corfugreece2018
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2018
- Like
- 180
- Πόντοι
- 1
εγω πηγα σε μια ρωσιδα στο κεντρο.
Δεν ξέρω με βεβαιότητα αν υπαρχη η όχι αυτό το πράγμα ...Το μέλλον θα δειξη πολλά αυτό ειναι το μόνο σίγουρο !!! Το μόνο που διαπιστωνο με βεβαιότητα είναι Ότι οι κοπέλες κατά 90% δυστηχος και φοβούνται , και δύσπιστες είναι , και από το 90% το 80% το παίζουν ντίβες πλέον και ζητάνε 200αρια και 300αρια !!! Δυστηχος ...!!Τύπε αν είναι να γαμάμε με μάσκες και γάντια...καλύτερα να μην ανοίξουν ποτέ μέχρι να εξαλειφθεί αυτό το πράγμα...αν υπάρχει βέβαια.
Δεν ξέρω με βεβαιότητα αν υπαρχη η όχι αυτό το πράγμα ...Το μέλλον θα δειξη πολλά αυτό ειναι το μόνο σίγουρο !!! Το μόνο που διαπιστωνο με βεβαιότητα είναι Ότι οι κοπέλες κατά 90% δυστηχος και φοβούνται , και δύσπιστες είναι , και από το 90% το 80% το παίζουν ντίβες πλέον και ζητάνε 200αρια και 300αρια !!! Δυστηχος ...!!
Εμπιστευομε απόλυτος τις απόψεις σου , όταν λέω κατά 90% εννοώ στατιστικά από τον δικό μου κύκλο ... Πχ από της 10 που έχω μειλιση οι 8 αστα να πάνε ..τρελές απαιτήσεις κτλ.... και από τις 10 οι 2 ενο είναι συνενοησημεσ και με καλεσ Τιμές Το παίζουν ντίβες ...... κτλ.... Ευχομε γενικά οι κοπέλες να μην έχουν αλαξει μετά από όλο αυτό ....Θα δείξει αυτό όταν θα ανοίξουν...πάντως καμία δεκαριά φορές που γάμησα Μεταξουργείο τον τελευταίο μήνα από αρχές μαϊου..οι κοπέλες ήταν ακριβώς όπως πριν...
Εμπιστευομε απόλυτος τις απόψεις σου , όταν λέω κατά 90% εννοώ στατιστικά από τον δικό μου κύκλο ... Πχ από της 10 που έχω μειλιση οι 8 αστα να πάνε ..τρελές απαιτήσεις κτλ.... και από τις 10 οι 2 ενο είναι συνενοησημεσ και με καλεσ Τιμές Το παίζουν ντίβες ...... κτλ.... Ευχομε γενικά οι κοπέλες να μην έχουν αλαξει μετά από όλο αυτό ....
πες μου ρε φιλε ποια μπουρδελα ηταν ανοικτα η στειλε μου μυνημα γιατι με γραφεται ολοι και δεν μου λετε?Θα δείξει αυτό όταν θα ανοίξουν...πάντως καμία δεκαριά φορές που γάμησα Μεταξουργείο τον τελευταίο μήνα από αρχές μαϊου..οι κοπέλες ήταν ακριβώς όπως πριν...
Καλησπέρα, συναγωνιστή.πες μου ρε φιλε ποια μπουρδελα ηταν ανοικτα η στειλε μου μυνημα γιατι με γραφεται ολοι και δεν μου λετε?
πες μου ρε φιλε ποια μπουρδελα ηταν ανοικτα η στειλε μου μυνημα γιατι με γραφεται ολοι και δεν μου λετε?
πες μου ρε φιλε ποια μπουρδελα ηταν ανοικτα η στειλε μου μυνημα γιατι με γραφεται ολοι και δεν μου λετε?
Έγκυρη πηγή κορίτσι που δουλεύει στο ρομαντικό μετάξι μου είπε ότι Δευτέρα θα αρχίσουν να ανοίγουν τα περισσότερα σπίτια γιατί δεν πάει άλλο , δεν μου φάνηκε να λει ψέματα μην σας πάρω στο λαιμό μου κιόλας , θα γίνει και τσεκ το απόγευμα
Πολύ μούφα ακούγεται το δευτεριάτικο άνοιγμα των οίκων, αλλά ας περιμένουμε λίγο και θα δούμε τι θα γίνει. Κοντός ψαλμός, αλληλούια