Είπα κι εγώ να κατέβω μια βόλτα στο (αποδομημένο)
Μεταξουργείο. Ας γράψω κάποια από δεύτερη βάρδια.
Καλλέργη 33 - Ντάρια καστανό πιπίνι με ελαφρές καμπύλες και απλό πρόγραμμα.
Καλή με ελάχιστες πιρουέτες και μάγουλα μικρού χάμστερ για (πιο) άνετο τρομπόνι.
Κολωνού 45 δεξί εξώπορτα - Τζοάννα η αδυνατισμένη ξανθιά με την μπυροκοιλιά γνωστή από Ιάσωνος 2 ισόγειο κι όροφο.
Δεν δηλώνει εύκολα πλέον πρόγραμμα αλλά συνήθως κάνει ελ.στοματικό. Παλιά δήλωνε και κώλο.
Για δεκάρικο είναι οκ αρκεί να γνωριστείτε.
Ιάσωνος 44 μεσαίο όροφος - Φωτεινή και Σοφιά γνωστές από Κολωνού 27. Δίδυμο για αλησμόνητη παρτούζα με ελ.στοματικό
και ερεθιστικές υπηρεσίες. Κάποιοι έψαχναν την Φωτεινή. Ιδού λοιπόν βρε.
Ιάσωνος 46 όροφος - Άννα η μελαχρινή ψιλοκαινούργια Ρωσιδούλα (και καλά) με ελ.στοματικό και πεταχτό κορμί.
Για
Μεταξουργείο καλή. Εργασία 9 πρωί με 3 νύχτα σφυρί. Κάτι που συνοδεύεται μόνο με αλκοόλ για να ολοκληρωθεί.
Μπύρα λοιπόν. Γραμμές προσώπου σαν την Ειρήνη του παλιού Μεγ.Αλεξάνδρου 28 που σήμερα είχε...
Μεγ.Αλεξάνδρου 28 - Ειρήνη η γνωστή ικανότατη τσιμπουκλού με κωλάρα πλέον συνοδεία της γνωστής ψηλής μελαχρινής Ελένης.
Άγρια πρόσωπα με έντονες γραμμές αλλά πως αλλιώς να συμβαίνει όταν ρουφάς καυλιά σαν ηλ.σκούπα.
Ελ.στοματικό και δυνατές προκλήσεις.
Ιάσωνος 46 αριστερό - Ντίνα η Σπανιόλα με ελ.στοματικό και τελείωμα βυζιά. Νομίζω μοιάζει με άνδρα. Νομίζω...
Ιάσωνος 2 μεσαίο - Μπέλα η γνωστή χονδρή με ελ.στοματικό. Θα έλεγα η χαρά των οδοντιάτρων.
Κολωνού 48 καινούργιο - Νατάσα κλασσικά. Μιλφοπουρό που στέκεται με αξιώσεις στην μπατιρογειτονιά. Ελ.στοματικό στην ανακοίνωση.
Κολωνού 48 παλιό - Ειρήνη η γνωστή χονδρή με ελ.στοματικό. Νομίζω έτρωγε (πάλι).
Κεραμικού 13 όροφος - μια Νάντια που δεν μπόρεσα να δω γιατί το σκοτάδι στο μαγαζί ήταν αφόρητο.
Στα υπολοιπα Κεραμικού κοιμόνταν κάτι τελειωμένοι ή αδικημένοι. Μπορεί και να μην μάθουμε ποτέ...
nV0RgkNOvm4]Title[/url[/MEDIA]]