n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.161
- Πόντοι
- 46.232
Ιουλιανού 71
μουτρο σταματα θα μ πιασει κατάθλιψη!!!Μου δημιουργήσατε μια νοσταλγικη διάθεση. Τις ωραιοτερες στιγμές της ζωής μου (ως τωρα) τις έχω περάσει σε ένα μπουρδελο.
Οι εξωγηινοι πρεπει να ειναι πισω απ ολα αυτα. Προσεχε.Μύστες
μου καλή εβδομάδα να έχουμε γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο σήμερα τα ξημερώματα ήταν ανοιχτό το Φυλής 81;;; Πέρασα 3 φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας και ήταν και τις τρεις ανοιχτό με ανοιχτή πόρτα κανονικά και τα φώτα της εσωτερικής σκάλας! Αργότερα προχώρησα παρακάτω και πρόσεξα ότι σε κανα-δυο ακόμα σπιτάκια τα φώτα ήταν αναμμένα αλλά οι εξώπορτες κλειδωμένες.. Τι παίζει;;
Πιπίνου 65
Το Λέλας έχει γίνει μασατζίδικο. Υπάρχει και δικό του θέμα στο thread με τα μασάζ...Τα στούντιο/μπούρδελα της Κυψέλης (με εξαίρεση το στούντιο Λέλας όπου οι συμπεριφορές είναι αγενεστατες) έχουν κλείσει εδώ και 4 χρόνια η κάνω λαθος;
Περιμεναν τον Χαρδαλια.Μύστες
μου καλή εβδομάδα να έχουμε γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο σήμερα τα ξημερώματα ήταν ανοιχτό το Φυλής 81;;; Πέρασα 3 φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας και ήταν και τις τρεις ανοιχτό με ανοιχτή πόρτα κανονικά και τα φώτα της εσωτερικής σκάλας! Αργότερα προχώρησα παρακάτω και πρόσεξα ότι σε κανα-δυο ακόμα σπιτάκια τα φώτα ήταν αναμμένα αλλά οι εξώπορτες κλειδωμένες.. Τι παίζει;;
μπορεί να έκαναν εργασίες συντήρησης, ανακαίνισης..Μύστες
μπορεί να έκαναν και απολύμανση ..μπορεί να έκαναν εργασίες συντήρησης, ανακαίνισης..
. ναιΤα ξημερωματα ?
Ίσως κάποια από τα μπούρδελα να είναι τόποι κατοικίας των α-καπέλο τσατσαδων. Λέτε να φοράνε και του Γυπα τα εννιάμερα;μπορεί να έκαναν εργασίες συντήρησης, ανακαίνισης..
Γνώμη μου, δεν ξέρω σίγουρα μπορεί να κάνω κ λάθος.Μύστες
από παλιά πολλές κοπέλες αλλά και νταβάδες και υπηρεσίες κοιμόντουσαν μέσα στους οίκουςΓνώμη μου, δεν ξέρω σίγουρα μπορεί να κάνω κ λάθος.
Μηπως τα χρησιμοποιούν τώρα ως σπίτια για να μείνουν τα αφεντικά η κ οι τσατσάδες η μπορεί κ οι κοπελιές επειδή ζορίζονται κ οικονομικά αυτήν την εποχή που δεν δουλεύουν.
Ακομα κ τα 800 να παίρνουν από το κράτος για ενάμιση μήνα περίπου, δεν θα τους φτάνουν με τίποτα..