Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 208 άτομα (19 μέλη και 189 επισκέπτες)

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
Καλό Πάσχα να έχουμε. Σε λίγες ώρες θα ακουστεί η θριαμβευτική ιαχή των Ορθοδόξων Χριστιανών : ΧΡΙΣΤΟΣ  ΑΝΕΣΤΗ !!!
Εύχομαι σε όλους τους αδελφούς Αγάπη-Ειρήνη-Υγεία

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ποια ειναι η γηραιοτερη πουτανα που υπαρχει αυτη τη στιγμη;

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Ώπα Psolaras78 με την ενημέρωσή σου πάλι Φυλής θα μας κατεβάζεις ανήμερα Πασχαλιάτικα
να 'σουβλίσουμε' και να 'φάμε' Ρουμάνικο Κοκκινομάλλικο 'Κατσικάκι' ...χεχεχε

Αμαρτωλοί Λόγω Κάβλας Όλοι Μας !!!

Κυριακή Πάσχα Βοήθειά μας, η χθεσινή ενημέρωση του Psolaras78 με 'παρέσυρε'
και γιορτιάτικα 'κατέβηκα' στους δρόμους της ακολασίας, Φεύ όμως, στην
Φυλής όλα κλειστά εκτός από το Φ59 άνω νομίζω (δεν πήγα να δώ ποιά είχε).
Κατέβηκα για συγκεκριμένη 'αποστολή' να 'σουβλίσω' το Κοκκινομάλλικο Ρουμάνικο
'κατσικάκι' στο Φ69 ισόγειο, αλλά δεν. ...χεχεχε

Άντε και πάντα Ντούροι.

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Κυριακή Πάσχα Βοήθειά μας, η χθεσινή ενημέρωση του Psolaras78 με 'παρέσυρε'
και γιορτιάτικα 'κατέβηκα' στους δρόμους της ακολασίας, Φεύ όμως, στην
Φυλής όλα κλειστά εκτός από το Φ59 άνω νομίζω (δεν πήγα να δώ ποιά είχε).
Κατέβηκα για συγκεκριμένη 'αποστολή' να 'σουβλίσω' το Κοκκινομάλλικο Ρουμάνικο
'κατσικάκι' στο Φ69 ισόγειο, αλλά δεν. ...χεχεχε

Άντε και πάντα Ντούροι.
xaxa Καλημέρα κι εγώ έτσι πατησα...αλλα μέχρι ενός σημείου και εξηγώ:Πράγματι όλα κλειστά εκτός από 59 πάνω που ειχε μια καστανή μετρίου αναστήματος μέτρια γενικά και του 71Α(πάνω) που ειχε μια αξιόλογη μελαχρινή με περίεργη προφορά αλλα κάτι με απέτρεψε να περάσω και δικαιώθηκα γιατί στη συνέχεια κατευθύνθηκα προς τα 3 ''σπιτακια΄΄ που χαρακτηρίζονται απ' τον αριθμό 134.Περνάω σ'αυτο με τη μπλέ πόρτα όπου ήταν η μόνικα.Όμορφη λεπτη μελαχρινή με ωραίο λόκο.Πέρασα πολύ καλά τελικά άξιζε η ταλαιπωρία..

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Απο αύριο κανονικά ανοιχτά τα σπιτάκια?

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Άντε να περάσω απο την Αντριάννα το πρωί γιατί μου έλειψε!

blackdragon

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
xaxa Καλημέρα κι εγώ έτσι πατησα...αλλα μέχρι ενός σημείου και εξηγώ:Πράγματι όλα κλειστά εκτός από 59 πάνω που ειχε μια καστανή μετρίου αναστήματος μέτρια γενικά και του 71Α(πάνω) που ειχε μια αξιόλογη μελαχρινή με περίεργη προφορά αλλα κάτι με απέτρεψε να περάσω και δικαιώθηκα γιατί στη συνέχεια κατευθύνθηκα προς τα 3 ''σπιτακια΄΄ που χαρακτηρίζονται απ' τον αριθμό 134.Περνάω σ'αυτο με τη μπλέ πόρτα όπου ήταν η μόνικα.Όμορφη λεπτη μελαχρινή με ωραίο λόκο.Πέρασα πολύ καλά τελικά άξιζε η ταλαιπωρία..
τι ωρα πηγες ?

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
καλες γιορτες μαγκες,ξερει κανεις αν στο ελλης 3 επεστρεψε η γνωστη αννιτα; :rockon:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Φυλής 20/4/2009 πρωινή βάρδια.

Μάγκες είδα την γκόμενα στο Φ69 ισόγειο πρωινή βάρδια που λέγαμε πριν
αλλά δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ηλικία προ-μίλφ.

Υ.Γ. Επέστρεψε η Ρενατούλα και την συνάντησα στο Μονής Προδρόμου εντελώς τυχαία,
    εάν δουλέψει εκεί και άλλες μέρες δεν ξέρω.

Επισκέπτης
20/4/09 Δευτέρα απόγευμα:
Αλκιβιάδου 16Γ Σόνια."Τι έχεις Γιάννη,τ'είχα πάντα".Με λύπη μου αντικρύζω την σπασαρχίδω Ναταλί-ξεπέτα τριλέπτου από Κολωνού 30β,μετονομασμένη σε Σόνια.

Περγάμου 1,κάτω,Μαρία,ξανθιά,χαριτωμένη με αξιοπρόσεχτους βύζους και αδιάφορο κώλο.

πάνω,Ντενίζα,ξανθιά πιπινάρα,την έχει πάρει κανείς να μας πεί;

Φυλής 71 κάτω,η Ευα να πλέκει το εγκώμιο της Σακίρας από Φυλής 59 κάτω και η Σακίρα προς ευόδωση των λεγομένων να στήνει κώλο στο σαλόνι.Λέτε η Ευα να μεταμόρφωσε την Σακίρα;
Φυλής 80,Ρούλα,ψηλή μελαχροινή,αμήχανη και αδιάφορη.

Φυλής 59 πάνω,μια αδιάφορη μελαχροινή Αννα χωρίς εξτρά.
        κάτω,Σαμπρίνα,ψηλή,λυγερόκορμη,καστανόξανθη.Εχει κανείς εμπειρία από αυτή;
Φυλής 134 μεσαίο,καινούργια κατά την τσατσά,Κατερίνα,κοντό ξανθό μαλλί,αξιοπρόσεχτη,αγνώστων λοιπών διαπιστευτηρίων.
Φυλής 109 κάτω,Αννα(αν θυμάμαι καλά),ωραία λεπτή ξανθιά,αναζητούνται πληροφορίες.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ύστερα από αποχή μηνών, μία μίνι τσάρκα στην Οδό του Αγοραίου Έρωτα.
Λόγω έλλειψης χρόνου, έγινε βιαστικά και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Θα αναφέρω μόνο αυτά που αξίζουν τον κόπο (κατ' εμέ) να αναφερθούν, αφού ως επί το πλείστον, κατά τις 16:30, λίγα ήταν τα κα(υ)λά κομμάτια.

69 Πάνω = Το λυγερόκορμο Χριστινάκι

69 Κάτω = Μια νέα (σαν παρουσία) ξανθιά ψιλο-μιλφ καλοσχηματισμένο ΚΑΙ ΟΧΙ η Τζούλια κοκκινομάλλα που αναφέρει κάποιος συναγωνιστής.

65 Πάνω = Η Άννα μια αδυνατούλα μικρούλα χαμογελαστούλα κοπελίτσα, που λόγω πονοκεφάλου της (όπως δικαιολογήθη) δεν απέδωσε τα μέγιστα και δεν καταφέραμε να ζεστάνουμε τα κάρβουνα, οπότε ΔΕΝ σουβλίσαμε. Μπορεί να ξανα-δοκιμασθεί λόγω του εύθυμου του χαρακτήρος της.

Μονής Προδρόμου = Η Ρενάτα όπου αν και αδύνατη έχει κάτι που σε μαγνητίζει. Μια ευχάριστη καταθετική όαση, στην σημερινή έρημο της Φυλής.

Φυλής 134Γ (με τα σκαλάκια) η γλυκούλα Τζέσσυ με τα γνωστά ψιλο-αρνητικά σχόλια. Εγώ επειδή την ξέρω καιρό τώρα, όταν ακόμα δούλεψε για κάτι φεγγάρια στο 59 κάτω και 67 (μήηηηηηνες τώρα) δεν περνάω και άσχημα. Βέβαια, παίζει στους αναπληρωματικούς (χι,χι,χι) 

Λόγω της ώρας, έπεσα πάνω στην αλλαγή. Δεν πρόλαβα να δω την βραδινή βάρδια.

Ελπίζω να ήταν καλύτερη από την πρωινή.

Καλό βόλι.

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ναι ετσι λεγαμε οτι συμμορφωσε και τη νελλη που ναι και μουναρα κι ακομα κλαιμε το 20αρικο...

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
jockerx έχω πάρει Σαμπρίνα από το Φ59 ισόγειο, δίνει και 69 μέσα στο 20-άρικο
και κάνει και ωραίο τσιμπουκάκι, εγώ όταν την πήρα την έβαλα και με τελείωσε
στο 69...χεχεχε Από ότι λένε ο τσά2 λέει οτι το μωρό προσφέρει και ελεύθερη πιπούλα.
Δείχνει λίγο ψαρωμένη εγώ προτείνω να είσαι τρυφερός κι ευγενικός με το μωρό και θα
περάσεις καλά.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Απογευματινο scouting στην Φυλης οπου και βρισκοντουσαν οι κλασσικες κοπελες στα ποστα τους τυπου..Αμαλια,Σακιρα,Αμαντα,Ηλιανα,Πωλινα,Μονικα,Μπαρμπορα με μοναδικα αξιοσημειωτα οτι η Σακιρα πλεον τρωει ψωμακι...λεμε τωρα...στο Φυλης71ισογειο κι οχι στο Φυλης59 οπως πριν,οτι στο 69ισογειο ειχε μια Νεα νωχελικη καστανοξανθη με ψιλομεγαλα μασταρια κι οτι στο Αγαθουπολεως54α γινοταν παρελαση στα δωματια για την Βανεσσαρα!Επισης Φυλης95 ειχε μια μελαχρινη μετριοτητα και στο Διδυμου8 πανω ειχε μια μιλφ ξανθια γνωστη φυσιογνωμια απο καποιο στουντιο το οποιο δεν μπορω να θυμηθω!

Επισκέπτης
ναι ετσι λεγαμε οτι συμμορφωσε και τη νελλη που ναι και μουναρα κι ακομα κλαιμε το 20αρικο...
poto84 πες μου αναλυτικά την εμπειρία σου με Νέλλη.Εγώ την έχω πάρει δύο φορές.Το 2007 όταν δούλευε Φυλής 71 πάνω(την άλλαζε η θρυλική όσο και ξεπετατζού Μιλένα) και τώρα με την Ευα.

HotScorpios,η Σαμπρίνα είχε συμμετοχή;Ηταν βιαστική;

Επισκέπτης
Ἐπιστροφὴ εἰς τὰ πάτρια. Φυλῆς σήμερον 09.00 - 10.30

Διδύμου 8 κάτω
Πωλίνα 30 - 35, καστανή, ὑψηλή, σχετικῶς εὔσαρκος, Ρωσσίς, βραχεία κόμη, ὠραία τυπικὴ συνεύρεσις, ἀπολαμβάνει τὴν διείσδυσιν, πᾶντα ἀξιοπρεπὴς λύσις.

Φυλῆς 59 κάτω
Σαμπρίνα 25 -30, καστανὴ, σχετικῶς βραχύσωμος, σχετικῶς λεπτὴ, κάποια ἴχνη κυτταρίτιδος, συμπαθὴς ὑπηρέτης.

Φυλῆς 59 ἄνω
25-30, μελαγχροινὴ, σχετικῶς βραχύσωμος, σχετικῶς λεπτὴ, κόμμωσις "καρὲ", πρόσωπον ἀδιάφορον.

Φυλῆς 80
20 - 25, μελαγχροινὴ, σχετικῶς βραχύσωμος, σχετικῶς εὔσαρκος, μακρὰ μελανὴ κόμη (ἀκοῦτε κ. Farkeli;), γενικῶς οὐχὶ ὤραία (π.χ. ὀγκώδεις πόδες ἐλεεινῖδος) ἄλλὰ ἀναδίδουσα ἐρωτισμόν.

Φυλῆς 67
25 - 30, ξανθὴ, βραχύσωμος, λεπτή, κόμμωσις "καρέ" βραχεία, καὶ ὁ παντογνώστης ὑπηρέτης Ἀναστάσιος.

Φυλῆς 95 (καλὲς δουλειές!)
20 - 25, μελαγχροινὴ, βραχύσωμος, λεπτὴ. Ἐφαίνετο ἄπειρος. Εὐχαρίστως θὰ ἐσυνουσιαζόμην μὲ τὴν ὤριμον ξανθὴν ὑπηρεσίαν Ἀνατολικοευρωπαϊκῆς προελεύσεως.

Μύρων (καλὲς δουλειές!)
25 - 30, μελαγχροινὴ, βραχύσωμος, εὔσαρκος. Ἐνθυμίζουσα τὰ παλαιά...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Απογευματινο scouting στην Φυλης οπου και βρισκοντουσαν οι κλασσικες κοπελες στα ποστα τους τυπου..Αμαλια,Σακιρα,Αμαντα,Ηλιανα,Πωλινα,Μονικα,Μπαρμπορα με μοναδικα αξιοσημειωτα οτι η Σακιρα πλεον τρωει ψωμακι...λεμε τωρα...στο Φυλης71ισογειο κι οχι στο Φυλης59 οπως πριν,οτι στο 69ισογειο ειχε μια Νεα νωχελικη καστανοξανθη με ψιλομεγαλα μασταρια κι οτι [glow=red,2,300]στο Αγαθουπολεως54α γινοταν παρελαση στα δωματια για την Βανεσσαρα![[/glow]/b]Επισης Φυλης95 ειχε μια μελαχρινη μετριοτητα και στο Διδυμου8 πανω ειχε μια μιλφ ξανθια γνωστη φυσιογνωμια απο καποιο στουντιο το οποιο δεν μπορω να θυμηθω!

Τι είπες φίλε Πιάτσα??????????  :rockon:

Η γνωστή Πριγκίπισσα της Φυλής παίζει μπάλα στο Αγαθουπόλεως?:boobies: :boobies: :boobies:

Είσαι σίγουρος???????????????  :tickedoff:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ἐπιστροφὴ εἰς τὰ πάτρια. Φυλῆς σήμερον 09.00 - 10.30

Φυλῆς 80
20 - 25, μελαγχροινὴ, σχετικῶς βραχύσωμος, σχετικῶς εὔσαρκος, μακρὰ μελανὴ κόμη (ἀκοῦτε κ. Farkeli;), γενικῶς οὐχὶ ὤραία (π.χ. ὀγκώδεις πόδες ἐλεεινῖδος) ἄλλὰ ἀναδίδουσα ἐρωτισμόν.

Ποιά να είναι ?

Έλλη η τρελοφρεγάτα ?

Μαρία η συγκάτοικος ?

Τζένα νέα από Βουλγαρία πριν ενα μήνα ?

Καρολίνα ?

ε!!! δεν θυμάμαι άλλες...

κάπως έτσι?

URL]]

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom