Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 335 άτομα (28 μέλη και 307 επισκέπτες)

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.694
Πόντοι
736
Καλημέρα σε όλους να αναφέρω ότι χθες επισκέφθηκα τον οίκο καλυμνου για να δω Πωλίνα! Κυριολεκτικά τρόμαξα και ίσως να απευθύνεται σε αλλά γούστα! Σίγουρα δεν την λες μιλφακι πάντως η έστω να σου βγάζει κάτι σεξπυαλικο! Επισκέφθηκα φυλής 200 μπετυ όπου και έριξα το 20αρικο μου! Τα βυζια έχουν μεγαλώσει λόγω του ότι έχει πάρει κιλά και στην κοιλιά! Ωστόσο δεν θα ξαναπάω γιατί μου την έλεγα ότι την πονάω να μην πιάνω τα βθζια της κλπ πράγμα που εκείνη την ώρα με ξενέρωσα μ όποτε κ εγώ για μίνι εκδίκηση έβγαλα κάποτα τον έπαιξα και έχυσα στα βυζια της και από την ένταση της τα σκασα και στο πρόσωπο και κιγο μαλλιά! Επίσης ψάχνω αθηνα Πειραιώτισσα που είχα ακούσει ότι είναι είναι στο Φωκαίας 13 αλλά δεν την βρήκα πάλι!

• Like
Αντιδράσεις: flynow

b0urdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2020
Like
102
Πόντοι
0
Έπαιζε ραντεβουδάκια μόνη της για εξτραδάκι... μου είχε δώσει ένα τηλ την είχα πάρει μέσα στο καλοκαίρι.. αράξαμε bill κανα δίωρο με 80 γιούρια.. δεν ήταν και άσχημα.. μετά από κανα μήνα προσπάθησα να επικοινωνήσω ξανά και το κινητό είχε φραγή. Μετά την ξέχασα... μου την θυμίσατε όμως... ωραίο κωλί. (είστε σε λάθος νήμα - Αναζητήσεις χαμένων ιερόδουλων το σωστό)

φιλε μου αν σου ειναι ευκολο στειλε το κινητο της και σε μενα σε πμ..εμφανισιακα πως ειναι;πρωκτικο κανει;

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
317
Πόντοι
21
καλησπερα σας αν ειναι μια κοπελα που την λενε ηλεκτρα με τρομερο κωλι και γενικα ωραιο κορμι την ειχα βρει και εγω μεσω ενος σαιτ .. την ειχα παρει και κανονησαμε .. τις ψηλο εσκισα να σας πω την αληθεια .. απλα μετα απο κανενα δυμηνο που ξαναπροσπαθησα να την παρω .. ελεγε οτι το τηλεφωνω δεν αντιστοιχη σε συνδρομητη.. αυτο εγινε πριν 4 μηνες περιπου

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
ναι αυτη ειναι φιλε τρομερος κωλος.αν εχεις τηελεφωνο στειλε το μου ευχαριστω.

b0urdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2020
Like
102
Πόντοι
0
καλησπερα σας αν ειναι μια κοπελα που την λενε ηλεκτρα με τρομερο κωλι και γενικα ωραιο κορμι την ειχα βρει και εγω μεσω ενος σαιτ .. την ειχα παρει και κανονησαμε .. τις ψηλο εσκισα να σας πω την αληθεια .. απλα μετα απο κανενα δυμηνο που ξαναπροσπαθησα να την παρω .. ελεγε οτι το τηλεφωνω δεν αντιστοιχη σε συνδρομητη.. αυτο εγινε πριν 4 μηνες περιπου

αμα την ξαναπετυχεις φιλε μου ριξε μια ενημερωση με πμ..

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
με την ηλεκτρα ξερει κανεις τι γινεται?απο φωκαιας 17 .παλαιοτερα φωκαιας 25
που εχει χαθε?
πιο φολα και απ τις φόλες ..που έλεγε πως ει νΆι από τον Έβρο ;; Που μειλαγε λες και ήταν λίγο πριν την λιποθυμία ;; Που έλεγε πως έχει πρόβλημα στα πνευμονία της ;; Όμορφη μεν ...φόλα όμως ..απορώ ώρες ώρες ..

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Ήταν φόλα δε διαφωνώ αν όμως όταν έμπαινε δωμάτιο που πιανε τη λογοδοιαρια της έλεγες μη μιλάς.καθοταν και τον έτρωγε αδιαμαρτύρητα.και φίλε είχε ΚΩΛΑΡΑ

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
πιο φολα και απ τις φόλες ..που έλεγε πως ει νΆι από τον Έβρο ;; Που μειλαγε λες και ήταν λίγο πριν την λιποθυμία ;; Που έλεγε πως έχει πρόβλημα στα πνευμονία της ;; Όμορφη μεν ...φόλα όμως ..απορώ ώρες ώρες ..

Ντάξει για γάμο δεν είναι, αλλά όμως έκανε καλό γαμήσι.

• Like
Αντιδράσεις: xrusos

Kostas21_

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2019
Like
40
Πόντοι
0
Απογευματινή βολτα φυλής...Ειχα ξαναδιαβάσει για τον τύπο που εκανε πεσίματα και σημερα ηταν η σειρά μου...Τον καταλαβα με τον που τον ειδα...Γύρο στο 1.75 λεπτός γυρνάει μ λεει μολις βγηκα απο φυλακή 7 χρονια μεσα με είχαν....Γυρνάει μ λεει επειδή φαίνεσαι κομπλε τυπακι και δεν θελω να ξεκινήσω τα καρφώματα κλπ και επειδή εχω να φύγω για Λαμία-Λάρισα δεν θυμαμαι ακριβώς τι...Δεν θελω να σου παρω το κινητο λεει και οτι εχεις πανω σου μονο τα λεφτά δώσε μου...Ημουν μόνος μ τριγύρω...Αλλιως ειχα ξεκινήσει να τρέχω....Τεσπα...Κατι πρεπει να γινει με αυτον.....

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.505
Πόντοι
27.261
Ήταν φόλα δε διαφωνώ...

μου αρεσει πως συμφωνεις οτι ηταν φολα, αλλα εξακολουθεις να θελεις τον αριθμο τηλεφωνου της (οπως και καποιοι αλλοι βεβαια) , το οποιο δε λειτουργει οπως αναφερθηκε χαχαχαχα :tooth:

Red_Jaime

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2017
Like
131
Πόντοι
1
Απογευματινή βολτα φυλής...Ειχα ξαναδιαβάσει για τον τύπο που εκανε πεσίματα και σημερα ηταν η σειρά μου...Τον καταλαβα με τον που τον ειδα...Γύρο στο 1.75 λεπτός γυρνάει μ λεει μολις βγηκα απο φυλακή 7 χρονια μεσα με είχαν....Γυρνάει μ λεει επειδή φαίνεσαι κομπλε τυπακι και δεν θελω να ξεκινήσω τα καρφώματα κλπ και επειδή εχω να φύγω για Λαμία-Λάρισα δεν θυμαμαι ακριβώς τι...Δεν θελω να σου παρω το κινητο λεει και οτι εχεις πανω σου μονο τα λεφτά δώσε μου...Ημουν μόνος μ τριγύρω...Αλλιως ειχα ξεκινήσει να τρέχω....Τεσπα...Κατι πρεπει να γινει με αυτον.....
Και σε μενα αυτο ειχε κανει προ ημερων, αλλα ευτυχως παροτι ημουν κι εγω μονος μου, εκανα πως δεν τον ακουω οσο μιλαγε μεχρι να φτασω σε ενα σπιτακι (νομιζω Φυλης 71).
Μπηκα μεσα και τον ξεφορτωθηκα. Μπορει να ηταν και βλακεια βεβαια γιατι ο τυπος εχει σιγουρα ψυχολογικα και τις προαλλες διαβασα πως ειχε βγαλει και μαχαιρι σε ατομο απο το σαιτ.
Πραγματικα πρεπει να γινει κατι με αυτον. Πως και δεντον εχουν κανει ακομα ασηκωτο στο ξυλο οι νταβαδες;

Σου πηρε λεφτα;

Kostas21_

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2019
Like
40
Πόντοι
0
Και σε μενα αυτο ειχε κανει προ ημερων, αλλα ευτυχως παροτι ημουν κι εγω μονος μου, εκανα πως δεν τον ακουω οσο μιλαγε μεχρι να φτασω σε ενα σπιτακι (νομιζω Φυλης 71).
Μπηκα μεσα και τον ξεφορτωθηκα. Μπορει να ηταν και βλακεια βεβαια γιατι ο τυπος εχει σιγουρα ψυχολογικα και τις προαλλες διαβασα πως ειχε βγαλει και μαχαιρι σε ατομο απο το σαιτ.
Πραγματικα πρεπει να γινει κατι με αυτον. Πως και δεντον εχουν κανει ακομα ασηκωτο στο ξυλο οι νταβαδες;

Σου πηρε λεφτα;

Σου πηρε λεφτα;

Kostas21_

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2019
Like
40
Πόντοι
0

Σου πηρε λεφτα;
Μου πήρε οτι ειχα στο πορτοφόλι απο λεφτά...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Μήπως έπρεπε να τηλεφωνήσετε στην αστυνομία γι'αυτόν τον καριόλη;

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Πολύ λυπάμαι φίλε μου.
Ευελπιστώ σύντομα να τελειώνει η ιστορία με αυτό το παπάρι.

Red_Jaime

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2017
Like
131
Πόντοι
1
Σου πηρε λεφτα;
Μου πήρε οτι ειχα στο πορτοφόλι απο λεφτά...
Ελπιζω να μην ηταν πολλα.
Γι αυτο το λογο οταν κατεβαινα Φυλης η Μεταξι, ειχα πανω μου μονο ενα 20ρικο και το παλιο μου κινητο.
Ουτε λεφτα, ουτε πορτοφολια, ουτε καρτες, ουτε το καινουργιο μου κινητο.
Εγω θα γυρναγα σπιτι να παρω χρηματα, να τα δωσω σε κανα δυο φουσκωτους, να τον πανε σε μια γωνια να τον σπασουν στο ξυλο τον πουστη, μεχρι να επιστρεψει τα λεφτα

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Εγω θα γυρναγα σπιτι να παρω χρηματα, να τα δωσω σε κανα δυο φουσκωτους, να τον πανε σε μια γωνια να τον σπασουν στο ξυλο τον πουστη, μεχρι να επιστρεψει τα λεφτα

Αυτό δεν είναι λύση.Θα έβρισκε την αστυνομία,θα έλεγε ποιοι τον έσπασαν στο ξύλο και μετά οι φουσκωτοί για να γλιτώσουν θα έδιναν στεγνά εσένα.Και την είχες βάψει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom