Κι αν βγει εκτός μπουρδέλου και γαμηθεί, γιατί θεωρείς ότι σε κάνει κέφι;
Κι όχι ότι βρήκε σπόνσορα;
Ή γαμπρό (μόνιμο σπόνσορα);
Ή σκύλο;
Ή θύμα;
Ρωτάω γιατί ερωτεύθηκα και ψάχνω συμβουλές από τους έμπειρους.
Κοράκιε, από κεκτημένη ταχύτητα, ξέχασες την λέξη "δωρεάν". Εννοείται ότι αν το κάνει δωρεάν, με κάνει κέφι.
Το χρήμα είναι ο Θεός τους διότι μόνο μέσω αυτού επιβεβαιώνονται στην εργασία τους.
Αυτό τις κρατάει. Αν γαμηθούν δωρεάν και μάλιστα εκτός εργασίας, ακυρώνουν τον ρόλο τους.
Βραχυκύκλωμα λοιπόν έστω κι αν δεν ξαναγίνει. Μεγάλο λουζεριλίκι γι'αυτές.
Κι όταν λέω δωρεάν, εννοώ δωρεάν. Ο καφές ή ένα ποτό δεν πιάνει για "μαρούλι" διότι πολύ απλά όταν γαμάω εγώ
όπως πιστεύω κι οι περισσότεροι άνδρες, θέλουμε να μην υπάρχουν ρολόγια και να παίρνουμε σκαλπ.
Σπόνσορας (μόνιμος ή μη) δεν υπήρξα ποτέ μιας και γνωρίζω καλά πως τα άτομα που γουστάρουν αυτές
έρχονται direct από τον κύκλο τους. Παρατήρησε με τι (τελικά) ζευγαρώνουν και θα καταλάβεις.
Τελειωμένους ναυαγούς, καλτσο-στριγνκοπωλητές, νταβάδες, φύλακες κτλ.
Εμείς είμαστε όλοι ξένα σώματα.
Κι έτσι λοιπόν, νομοτελειακά μαθαίνω την συμπεριφορά τους (και μόνο) για να πετύχω αυτό που θέλω. Ηδονή!
Σκύλος και θύμα να το κάνω ευχαρίστως σε ρολάκι αλλά πάντα (τους) γυρίζει μπούμπερανγκ.
Αν ερωτεύθηκες, μπορώ να σε βοηθήσω να ξεκολλήσεις (άνοιξε την καρδιά σου) ή αλλιώς ανέβα στο άρμα μου.
Το πρώτο εξαρτάται από την διάθεσή σου να απεμπλάκεις. Το δεύτερο δεν στο προτείνω καν μιας που απαγορεύει
οποιονδήποτε συναισθηματισμό (δεν είναι γκόμενες) και αποσκοπεί μόνο στην ηδονή με κάθε (έξυπνο) τρόπο.