Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 180 άτομα (5 μέλη και 175 επισκέπτες)

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Γιώργο Γάσπαρη λείπεις έχεις να γράψεις από την αρχή της Καραντίνας Πάνε 52 μέρες φίλε...............

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Βόλτα πριν λίγο φυλής Μεταξουργείο και Λιοσίων...όλα κλειστά...αλλά εκείνο που με παραξένεψε είναι ότι είδα κάποια μηχανάκια  παρκαρισμένα έξω από κάποιους οίκους...που αργότερα σε ένα ξαναπέρασμα δεν ήταν..μάλιστα στο βεργας 2 πέρασα δύο φορές με δύο διαφορετικά παρκαρισμένα από έξω μηχανάκια..χτύπησα πόρτα αλλά τίποτα...
Καλησπέρα Βέργας νωρίτερα το πρωί

Συνημμένα

• IMG_20200505_102655.jpg
    IMG_20200505_102655.jpg
    2,2 MB · Εμφανίσεις: 20

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Εικόνα από το μέλλον; Θα δείξει. Εγώ πάντως ξεκαθαρίζω ότι όπως και ο ramada είμαι υπέρ της αναμόρφωσης και αναδιοργάνωσης του χώρου και όχι υπέρ της ισοπέδωσης και την εξαφάνισης, το τελευταίο θα ήταν ολέθριο για όλους

Mystic Mac

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες
Αν έχει κάποιος το τηλέφωνο της Χριστίνας από Φωκαίας 27 υπόγειο, ας μου το στείλει στ pm.
Ευχαριστώ

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Καλησπέρα παίδες
Αν έχει κάποιος το τηλέφωνο της Χριστίνας από Φωκαίας 27 υπόγειο, ας μου το στείλει στ pm.
Ευχαριστώ
Επίσης αν έχει κάποιος τηλ από Μιχαέλα Φωκαίας 17 κάτω , μπορεί να μου στείλει και εμένα ένα pm please. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
κατά  τά άλλα.. " Ελα μωρέ εντάξει .. " όλα θα ανοιγαν μετα 1- 2 μηνες και όλα καλά .. :rolleyes:

Pigmaxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2017
Like
26
Πόντοι
0
Αν έχει κάποιος τηλέφωνα από κοπέλες τις μοντέλο αλυσίδας παρακαλώ ας μου στείλει  πμ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Μας τελείωσε και ο Ουκρανός...
:priest:

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.618
Πόντοι
4.060
Καλησπέρα παίδες
Ευχαριστώ
ρε πάρε καλά με τα τηλέφωνα  όλοι σας σοβαρευτείτε.πιστευεται  θα πάρετε  απάντηση  ...από κανέναν εδώ για τηλ.. :headbang: να περιμένετε  να ανοίξουν

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Εγω πιστευω οτι οι εργαζομενες του χώρου αλλα και εμείς οι μπουρδελιαριδες αυτη τη στιγμή βιώνουμε ψυχολογικο πόλεμο.
Έπρεπε να ξέρουμε και να υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το τι θα γίνει για να κάνουμε τα κουμάντα μας.
Αν έχουν τα μούτρα να βγουν και να πουν μπουρδελα στουντιο τέλος η άνοιγμα τη ταδε ημερομηνία για να μην μας τρώει η αγωνία και η αβεβαιότητα.
Ειμαι υπερ προσωπικα στο αμεσο άνοιγμα των οικων ανοχής.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Πριν λίγο μίλησα με ένα μίλφ του χώρου που είχε και καλές κριτικές όπου εμφανιζόταν.. Και τώρα δουλεύει σε συνεργείο καθαρισμού λόγω των συνθηκών..  :S

Makis11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Like
138
Πόντοι
0
Μάγκες μην ζητάτε τηλέφωνα γιατί πρώτον δεν πρόκειται κανείς να δώσει όυτως η άλλως και δεύτερον δηλαδή έλεος αμα δεν μπορούμε να κάνουμε υπομονή 1-2 μήνες να μην γαμήσουμε τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Πιστεύω το μεγαλύτερο μέρος έχει τηρήσει και τηρεί ακόμα τους κανόνες(άσχετα που και εγώ δεν συμφωνώ με κάποιους αλλά τι να κάνουμε). Ας κατουρήσουμε και λίγο :cheesy: και όταν με το καλό ανοίξουν θα περάσουμε και καλύτερα απο προ-καραντίνας εποχές!

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
όταν με το καλό ανοίξουν θα περάσουμε και καλύτερα απο προ-καραντίνας εποχές!
και εγώ πιστεύω ότι όταν ανοίξουν τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα γιατί:
1) είμαστε η πιο ασφαλής χώρα οπότε λογικά πολλές που δούλευαν εδώ στο παρελθόν θα επιστρέψουν ή και πολλές που κανονικά δούλευαν στην Κεντρική-Βόρεια Ευρώπη θα έρθουν εδώ για λίγο καιρό.
2) θα είναι όλες πεινασμένες για ρευστό και θα κάνουν παπάδες (και πολλά άλλα  ;)).
3) πολλές για να βγάλουν τα σπασμένα θα βάλουν έξτρα στο πρόγραμμα στο 20άρικο
4) με τόσο καιρό που έχει περάσει αναγκαστικά θα υπάρχει ανανέωση στα ρόστερ, που έτσι κι αλλιώς είχαμε βαρεθεί πολλοί.

το μόνο αρνητικό που φοβάμαι είναι μην κάνουν καμιά μαλακία και για να βγάλουν τα σπασμένα, πάνε το γαμήσι στα 30€!

λογικά το άνοιγμα θα γίνει 1/6 αλλά και μετά να γίνει, υπομονή και έρχονται καλύτερες μέρες.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Πριν λίγο μίλησα με ένα μίλφ του χώρου που είχε και καλές κριτικές όπου εμφανιζόταν.. Και τώρα δουλεύει σε συνεργείο καθαρισμού λόγω των συνθηκών..  :S

και πού την πέτυχες τύπε ; έψαχνες καθαρίστρια ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom