Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 388 άτομα (24 μέλη και 364 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Με ρώτησες ποιες κοπέλες παλιές από Φ δουλεύουν μετάξι; Τζέσικα από Φ 56 δουλευε πέρυσι τέτοιο καιρό..ρουμανακι που ισχυρίζεται ότι είναι ρωσίδα
..Ζλάτα από Φ 54Α μετονομάστηκε σε Αννα. Ρουμανακι επίσης.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.428
Πόντοι
27.261
Με ρώτησες ποιες κοπέλες παλιές από Φ δουλεύουν μετάξι; Τζέσικα από Φ 56 δουλευε πέρυσι τέτοιο καιρό..ρουμανακι που ισχυρίζεται ότι είναι ρωσίδα
..Ζλάτα από Φ 54Α μετονομάστηκε σε Αννα. Ρουμανακι επίσης.

δε ρωτησα αυτο ακριβως.
παμε λοιπον μια υπενθυμιση.

αυτο εγραψες

Άλλο ένα σούρουπο πλάκωσε στο μετάξι..
Κοπέλες εμφανισιακά εντάξει
Παλιό τους στέκι η φυλής, πλέον στο μετάξι στα μουλωχτά
Τις καρφώνεις με λιγότερα λεφτά .

Υ.Γ 2 νέες κορασίδες σήμερα από φυλής μεριά στο μετάξι ;-)

αυτο ρωτησα και δεν εγραψα κατι για παλιες.

ποιητη Tony xx ποιες ειναι και απο που φυλης, μπορεις να πεις ???

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ομόνοια παλικαριά!!! να απολαύσουμε το καινούργιο συντριβάνι  

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
δε ρωτησα αυτο ακριβως.
παμε λοιπον μια υπενθυμιση.

αυτο εγραψες

αυτο ρωτησα και δεν εγραψα κατι για παλιες.

Ωραία και εγώ σου απάντησα τώρα, ποια απορία σου δεν λύθηκε; στο παλιές κόλλησες;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.428
Πόντοι
27.261

ναι ρε φιλε στο παλιες.
γιατι 1ον η ΖΛΑΤΑ που λες, την πετυχα σε καποιο βεργας μεχρι και πριν την καραντινα.

και 2ον η ΤΖΕΣΙΚΑ που λες, ηταν απο αυτες απο την μοντελοαλυσιδα που εγινε το ντου και ο σαματας τοτε, αν θυμασαι.
και επισης για αυτην εχει ανοιξει και αλλο thread.
αυτο:

και εσυ τωρα μου λες οτι δουλευει στο μεταξουργειο και κρυφα κιολας.

ε καπου ολο αυτο δε μου κολλαει προσωπικα και γι'αυτο σε ρωταω.
αν κανω λαθος πες μου.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Ωραία τότε, εγώ την Ζλάτα δεν την πέτυχα ποτέ στη βεργας, ίσως δεν έτυχε ίσως επειδή δεν έχω πολυπατησει εκεί τα τελευταία 2 χρόνια..
Δεν ξέρω αν είναι η ίδια η τζεσικα που αναφέρεσαι, εγώ αυτά τα στοιχεία πήρα για αυτήν αυτά παραθέτω, να σου πω την αλήθεια δεν κόπτομαι κιόλας αν λέμε για την ίδια.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.428
Πόντοι
27.261
Ωραία τότε, εγώ την Ζλάτα δεν την πέτυχα ποτέ στη βεργας, ίσως δεν έτυχε ίσως επειδή δεν έχω πολυπατησει εκεί τα τελευταία 2 χρόνια..
Δεν ξέρω αν είναι η ίδια η τζεσικα που αναφέρεσαι, εγώ αυτά τα στοιχεία πήρα για αυτήν αυτά παραθέτω, να σου πω την αλήθεια δεν κόπτομαι κιόλας αν λέμε για την ίδια.

γι'αυτο κολλησα με το παλιες που εγραψες.
μεχρι και πριν την καραντινα στις προσφατες τσαρκες-ενημερωσεις που εκανα, δεν ειχα πετυχει ποτε αυτα τα ονοματα-αυτες τις κοπελες.

ειχα πετυχει μονο την ΤΖΕΣΙΚΑ τη συγκεκριμενη που εννοω, λιγο πριν το σκηνικο που ειχε σκασει με το ντου. δηλαδη πρεπει να ηταν στις αρχες της λογικα και ειχαν σχεδον ολοι θεματα για τη συμπεριφορα της.
αρα μου φαινεται πολυ δυσκολο η συγκεκριμενη να ξεκινησε μεταξουργειο και κρυφα κιολας, οπως λες.

την ΖΛΑΤΑ την πετυχα 1 φορα πολυ παλια σε σχεση με προσφατες τσαρκες-ενημερωσεις, την εχασα εντελως και την ξαναπετυχα σαν ΕΙΡΗΝΗ σε καποιο βεργας μεχρι και πριν την καραντινα.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Τις αποκάλεσα παλιές επειδή είχα κάνα χρόνο να τις δω και τις 2..τώρα αν εσύ και ο κάθε συναγωνιστής τις βλέπει κάθε μέρα όταν πάει να πιει το καφεδάκι ή να κάνει τη τσάρκα του σε κάποιο ντελο που δεν έχω πατήσει αυτό δεν μπορώ να το ξέρω..και σου ξαναλέω για την Τζεσικα, την πέτυχα στο Φ56..τωρα την πέτυχα στο μετάξι, το μαλλί της είχε αλλάξει μόνο..το είχε κάνει κάπως πιο καστανό..τώρα αν πρόκειται για τόσο καρασυμπτωσαρα σηκώνω τα χέρια ψηλά.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.428
Πόντοι
27.261
Τις αποκάλεσα παλιές επειδή είχα κάνα χρόνο να τις δω και τις 2..τώρα αν εσύ και ο κάθε συναγωνιστής τις βλέπει κάθε μέρα όταν πάει να πιει το καφεδάκι ή να κάνει τη τσάρκα του σε κάποιο ντελο που δεν έχω πατήσει αυτό δεν μπορώ να το ξέρω..και σου ξαναλέω για την Τζεσικα, την πέτυχα στο Φ56..τωρα την πέτυχα στο μετάξι, το μαλλί της είχε αλλάξει μόνο..το είχε κάνει κάπως πιο καστανό..τώρα αν πρόκειται για τόσο καρασυμπτωσαρα σηκώνω τα χέρια ψηλά.

εγινε ποιητη.
εμενα μου φαινεται πολυ κουφο εως απιθανο για τη συγκεκριμενη ξαναλεω ΤΖΕΣΙΚΑ, που ειχαν θεματα συμπεριφορας ολοι σχεδον (μην πω ολοι δηλαδη) και με το συμβαν που ειχε γινει επισης, αλλα οκ, σεβαστη η γνωμη σου.

για την ΖΛΑΤΑ δε με ενδιαφερει και πολυ, γιατι standard κανει μεταγραφες.

ας ελπισουμε να παει καποιος και να επιβεβαιωσει για ΤΖΕΣΙΚΑ.

Fistikovoutiros

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
12
Πόντοι
0
Παιδια αν μπορει καποιος να στειλει και σε εμενα Pm ποια ειναι ανοιχτα γιατι εχουν περασει 2 μηνες και χτυπαει ασχημα.

TheFappening

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
0
κατα την διαρκεια του κορονοιου τραγουδιστε αυτο το τραγουδι συνεχεια μπας και ηρεμησετε λιγακι

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Παιδια αν μπορει καποιος να στειλει και σε εμενα Pm ποια ειναι ανοιχτα γιατι εχουν περασει 2 μηνες και χτυπαει ασχημα.

φίλε, με δυό μηνύματα δε σ εμπιστεύεται κανείς και καλά κάνει

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Επιστροφή μύστες μου από ένα σούπερ απολαυστικό nuru massage στο Λέλας Καραγιάννη... Είδα το Χριστό φαντάρο από τη καύλα... Χριστίνα από Θεσσαλονίκη η "θεραπεύτρια" κουκλάρα μελαχρινή...ζεστό λάδι παντού στα κορμιά μας απίστευτο body to body..τσιμπουκάρα απαλή γλιστερη..τα λόγια περιττά... άψογη διάθεση από τη κοπελιά.σα να είμασταν ζευγάρι.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.428
Πόντοι
27.261
Επιστροφή μύστες μου από ένα σούπερ απολαυστικό nuru massage στο Λέλας Καραγιάννη... Είδα το Χριστό φαντάρο από τη καύλα... Χριστίνα από Θεσσαλονίκη η "θεραπεύτρια" κουκλάρα μελαχρινή...ζεστό λάδι παντού στα κορμιά μας απίστευτο body to body..τσιμπουκάρα απαλή γλιστερη..τα λόγια περιττά... άψογη διάθεση από τη κοπελιά.σα να είμασταν ζευγάρι.

γαντια-μασκες-απολυμαντικα και τα σχετικα ακυρα, παιχτηκαν η' παπαρια ???

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
γαντια-μασκες-απολυμαντικα και τα σχετικα ακυρα, παιχτηκαν η' παπαρια ???

Όχι..ούτε πρόκειται...μόνο απολυμαντικό όταν μπαίνεις και όταν βγαίνεις... αλλά καθαρά σεντόνια σφραγισμενες πετσέτες και σφραγισμένο σφουγγαριού μιας χρήσης για ντουζακι πριν και μετα.Μασκες γάντια    όχι.και ούτε πρόκειται..θα είναι γελοίο....

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.428
Πόντοι
27.261
Όχι..ούτε πρόκειται...μόνο απολυμαντικό όταν μπαίνεις και όταν βγαίνεις... αλλά καθαρά σεντόνια σφραγισμενες πετσέτες και σφραγισμένο σφουγγαριού μιας χρήσης για ντουζακι πριν και μετα.Μασκες γάντια    όχι.και ούτε πρόκειται..θα είναι γελοίο....

γι'αυτο εβαλα το "ακυρα".
οκ  :hi:

Fistikovoutiros

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
12
Πόντοι
0
φίλε, με δυό μηνύματα δε σ εμπιστεύεται κανείς και καλά κάνει

Δηλαδή αν είχα 100 μυνήματα, άσχετο που μπορεί να ήταν σε random posts στα γενικα, θα ήμουν πιο έμπιστος; Επειδή προτιμώ να διαβάζω αντί να γράφω είμαι ύποπτος ρουφ;

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
θα κατεβω σε λιγο κεντρο για να βρω να γαμησω κανενα πουτανακι
ενδιαφερεται κανενας συνοδοιπορος να παμε παρεα;

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
250
Πόντοι
26

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom