fatasstits
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2020
- Like
- 503
- Πόντοι
- 81
Σμυρνη είσαι η ραχοκοκκαλιά του σαιτ. Ευγε ξανά και ξανά.
Κατάθεση μόλις τώρα στο Χωματιανου 11Β στην Αλεξανδρα ..το μωρό στην πιπα και στα γλωσσοφιλα είναι πολυ παθιάρικο, σε γλείφει σε όλο το σώμα αισθησιακά και στήνεται υπέροχα στα τέσσερα...
Βρε λες να ξαναπαω;
Την ειχα στανταρακι την Αλεξανδρα φιλε μου! Το μονο κακο ειναι που δεν αφηνει χερι στο μουνι της και κατι ακομη χειροτερο στο μπουρδελακι αυτο αυτο χρεωνουν το ντουζ +10 ευρω!!
Ρε μύστες έχει κανείς το τηλέφωνο της Μαίρης από Αχαρνών 85.?? Ξέρω κάνει ραντεβού σπίτι της... μου το είπε η τσατσά με τα γυαλιά.... αλλά και καλά δεν ήξερε τηλέφωνο....όποιος το ξέρει ας στείλει p.m.
Ρε μύστες έχει κανείς το τηλέφωνο της Μαίρης από Αχαρνών 85.?? Ξέρω κάνει ραντεβού σπίτι της... μου το είπε η τσατσά με τα γυαλιά.... αλλά και καλά δεν ήξερε τηλέφωνο....όποιος το ξέρει ας στείλει p.m.
Υπάρχει αυτή η Αγγελία, δε δέχεται όμως εισερχόμενες κλήσεις, ίσως μόνο sms. Δεν έχω δοκιμάσει να στείλω μήνυμα, η αλήθεια είναι.
Αν ισχύει το τηλ και καταφέρεις να κλείσεις ραντεβού, μας λες
συνέχεια πάντα live
Φυλής 54α Αλεξάνδρα μελαχρινή κοπέλα λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
πρωί
Φυλής 54β, 56και 66α κλειστά.
Φυλής 66δ Ραμονα ξανθιά κοπέλα με κοντό μαλλί, κανονικό σώμα, μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 72, 74 δεξιά & 74 αριστερά κλειστά.
Φυλής 59 κάτω Εβελινα καστανοξανθη κατσαρομαλλα σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φυλής 59 πάνω & 61 κλειστά.
Φιλιππιδου 11α Εύα καστανοξανθη κατσαρομαλλα σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φιλιππιδου 11β Άννα ξανθιά με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 65α Ρανια ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 65βΜαρία καστανή με κανονικό σώμα 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 84α κλειστό.
Φυλής 84β Αλινα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 86α Άντζελα μελαχρινο κοντοπουτανο με κανονικό σώμα, 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 86β & 67 κλειστά.
Φυλής 69α Ιωάννα ξανθοκαστανη χοντρουλα με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69β κλειστό.
Φυλής 71 Νανσι ξανθοκαστανη κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα ωραίο κωλαράκι 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71α Στέλλα ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, πρωκτικο και αυταρχικό.
Φυλής 81 κλειστό.
Φυλής 105 Καρίνα ξανθιά μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, κοντή λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί ώμο και ακόμη 2 πιο μικρά, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109α Άννα ξανθοκαστανο κοντό ζυμαράκι με κανονικό κορμάκι 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 109β & 134 κλειστά.
Φυλής 134α Γκαμπριέλα μελαχρινή μιλφ νταρντανα με 3αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 134β Ρενάτα (δούλευε δίδυμο με τη Ραμονα στο Φ66δ) καστανή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 136 κλειστό.
Ο σπιρτουλης εχει φαει μπαν , τον φαγατε κουφαλες
Ο σπιρτουλης εχει φαει μπαν , τον φαγατε κουφαλες
Mια Μπιάνκα απο Φωκαίας 17Β και Αλέξια απο Φυλης 61 δουλευαν στην περιοχη 2017-18 της εχει δει κανείς πουθενά ?
Mια Μπιάνκα απο Φωκαίας 17Β και Αλέξια απο Φυλης 61 δουλευαν στην περιοχη 2017-18 της εχει δει κανείς πουθενά ?
Απο την καραντινα και μετα, οι ιδιες ειναι με ελαχιστες προσθεσεις, που μενουν λιγο καιρο δυστυχως και δεν τις προλαβαινουμε.Σήμερα φίλοι πέρασα από μερικά και παρατήρησα ότι δούλευαν οι ίδιες.