Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 418 άτομα (48 μέλη και 370 επισκέπτες)

Kostas21_

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2019
Like
218
Πόντοι
20
Γιατί τα έδωσες και δεν έφυγες όπως έκαναν άλλοι;
γιατι τέτοιου είδους ρίσκα δεν μου αρέσουνε...Δεν εχει να κανει με τα χρήματα..Ευτυχως δεν ειχα πολλα μαζι μου...Ειναι το γαμωτο...Ηρθε ενας ούτε να τον χαρακτηρίσω δεν μπορω....Μ λεει λεφτά γιατι δεν θελω να ξεκιναω καρφώματα κλπ κλπ...Πηγα να μπω και εγω σε ενα μπουρδελο και μ λεει σου μιλαω μην με γραφεις να σέβεσαι..και τριγύρω δν ειχε και κοσμο...ε γυρνάω του λεω πες μου τι θες δεν εχω όρεξη για μπλεξίματα....Πηρα το αμαξι μετα έκοβα βόλτες μπας και βρω αστυνομία η μηπως τον ξαναδω...Εντωμεταξύ γυρνάει μ λεει Ελα μεθαυριο 5:30 το πρωι να στα δωσω πισω τα λεφτά...Και αν θυμαμαι καλα μου συστήθηκε σαν φρανκ

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
γιατι τέτοιου είδους ρίσκα δεν μου αρέσουνε...Δεν εχει να κανει με τα χρήματα..Ευτυχως δεν ειχα πολλα μαζι μου...Ειναι το γαμωτο...Ηρθε ενας ούτε να τον χαρακτηρίσω δεν μπορω....Μ λεει λεφτά γιατι δεν θελω να ξεκιναω καρφώματα κλπ κλπ...Πηγα να μπω και εγω σε ενα μπουρδελο και μ λεει σου μιλαω μην με γραφεις να σέβεσαι..και τριγύρω δν ειχε και κοσμο...ε γυρνάω του λεω πες μου τι θες δεν εχω όρεξη για μπλεξίματα....Πηρα το αμαξι μετα έκοβα βόλτες μπας και βρω αστυνομία η μηπως τον ξαναδω...Εντωμεταξύ γυρνάει μ λεει Ελα μεθαυριο 5:30 το πρωι να στα δωσω πισω τα λεφτά...Και αν θυμαμαι καλα μου συστήθηκε σαν φρανκ
Ρε παιδιά πριν 3 βδομαδες μου είχε κάνει και εμένα πέσιμο στην Φωκαίας .. Μου είπε τώρα ότι έχεις επανο σου ...του λέω μισό λεπτό και βγαζο την σιδερομπουνια μου που  πάντα έχω επάνω μου ... χωρίς φωνές και μα μου ... του λέω η φεύγεις η σε γαμησα ... έφυγε παραμέιλοντας λέγοντας μαλακιες λέτε όλοι εδώ ..... !!! Γιαυτο όμως που σου έκανε αν τον δω θα του κάνω αμεσος ντου ...!!! Θυμαμε πως είναι ο μουλος !!! Πέρα από αυτό χτες κου κάνανε πέσιμο 3 αραπια στο Μεταξουργείο ειμουν σε ένα στενό και κάπνιζα (ως συνηθος ) και έπινα φαντα !! Έρχονται σχεδόν δίπλα μου και μου έκανε ο ένας νόημα με το δάχτυλο έλα πιο κοντά !!!! ΚΑΝΩ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ στους 3 και λέω φευγετε όπως είστε γιατί θα πέσουν κλοτσιές και έκανα κίνηση να πετάξω την φαντα πανό στον έναν και έφυγαν αμεσος ..!! Όπως και να έχει έχει ξεφυγη το πράγμα και εγώ αν μου κάτσει στραβή θα πεξο πολλές μπουνιές γιατί δεν έχω και άλλη επιλογή ( έχω πολλά νεύρα ) πέρα από αυτό πάντα κουβαλάω ένα σεβαστό ποσό επανο μου πάντα φοράω ένα ακριβό ρολόι στο χέρι μου που φαινετε και έχω ένα πανάκριβο κινητό !!! Πάντα περπατάω και κοιτάω στραβωμένος γιατί μου φταίνε όλα !!! Θα πρότεινα να μαζευτούμε 4-5 άτομα να καθαρίσουμε λίγο την γειτονιά αλλά επηδη ξέρω πως κανείς δεν θα έρθει στο ραντεβού και λογικό να φοβάστε ..μολης κάνω τσάρκα με την πρώτη ευκαιρία ( πολύ σύντομα ) μολης τον δω εγώ προσωπικά τον μαμησα !!!!!!!! Καλημέρα και καλά γαμησια τύποι μου !!

