριτικές
123
Like
50.977
Πόντοι
27.261
Tα μοντελα τα γαμαει εκτος μπουρδελου αφου δηλωνει εραστης παντος γηπεδου στα μπουρδελα πηγαινει για συμπληρωμα

ΦουλΠανσιονΝτεκορασιον γαμηκος λεμε
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom