kiriakoboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 662
- Πόντοι
- 86
Σου πηρε λεφτα;
Μου πήρε οτι ειχα στο πορτοφόλι απο λεφτά...
Γιατί τα έδωσες και δεν έφυγες όπως έκαναν άλλοι;
Σου πηρε λεφτα;
Μου πήρε οτι ειχα στο πορτοφόλι απο λεφτά...
γιατι τέτοιου είδους ρίσκα δεν μου αρέσουνε...Δεν εχει να κανει με τα χρήματα..Ευτυχως δεν ειχα πολλα μαζι μου...Ειναι το γαμωτο...Ηρθε ενας ούτε να τον χαρακτηρίσω δεν μπορω....Μ λεει λεφτά γιατι δεν θελω να ξεκιναω καρφώματα κλπ κλπ...Πηγα να μπω και εγω σε ενα μπουρδελο και μ λεει σου μιλαω μην με γραφεις να σέβεσαι..και τριγύρω δν ειχε και κοσμο...ε γυρνάω του λεω πες μου τι θες δεν εχω όρεξη για μπλεξίματα....Πηρα το αμαξι μετα έκοβα βόλτες μπας και βρω αστυνομία η μηπως τον ξαναδω...Εντωμεταξύ γυρνάει μ λεει Ελα μεθαυριο 5:30 το πρωι να στα δωσω πισω τα λεφτά...Και αν θυμαμαι καλα μου συστήθηκε σαν φρανκΓιατί τα έδωσες και δεν έφυγες όπως έκαναν άλλοι;
Ρε παιδιά πριν 3 βδομαδες μου είχε κάνει και εμένα πέσιμο στην Φωκαίας .. Μου είπε τώρα ότι έχεις επανο σου ...του λέω μισό λεπτό και βγαζο την σιδερομπουνια μου που πάντα έχω επάνω μου ... χωρίς φωνές και μα μου ... του λέω η φεύγεις η σε γαμησα ... έφυγε παραμέιλοντας λέγοντας μαλακιες λέτε όλοι εδώ ..... !!! Γιαυτο όμως που σου έκανε αν τον δω θα του κάνω αμεσος ντου ...!!! Θυμαμε πως είναι ο μουλος !!! Πέρα από αυτό χτες κου κάνανε πέσιμο 3 αραπια στο Μεταξουργείο ειμουν σε ένα στενό και κάπνιζα (ως συνηθος ) και έπινα φαντα !! Έρχονται σχεδόν δίπλα μου και μου έκανε ο ένας νόημα με το δάχτυλο έλα πιο κοντά !!!! ΚΑΝΩ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ στους 3 και λέω φευγετε όπως είστε γιατί θα πέσουν κλοτσιές και έκανα κίνηση να πετάξω την φαντα πανό στον έναν και έφυγαν αμεσος ..!! Όπως και να έχει έχει ξεφυγη το πράγμα και εγώ αν μου κάτσει στραβή θα πεξο πολλές μπουνιές γιατί δεν έχω και άλλη επιλογή ( έχω πολλά νεύρα ) πέρα από αυτό πάντα κουβαλάω ένα σεβαστό ποσό επανο μου πάντα φοράω ένα ακριβό ρολόι στο χέρι μου που φαινετε και έχω ένα πανάκριβο κινητό !!! Πάντα περπατάω και κοιτάω στραβωμένος γιατί μου φταίνε όλα !!! Θα πρότεινα να μαζευτούμε 4-5 άτομα να καθαρίσουμε λίγο την γειτονιά αλλά επηδη ξέρω πως κανείς δεν θα έρθει στο ραντεβού και λογικό να φοβάστε ..μολης κάνω τσάρκα με την πρώτη ευκαιρία ( πολύ σύντομα ) μολης τον δω εγώ προσωπικά τον μαμησα !!!!!!!! Καλημέρα και καλά γαμησια τύποι μου !!γιατι τέτοιου είδους ρίσκα δεν μου αρέσουνε...Δεν εχει να κανει με τα χρήματα..Ευτυχως δεν ειχα πολλα μαζι μου...Ειναι το γαμωτο...Ηρθε ενας ούτε να τον χαρακτηρίσω δεν μπορω....Μ λεει λεφτά γιατι δεν θελω να ξεκιναω καρφώματα κλπ κλπ...Πηγα να μπω και εγω σε ενα μπουρδελο και μ λεει σου μιλαω μην με γραφεις να σέβεσαι..και τριγύρω δν ειχε και κοσμο...ε γυρνάω του λεω πες μου τι θες δεν εχω όρεξη για μπλεξίματα....Πηρα το αμαξι μετα έκοβα βόλτες μπας και βρω αστυνομία η μηπως τον ξαναδω...Εντωμεταξύ γυρνάει μ λεει Ελα μεθαυριο 5:30 το πρωι να στα δωσω πισω τα λεφτά...Και αν θυμαμαι καλα μου συστήθηκε σαν φρανκ
