Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 302 άτομα (7 μέλη και 295 επισκέπτες)

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Πήγαινε σε άλλο site, γκρισλέιντις (δεν αφήνει να το γράψω), masage, masage nirvana και διάβασε.
ναι το ειδα σε ευχαριστω....ειναι τα 3 μασαζ της αλυσιδας μονο που λενε οτι ανοιγουν....τα υπολοιπα δεν εχουν (ακομη) ανεβασει παρομοια ανακοινωση

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Κάτι ευχάριστο, απο 4ς Μαίου ανοίγουν τα Μασάζ!!! ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, ορίστε με τις μαλακίες που γράφεται!!!

Αγαπητοί μας φίλοι και πελάτες,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως από τις 4 Μαΐου θα βρισκόμαστε πάλι κοντά σας, τηρώντας κάθε μέτρο προστασίας και κάθε υγειονομική οδηγία για την προστασία όλων μας.
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε.  :happy:  :happy:  :happy:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα περάσω απ 'έξω τη Δευτέρα να κόψω κίνηση την ουρά που θα φτάνει μέχρι τις στήλες του Ολυμπίου Διός!!!

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα περάσω απ 'έξω τη Δευτέρα να κόψω κίνηση την ουρά που θα φτάνει μέχρι τις στήλες του Ολυμπίου Διός!!!

Μη γίνει διακοπή κυκλοφορίας να λες, σταματήσει η Συγγρού από το κόσμο...

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Θα έχουν πληρωθεί και οι παππούδες, δεν τους σταματάει ούτε κορωνοιός, ούτε μάσκα, ούτε γάντια, ούτε πρόστιμο, ούτε τίποτα!  :tooth:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Μη γίνει διακοπή κυκλοφορίας να λες, σταματήσει η Συγγρού από το κόσμο...
Κι αυτό παίζει ώς σενάριο!!!
Φανταστείτε σκηνικό καυλωμένες φάτσες να περιμένουν στην ουρά να γαμήσουν και να περνάει ο κόσμος απο δίπλα!!!
:grin: :grin: :grin: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Θα έχουν πληρωθεί και οι παππούδες, δεν τους σταματάει ούτε κορωνοιός, ούτε μάσκα, ούτε γάντια, ούτε πρόστιμο, ούτε τίποτα!  :tooth:
όλη η συνταξούλα στις πουτάνες!!!!εχω λιώσει στο γέλιο!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Κανονικά δεν θα πρέπει να επιτρέπουν στις ευπαθείς ομάδες!!
Δεύτερων, μήπως φοβούνται και δεν έχει κόσμο;
Μακάρι να είμαι τυχερός και να φοβούνται...  :grin:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Κανονικά δεν θα πρέπει να επιτρέπουν στις ευπαθείς ομάδες!!
Δεύτερων, μήπως φοβούνται και δεν έχει κόσμο;
Μακάρι να είμαι τυχερός και να φοβούνται...  :grin:
Μπαααα .Τι να φοβηθούν τα παππούδια.Ίσα ίσα δεν έχουν τίποτα να χάσουν!!Θα πέσουν την μαχόμενοι την ώρα του καθήκοντος!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Διακρίνω μια ανησυχία, όχι άδικα, από συναγωνιστές αν και πως θα ανοίξουν τα μπουρδέλα.

Ο καθένα γράφει ότι σαχλαμάρα σκεφτεί ο εγκέφαλος του, χωρίς φυσικά να στέκει.

Όποιος δεν θέλει να κοροϊδεύει τον εαυτό του, όποιος δεν θέλει να αποδράσει από την αλήθεια, μπορεί να δει, ότι τα μπουρδέλα είναι μαγαζιά αυτών που τα ανοίγουν και τα κλείνουν όποτε θέλουν, όπως όλες οι επιχειρήσεις παγκοσμίως. Δεν ξέρω, τι άλλο πρέπει να κάνουν, έστω και ο ποιο ηλίθιος να καταλάβει που βρίσκεται. Η ιδιοκτησία ως έννοια, έχει την σημασία της απόλυτης χρησιμοποίησης του αντικειμένου η της επιχείρησης από τον ιδιοκτήτη. Εάν για παράδειγμα, έχω ένα αμάξι και κάποιος άλλος ορίζει πως που και πότε θα το κινήσω, στην ουσία δεν είναι δικό μου. Στην πραγματικότητα όλα τα αντικείμενα, εργαλεία, επιχειρήσεις, χρήματα που έχουμε, δεν είναι δικά μας, με την πραγματική έννοια του όρου. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι φανερό ότι δεν υπάρχει ιδιοκτησία. Ο παγκόσμιος ιδιοκτήτης των πάντων, ανά πάσα ώρα και στιγμή, μπορεί να πάρει οτιδήποτε έχεις την ψευδαίσθηση ότι σου ανήκει.

Ο μόνος ο οποίος ξέρει αν και πως θα ανοίξουν τα μπουρδέλα, είναι αποκλειστικά και μόνο ο ιδιοκτήτης τους, κανένας άλλος, ούτε ο Μητσοτάκης. Μην γράφουμε λοιπών πίπες, τα μπουρδέλα λογικά θα ανοίξουν και θέμα χρόνου είναι να λειτουργούν όπως πριν κλείσουν. Αυτά τα οποία γράφονται για αύξηση τιμών, εντελώς διαφορετικός τρόπος λειτουργίας κτλ είναι μυθοπλασίες.

Στην αρχή σίγουρα θα είναι διαφορετικά, όπως παντού, σιγά σιγά, όταν ο μύθος του Κορωνοιού καταρρεύσει θα ξανά γίνουν όπως πριν.

Το πότε θα γίνουν όλα αυτά, κανείς δεν ξέρει, θα το δούμε με τους νόμους που θα εκδώσουν με την σταδιακή άρση των μέτρων. Μη περιμένετε να πουν στα κανάλια πως και αν θα ανοίξουν τα μπουρδέλα, αυτό θα το δούμε στους νόμους. Όπως δεν είπαν όταν έκλεισαν, έτσι δεν θα πουν όταν ανοίξουν.

Απλά υπομονή, ασχοληθείτε με κάτι άλλο γιατί όσο το σκέφτεστε τόσο ποιο αργά περνάει ο χρόνος.  :hi:
Πρέπει να τη βρίσκεις τρελά όταν γράφεις αυτά τα ωραία περί του αοράτου ιερατείου που καθορίζει τις τύχες μας και ελέγχει παντί τε τρόπω τις ζωές μας. Δυστυχώς θα σε στενοχωρήσω "αλλά δεν υπάρχουν τα Κύθηρα Μανώλη" όπως έλεγε ο συγχωρεμένος Χορν στην περίφημη ταινία "Μια ζωή την έχουμε" το οργανωμένο χάος που επικρατεί είναι η εξήγηση για όλα αυτά που βλέπεις και δεν βλέπεις
Υγ Μην διαβάζεις πολύ Πλάτωνα αντιπροσωπεύει την παρακμή της αρχαίας Ελληνικής σκέψης. Ο αρχαίος ελληνικός κόσμος άλλωστε δεν ήταν το σύνολο των ιδιοτήτων του αλλά το γινόμενο των αιχμών του για αυτό θεωρείται ιδιαίτερη περίπτωση

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Πρέπει να τη βρίσκεις τρελά όταν γράφεις αυτά τα ωραία περί του αοράτου ιερατείου που καθορίζει τις τύχες μας και ελέγχει παντί τε τρόπω τις ζωές μας. Δυστυχώς θα σε στενοχωρήσω "αλλά δεν υπάρχουν τα Κύθηρα Μανώλη" όπως έλεγε ο συγχωρεμένος Χορν στην περίφημη ταινία "Μια ζωή την έχουμε" το οργανωμένο χάος που επικρατεί είναι η εξήγηση για όλα αυτά που βλέπεις και δεν βλέπεις
Υγ Μην διαβάζεις πολύ Πλάτωνα αντιπροσωπεύει την παρακμή της αρχαίας Ελληνικής σκέψης. Ο αρχαίος ελληνικός κόσμος άλλωστε δεν ήταν το σύνολο των ιδιοτήτων του αλλά το γινόμενο των αιχμών του για αυτό θεωρείται ιδιαίτερη περίπτωση

Βασικά δεν θέλω να γράφω εδώ γι αυτά, έχουμε φάει παρατήρηση, αλλά με προκαλείς.
Ο κύριος Μητσοτάκης λέει: θα κάνουμε ότι μας πούνε οι ειδικοί.
Πρώτων, ποιοι είναι αυτοί οι ειδικοί συγκεκριμένα, με ονόματα;
Δεύτερον, ο Ελληνικός λαός ψήφισε τους ειδικούς, η το κύριο Μητσοτάκη να κυβερνήσει;
Τρίτον, ποιος όρισε αυτούς τους ειδικούς και γιατί;
Ρώτα το κύριο Μητσοτάκη ποιοι είναι αυτοί οι ειδικοί που λένε σε όλο το κόσμο τι να κάνει, να σου λυθούν όλες οι απορίες.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Βασικά δεν θέλω να γράφω εδώ γι αυτά, έχουμε φάει παρατήρηση, αλλά με προκαλείς.
Ο κύριος Μητσοτάκης λέει: θα κάνουμε ότι μας πούνε οι ειδικοί.
Πρώτων, ποιοι είναι αυτοί οι ειδικοί συγκεκριμένα, με ονόματα;
Δεύτερον, ο Ελληνικός λαός ψήφισε τους ειδικούς, η το κύριο Μητσοτάκη να κυβερνήσει;
Τρίτον, ποιος όρισε αυτούς τους ειδικούς και γιατί;
Ρώτα το κύριο Μητσοτάκη ποιοι είναι αυτοί οι ειδικοί που λένε σε όλο το κόσμο τι να κάνει, να σου λυθούν όλες οι απορίες.

Το μόνο σίγουρο πως καλός μαλάκας είναι και ο Μητσοτάκης και όλα τα "πιόνια" του!
Το δε παπάρι ο Μπακογιάννης που έκανε αμάν να κλείσουν τα μπουρδέλα τί νομίζετε καλύτερος είναι;;;;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Το μόνο σίγουρο πως καλός μαλάκας είναι και ο Μητσοτάκης και όλα τα "πιόνια" του!
Το δε παπάρι ο Μπακογιάννης που έκανε αμάν να κλείσουν τα μπουρδέλα τί νομίζετε καλύτερος είναι;;;;
Έλα ρε???Έκανε ΑΜΑΝ να κλείσουν τα μπουρδέλα ο Μπακογιάννης????Κρίμα και τον είχα για  πουτανιάρη

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.782
Πόντοι
7.195
Η ιδιοκτησία ως έννοια, έχει την σημασία της απόλυτης χρησιμοποίησης του αντικειμένου η της επιχείρησης από τον ιδιοκτήτη. Εάν για παράδειγμα, έχω ένα αμάξι και κάποιος άλλος ορίζει πως που και πότε θα το κινήσω, στην ουσία δεν είναι δικό μου. Στην πραγματικότητα όλα τα αντικείμενα, εργαλεία, επιχειρήσεις, χρήματα που έχουμε, δεν είναι δικά μας, με την πραγματική έννοια του όρου. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι φανερό ότι δεν υπάρχει ιδιοκτησία. Ο παγκόσμιος ιδιοκτήτης των πάντων, ανά πάσα ώρα και στιγμή, μπορεί να πάρει οτιδήποτε έχεις την ψευδαίσθηση ότι σου ανήκει. 

φίλε έχεις ξεφύγει ..
προσωπική χρήση, δημόσια χρήση, προδιαγραφές, κανονισμοί, αχταρμάς στο κεφάλι σου..
Πρόσεχε μανία καταδίωξης λέγεται, και οδηγεί σε ρόμπα με δεμένα μανίκια

• Like
Αντιδράσεις: Doggen

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
φίλε έχεις ξεφύγει ..
προσωπική χρήση, δημόσια χρήση, προδιαγραφές, κανονισμοί, αχταρμάς στο κεφάλι σου..
Πρόσεχε μανία καταδίωξης λέγεται, και οδηγεί σε ρόμπα με δεμένα μανίκια

Δε μου λες, θες να φάμε μπαν;
Όταν έχω μια επιχείριση και κάποιος άλλος την ανοίγει και την κλείνει όποτε καυλώσει, πως λέγεται;
Όταν εξαναγκαστικά έχω τα χρήματα μου στην τράπεζα, που ανήκει σε κάποιους άλλους και ανά πάσα ώρα και στιγμή μου τα παίρνουν, όπως έγινε στην Αργεντινή, όπως έγινε στην Κύπρο με το κούρεμα, πως λέγετε;

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.782
Πόντοι
7.195
Δε μου λες, θες να φάμε μπαν;
Όταν έχω μια επιχείριση και κάποιος άλλος την ανοίγει και την κλείνει όποτε καυλώσει, πως λέγεται;

ποιός είναι ο "κάποιος άλλος"
και από πού το "όποτε καυλώσει"

μήπως δεν βλέπεις τι γίνεται σε όλη τη γήινη σφαίρα ;
μήπως είσαι εξωγήινος ;

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
31
Like
6.032
Πόντοι
11.005
Αν γίνει έλεγχος της αστυνομίας σε οίκο ανοχής που λειτουργεί ενώ είναι σε ισχύ η αναστολή λειτουργίας, ποιες είναι οι συνέπειες για τους πελάτες που θα βρεθούν εκεί ?
Τι προβλέπει ο νόμος ?

Αν υπάρχει κάποιος δικηγόρος στο φόρουμ που θα μπορούσε να μας ενημερώσει, πιστεύω θα μας βοηθούσε πολύ.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
ποιός είναι ο "κάποιος άλλος"
και από πού το "όποτε καυλώσει"

μήπως δεν βλέπεις τι γίνεται σε όλη τη γήινη σφαίρα ;
μήπως είσαι εξωγήινος ;

Μήπως εσύ βλέπεις ότι σου δείχνουν;
Μήπως δεν είσαι ικανός να δεις τι γίνεται δίπλα σου, θες να δεις και σε όλη τη γήινη σφαίρα;
Μόνο ο θεός είναι σε θέση να δει τι πραγματικά γίνεται σε όλη τη γήινη σφαίρα, ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε κανείς.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Στην Ιάσωνος στα 44, τα καινούργια, σε ένα είχε στην πόρτα χαρτί τύπου ειδοποίησης από δήμο ή αστυνομία και στο δίπλα ενοικιαστήριο. Στη γωνία Μ. Αλεξάνδρου και Ιάσωνος 7-8 τζερεμέδες κάθονταν και πίνανε μπίρες, με μουσική από το αμάξι. Δίπλα στην περίεργη βιοτεχνία, που είχε κλειστή πόρτα, ένα μουνάκι κοντοπούτανο με ράστα πολύ ανοιχτόχρωμα μιλούσε με έναν περίεργο. Τελικώς, είμαι βέβαιος ότι κάτι παίζει εκεί, ή εκεί τριγύρω, για την πελατεία των πάκι  :think:

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Ο παγκόσμιος ιδιοκτήτης των πάντων, ανά πάσα ώρα και στιγμή, μπορεί να πάρει οτιδήποτε έχεις την ψευδαίσθηση ότι σου ανήκει.

Τάλεγε ο μεγάλος George Orwell για το παγκόσμιο σύστημα παρακολούθησης. Τίποτε ουσιαστικά δε θα μας ανήκει ούτε αυτοκίνητα ούτε σπίτια ούτε το δικαίωμα στην εργασία και σε αξιοπρεπή διαβίωση. Με πρόσχημα το ρητό "για το καλό" μας, θα δεχτούμε όχι μόνο θερμομέτρηση αλλά και κωλοβυθομέτρηση και καταπάτηση κάθε δικαιώματος. Στην παγκόσμια πανδημία του ιού και ενάντια στην παγκόσμια τάξη που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει, μόνο μια παγκόσμια αντίδραση μπορεί να τους ζορίσει λιγάκι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom