Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
Παδιά όπως έχει τηλέφωνο απο το μέλος xrusos ας μου το δώσει, να τον πάρω να μου δώσει το τηλέφωνο της Χριστίνας άμα του το δώσανε... ευχαριστώ πολύ!!
Φιλε, μην τα γραφεις αυτα και εκτιθεσαι και παρασυρεις και αλλους, συγνωμη που θα στο πω, στην ασχετοσυνη.
Η τεραστιοτατη διαφορα με την γριπη, ειναι η ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ περιοδος.
Αν δεν το καταλαβαινεις, ρωτα λιγο να σου εξηγησουν, η σκεψου το λιγο.
Μιλαμε, καμια μα καμια σχεση με γριπη.
Ειδες ποτε παγκοσμια καραντινα σε καποια γριπη?
Ετσι και δεν εμπαινε η καραντινα θα γινοταν της πουτανας.
Ειδες ποτε να δεχονται ολες οι κυβερνησεις, αλλες αργα, αλλες γρηγορα, την οικονομικη καταστροφη που συνεπαγεται η καραντινα?
Και παλι με την καραντινα, ακομη τιποτε δεν ειναι σιγουρο, χαλαρωνοντας τα μετρα, μοιραια θα υπαρχει εκθεση στον ιο.
Εδω ειμαστε να δουμε ολοι την συνεχεια...
Με κατι τετοια μυαλα δεν απορω που μπηκε ο Βελοπουλος και ο καθε ψυχοπαθης στη Βουλη. Το βρηκες, μουφα ειναι ο ιος. Για πλακα κλεισανε τα παντα οι κυβερνησεις, για πλακα χανουν 300 δις οι αεροπορικες και ποιος ξερει ποσα δις οι πετρελαϊκες. Ηταν ολα μια παγκοσμια συνωμοσια την οποια ξεσκεπασες!
τύπε είσαι και flat earther?
για σκεψου ποσα θα ελεγε αμα δε σε ηξερε ομως
φιλε επρεπε να τις πεις κοροιδα ειμαστε εγω αυτα τα βγαζω με ιδρωταγια σκεψου ποσα θα ελεγε αμα δε σε ηξερε ομως
Τέλος Ιουλίου και βλέπουμεΜη ρωτάτε ξανά και ξανά πρώτα πρέπει να διαλευκανθεί το θέμα της εστίασης και μετά θα πέσει το βάρος σε οίκους και στούντιο. Άρα μετά από καμιά δεκαριά μέρες σίγουρα.
καμία κοπέλα δεν εργάζεται φίλε , όλες φοβούνται και με το δίκιο τους αυτό πιστεύω !!Ξέρει κάποιος φίλος αν δουλεύει μόνη της η Άννα από Ιωαννίνων και αν υπάρχει κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας?Ευχαριστώ
καμία κοπέλα δεν εργάζεται φίλε , όλες φοβούνται και με το δίκιο τους αυτό πιστεύω !!
χαχα τις είδα κι εγώ μεγάλα μπάζα! ούτε για τα χοντράδια! απορώ τι σκέφτεστε γαμώτο και πλησιάζετε τέτοια ορκ για να ζητήσετε αριθμόΌποιος ψάχνει κάτι θα βρει..επειτα από μια βόλτα σήμερα στο μετάξι τσεπωσα 2 αριθμούς από Ουκρανές μιλφ που λιάζονταν στη μεγάλου Αλεξάνδρου, λένε αν δεν ανοίξουν μέχρι την Δευτέρα ( που είναι και το πιο λογικο δηλ.) Θα αρχίσουν να δουλεύουν σπίτια τους με τακτικούς πελάτες που τους έχουν εμπιστοσύνη .
χαχα τις είδα κι εγώ μεγάλα μπάζα! ούτε για τα χοντράδια! απορώ τι σκέφτεστε γαμώτο και πλησιάζετε τέτοια ορκ για να ζητήσετε αριθμό
Βρέθηκε κορονοϊος σε σπέρμα ασθενών λέει.. αν αληθεύει όταν και άμα ανοίξουν τα ντελα τα ελεύθερα στοματικα και τα τελειωτικά θα αποτελούν μια όμορφη ανάμνηση..μέχρι να τελειώσει το όλο αυτό φιάσκο με τον κορόιδοϊο ..
όταν λες όλοι αυτοί που κάθονται ; Άνδρες οι γυναίκες ; Οι μαζί ; Τι ακριβός εννοείς ; Αν θες στηλε και πμ !!;)
Εν τω μεταξύ μόνες τους μου έδωσαν αριθμό τις είχα πάρει πολύ παλιότερα, είναι σε μεγάλη απελπισία, προσωπικά δεν θα περάσω μαζί τους επειδή ήδη έχω βρει και άλλες άκρες από το μετάξι για πολύ όμως ψαγμένους, ένα σας λέω, όλα αυτά τα άτομα που κάθονται μεγ Αλεξάνδρου & Ιάσωνος δεν κάθονται τσάμπα, όποιος έχει το κουράγιο παράλληλα με καλούς τρόπους θα την βρει την άκρη από από δαυτους..ο νοών νοειτω ;)
πολύ περίεργο που πωλητε όλο το κτίριο μάλιστα !!Aυτη η φωτό λέει πολλά _ Ω, Λέιλα, Ω, Μαργκω, Ω Καρολίνα Ω , Στέλλα Ω, ψαρομάλλη πονηρέ νυκτερινε τσάτσε ..
Φιλε, μην τα γραφεις αυτα και εκτιθεσαι και παρασυρεις και αλλους, συγνωμη που θα στο πω, στην ασχετοσυνη.
Η τεραστιοτατη διαφορα με την γριπη, ειναι η ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ περιοδος.
Αν δεν το καταλαβαινεις, ρωτα λιγο να σου εξηγησουν, η σκεψου το λιγο.
Μιλαμε, καμια μα καμια σχεση με γριπη.
Ειδες ποτε παγκοσμια καραντινα σε καποια γριπη?
Ετσι και δεν εμπαινε η καραντινα θα γινοταν της πουτανας.
Ειδες ποτε να δεχονται ολες οι κυβερνησεις, αλλες αργα, αλλες γρηγορα, την οικονομικη καταστροφη που συνεπαγεται η καραντινα?
Και παλι με την καραντινα, ακομη τιποτε δεν ειναι σιγουρο, χαλαρωνοντας τα μετρα, μοιραια θα υπαρχει εκθεση στον ιο.
Εδω ειμαστε να δουμε ολοι την συνεχεια...