Mikelantzelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2018
- Like
- 185
- Πόντοι
- 6
Γιώργο Γάσπαρη λείπεις έχεις να γράψεις από την αρχή της Καραντίνας Πάνε 52 μέρες φίλε...............
Καλησπέρα Βέργας νωρίτερα το πρωίΒόλτα πριν λίγο φυλής Μεταξουργείο και Λιοσίων...όλα κλειστά...αλλά εκείνο που με παραξένεψε είναι ότι είδα κάποια μηχανάκια παρκαρισμένα έξω από κάποιους οίκους...που αργότερα σε ένα ξαναπέρασμα δεν ήταν..μάλιστα στο βεργας 2 πέρασα δύο φορές με δύο διαφορετικά παρκαρισμένα από έξω μηχανάκια..χτύπησα πόρτα αλλά τίποτα...
Εικόνα από το μέλλον; Θα δείξει. Εγώ πάντως ξεκαθαρίζω ότι όπως και ο ramada είμαι υπέρ της αναμόρφωσης και αναδιοργάνωσης του χώρου και όχι υπέρ της ισοπέδωσης και την εξαφάνισης, το τελευταίο θα ήταν ολέθριο για όλουςΚαλησπέρα Βέργας νωρίτερα το πρωί
Επίσης αν έχει κάποιος τηλ από Μιχαέλα Φωκαίας 17 κάτω , μπορεί να μου στείλει και εμένα ένα pm please. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Καλησπέρα παίδες
Αν έχει κάποιος το τηλέφωνο της Χριστίνας από Φωκαίας 27 υπόγειο, ας μου το στείλει στ pm.
Ευχαριστώ
ρε πάρε καλά με τα τηλέφωνα όλοι σας σοβαρευτείτε.πιστευεται θα πάρετε απάντηση ...από κανέναν εδώ για τηλ.. να περιμένετε να ανοίξουνΚαλησπέρα παίδες
Αν έχει κάποιος το τηλέφωνο της Χριστίνας από Φωκαίας 27 υπόγειο, ας μου το στείλει στ pm.
Ευχαριστώ
Πριν λίγο μίλησα με ένα μίλφ του χώρου που είχε και καλές κριτικές όπου εμφανιζόταν.. Και τώρα δουλεύει σε συνεργείο καθαρισμού λόγω των συνθηκών.. :SΚαλησπέρα Βέργας νωρίτερα το πρωί
και εγώ πιστεύω ότι όταν ανοίξουν τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα γιατί:όταν με το καλό ανοίξουν θα περάσουμε και καλύτερα απο προ-καραντίνας εποχές!
amigo και να σου πω.. δεν θα αλλάξει κάτιφιλε ποια μιλφ δουλευει σε συνεργειο καθαρισμου?
Πριν λίγο μίλησα με ένα μίλφ του χώρου που είχε και καλές κριτικές όπου εμφανιζόταν.. Και τώρα δουλεύει σε συνεργείο καθαρισμού λόγω των συνθηκών.. :S