χαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα ααα ποσο δικιο εχειςΑπο την καραντινα και μετα, οι ιδιες ειναι με ελαχιστες προσθεσεις, που μενουν λιγο καιρο δυστυχως και δεν τις προλαβαινουμε.Σήμερα φίλοι πέρασα από μερικά και παρατήρησα ότι δούλευαν οι ίδιες.
Ετσι οπως εχουμε φτασει, σε λιγο θα αρχισουμε νσ γαμαμε και τα μπαζα... Ετσι για τη διαφορα.
Τα λιγοστα standarακια, θα γινουν μονιμες σχεσεις σε λιγο και θα ξεκινησουν την κρεβατομουρμουρα και αυτα.
Που χαθηκες???
Που αλλου πας και γαμας???
Γιατι χαθηκες, δε σου αρεσω πχια και πας αλλου και γαμας???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.344
- Πόντοι
- 27.261
Μου τα εχουν πει ολα αυτα και γι'αυτο εχω ψιλοκοψει αυτον το μηνα... για να τις "τσουρουφλισω" mentallyχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα ααα ποσο δικιο εχειςΑπο την καραντινα και μετα, οι ιδιες ειναι με ελαχιστες προσθεσεις, που μενουν λιγο καιρο δυστυχως και δεν τις προλαβαινουμε.Σήμερα φίλοι πέρασα από μερικά και παρατήρησα ότι δούλευαν οι ίδιες.
Ετσι οπως εχουμε φτασει, σε λιγο θα αρχισουμε νσ γαμαμε και τα μπαζα... Ετσι για τη διαφορα.
Τα λιγοστα standarακια, θα γινουν μονιμες σχεσεις σε λιγο και θα ξεκινησουν την κρεβατομουρμουρα και αυτα.
Που χαθηκες???
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.344
- Πόντοι
- 27.261
Ελα ρε παπαφιλιπς γιατι εισαι τοσο κακος δεν τα λυπάσαι τα κοριτσια ;
τιγροκλωνοκεφαλε γι'αυτο τα σταματησα (για λιγο).
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.344
- Πόντοι
- 27.261
μπα ουτε καν. δεν ειμαι, ουτε εχω τετχιο style.Καζανοβαααα
kostas_mes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Συναγωνιστές θυμιστε μου ποια είναι η μιλφ που δουλεύει 06.00 το πρωί με 09.00 και σε ποιο σπιτάκι;
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Απο την καραντινα και μετα,Σήμερα φίλοι πέρασα από μερικά και παρατήρησα ότι δούλευαν οι ίδιες.
Που χαθηκες???
3/3 το σκορ σου στις ερωτήσεις, δεν κάνω πλάκα.
Τα άκουσα κ τα τρία (Τι ζω ρε πούστη μου; )
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.344
- Πόντοι
- 27.261
Απο την καραντινα και μετα,Σήμερα φίλοι πέρασα από μερικά και παρατήρησα ότι δούλευαν οι ίδιες.
Που χαθηκες???
3/3 το σκορ σου στις ερωτήσεις, δεν κάνω πλάκα.
Τα άκουσα κ τα τρία (Τι ζω ρε πούστη μου; )
σε λιγο θα λεμε και δικαιολογιες κλαψομουνιστικες... "δεν ειναι αυτο που νομιζεις" και αλλα τετχια
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Καλησπέρα πέρασα πριν λίγο από Ιωαννίνων 3 ισόγειο εκεί δούλευει μια γυρολόγος Μιλφ η Σαμπίνα τίποτα ιδιαίτερο σε εμφάνιση αλλά πίστευα ότι θα διέθετε την εμπειρία και θα μπορούσε να προσφέρει υπηρεσίες δυστυχώς όμως με απογοήτευσε απόλυτα φυσικά μετάνιωσα που δοκίμασα πρώτη και τελευταία φορά βέβαια αλλά τέτοιο ξενερωμα από Μιλφ δεν το φανταζομουν.
Ανεβάσω τώρα αμέσως κριτική για περισσότερες λεπτομέρειες
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.933
- Πόντοι
- 46.232
Η Σονια με τις βυζαρες στο Κωνσταντινουπολεως 166 ισόγειοΣυναγωνιστές θυμιστε μου ποια είναι η μιλφ που δουλεύει 06.00 το πρωί με 09.00 και σε ποιο σπιτάκι;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.933
- Πόντοι
- 46.232
κρίμα πραγματικά μαλλον άτυχος ήσουν... ή φταίει ότι είσαι συνέχεια σε αρνητική διάθεση... την έχω πάρει 4 φορές από τότε που μετακινήθηκε εκεί από το Διδυμου 27 και ήταν πάρα πολύ καλή, για την εμφάνιση έχεις δίκιο μέτριαΚαλησπέρα πέρασα πριν λίγο από Ιωαννίνων 3 ισόγειο εκεί δούλευει μια γυρολόγος Μιλφ η Σαμπίνα τίποτα ιδιαίτερο σε εμφάνιση αλλά πίστευα ότι θα διέθετε την εμπειρία και θα μπορούσε να προσφέρει υπηρεσίες δυστυχώς όμως με απογοήτευσε απόλυτα φυσικά μετάνιωσα που δοκίμασα πρώτη και τελευταία νέα βέβαια αλλά τέτοιο ξενερωμα από Μιλφ δεν το φανταζομουν.
Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Κοίτα φίλε η διάθεση ενός ανθρώπου δεν είναι στάνταρ εξαρτάται από πολλούς παράγοντες προσωπικούς επαγγελματικούς ειδικά αν έχεις θεση ευθύνης σε κάποιο κρίσιμο πόστο και πρέπει να διαχειριστεις ανθρώπους και διάφορες καταστάσεις καθημερινότητας που εναλλάσσονται.
Στα μαγαζιά λοιπόν πάμε και αφήνουμε πίσω από την πόρτα σκοτουρες προβλήματα πάμε να
Χαλαρώσουμε σε λογικά πλαίσια αν λοιπόν κάποιες γυναίκες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο επάγγελμα ας το σκεφτούν πιο σοβαρά,εγώ θα γράψω κριτική για την εμπειρία που είχα και θα θα αφήσω σε όποιους έχουν διάθεση να διαβάσουν και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους
Στα μαγαζιά λοιπόν πάμε και αφήνουμε πίσω από την πόρτα σκοτουρες προβλήματα πάμε να
Χαλαρώσουμε σε λογικά πλαίσια αν λοιπόν κάποιες γυναίκες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο επάγγελμα ας το σκεφτούν πιο σοβαρά,εγώ θα γράψω κριτική για την εμπειρία που είχα και θα θα αφήσω σε όποιους έχουν διάθεση να διαβάσουν και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Κοίτα φίλε η διάθεση ενός ανθρώπου δεν είναι στάνταρ εξαρτάται από πολλούς παράγοντες προσωπικούς επαγγελματικούς ειδικά αν έχεις θεση ευθύνης σε κάποιο κρίσιμο πόστο και πρέπει να διαχειριστεις ανθρώπους και διάφορες καταστάσεις καθημερινότητας που εναλλάσσονται.
Προσωπικά και χωρίς να θέλω να μπω σφήνα στην συζήτησή σας, θα ήθελα να πω ότι αν η εκδιδόμενη
δεν μου κάνει παραπάνω πράγματα από το πρόγραμμα που ανακοινώνει ή τουλάχιστον δεν κάτσει παραπάνω του επιτρεπτού
θα πρέπει να είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει για να την ξαναεπισκεφτώ. Είμαι υπερόπτης κι εγωιστής.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.933
- Πόντοι
- 46.232
έχεις δίκιο δεν το διατύπωσα σωστά, ήθελα να πω βλέποντας τα ποστ σου εδώ έχω διαπιστώσει μια μιρλα, μια απογοήτευση, μια αρνητικοτητα για ότι επικρατεί στην πιάτσα, εγώ αν διαπίστωνα όλα αυτά που γράφεις απλά δεν θα κατέβαινα στην πιάτσα και θα έψαχνα να βρω κάποια γκόμενά, σύντροφο κλπ (αν δεν έχεις) για να μην χαλιέμαι από τις τσαρκες, εγώ όλα αυτά τα χρόνια παράλληλα με τις καταθέσεις στην πιάτσα σχεδόν πάντα είχα ταυτόχρονα, γκόμενά, σύντροφο ή καβατζες για γαμισια και στη πιάτσα απλά κατέβαινα απλά για δοκιμές διαφορετικών γυναικών
Καλό απόγευμα και εύχομαι η επόμενη κατάθεση σου να είναι πετυχημένη
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
έχεις δίκιο δεν το διατύπωσα σωστά, ήθελα να πω βλέποντας τα ποστ σου εδώ έχω διαπιστώσει μια μιρλα, μια απογοήτευση, μια αρνητικοτητα για ότι επικρατεί στην πιάτσα, εγώ αν διαπίστωνα όλα αυτά που γράφεις σαν Σταμάτης (το όνομα μου) απλά δεν θα κατέβαινα στην πιάτσα και θα έψαχνα να βρω κάποια γκόμενά, σύντροφο κλπ για να μην χαλιέμαι από τις τσαρκες, εγώ όλα αυτά τα χρόνια παράλληλα με τις καταθέσεις στην πιάτσα σχεδόν πάντα είχα ταυτόχρονα, γκόμενά, σύντροφο ή καβατζες για γαμισια και στη πιάτσα απλά κατέβαινα απλά για δοκιμές διαφορετικών γυναικών
Και μόνο που έγραψες ότι συνδυάζεις τα δύο χόμπυ, δεν μπορώ παρά να αποδώσω εύσημα λόγω συμφωνίας.
Δεν σημαίνει ότι υποστήριξα το ποστ σου. Απλώς όταν διαβάζω μέλος που συνδυάζει αυτά τα δύο, κάτι (ωραίο) παθαίνω.
Και θα συνεχίσω να παθαίνω.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.933
- Πόντοι
- 46.232
τώρα live
Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ χοντρή με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.
πρωί
Ιάσωνος 2β κλειστό όπως καιρό τώρα.
Ιάσωνος 1α Μαρίνα καστανή λεπτή μιλφ με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.
Ιάσωνος 1β αριστερά κλειστό.
Ιάσωνος 1β δεξιά ξανθοκαστανη μιλφ παχουλη με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, αυταρχικό και μασαζακι
Ιάσωνος 1γ Ρίτα ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιάσωνος 10 ισόγειο Καιτη μελαχρινή μιλφ παχουλη με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Ιάσωνος 10 όροφος Τζένη μελαχρινή μαυριδερή νταρντανοπαχουλη με 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 16 Μαρία ξανθοκαστανη χοντρή με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ χοντρή με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.
πρωί
Ιάσωνος 2β κλειστό όπως καιρό τώρα.
Ιάσωνος 1α Μαρίνα καστανή λεπτή μιλφ με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι.
Ιάσωνος 1β αριστερά κλειστό.
Ιάσωνος 1β δεξιά ξανθοκαστανη μιλφ παχουλη με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, αυταρχικό και μασαζακι
Ιάσωνος 1γ Ρίτα ξανθιά μιλφογκιλφ παχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιάσωνος 10 ισόγειο Καιτη μελαχρινή μιλφ παχουλη με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Ιάσωνος 10 όροφος Τζένη μελαχρινή μαυριδερή νταρντανοπαχουλη με 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Ιάσωνος 16 Μαρία ξανθοκαστανη χοντρή με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Καλησπέρα πέρασα πριν λίγο από Ιωαννίνων 3 ισόγειο εκεί δούλευει μια γυρολόγος Μιλφ η Σαμπίνα τίποτα ιδιαίτερο σε εμφάνιση αλλά πίστευα ότι θα διέθετε την εμπειρία και θα μπορούσε να προσφέρει υπηρεσίες δυστυχώς όμως με απογοήτευσε απόλυτα φυσικά μετάνιωσα που δοκίμασα πρώτη και τελευταία φορά βέβαια αλλά τέτοιο ξενερωμα από Μιλφ δεν το φανταζομουν.
Για ανέβασε ρε τύπε γιατί οι απόψεις διίστανται
Η γνωστή Στέλλα απο Διδυμου 27 και Ελλης 3 είναι η Σαμπίνα συνήθως έχει καλές κριτικές θα έπεσες στην περίπτωση.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.933
- Πόντοι
- 46.232
συνέχεια live
Φωκαιας 7 υπόγειο ευθεία κλειστό.
Φωκαιας 7 υπόγειο δεξιά Ειρήνη ξανθοκαστανη με ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 7 ισόγειο Άντζελα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα σώμα με πιασίματα ειδικά από τη μέση και κάτω μπουτου 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 9 Σάσα ξανθιά κοπέλα με κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι τατουάζ χαμηλά αριστερά στο στομάχι ,απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδολαγνεια.
Φωκαιας 13 & 17α κλειστά.
Φωκαιας 17β Ειρήνη καστανοξανθη με μακρύ ίσιο μαλλί, νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι συν βυζι μεγάλη ολοστρογγυλη κωλαρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 19 Μαρία μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί γυαλάκια, κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι 1.5αρι βυζι απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Φωκαιας 25α Εύα καστανοξανθη κοντή μαυρουλα με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αν μέσα δει ότι είσαι καθαρός κάνει και ελεύθερο στοματικό.
Φωκαιας 25β Τζανινα ξανθιά με κανονικό σώμα 2αρι βυζι τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 27α Σοφία ξανθιά χοντρουλα μιλφ με το μαλλί μέχρι τους ώμους 2αρι βυζι και Νάταλι ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί φράντζα κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαίας 27Β κάτω Άννα Κου μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, σαλοναρισε ολόγυμνη, απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β πάνω Ντιαννα μελαχρινή πολύ κοντή λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 24 κλειστό.
Φωκαιας 7 υπόγειο ευθεία κλειστό.
Φωκαιας 7 υπόγειο δεξιά Ειρήνη ξανθοκαστανη με ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 7 ισόγειο Άντζελα ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα σώμα με πιασίματα ειδικά από τη μέση και κάτω μπουτου 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φωκαιας 9 Σάσα ξανθιά κοπέλα με κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι τατουάζ χαμηλά αριστερά στο στομάχι ,απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδολαγνεια.
Φωκαιας 13 & 17α κλειστά.
Φωκαιας 17β Ειρήνη καστανοξανθη με μακρύ ίσιο μαλλί, νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι συν βυζι μεγάλη ολοστρογγυλη κωλαρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 19 Μαρία μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί γυαλάκια, κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι 1.5αρι βυζι απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Φωκαιας 25α Εύα καστανοξανθη κοντή μαυρουλα με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αν μέσα δει ότι είσαι καθαρός κάνει και ελεύθερο στοματικό.
Φωκαιας 25β Τζανινα ξανθιά με κανονικό σώμα 2αρι βυζι τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 27α Σοφία ξανθιά χοντρουλα μιλφ με το μαλλί μέχρι τους ώμους 2αρι βυζι και Νάταλι ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί φράντζα κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαίας 27Β κάτω Άννα Κου μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, σαλοναρισε ολόγυμνη, απλό πρόγραμμα.
Φωκαίας 27Β πάνω Ντιαννα μελαχρινή πολύ κοντή λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 24 κλειστό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K