Φιλε καλημερα.Μπορεις να περιγραψεις τον τυπο στη Φωκαιας για να τον αποφευγουμε.Ρε παιδιά πριν 3 βδομαδες μου είχε κάνει και εμένα πέσιμο στην Φωκαίας .. Μου είπε τώρα ότι έχεις επανο σου ...του λέω μισό λεπτό και βγαζο την σιδερομπουνια μου που πάντα έχω επάνω μου ... χωρίς φωνές και μα μου ... του λέω η φεύγεις η σε γαμησα ... έφυγε παραμέιλοντας λέγοντας μαλακιες λέτε όλοι εδώ ..... !!! Γιαυτο όμως που σου έκανε αν τον δω θα του κάνω αμεσος ντου ...!!! Θυμαμε πως είναι ο μουλος !!! Πέρα από αυτό χτες κου κάνανε πέσιμο 3 αραπια στο Μεταξουργείο ειμουν σε ένα στενό και κάπνιζα (ως συνηθος ) και έπινα φαντα !! Έρχονται σχεδόν δίπλα μου και μου έκανε ο ένας νόημα με το δάχτυλο έλα πιο κοντά !!!! ΚΑΝΩ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ στους 3 και λέω φευγετε όπως είστε γιατί θα πέσουν κλοτσιές και έκανα κίνηση να πετάξω την φαντα πανό στον έναν και έφυγαν αμεσος ..!! Όπως και να έχει έχει ξεφυγη το πράγμα και εγώ αν μου κάτσει στραβή θα πεξο πολλές μπουνιές γιατί δεν έχω και άλλη επιλογή ( έχω πολλά νεύρα ) πέρα από αυτό πάντα κουβαλάω ένα σεβαστό ποσό επανο μου πάντα φοράω ένα ακριβό ρολόι στο χέρι μου που φαινετε και έχω ένα πανάκριβο κινητό !!! Πάντα περπατάω και κοιτάω στραβωμένος γιατί μου φταίνε όλα !!! Θα πρότεινα να μαζευτούμε 4-5 άτομα να καθαρίσουμε λίγο την γειτονιά αλλά επηδη ξέρω πως κανείς δεν θα έρθει στο ραντεβού και λογικό να φοβάστε ..μολης κάνω τσάρκα με την πρώτη ευκαιρία ( πολύ σύντομα ) μολης τον δω εγώ προσωπικά τον μαμησα !!!!!!!! Καλημέρα και καλά γαμησια τύποι μου !!
1.67 αδύνατος είχε γενιά μαυριδερός , φορούσε καπέλο πράσινο και τζάκετ και τα 2 στρατιωτικό χρωμα !!! Ένα τζιν σκούρο μαύρο ,ένα άσπρο φανελάκι μέσα από το τζάκετ !!! Καθόταν ακριβός στην γωνία Φωκαίας και μολης έστριψα δεξιά με πήρε από πίσω και έγινε ότι προανέφερα !!!! Η αβγανος η Ιρακινός πρέπει να ήταν. !!Φιλε καλημερα.Μπορεις να περιγραψεις τον τυπο στη Φωκαιας για να τον αποφευγουμε.
χεστηκανε οι αλβανοι για τον ιαθε φλωρο Ελληνα. Οι αλλοδαποι τον γραφουν στ αρχιδια του αν και μαλλον ειναι αρκετα εξυπνος να μην τους πειραζει. Με πλησιασε κι εμενα. Γυρισα, απλωσα τα χερια και φωναξα δυνατα για να μας ακουσουν ολοι; ΧΤΥΠΑ!!!! ΧΤΥΠΑΑΑ!!!!!!Και σε μενα αυτο ειχε κανει προ ημερων, αλλα ευτυχως παροτι ημουν κι εγω μονος μου, εκανα πως δεν τον ακουω οσο μιλαγε μεχρι να φτασω σε ενα σπιτακι (νομιζω Φυλης 71).
Μπηκα μεσα και τον ξεφορτωθηκα. Μπορει να ηταν και βλακεια βεβαια γιατι ο τυπος εχει σιγουρα ψυχολογικα και τις προαλλες διαβασα πως ειχε βγαλει και μαχαιρι σε ατομο απο το σαιτ.
Πραγματικα πρεπει να γινει κατι με αυτον. Πως και δεντον εχουν κανει ακομα ασηκωτο στο ξυλο οι νταβαδες;
Σου πηρε λεφτα;
Eυχαριστουμε FORMET εισαι αψογος.1.67 αδύνατος είχε γενιά μαυριδερός , φορούσε καπέλο πράσινο και τζάκετ και τα 2 στρατιωτικό χρωμα !!! Ένα τζιν σκούρο μαύρο ,ένα άσπρο φανελάκι μέσα από το τζάκετ !!! Καθόταν ακριβός στην γωνία Φωκαίας και μολης έστριψα δεξιά με πήρε από πίσω και έγινε ότι προανέφερα !!!! Η αβγανος η Ιρακινός πρέπει να ήταν. !!
Φίλε καλημέρα κρίμα για αυτό που σου συνέβη το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που είναι πολύ κοντά στον Άγιο Παντελεήμονα στην Μιχαήλ Βόδα και να καταγγείλεις το περιστατικό να δώσεις περιγραφή του τύπου και να τον μαζέψουν γιατί όσο τέτοια παράσιτα αλωνιζουν θα βρίσκουν θύματα.γιατι τέτοιου είδους ρίσκα δεν μου αρέσουνε...Δεν εχει να κανει με τα χρήματα..Ευτυχως δεν ειχα πολλα μαζι μου...Ειναι το γαμωτο...Ηρθε ενας ούτε να τον χαρακτηρίσω δεν μπορω....Μ λεει λεφτά γιατι δεν θελω να ξεκιναω καρφώματα κλπ κλπ...Πηγα να μπω και εγω σε ενα μπουρδελο και μ λεει σου μιλαω μην με γραφεις να σέβεσαι..και τριγύρω δν ειχε και κοσμο...ε γυρνάω του λεω πες μου τι θες δεν εχω όρεξη για μπλεξίματα....Πηρα το αμαξι μετα έκοβα βόλτες μπας και βρω αστυνομία η μηπως τον ξαναδω...Εντωμεταξύ γυρνάει μ λεει Ελα μεθαυριο 5:30 το πρωι να στα δωσω πισω τα λεφτά...Και αν θυμαμαι καλα μου συστήθηκε σαν φρανκ
Με πλησιασε κι εμενα. Γυρισα, απλωσα τα χερια και φωναξα δυνατα για να μας ακουσουν ολοι; ΧΤΥΠΑ!!!! ΧΤΥΠΑΑΑ!!!!!!
Με κοιταξε κι εφυγε.
1.67 αδύνατος είχε γενιά μαυριδερός , φορούσε καπέλο πράσινο και τζάκετ και τα 2 στρατιωτικό χρωμα !!! Ένα τζιν σκούρο μαύρο ,ένα άσπρο φανελάκι μέσα από το τζάκετ !!! Καθόταν ακριβός στην γωνία Φωκαίας και μολης έστριψα δεξιά με πήρε από πίσω και έγινε ότι προανέφερα !!!! Η αβγανος η Ιρακινός πρέπει να ήταν. !!
Κατσε ρε φιλε. Δεν λεω πως εχεις αδικο, αλλα αυτο που κανει βλαπτει τις επιχειρησεις τους, γιατι τους κοστιζει λεφτα.χεστηκανε οι αλβανοι για τον ιαθε φλωρο Ελληνα. Οι αλλοδαποι τον γραφουν στ αρχιδια του αν και μαλλον ειναι αρκετα εξυπνος να μην τους πειραζει. Με πλησιασε κι εμενα. Γυρισα, απλωσα τα χερια και φωναξα δυνατα για να μας ακουσουν ολοι; ΧΤΥΠΑ!!!! ΧΤΥΠΑΑΑ!!!!!!
Με κοιταξε κι εφυγε.
Φιλε Ν. Σμυρνη, ειδες καθολου τον πουτανας γιο ψυχακια να κοβει βολτες εκει, ή σκαει μυτη μονο απογευματα;live update
Φωκαιας 25α Βερονικα μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα 2.5αρι σιλικονατο βυζι πολλά τατουάζ, με πρωκτικο.