χαιρετω την τιμημενη μπουρδελοκοινοτητα ....
εγω σαν βασανιαρης που ειμαι ο μονος λογος που περναω απο μεταξι ειναι μηπως πετυχω την καυλουσκα νικη
στο υπογειο των κολωνου 30 .... την τριτη που πηγα ηταν μια βεναζουαλανη πιτσιρικα με ωραια κορμοστασια και κολο ποιημα .. δεν δοκιμασα ομως .... απογευματινη βαρδια...
στη φωκαιας δοκιμασα πριν καμια 10αρια μερες μια ξανθια σαντρα στα 25 περιπου μεταμεσονυκτια η οποια ειπε οτι ειναι απο ρωσια , εγω την εκοψα απο αλβανια η ρουμανια .... τεσπα το προγραμμα ειχε ελευθερο τελειωμα στο στομα ...
η κοπελα βαριοταν και κοιταζοταν στον καθρεπτη στην αρχη εκανε πιπα κλασικη γρηγορη λες και ειναι τρομπα το πουλι και οσο πιο γρηγορα το κανεις θα ερθει το σπερμα
μετα που της ειπα πιο αργα ... τον εβαλε στο στομα και δεν κουνιοταν απλα με κοιταζε ... προσπαθησα να τον χωσω πεσμενο αλλα λιγο εκανα και μετα βαρεθηκα κι γω και την εδιωξα ....
να πω μπραβο στα παιδια που ενημερωνουν εγω προσπαθω οσο μπορω αλλα ο περιορισμενος χρονος και το προχωρημενο της ηλικιας μου δεν μου επιτρεπουν να κανω μεγαλες τσαρκες...
οσο για τον μαλακα που σας ζηταει λεφτα εγω ειχα αναλογη εμπειρια πριν 20 χρονια περιπου απο ελληνα στη φυλης .
το πιο σωστο ειναι να μην του δωσει σημασια ή απαντησεις και να φυγεις ή να μπεις σε κανα μαγαζι - μπουρδελακι.
μαλλον τα παλικαρια φορμετ και εβιλπλασμα θα δωσουν τη λυση για τωρα...
αυτα και οποιος εχει πληροφορια για καβλουσκα κερναω μεταξι 10αρακι....