Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 339 άτομα (39 μέλη και 300 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ὄχι αἱ δῦο πρῶται. Ἀπὸ ἐκεῖ καὶ ἔπειτα ἡ περαιτέρω διερεύνησις ἐπαφίεται εἰς ὑμᾶς...

Επισκέπτης

poto84 πες μου αναλυτικά την εμπειρία σου με Νέλλη.Εγώ την έχω πάρει δύο φορές.Το 2007 όταν δούλευε Φυλής 71 πάνω(την άλλαζε η θρυλική όσο και ξεπετατζού Μιλένα) και τώρα με την Ευα.

HotScorpios,η Σαμπρίνα-Φυλής 59 κάτω είχε συμμετοχή;Ηταν βιαστική;

Επισκέπτης
Ξερετε τιποτα καλο για σημερα απογευμα στην φυλης ? κατα προτημηση milf 30-35 :boobies: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

klimt

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
το Σοφακι μου ειπε η τσατσα θα επιστρεψη (πριν το Πασχα) αλλα δεν ηξερε ποτε ακριβως και σε ποιο ΑΝ ξερη καποιος Η εχει τηλεφωνο της ας βοηθειση τον π...ο μου που την λαχταρισε

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
136
Πόντοι
6
Απο τα υπόλοιπα της Διδύμου πέρασε κανενας συναγωνιστής?

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
poto84 πες μου αναλυτικά την εμπειρία σου με Νέλλη.Εγώ την έχω πάρει δύο φορές.Το 2007 όταν δούλευε Φυλής 71 πάνω(την άλλαζε η θρυλική όσο και ξεπετατζού Μιλένα) και τώρα με την Ευα.

HotScorpios,η Σαμπρίνα-Φυλής 59 κάτω είχε συμμετοχή;Ηταν βιαστική;

Με μένα δεν ήταν βαστική καθόλου, από συμμετοχή αρχικά δεν την είδα 'θερμή' (ήταν όμως και Μ.Σάββατο όταν
την πήρα οπότε λόγω ημέρας μπορεί να χαλιόταν που ήταν στη δουλειά) ΑΛΛΑ μετά με το γλύψιμο που της έριξα
στο 'γατάκι' της απέκτησε συμμετοχή ...χεχεχε

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
εγω νομιζω οτι την πατατε απο την εμφανιση και μπαινετε και μετα κλαιγεστε.αποδεδειγμενα οι μουναρες ιεροδουλες στο δωματιο ειναι αστα να πανε.τα μπαζα και οι ωριμες ομως σε απογειωνουν.

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
136
Πόντοι
6
εγω νομιζω οτι την πατατε απο την εμφανιση και μπαινετε και μετα κλαιγεστε.αποδεδειγμενα οι μουναρες ιεροδουλες στο δωματιο ειναι αστα να πανε.τα μπαζα και οι ωριμες ομως σε απογειωνουν.

Γι'αυτό ξαναρωτάω!Μήπως κάποιος συναγωνιστής πέρασε απο τα σπιτάκια της διδύμου σήμερα το απόγευμα?

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
σημερα οχι αλλα γενικα μονο εκει καταθετω

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
μεγαλο μαυρο στη ρωξαννα φιλης 59 πανω...που βγαινει με υποσχεσεις στο σαλονι και τελικα εφυγα χωρις να τελειωσω καν απο την πολυ κρεμα και τη βαρεμαρα της...

Αντιθετα ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝ στην προγκηπισσα βανεσσα που αν και παλια δεν ειχα καλη εμπειρια σημερα με ξεζουμισε..

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
χαχαχα :cheesy: και ο Βασιλιας ειπε μια καλησπερα στη Πριγκιπισσα σημερα :knockinb:
φχαριστηθηκε το σκηπτρο μου :2funny: :dancing:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Poto84 !

Η Ρωξάνα κοιμόταν όρθια και όρεξη απόλυτο μηδέν! Κρίμα το 20ρικο.  :headbang:

Η δε Πριγκίπισσα Βανέσα σταθερή αξία. Αξίζει το περπάτημα.............  :dancing:

Επίσης, αν και ψιλο-επιπλάκι η Στέλλα από το 54 Κάτω, έκανε ανόρθωση στήθους και σύντομα θα τα βγάλει "βόλτα"!!!!!!!! Έκανε καλή δουλειά, πάντως !  :rockon:
Ελπίζω να ανεβάσει και τις υπηρεσίες τις (χλωμό αυτο.................. :S)

Καλά το Χριστινάκι στο 69 πάνω παίζει ασταμάτητα πρωί & βράδυ ?????????????
Θα το ξεπατώσουν/κάψουν το κουκλάκι.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Επίσης, αν και ψιλο-επιπλάκι η Στέλλα από το 54 Κάτω, έκανε ανόρθωση στήθους και σύντομα θα τα βγάλει "βόλτα"!!!!!!!! Έκανε καλή δουλειά, πάντως !   :rockon:
Ελπίζω να ανεβάσει και τις υπηρεσίες τις (χλωμό αυτο.................. :S)

Στέλλα από το 54 ... :think:

Ποιά Στέλλα ? Μήπως η κοντοΣτέλλα ? :grin:

Αυτή χρειάζεται ανόρθωση ύψους... :cheesy:

...και όχι μόνο

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
amadeus ιδιες αποπειρες ειχαμε?μπας και συνυπηρξαμε μεσα κιολας?χαχαχα

ρε η ρωξαννη μονο πο δεν κοιμηθηκε..ασε που οταν την στειλα χωρις να τελειωσω δεν ρωτησε καν γιατι...μαλλον το ευχαρστηθηκε...Αντιθετα η βανεσσα αν και μπηκε με νευρακια με την απιστευτη πιπα της και το χτυπημα οταν εμ καβαλσε με ξεουμισε στο αψε σβησε...Μονο μειον οντως τα πολλα σπυρακια..

ερωτησεις..ειχα παρει παλια τη μονικα με τ αστερακια και μ αρεε αρκετα..τωρα σε τι φαση βρισκεται?εχει χαλασει?η σαμπρινα αξιζει τπτ?η τινα που ελεγε ο χοτ σκορπιος?

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
farkeli εενοεί την ξανθιά Στέλλα τη Ρωσσίδα που είναι κομοδίνο. Μια φορά την πήρα παλιά και με το ζόρι τέλειωσα.

Συνοδοιπότοι της Φυλής επέστρεψα τέλος Μάρτη από Ταϋλανδη αλλά από τις υποχρεώσεις δεν προλαβαίνω ούτε να ποστάρω ούτε να πάω για τσάρκα. Τρεις βδομάδας τώρα μόνο δύο επισκέψεις πρόλαβα να κάνω. Η μία ήταν στο μιλφ την Εύα στο 90 (ή 92? όλο τα ξεχνάω τα νούμερα). Η γνωστή Λετονή. Λίγο υπέρβαρη και δεν είμαικαιλάτρης των μιλφ. Όμως η συμμετοχή άψογη και το ευχαριστήθηκα. Θετική ψήφος από εμένα , προτείνεται.

Τώρα αν υπάρχουν νέες παρουσίες άξιες προσοχής παρακαλώ να αναφέρετε  ;)

seboy21m

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρα παίδες! παίζει κανένα καλό τεμάχιο σήμερα το απόγευμα για σφυροκόπημα; :think:

seboy21m

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
σωστός ο φίλος! Απλά είναι μια κακιά συνήθεια...

seboy21m

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

καλημέρα παίδες! παίζει κανένα καλό τεμάχιο σήμερα το απόγευμα για σφυροκόπημα; :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom