Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 133 άτομα (15 μέλη και 118 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.407
Πόντοι
27.261
την ειδα πριν μερικες μερες τη Λιζα στο 54 πανω , εχει πεσει πολυ η εμφανιση της σε σχεση με πριν 7-8 μηνες που τη γαμησα στη Διδυμου 8 οροφος...  χαλασε αποτομα  :thubsdown:

μαλλον δεν εδωσες pourboire, γι'αυτο συνεβη αυτο  :tooth:

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
με την ηλεκτρα ξερει κανεις τι γινεται?απο φωκαιας 17 .παλαιοτερα φωκαιας 25
που εχει χαθε?

Δεν ζήταγες το τζόκερ φιλαράκι επέστρεψε σήμερα ήταν πρωινή Φυλής 109.

giaarab

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή θα έρθω από επαρχία για μια μέρα Αθήνα. Γνωρίζει κανένας φίλος, σε ποιο σπιτακι θα βρω αφρικανη την Κυριακή απόγευμα με βραδάκι;;

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
χαχαχχ να σαι καλα κυριακο.το καρμα με βοηθησε!!!

Theodoros12345

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
18
Πόντοι
0
Επειδή θα έρθω από επαρχία για μια μέρα Αθήνα. Γνωρίζει κανένας φίλος, σε ποιο σπιτακι θα βρω αφρικανη την Κυριακή απόγευμα με βραδάκι;;
καλημερα αδερφε υπαρχουν 3 κοριτσια στο μεταξουργειο στην ιασονος ακριβως νουμερο δεν θυμαμαι. Ριξε μια ματια. Αλλα να ξερεις δεν λενε τιποτα. Αν θες να περασεις καλα και να τιμησεις το 20αρι, θα πας φωκαιας 27βπανω 8-5 το πρωι και θα παρεις την κοπελα ονοματι καρολινα. Αξιζει αδερφε! 

• Like
Αντιδράσεις: koble

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Γειά χαρά φίλε υπάρχει η Μπιουτη στο Φυλής 65ισογειο νομίζω πρέπει να δουλεύει αργά όμως νυχτερινη.
Έχει πολύ καλή διάθεση η κοπέλα και όρεξη μιλάει άπταιστα Ελληνικά και πιστεύω ότι θα σε κάνει να περάσεις καλά καθώς είναι πολύ φιλική και έχει φουλ θετική ενέργεια

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Γεια χαρά παιδιά ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια με την Ηλέκτρα που την έψαχνα πράγματι ήταν φυλής 109 και όπως πάντα όταν ξεκινήσαμε δωμάτιο μου άρχισε τις παπαριες της.αλλα αν της πεις πες τα μου άλλη ώρα η δεν είναι ώρα τώρα μη μιλάς.καθεται και τον τρώει άγρια.επισης Η κωλαρα μεγάλωσε και άλλο!!!!

• Like

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Γειά χαρά φίλε υπάρχει η Μπιουτη στο Φυλής 65ισογειο νομίζω πρέπει να δουλεύει αργά όμως νυχτερινη.
Έχει πολύ καλή διάθεση η κοπέλα και όρεξη μιλάει άπταιστα Ελληνικά και πιστεύω ότι θα σε κάνει να περάσεις καλά καθώς είναι πολύ φιλική και έχει φουλ θετική ενέργεια

Απλά έχε υποψιν σου ότι είναι θωρηκτό...!
1.80+ και 90+ κιλά!!!!

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.515
Πόντοι
731

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.407
Πόντοι
27.261
hatsumi,formet και αλλοι ακαποτακιδες βαλτε αυτο το προιον στην ψωλη σας πινοντας φαντα και θα ειστε μια χαρα

δε χρειαζεται fanta πλεον.
επαλειψη 3 φορες τη μερα ανα 8ωρο και σωθηκαν μια για παντα συμφωνα με το μεντορα  :tooth:

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.790
Πόντοι
7.195
Άσε τα σπασμένα μπουκάλια αδερφέ μου , έχω ζορακι .... κανόνισε το αν κάτσει σήμερα το βράδυ να κατέβουμε πιάτσα ... να πέσει πολύ γέλιο ...!!

εντάξει μόλις το δει θα πάρει δρόμο.
Και την άλλη μέρα πάλι εκεί θα είναι.
Δε βγαίνει τίποτα έτσι φίλε

Kostas21_

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2019
Like
40
Πόντοι
0
Σορρυ που θα γραψω κατι ακυρο...Για τα παιδια που μου στειλανε πμ και τους Ευχαριστω...Δεν μπορω να απαντησω ακομα σε προσωπικο...Προσπαθω να βρω λυση και θα σας απαντησω οταν με αφησει το σαιτ...

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.790
Πόντοι
7.195
χεστηκανε οι αλβανοι για τον ιαθε φλωρο Ελληνα. Οι αλλοδαποι τον γραφουν στ αρχιδια του αν και μαλλον ειναι αρκετα εξυπνος να μην τους πειραζει.

Αν εννοείς ότι δε μας έχουν ανάγκη γιατί κάνουν πελατολόγιο Αλβανούς και Πακιστανούς, πάω πάσο.
Αλλά εγώ λέω μάλλον οι νταβάδες έχουν φλωρέψει όπως φάνηκε και από τη φάση με τις call girls που τις έστελναν σαν το σκυλί στ αμπέλι

• Like

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

b0urdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2020
Like
102
Πόντοι
0
Γεια χαρά παιδιά ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια με την Ηλέκτρα που την έψαχνα πράγματι ήταν φυλής 109 και όπως πάντα όταν ξεκινήσαμε δωμάτιο μου άρχισε τις παπαριες της.αλλα αν της πεις πες τα μου άλλη ώρα η δεν είναι ώρα τώρα μη μιλάς.καθεται και τον τρώει άγρια.επισης Η κωλαρα μεγάλωσε και άλλο!!!!

φιλε μου αν πηρες το κινητο της στειλε μου ενα πμ αν σου ειναι ευκολο..

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Μάγκες προσοχή με τον πέφτουλα της φυλής.

Η λύση είναι η καταγγελία στην αστυνομία.

Αναρρωτηθείτε πόσα αξίζει η ζωή μας...

Κυρίως για το παιδί που το έκλεψαν...μη νοιώθεις άσχημα φίλε.

Δεν είσαι δειλός που φοβήθηκες.Θα συνέβαινε στον καθενα μας.

Παιδιά,καντε αναφορες.Μια μονο αναφορα ισως δεν ειναι αρκετη αλλα πολλες θα τους κινητοποιησουν να παρουν μετρα.

Και αφηστε τις μαγκιες στο δρομο.Αν του σπασετε τα μουτρα καλως.Αν σας μχαιρωσει και χασετετη ζωη σας δεν ειναι κριμα?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μάγκες προσοχή με τον πέφτουλα της φυλής.

Η λύση είναι η καταγγελία στην αστυνομία.

Αναρρωτηθείτε πόσα αξίζει η ζωή μας...

Κυρίως για το παιδί που το έκλεψαν...μη νοιώθεις άσχημα φίλε.

Δεν είσαι δειλός που φοβήθηκες.Θα συνέβαινε στον καθενα μας.

Παιδιά,καντε αναφορες.Μια μονο αναφορα ισως δεν ειναι αρκετη αλλα πολλες θα τους κινητοποιησουν να παρουν μετρα.

Και αφηστε τις μαγκιες στο δρομο.Αν του σπασετε τα μουτρα καλως.Αν σας μχαιρωσει και χασετετη ζωη σας δεν ειναι κριμα?
Πια αστυνομία ; Πλάκα κανείς μάλλον ..!! Η ζεις σε αλλον πλανήτη !!! Εγώ κυκλοφορο πολύ συχνά μολης τον ξαναδώ θα δεις γέλιο !! Όσο αναφορά τα Μαχαίρια κτλ ... πίστεψε με ο πρωκτός του θα γίνει θήκη για το μαχαίρι του ...που αμφίβαλο  πως έχει ..αλλά λέμε τώρα ... Πέρα από όλα αυτά το ζορακι μου τον περιμένει αν τον πετυχο

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Πια αστυνομία ; Πλάκα κανείς μάλλον ..!! Η ζεις σε αλλον πλανήτη !!! Εγώ κυκλοφορο πολύ συχνά μολης τον ξαναδώ θα δεις γέλιο !! Όσο αναφορά τα Μαχαίρια κτλ ... πίστεψε με ο πρωκτός του θα γίνει θήκη για το μαχαίρι του ...που αμφίβαλο  πως έχει ..αλλά λέμε τώρα ... Πέρα από όλα αυτά το ζορακι μου τον περιμένει αν τον πετυχο
Φορμετ βλέπω έμαθες να γράφεις καλύτερα. Πας νυχτερινό σχολείο  :think: :S :S :S

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom