Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (8 μέλη και 61 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Κατι πρεπει να γινει με τον πουτανας γιο σε Φωκαιας/Φυλης που ζαλιζει αρχιδια και λεει "Θα σε τρυπησω/μαχαιρωσω".

Οποιος ηταν σημερα στην απογευματινη βαρδια σιγουρα θα επεσε πανω του

Τί σκατά ακόμα ΔΕΝ βρέθηκε κάποιος να τον μπαουλιάσει ;;;; :think:

*Προσωπικά δεν τον έχω πετύχει διότι σπάνια τσαρκάρω απογευματινή βάρδια.. μονάχα 3η μεταμεσονύχτια οπού και ΔΕΝ τον έχω τρακάρει μέχρι στιγμής...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Υπάρχη καμία ενημεροση για πιες κοπέλες δουλεύουν απόγευμα στη φυλις
     Φιλαράκι Νανσυ, Φυλής 56... Μην την χάσεις!! Η ΠΡΩΤΗ ΠΙΠΑ, προσωπικά δεν την έχω δοκιμάσει οπότε μπορεί να είναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...ποιος νοίαζεται άλλωστε, το θέμα είναι να δώσεις το εικοσάρικο!! Πάρε και δυο φίλους σου μαζί, θα σας πάρει και τους τρεις, αλλά όπως είπαμε, αν δεν σας πάρει μπαίνετε και ένας ένας και κάνετε τσιγαράκι οι άλλοι περιμένοντας!! Και αν είναι φόλα;; καλή καρδιά, η παρέα είναι που μετράει!! Το κορίτσι είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, γράφει ένας τυπάκος συνέχεια για αυτήν, καλό παιδί, δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά καλό παιδί φαίνεται... Αλβανός καψούρης...

Τροντ

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Δεν με νιαζη τη γράφεις εσυ για μια νανση και κάθε νανση και το κάθε αλβανό που είναι καφουρης δικεοματου .εσένα που μου γράφεις για την νανση πήγενε εσυ με τους φαύλους σου να την πάρετε παρτουζα εσυ να δω πόσες μαλακές θα μας γράψεις.ακομα

Mrhorny

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς που βρίσκεται η Μαντόνα από Kωνσταντινουπόλεως 132

Επισκέπτης
Καλησπέρα,

Πήρα την Λίζα χθες στο 54. Ήταν η τρίτη φορά μαζί της και πέρασα super. Δεν ξέρω αν την πέτυχα καυλωμένη ή απλά σε καλή διάθεση αλλά μου έδωσε την αίσθηση ότι το ζούσε, το απολάμβανε, το γουσταρε. Με φρόντισε με το παραπάνω. Θα την ξαναπάρω.

Επόμενος στόχος: Νάνσυ.
εννοειται οτι ηταν καβλωμενη τυπε μου!! Αυτη και η Νανσυ ειναι  γνωστες σεξοβομβες!

Επισκέπτης
δοκιμασα την νανσυ σημερα απο φ54...νεα ομορφη για τα γουστα μου..δηλωνει απο ρωσια και λεει οτι ειναι 22 ....στο δωματιο αποφευγει γλωσσοφιλα και κλεβει λιγο στα 4 αλλα σιγουρα δεν κλαις τα λεφτα σου γιατι εχει διαθεση να περασεις καλα .... για μια φορα καλη
δοκιμασα την νανσυ σημερα απο φ54...νεα ομορφη για τα γουστα μου..δηλωνει απο ρωσια και λεει οτι ειναι 22 ....στο δωματιο αποφευγει γλωσσοφιλα και κλεβει λιγο στα 4 αλλα σιγουρα δεν κλαις τα λεφτα σου γιατι εχει διαθεση να περασεις καλα .... για μια φορα καλη
περνας καλαααααααααααααααα

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Ξερω οτι σπαμαρω το αξιοτιμο και αξιοσεβαστο νημα, αλλα... ειναι μια αγγελια για σκληρους χυστες και Μονον Εδω υπαρχουν!
Ζητειται...Τσακ Νορις η εν γενει φιλανθρωπος να συμμετασχει σε επιλυση ανθρωπινων προβληματων υγ.
Νορτεν Βαν ΠικερΠουτσερ, Ο Πικερ που εχει χαθει? Πηρε καποια πολιτικη θεση σαν παρατρεχαμενος του κεντρωου Κουλη? Εχει εγκαταληψει πλεον το Μεταξυ και εριξε στα εσκορτ?
Α! Θα μετεχουν οι Πικεριστες στα Φαλληφορια?

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.352
Πόντοι
4.746
Διδυμ/22-ισογ. α' βαρδια. Ενα συμπαθητικο ξανθο ρωσακι 24ων μαΐων η Λόλα. Ανακοινωθηκαν τα κλασσικα με γυμνο στοματικο.Περασα για μια αναγνωριστικη και αποχωρησα με καλες εντυπωσεις. Κριμα που δεν προσφερει το τρυπημενο γκροβερ της. Καλυμν/48β- Πωλινοσπιτο. Περασα 'χθες' μεσημερι για μια αναμνηστικη συνεδρια μετα απο καιρο. Ακολουθει κριτικη.   :sunglasses:

Red_Jaime

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2017
Like
131
Πόντοι
1
Η Ελενα απο Φωκαιας 7 δεν παιζει πια μπαλα;

Ξερω πως ειναι φολα, αλλα ξθελα να την παρω μια φορα μονο και μονο επειδη ηταν ολοιδια με μια συμφοιτητρια μου που ειχα απωθημενο

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Την καλησπέρα μου στους απανταχού συναγωνιστές Ελλάδα και εξωτερικό  :hi:

Δεν θα μακρηγορήσω, μία παρατήρηση θα κάνω που ίσος φανεί χρήσιμη.

Στην πολύχρονη εμπειρία μου, παρατήρησα ότι, αν θα περάσεις η όχι καλά φαίνεται κατά 80 ίσος και 90% (για εμένα 100%) από το σαλονάρισμα της εταίρας.

ΠΧ:
1) αν βγει με ξινισμένα μούτρα...
2) αν βγει με νεύρα από δωμάτιο..
3) αν φοράει δικτυωτά προσπαθώντας κάτι να κρύψει....
4) αν σε κοιτάει επίμονα...
5) αν αρχίσει προκαταρκτικά πριν καν μπεις στο δωμάτιο....

Όλα αυτά κα, δηλώνουν το τι πρόκειται να συμβεί. Προσωπικά, όποτε αυτά τα λαμβάνω υπ όψη μου περνάω πάντα καλά και όποτε λαμβάνω υπ όψη μου μόνο την εμφάνιση της εταίρας, απλά χάνω τα λεφτά μου.
:orchestra: 

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.568
Πόντοι
266
Την Ναταλί την σκιννυ που δούλευε ιάσωνος 27 και 37 την έχει δει κάποιος τελευταία????

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
   Είναι μια πολύ σωστή άποψη!! Απλώς μερικοί ψάχνουμε και ένα πιπινάκι, όμορφο, χαριτωμένο... που δεν το έχουμε εύκολο στην καθημερινή μας ζωή, ας είναι και φόλα!!

Πάντως θεωρώ οτι το post σου πρέπει να είναι οδηγός για τις μπουρδελότσαρκες. 《Kolonoskopostravel.org το θέμα είναι στην ποιότητα των υπηρεσιών》.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
   Είναι μια πολύ σωστή άποψη!! Απλώς μερικοί ψάχνουμε και ένα πιπινάκι, όμορφο, χαριτωμένο... που δεν το έχουμε εύκολο στην καθημερινή μας ζωή, ας είναι και φόλα!!

Πάντως θεωρώ οτι το post σου πρέπει να είναι οδηγός για τις μπουρδελότσαρκες. 《Kolonoskopostravel.org το θέμα είναι στην ποιότητα των υπηρεσιών》.

Αγαπητέ, φίλτατε, @.Dod0s, σίγουρα όλοι ψάχνουμε κάτι όμορφο (για τα γούστα μας). Αλλά πρέπει να ξέρουμε ότι η ηδονή δεν προέρχεται μόνο από κάτι όμορφο (έπιπλο), η ηδονή προέρχεται απ το μυαλό μας και απ το πόσο διατεθειμένη είναι η εταίρα να κάνει πράξη αυτά που σκεφτόμαστε (διαφορετικά ο καθένας).

Σίγουρα, οι μικρότερης ηλικίας συναγωνιστές δεν χρειάζεται να κάνουν πολλά, οι μεγαλύτερης ηλικίας χρειάζονται περισσότερα πέραν της εμφάνισης.

Επίσης, χρειάζεται να κάνουμε υποδείξεις, δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν είναι δυνατό να ξέρουν οι εταίρες τι αρέσει στον καθένα ξεχωριστά. Εγώ πιάνω το χέρι της εταίρας, δείχνω τον τρόπο, λέω όχι έτσι, με γλώσσα, πρόσεξε τα δόντια σου, με πονάς κοκ. Αυτός ήταν ο λόγος μεταγλώττισης των ταινιών πορνό παλαιότερα, να μην ακούγονται οι οδηγίες του σκηνοθέτη, πάντα χρειάζονται οδηγίες.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την εμφάνιση + διάθεση της εταίρας, φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα (την ηδονή). Απ το σαλονάρισμα λοιπών, φαίνεται κατά πόσο η εταίρα πρόκειται να κάνει πράξη τα θέλω μας.

Αυτό έχει επίπτωση.....χαλάς περισσότερα λεφτά, δυστυχώς :grin:

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Καλησπέρα.
Καμία 50+ ας στουντέλο προτείνει κάνεις;;

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Η Μπέτυ είναι ακόμα στο Φυλής 200 τα πρωινά;;

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Χθες το απόγευμα πολλά μπουρδέλα ήταν κλειστά. Χωματιανού όροφο ήθελα να πάρω την Αλεξάνδρα και ήταν κλειστό.
Βεργας 3 δεξιά δούλευε μια κοκαλιάρα μελαχρινή Γιάννα με ανύπαρκτο στήθος με ελεύθερο στοματικό,  69 και ισπανικό στο μηδέν βαθμούς στήθος της  :S.
Βεργας 3 αριστερα δούλευε μια μελαχρινή ονόματι Κλεοπάτρα. Πολύ μέτρια σε εμφάνιση.
Βέργας 3 πάνω ήταν κλειστό.
Βεργας 6 ημιόροφος δούλευε η ξανθιά μιλφ Κρίστυ.
Βεργας 7 δούλευε η Ουκρανέζα μιλφ Αναστασία, τα πάντα όλα χωρίς κώλο.
Πήγα και από Φυλής, αλλά δεν μου έκανε κάποια το κλικ. Εκεί συνάντησα έναν εξωθεσμικό φίλο που μου είπε ότι πήρε την Άννα από Φωκαιας 24 όροφο δύο φορές συνεχόμενα και ήταν δυνατή στο δωμάτιο. Πήγα να ελέγξω αλλά δεν μου άρεσε τόσο που να βγάλω το 20ρικο. Πρόκειται για κοντουλα μελαχρινή με ωραία κωλάρα αφράτη. Δούλευε μαζί της και μια ξανθιά μιλφ ψηλή με ωραίο πρόσωπο.
Τελικά επήδηξα την Λόλα από Διδύμου 22 στο κάτω. Στο πάνω δούλευε η Ανγκέλα. Η Λόλα είναι ξανθιά κοντουλα με ωραία κωλάρα λίγο χαλαρή όμως. Η καλή φωτεινότητα του δωματίου με έκανε να παρατηρήσω ότι είχε κάτι σαν μικρό εξογκωμα στο μουνί. Σπυράκι ήταν, ελιά ήταν,  δεν ξέρω και γι'αυτό ζήτησα πίπα με καπότα και όχι πολλές σφιχτές επαφές για λόγους ασφαλείας. Στα τέσσερα στήνεται τέλεια και αντέχει το δυνατό σφυροκόπημα.

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
3.249
Πόντοι
731
Χθες το απόγευμα πολλά μπουρδέλα ήταν κλειστά. Χωματιανού όροφο ήθελα να πάρω την Αλεξάνδρα και ήταν κλειστό.
Βεργας 3 δεξιά δούλευε μια κοκαλιάρα μελαχρινή Γιάννα με ανύπαρκτο στήθος με ελεύθερο στοματικό,  69 και ισπανικό στο μηδέν βαθμούς στήθος της  :S.
Βεργας 3 αριστερα δούλευε μια μελαχρινή ονόματι Κλεοπάτρα. Πολύ μέτρια σε εμφάνιση.
Βέργας 3 πάνω ήταν κλειστό.
Βεργας 6 ημιόροφος δούλευε η ξανθιά μιλφ Κρίστυ.
Βεργας 7 δούλευε η Ουκρανέζα μιλφ Αναστασία, τα πάντα όλα χωρίς κώλο.
Πήγα και από Φυλής, αλλά δεν μου έκανε κάποια το κλικ. Εκεί συνάντησα έναν εξωθεσμικό φίλο που μου είπε ότι πήρε την Άννα από Φωκαιας 24 όροφο δύο φορές συνεχόμενα και ήταν δυνατή στο δωμάτιο. Πήγα να ελέγξω αλλά δεν μου άρεσε τόσο που να βγάλω το 20ρικο. Πρόκειται για κοντουλα μελαχρινή με ωραία κωλάρα αφράτη. Δούλευε μαζί της και μια ξανθιά μιλφ ψηλή με ωραίο πρόσωπο.
Τελικά επήδηξα την Λόλα από Διδύμου 22 στο κάτω. Στο πάνω δούλευε η Ανγκέλα. Η Λόλα είναι ξανθιά κοντουλα με ωραία κωλάρα λίγο χαλαρή όμως. Η καλή φωτεινότητα του δωματίου με έκανε να παρατηρήσω ότι είχε κάτι σαν μικρό εξογκωμα στο μουνί. Σπυράκι ήταν, ελιά ήταν,  δεν ξέρω και γι'αυτό ζήτησα πίπα με καπότα και όχι πολλές σφιχτές επαφές για λόγους ασφαλείας. Στα τέσσερα στήνεται τέλεια και αντέχει το δυνατό σφυροκόπημα.

μπα μπα ...και πιπα με καποτα ? εσυ ? τι εγινε ?... φρονιμεψες ? :idiot: :idiot: :idiot:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom