papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.451
- Πόντοι
- 27.261
Με έπιασε νευρικό γέλιο λεμεεε
πιστευω θα δουμε πολλα ευτραπελα απο'δω και μπρος
Με έπιασε νευρικό γέλιο λεμεεε
πιστευω θα δουμε πολλα ευτραπελα απο'δω και μπρος
Εντωμεταξυ...χαχαχ..με το που μου λέει εισάγεται κωδικό..βάζω ένα στη τύχη.. ακούω μπιπ.. και καπάκι...ξανάβγαινει φωνή... και λέει λανθασμένη εντολή αποσύνδεση συστήματος..αχαχαχαχαχαχαα..λες και είμαστε στο lost..
χαχαχαχα να σου πω... δε μου στελνεις τον αριθμο μπας και ειμαι πιο τυχερος ???
να περασουμε την πιστα δηλαδη, να δουμε τι λεει παρακατω...
2114044008
Άστο να χτυπά και θα σου ζητησει...
Όλοι αυτό ελπίζουμε τύπε.Ακουστηκε ότι αυριο ανοίγουν τα ντελα,, παμε δυνατά.. Τα φωτάκια θα ξαναλαμψουνε
Ακουστηκε ότι αυριο ανοίγουν τα ντελα,, παμε δυνατά.. Τα φωτάκια θα ξαναλαμψουνε
Ειναι πλεον επιβεβαιωμενο φιλε!! Ανοιγουν καποια αυριο!!
παιρνω τωρα...
Αν βρεις το σωστό κωδικό σε ανακοινώνουν νικητή και σου χαρίζουν ένα γαμησάκι δωρεάν!Εντωμεταξυ...χαχαχ..με το που μου λέει εισάγεται κωδικό..βάζω ένα στη τύχη.. ακούω μπιπ.. και καπάκι...ξανάβγαινει φωνή... και λέει λανθασμένη εντολή αποσύνδεση συστήματος..αχαχαχαχαχαχαα..λες και είμαστε στο lost..
Τελικά?
ρε φιλε αμεσως μπηκα με τον πιο απλο κωδικο ever που εχει υπαρξει.
1-2-3-4.
και μετα σε βγαζει σε ενα αλλο κολπο που σου λεει πληκτρολογησε αυτο-αυτο-αυτο για να κανεις κατι αλλο, σαν τις μεγαλοεταιρειες ενα πραμα.
ε βαρεθηκα μετα, δεν προχωρησα παρακατω να παω στην επομενη πιστα.
Χαχαχα αλήθεια??...δεν έβαλα 1234...κάτσε να πάρω εγώ να τον βάλω να πάω στην άλλη πίστα...μισο
Χαχαχα αλήθεια??...δεν έβαλα 1234...κάτσε να πάρω εγώ να τον βάλω να πάω στην άλλη πίστα...μισο
Πορνοχάκερς λέμε.
Έχεις πηγές φίλε που το επιβεβαιώνουν?..υπεύθυνα?
Μιλησα με τσατσα, και εναν γνωστο μου που ειναι ψαγμενος στη πιατσα!!!! Εξαλλου, αν δεις καποια στουντιο οπως το πειραιως 193 εχουν βαλει βαρδιες στο προγραμμα για αυριο 18/5! Οποτε σιγα -σιγα θα ανοιξουν ολα!! ;)