komo

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Like
424
Πόντοι
21
Ρε παιδιά πριν 3 βδομαδες μου είχε κάνει και εμένα πέσιμο στην Φωκαίας .. Μου είπε τώρα ότι έχεις επανο σου ...του λέω μισό λεπτό και βγαζο την σιδερομπουνια μου που  πάντα έχω επάνω μου ... χωρίς φωνές και μα μου ... του λέω η φεύγεις η σε γαμησα ... έφυγε παραμέιλοντας λέγοντας μαλακιες λέτε όλοι εδώ ..... !!! Γιαυτο όμως που σου έκανε αν τον δω θα του κάνω αμεσος ντου ...!!! Θυμαμε πως είναι ο μουλος !!! Πέρα από αυτό χτες κου κάνανε πέσιμο 3 αραπια στο Μεταξουργείο ειμουν σε ένα στενό και κάπνιζα (ως συνηθος ) και έπινα φαντα !! Έρχονται σχεδόν δίπλα μου και μου έκανε ο ένας νόημα με το δάχτυλο έλα πιο κοντά !!!! ΚΑΝΩ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ στους 3 και λέω φευγετε όπως είστε γιατί θα πέσουν κλοτσιές και έκανα κίνηση να πετάξω την φαντα πανό στον έναν και έφυγαν αμεσος ..!! Όπως και να έχει έχει ξεφυγη το πράγμα και εγώ αν μου κάτσει στραβή θα πεξο πολλές μπουνιές γιατί δεν έχω και άλλη επιλογή ( έχω πολλά νεύρα ) πέρα από αυτό πάντα κουβαλάω ένα σεβαστό ποσό επανο μου πάντα φοράω ένα ακριβό ρολόι στο χέρι μου που φαινετε και έχω ένα πανάκριβο κινητό !!! Πάντα περπατάω και κοιτάω στραβωμένος γιατί μου φταίνε όλα !!! Θα πρότεινα να μαζευτούμε 4-5 άτομα να καθαρίσουμε λίγο την γειτονιά αλλά επηδη ξέρω πως κανείς δεν θα έρθει στο ραντεβού και λογικό να φοβάστε ..μολης κάνω τσάρκα με την πρώτη ευκαιρία ( πολύ σύντομα ) μολης τον δω εγώ προσωπικά τον μαμησα !!!!!!!! Καλημέρα και καλά γαμησια τύποι μου !!
Φιλε καλημερα.Μπορεις να περιγραψεις τον τυπο στη Φωκαιας για να τον αποφευγουμε.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Φιλε καλημερα.Μπορεις να περιγραψεις τον τυπο στη Φωκαιας για να τον αποφευγουμε.
1.67  αδύνατος είχε γενιά μαυριδερός , φορούσε καπέλο πράσινο και τζάκετ και τα 2 στρατιωτικό χρωμα !!! Ένα τζιν σκούρο μαύρο ,ένα άσπρο φανελάκι μέσα από το τζάκετ !!! Καθόταν ακριβός στην γωνία Φωκαίας και μολης έστριψα  δεξιά με πήρε από πίσω και έγινε ότι προανέφερα !!!! Η αβγανος η Ιρακινός πρέπει να ήταν. !!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.461
Πόντοι
27.261
ποσο υψος εχεις εσυ ρε c formet???

Επισκέπτης
Και σε μενα αυτο ειχε κανει προ ημερων, αλλα ευτυχως παροτι ημουν κι εγω μονος μου, εκανα πως δεν τον ακουω οσο μιλαγε μεχρι να φτασω σε ενα σπιτακι (νομιζω Φυλης 71).
Μπηκα μεσα και τον ξεφορτωθηκα. Μπορει να ηταν και βλακεια βεβαια γιατι ο τυπος εχει σιγουρα ψυχολογικα και τις προαλλες διαβασα πως ειχε βγαλει και μαχαιρι σε ατομο απο το σαιτ.
Πραγματικα πρεπει να γινει κατι με αυτον. Πως και δεντον εχουν κανει ακομα ασηκωτο στο ξυλο οι νταβαδες;

Σου πηρε λεφτα;
χεστηκανε οι αλβανοι για τον ιαθε φλωρο Ελληνα. Οι αλλοδαποι τον γραφουν στ αρχιδια του αν και μαλλον ειναι αρκετα εξυπνος να μην τους πειραζει. Με πλησιασε κι εμενα. Γυρισα, απλωσα τα χερια και φωναξα δυνατα για να μας ακουσουν ολοι; ΧΤΥΠΑ!!!! ΧΤΥΠΑΑΑ!!!!!!
Με κοιταξε κι εφυγε.

komo

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Like
424
Πόντοι
21
1.67  αδύνατος είχε γενιά μαυριδερός , φορούσε καπέλο πράσινο και τζάκετ και τα 2 στρατιωτικό χρωμα !!! Ένα τζιν σκούρο μαύρο ,ένα άσπρο φανελάκι μέσα από το τζάκετ !!! Καθόταν ακριβός στην γωνία Φωκαίας και μολης έστριψα  δεξιά με πήρε από πίσω και έγινε ότι προανέφερα !!!! Η αβγανος η Ιρακινός πρέπει να ήταν. !!
Eυχαριστουμε FORMET εισαι αψογος.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Φίλε καλημέρα κρίμα για αυτό που σου συνέβη το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που είναι πολύ κοντά στον Άγιο Παντελεήμονα στην Μιχαήλ Βόδα και να καταγγείλεις το περιστατικό να δώσεις περιγραφή του τύπου και να τον μαζέψουν γιατί όσο τέτοια παράσιτα αλωνιζουν θα βρίσκουν θύματα.
Προφανώς ο τύπος βρίσκει άτομα ανυποψίαστα μέχρι όμως να πέσει σε κάποιον που θα αντιδράσει και θα τον κάνει ασηκωτο το κακό όμως σε αυτή την περίπτωση είναι ότι πάλι το μπλέξιμο θα είναι άσχημο γιατί πάνω στην αυτοάμυνα και λόγω πανικού αδρεναλίνης κάποιος μπορεί να του κάνει πολύ κακό οπότε  τρεχαματα και ιστορίες.
Για αυτό το καλύτερο είναι καταγγελία στην αστυνομία ή ειδοποίηση της άμεσης δράσης

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.461
Πόντοι
27.261

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.604
Πόντοι
19.485
1.67  αδύνατος είχε γενιά μαυριδερός , φορούσε καπέλο πράσινο και τζάκετ και τα 2 στρατιωτικό χρωμα !!! Ένα τζιν σκούρο μαύρο ,ένα άσπρο φανελάκι μέσα από το τζάκετ !!! Καθόταν ακριβός στην γωνία Φωκαίας και μολης έστριψα  δεξιά με πήρε από πίσω και έγινε ότι προανέφερα !!!! Η αβγανος η Ιρακινός πρέπει να ήταν. !!

Δεν είμαι καθόλου καλά ψυχολογικά αυτόν τον καιρό, μπορώ να κάνω σχεδόν οτιδήποτε και οποιονδήποτε καλά, ΑΝ τον πετύχω σας υπόσχομαι να τον αφανίσω.
α) θα κερδίσω
β) δεν με νοιάζει τι θα πάθω
γ) θα ηρεμήσετε και σεις

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
ρε παιδια ενας 1 ,67 με ακολουθουσε και μενα πριν κανα 3 μηνο αυτος που λεω γω και μενα για μεσανατολιτης μου φανηκε.επισης ειχε κατι ουλες στο προσωπο του σα ουλες απο ακμη σπυρακια δηλαδη.εγω μπηκα φυλης 65 β και μολισ βγηκα δε τον ξαναδα αλλα ναι και μενα με ακολουθουσε.και μου λεγε ελα να σου πω.να ξερετε μη καθεστε να του μιλησετε αντιθετα συνεχιστε γρηγορα με αποφασιστικο βημα το δρομο σας.μη του μιλατε.στηθος μπροστα και βημα αποφασιστικο και γραψτε το κουνουπι στα αρχιδια σας.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Κατά τα άλλα στην πιάτσα τα ίδια και τα ίδια όπως τα ξέρετε μίζερα τα πράγματα δεν αλλάζει τίποτα απολύτως
Αγκυρας12Α ακόμα δεν έχει επιστρέψει η Φωτεινή
Φυλής105 κάπου είδα μια κριτική πρίν κάνα δυο μέρες αλλά κατέβηκε δεν ξέρω γιατί εκεί δουλεύουν δύο κοπέλες πολύ μέτριες μια Αναστασία ψηλή σχετικά αδύνατη σώμα αγυμναστο βυζί ανύπαρκτο έχει δουλέψει παλιότερα Αχιλλέως 48 αδιάφορη και μια ξανθιά γεματουλα επίσης αδιάφορη με τίποτα για 20€ο
Ελλης3 η Ανφισα γυρίζει το Σάββατο πολύ τίμια Μιλφ εκεί πήγε μια εντελώς άχρηστη Άννα με κάστανο μαλλί που δοκίμασα πρόσφατα Μαραθώνος 59 υπάρχει κριτική χαλιά
Ιάσωνος 2 όροφος πέρασα χτες δυστυχώς η Άννα έφυγε για την πατρίδα τής σε κάνα τρίμηνο πάλι
Η μόνη καλή που δοκιμάστηκε και αξίζει είναι η Σοφία Διδυμου22
Μαλακίες δυστυχώς η κατάσταση είναι θλιβερή επιλογές ελάχιστες περιορισμένες

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
386
Πόντοι
36
νομίζω και μένα μου την έπεσε μια μέρα του έκανα με το χέρι μείνε μακριά, με είδε 1,80 και καλογυμνασμένο και την έκανε

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
245.343
Πόντοι
46.232
τώρα live

Αγκυρας 9 Λαρίσα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι πολλά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Αγκυρας 12α Ελένη ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 3αρι συν βυζι με μεγάλη ρογα και Μαρίνα ξανθιά μιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Αγκυρας 12β κλειστό.

Φιλιππιδου 11α Χριστίνα ξανθιά νταρντανα με  3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππιδου 11β Ίνες ξανθοκαστανη νταρντανα με 3αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και δεξιά στο στομάχι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 7 υπόγειο ευθεία κλειστό.

Φωκαιας 7 υπόγειο δεξιά Αλεξάνδρα μελαχρινή μιλφ με μακρύ ίσιο μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 7 ισόγειο Μαρία καστανοξανθη πιτσιρικά με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, παχουλη με 3-3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα

Φωκαιας 9  Κατερίνα καστανη ψηλή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φωκαιας 13 κλειστό.

Φωκαιας 17α  Παολα καστανή νταρντανα με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 17β  Τζούλια ξανθοκαστανη κοπελίτσα με κανονικό σώμα ανοιχτόχρωμα ματιά  μικρό βυζι, σήμερα ανακοινώθηκε νορμάλ πρόγραμμα.

Φωκαιας 19  Τζούλια ξανθιά σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 25α περίμεναν κοπέλα.

Φωκαιας 25β  κλειστό.

Φωκαιας 27α   Εμμανουέλα μελαχρινή πια κανονικό σώμα 2αρι βυζι τατουάζ πάνω από το στήθος πιρσινγκ στην μύτη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Άντζελα μελαχρινή με ξανθιές ανταύγειες χοντρουλα με 2αρι συν πεσμένο βυζι, τατουάζ καρδιά στο αριστερό κωλομαγουλο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,κανουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Φωκαίας 27Β κάτω  Βαλερία μελαχρινή σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β πάνω Καρολίνα ξανθιά πιτσιρικά παχουλη με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 24 Ρίτα ξανθιά κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
245.343
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Φυλής 71α  Στέλλα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 71 κλειστό.

Φυλής 69β Μαρία μελαχρινή κοντουλα με κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 69α Ιωάννα ξανθιά παχουλη με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 67 Αλισια ξανθιά κοπέλα νταρντανα με 3.5-4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 86β Άννα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι πολλά τατουάζ με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 86α Μάγια ξανθιά παχουλη με 2αρι βυζι, τατουάζ χαμηλά δεξιά στο στομάχι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84β  Όλγα καστανή κοπέλα με ίσιο μαλλί κανονικό σώμα ,  2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84α & 65β κλειστά.

Φυλής 64α Έλλη μελαχρινή σώμα με πιασίματα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 61 Ντεμι η Καζακα με τα ασιατικά χαρακτηριστικά, μελαχρινή λεπτή με 2αρι βυζι διαφορά τατουάζ, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 59 κάτω Εβελινα καστανοξανθη κατσαρομαλλα σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 74 αριστερά Κατερίνα μελαχρινή κοπέλα σώμα με πιασίματα από τη περιφέρεια και κάτω μεγάλη κωλαρα 2αρι βυζι και Ελένη ξανθιά με ψιλοκανονικο σώμα 1.5αρι βυζι , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 74 δεξιά Μαρία μελαχρινή παχουλη με 2.5-3αρι  βυζι και Κατερίνα ξανθιά με γυαλάκια κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι ,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 72  Σάσα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Φυλής 66δ Ολιβ/Ολίβια από Φυλής 69α μελαχρινή κοντή σώμα μέ πιασιματακια 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 66α κλειστό .

Φυλής 56 Αλεξάνδρα μελαχρινή πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54β Γιαννα καστανή μιλφ με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54α  Λίζα ξανθιά κοπέλα με λεπτό μοντελε κορμί 1.5αρι βυζι διαφορα τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Red_Jaime

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2017
Like
131
Πόντοι
1
χεστηκανε οι αλβανοι για τον ιαθε φλωρο Ελληνα. Οι αλλοδαποι τον γραφουν στ αρχιδια του αν και μαλλον ειναι αρκετα εξυπνος να μην τους πειραζει. Με πλησιασε κι εμενα. Γυρισα, απλωσα τα χερια και φωναξα δυνατα για να μας ακουσουν ολοι; ΧΤΥΠΑ!!!! ΧΤΥΠΑΑΑ!!!!!!
Με κοιταξε κι εφυγε.
Κατσε ρε φιλε. Δεν λεω πως εχεις αδικο, αλλα αυτο που κανει βλαπτει τις επιχειρησεις τους, γιατι τους κοστιζει λεφτα.
Τα χρηματα που πηρε απο τον φιλο και που σιγουρα εχει παρει και απο αλλους, ειναι λεφτα που θα μπορουσαν να ειχαν παει στην τσεπη τους.
Επισης, οσο αλλονιζει ανενοχλητος, τους διωχνει την πελατια. Κι αλλα χαμενα λεφτα.
Δεν ξερω. Εγω και το πιο μικρο σπιτι να ειχα στη Φυλης, θα ειχα βαλει να του κανουν τετοιο πεσιμο, που δεν θα ξαναπερνουσε ουτε απεξω απο το κεντρο.

Red_Jaime

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2017
Like
131
Πόντοι
1
live update

Φωκαιας 25α Βερονικα μελαχρινή κοπέλα με  κανονικό σώμα 2.5αρι σιλικονατο βυζι πολλά τατουάζ, με πρωκτικο.
Φιλε Ν. Σμυρνη, ειδες καθολου τον πουτανας γιο ψυχακια να κοβει βολτες εκει, ή σκαει μυτη μονο απογευματα;

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
ρε ακομη μπουρδελα γαματε..μονο call girl.εχω βαρεθει τη σαπιλα των μπου..κ δε πατησα ουτε 30 φαντασου..με το π χωρισα εριξα 2 καλα σε call 1 ωριτσα 100αρακι ποιοτικο κ ηρεμησα..παντως φυλης παρακμη πλην 2 3 επιλογων..δν ειναι να δινεις λεφτα για 10 λεπτα σκεφτειτε λιγο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom