Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 160 άτομα (12 μέλη και 148 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
χαιρετω την τιμημενη μπουρδελοκοινοτητα ....
εγω σαν βασανιαρης που ειμαι ο μονος λογος που περναω απο μεταξι ειναι μηπως πετυχω την καυλουσκα νικη
στο υπογειο των κολωνου 30 .... την τριτη που πηγα ηταν μια βεναζουαλανη πιτσιρικα με ωραια κορμοστασια και κολο ποιημα .. δεν δοκιμασα ομως .... απογευματινη βαρδια...
στη φωκαιας δοκιμασα πριν καμια 10αρια μερες μια ξανθια σαντρα στα 25 περιπου μεταμεσονυκτια η οποια ειπε οτι ειναι απο ρωσια , εγω την εκοψα απο αλβανια η ρουμανια .... τεσπα το προγραμμα ειχε ελευθερο τελειωμα στο στομα ...
η κοπελα βαριοταν και κοιταζοταν στον καθρεπτη στην αρχη εκανε πιπα κλασικη γρηγορη λες και ειναι τρομπα το πουλι και οσο πιο γρηγορα το κανεις θα ερθει το σπερμα  :jerking: μετα που της ειπα πιο αργα ... τον εβαλε στο στομα και δεν κουνιοταν απλα με κοιταζε ... προσπαθησα να τον χωσω πεσμενο  αλλα λιγο εκανα και μετα βαρεθηκα κι γω και την εδιωξα ....
να πω μπραβο στα παιδια που ενημερωνουν εγω προσπαθω οσο μπορω αλλα ο περιορισμενος χρονος και το προχωρημενο της ηλικιας μου δεν μου επιτρεπουν  να κανω μεγαλες τσαρκες...
οσο για τον μαλακα που σας ζηταει λεφτα  εγω ειχα αναλογη εμπειρια πριν 20 χρονια περιπου απο ελληνα στη φυλης .
το πιο σωστο ειναι να μην του δωσει σημασια ή απαντησεις και να φυγεις ή να μπεις σε κανα μαγαζι - μπουρδελακι.
μαλλον τα παλικαρια φορμετ και εβιλπλασμα θα δωσουν τη λυση για τωρα...
αυτα και οποιος εχει πληροφορια για καβλουσκα κερναω μεταξι 10αρακι.... :erection:
Νασαι καλά φίλε , πίστεψε με  ίσως δωσο την λύση σήμερα το βραδάκι..

• Like
Αντιδράσεις: koble

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.407
Πόντοι
27.261
Η Όλγα πριν λίγα χρόνια ήταν λίγο γεματούλα με εκρηκτικά βυζιά και κωλομέρια και ήταν στο 7/10.
Όμως έκοψε το κάπνισμα, πέρασαν και τα χρόνια... κατέληξε στο 4/10.
Τώρα πια, κάνει μόνο για ειδικά γούστα.

Αμα θες να παλεψεις, ναι οκ.
Εχω δει και πολυ χειροτερες παντως, που απλα... δε βλεπονται οπως π.χ. ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ απο αλκιβιαδου και ΝΤΙΑΝΑ απο μαγνησιας.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ειλικρινά λυπάμαι για τα λεφτά που σου αφαίρεσε αλλά κ για όλα τα μέλοι που έχει ληστεψει ειναι σαν να πήρε λεφτά από εμένα, επειδή εδώ είμαστε μια οικογένεια κ είμαι σίγουρος ότι έχει αφαιρέσει πολλά χρηματικά πόσα, επειδή έχει γλυκαθει κ συνεχίζει το ίδιο τροπάριο.
Κατ'εμε είναι θέμα αφεντικών οίκων-νταβαδων να τον αφανησουν αλλά από τα Χριστούγεννα που έχει αναφερθεί η δράση του αδιαφορούν παντελώς.
Μια καλή λύση νομοτυπη, είναι να γίνει τηλεφωνική καταγγελία έστω ανώνυμη στην ασφάλεια, από καρτοτηλεφωνο δωρεάν είναι κ δεν φαίνεστε πουθενά, κάπου θα έχει αντύκτιπο ξέρω κ σας λέω..
Τώρα αν σας την ξαναπέσει εφνιδιαστε τον μην ακούτε το παραμύθι-ποίημα που λέει τσακιστε τον ας χυθεί κ λίγο αίμα, κατεβαίνει κ η αρτιριακη πίεση που λεγαν κ οι παλιοί, δεν πεθαίνει έτσι ο άνθρωπος..μην προβληματιζεσται..
Παρεμπιπτωντος πήγα σήμερα κ χτες για την Μιχαελα στό Φώκαιας 17 αλλά έλειπε ήταν η παολα έφαγα ακυρο..ηταν έξω από τον οίκο ένας τύπος, ταίριαζε στην περιγραφή αν κ τον είχα για πιο κακή φάτσα τον κοιτάζω, με κοιτάζει, περνάω 2 με 3 φορές πάνω κάτω μπήκα σε κάποιους οίκους μήπως με ακολουθήσει.. δεν μου είπε τίποτα, έλεγα να του πω καμία φυλακή τίποτα εχουμε, έκανες..
ισως κ να μην ήταν το αγγελούδι μας ίσως να ήταν κ άλλος..
Ειχα σπάσει κ ένα μπουκάλι από μπύρα κ το είχα μέσα στο μπουφάν έκοβε σαν λεπίδες θα του έφτιαχνα τατουάζ στο λαιμό θα τον έκανα κούκλο για τα καλλιστεία..
Εμένα το άδικο δεν μου αρέσει, μπωρο να γίνω χαλί να με πατήσει κάποιος, να κάνω κάποια εξυπηρέτηση τα πάντα, αλλά αν δω ότι αδικούμε εγώ ή ο συνανθρωπος μου θα τον περιμένω στην γωνία..
Άσε τα σπασμένα μπουκάλια αδερφέ μου , έχω ζορακι .... κανόνισε το αν κάτσει σήμερα το βράδυ να κατέβουμε πιάτσα ... να πέσει πολύ γέλιο ...!!

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλημέρα όσον αφορά το ατυχές περιστατικό που συνέβη στον φίλο την λύση πρέπει να την δώσει η αστυνομία συλλαμβάνοντας αυτόν τον περιθωριακό τύπο η αυτοδικια και όλα τα άλλα δεν είναι λύση.
Και πάλι συμβουλεύω τον φίλο να πάει στο Α.Τ Αγίου Παντελεήμονα να καταγγείλει το περιστατικό.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλημέρα όσον αφορά το ατυχές περιστατικό που συνέβη στον φίλο την λύση πρέπει να την δώσει η αστυνομία συλλαμβάνοντας αυτόν τον περιθωριακό τύπο η αυτοδικια και όλα τα άλλα δεν είναι λύση.
Και πάλι συμβουλεύω τον φίλο να πάει στο Α.Τ Αγίου Παντελεήμονα να καταγγείλει το περιστατικό.
καμία αυτοδικία φίλε , απλά θα τον κανό να χεστη πάνω του ..και αν θέλουν όσοι θέλουν  ας συμμετάσχουν , αν περιμένεις από την αστυνομία ειδικά τώρα που  γίνεται χαμός ...κλάφτα Χαράλαμπε ...Πέρα από αυτό ποιος θα πάει για καταγγελία και τι θα πει ; Πως είμαι πελάτης των οίκων ανοχής πηγαίνω συχνά και υπαρχη ο τάδε με τάδε  χαρακτηριστικά και κάνει φερμες ;; Θα σου πουν μην ξαναπάς αγόρι μου σε τέτοια κακόφημα στέκια ...!! Στα λέω φιλικά και πρέπει όλοι οι Έλληνες ειδικά αυτή την περίοδο να είμαστε μια γροθιά !!!!

Theodoros12345

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
18
Πόντοι
0
που λες συναγωνιστη η καρολινα εμενα μαρεσε γιατι ειναι ξανθια και βυζαρου ... ομως μολις μπει πεφτει με ορεξη πανω σου και δεν προλαβαινεις να γλυψεις βυζι αλλα παιρνει πιπα τελειωτικη και κανει καλο γαμισι απλα τα κανει ολα γρηγορα και σου αφηνει αισθηση ξεπετας ...
τωρα αν εμφανισιακα σου αρεσει δοκιμασε μια φορα να δεις...
φιλε περασα μου αλλαξε τα φωτα 2 φορες ειναι πολυ ωραια και τα κανει στο κρεβατι ολα. Οπως ελεγε η τσατσα η καλυτερη πιπα στην αθηνα.Να σε ρωτησω εφοσον εχεις περασει, ξερεις και καμια αλλη που ειναι ετσι στο δωματιο??

• Like

Theodoros12345

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
18
Πόντοι
0
Καλημερα ομαδα μηπως ξερετε καμια με το ιδιο στυλακι και τις υπηρεσεις της στο δωματιο οπως η καρολινα απο φωκαιας. Τι εννοω να σου αλλαζει τα φωτα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλημερα ομαδα μηπως ξερετε καμια με το ιδιο στυλακι και τις υπηρεσεις της στο δωματιο οπως η καρολινα απο φωκαιας. Τι εννοω να σου αλλαζει τα φωτα
η καταιρινα στο Φωκαίας είναι καβλα το γυφτάκι ωραίο κορμάκι πεταχτό κολακι μυτερό βυζακι ποντικοφάτσα με μαύρα πατουσακια !!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.407
Πόντοι
27.261
Πηγα και ειδα ΜΙΛΑΝΑ απο βεργας 6 πανω πριν λιγο, αλλα κατι μου θυμηζει σαν εικονα η τυπισσα.
Ερωτηση προς γνωστες το λοιπον...
Μηπως δουλευε καπου αλλου πιο παλια??? Αν ναι σε ποιο???

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Πηγα και ειδα ΜΙΛΑΝΑ απο βεργας 6 πανω πριν λιγο, αλλα κατι μου θυμηζει σαν εικονα η τυπισσα.
Ερωτηση προς γνωστες το λοιπον...
Μηπως δουλευε καπου αλλου πιο παλια??? Αν ναι σε ποιο???
Καλησπέρα αυτή πρέπει να εκανε σύντομο πέρασμα από στούντιο πριν κάνα χρόνο αλλά δεν.....τραβηξε, συγκεκριμένα μου ανέφεραν για το Μελαντιας50, Κατεχάκη 5.
Πάντως οποίος σκέφτεται να δοκιμάσει καλό είναι να μην περιμένει τίποτα ιδιαίτερο το μόνο θετικό είναι το νεανικό της κορμί κατά τα άλλα εντελώς τυπικές υπηρεσίες βιασύνη και διαικπαιρεωση έχω ανεβάσει κριτική

• Like

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.407
Πόντοι
27.261
Καλησπέρα αυτή πρέπει να εκανε σύντομο πέρασμα από στούντιο πριν κάνα χρόνο αλλά δεν.....τραβηξε, συγκεκριμένα μου ανέφεραν για το Μελαντιας50, Κατεχάκη 5.
Πάντως οποίος σκέφτεται να δοκιμάσει καλό είναι να μην περιμένει τίποτα ιδιαίτερο το μόνο θετικό είναι το νεανικό της κορμί κατά τα άλλα εντελώς τυπικές υπηρεσίες βιασύνη και διαικπαιρεωση έχω ανεβάσει κριτική

Την εχουν εγκρινει η' ακομα???
Καλησπερα και σε σενα.

Theodoros12345

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
18
Πόντοι
0
η καταιρινα στο Φωκαίας είναι καβλα το γυφτάκι ωραίο κορμάκι πεταχτό κολακι μυτερό βυζακι ποντικοφάτσα με μαύρα πατουσακια !!
σε πιο φωκαιας ,τι βαρδια ειναι συνηθως??,

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.407
Πόντοι
27.261
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.407
Πόντοι
27.261

Η Λιζα ειναι ισως μια απο της ομορφοτερες γυναικες της οδου φυλης με πανεμορφα γαλαζια ματια και πανεμορφο σωμα φοραει σεξυ εσωρουχα ψηλες γοβες και τρελαινει τον κοσμο απο το σαλονι που παρουσιαζεται της αρεσουν πολυ τα χαδια τα φυλια και ειδικα στο στυθος στα ποδια και το μουνακι της αντεχει στα αγρια και δυνατα καρφωματα και στα δυνατα χαστουκια!!!της αρεσει να υποτασεται και να ειναι το κεντρο του ενδιαφεροντος.ψηλο και καλιγραμο κορμι μοντελου!!!!σεξ μονο με 20 ευρω  για 15 λεπτα ειναι.

κλαμα μεχρι δακρυων, αυτο παιζει  :tooth:

• Like

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.671
Πόντοι
41.129
Η Λιζα ειναι ισως μια απο της ομορφοτερες γυναικες της οδου φυλης με πανεμορφα γαλαζια ματια και πανεμορφο σωμα φοραει σεξυ εσωρουχα ψηλες γοβες και τρελαινει τον κοσμο απο το σαλονι που παρουσιαζεται της αρεσουν πολυ τα χαδια τα φυλια και ειδικα στο στυθος στα ποδια και το μουνακι της αντεχει στα αγρια και δυνατα καρφωματα και στα δυνατα χαστουκια!!!της αρεσει να υποτασεται και να ειναι το κεντρο του ενδιαφεροντος.ψηλο και καλιγραμο κορμι μοντελου!!!!σεξ μονο με 20 ευρω  για 15 λεπτα ειναι.

κλαμα μεχρι δακρυων, αυτο παιζει  :tooth:

την ειδα πριν μερικες μερες τη Λιζα στο 54 πανω , εχει πεσει πολυ η εμφανιση της σε σχεση με πριν 7-8 μηνες που τη γαμησα στη Διδυμου 8 οροφος...  χαλασε αποτομα  :thubsdown:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom