Πω ρε φίλε μου ανέβασες τις ελπίδες τώρα.
Ζευγαρώνουν με τελειωμένους ναυαγούς;
Πιο τελειωμένος από μένα δεν υπάρχει
Εσύ είσαι ξένο σώμα εκεί μέσα και δεν μετράς ως ναυαγός του συστήματος. Αναγνωρίζεσαι αμέσως ότι δεν είσαι δικός τους.
Ναυαγός πιθανόν θα γίνεις αν συνεχίσεις. Θα θες όποια γουστάρεις να σταματήσει την δουλειά της και κάτι τέτοια.
Αυτά δεν τους αρέσουν. Δεν περνάνε αυτά. Άσε που θα σου λέει να μην πηγαίνεις σε άλλη και τέτοιες μαλακίες
γιατί αυτή γαμιέται λόγω δουλειάς κτλ
Και μπολικες μαλακίες ακόμα που έχουμε δει σε πολλές περιπτώσεις γνωστών ή μη
που δεν ξέρουν από ηθοποιία.
Να στο πω ευγενικά. Δεν έτυχε που την πατάς με αυτές αν τυχόν την πατάς με αυτές.
Θες να την πατήσεις από αυτές. Σε έλκει αυτό.
Είναι η ενδόμυχη ανάγκη σου που παρουσιάζεις ως τυχαίο γεγονός κι έπειτα θεοποιείς με ότι ακολουθεί.
Υπάρχουν δύο καλές επιλογές αφού γουστάρεις κάποια όπως λες...κι αν τυχόν γίνει φάση.
Η πρώτη είναι να λες σε όλα ναι σαν (αδιάφορος) άνδρας για να την γαμάς όσο καιρό την γαμάς
χωρίς να δέχεσαι ή να δίνεις τίποτα. Κάτι σαν τον φαντομά.
Φυσικά το ναι σου αυτό θα απαιτεί φοβερό γαμήσι μαζί της για να πατσίσει το εγώ σου.
Δεν το ζητάς για να μπορείς και να το πάρεις.
Η δεύτερη επιλογή είναι να την έχεις για να σε φροντίζει όντας αδιάφορος, αρκεί να πείθεις στον ρόλο του αγαπητικού
κι όχι του αγαπούλη. Το να σε φροντίζει είναι ηθικό και ωραίο.
Δεν ζητάς τίποτα παρά μόνο δέχεσαι και δεν μιλώ οικονομικά. Απλώς να περνάς καλά με που και που γαμήσι
κι αν βέβαια δεν βαριέσαι. Όπως βλέπεις, δεν αναφέρομαι πουθενά σε συναίσθημα.
Δύο ρόλοι, δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Διαλέγεις και παίρνεις.
Τώρα για οσους λένε ή νομίζουν ότι μπορούν να γίνουν ευτυχισμένοι με τέτοιες περιπτώσεις γυναικών, εγώ δεν έχω λόγο
να τους διαψεύσω ή να τους αντικρούσω. Όλα συμβαίνουν στην ζωή μιας που όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι.
Τους το εύχομαι. Προσωπικά όμως δεν έχω δει κανένα τέτοιο ευτυχισμένο ζευγάρι και βλέπω πολύ καλά.
Ίσως δεν έτυχε. Δικαιωμά μου να είμαι αντίθετος σε αυτές τις σχέσεις.
Βασικοί λόγοι-εμπόδια αυτών των σχέσεων και μιλώ γενικά:
α) σε γνώρισε σε μπουρδέλο άρα πάντα θα είσαι μπουρδελιάρης οπότε και τίποτας γι'αυτήν.
β) την γνώρισες σε μπουρδέλο άρα είναι εκδιδόμενη οπότε πολύ πιθανόν να ξαναγίνει.
Παίζουν ρόλο αυτά που ξέρεις ήδη δηλαδή.
γ) θες να την σώσεις αλλά δεν την ρώτησες. Την βλέπεις θύμα για να πάρεις μπράβο ως σωτήρας
άρα έχεις μεγάλη ιδέα για'σένα. Γιατί θες να ξεκόψει και δεν την δέχεσαι έτσι; μα για να γίνεις σωτήρας βέβαια.
δ) σκέφτεται μην την πεις πουτάνα κάποια στιγμή.
και άλλα πολλά...