Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 98 άτομα (7 μέλη και 91 επισκέπτες)

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
ευχαριστω για την απαντηση μενει μονο να επιβεβεωθει γτ δν ξερω κατα ποσο θα ισχυει .. κριμα παντως αν σταματησε γτ ειχα ακουσει πολυ καλα λογια.. ευχαριστω πολυ
Εννοείται με πάσα επιφύλαξη...Χθες το απόγευμα πάντως δούλευε μια αδύνατη πιτσιρίκα Νικολέτα αν θυμάμαι καλά.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Red_Jaime

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2017
Like
131
Πόντοι
1
Εννοείς έναν μαυριδερό πουτάνας γιο με μαύρο μούσι και μαλλί, λεπτό με μέτριο ανάστημα;
Εμένα μου είχε βγάλει μαχαίρι πριν 2 εβδομάδες, αλλά δεν θέλω να αναφέρω περισσότερα. Έχει κάνει φυλακή όμως και πάσχει ψυχικά οπότε προσοχή.

Επειδή παρακολουθεί η δίωξη δεν θέλω να αναφερθώ σε περισσότερα.
Ελπίζω και εύχομαι για να μην έχω εγώ θέματα (ενώ θα έπρεπε να με επιβραβεύσουν αν ήμουν σε καμιά Ουγγαρία/Φιλιπίννες) να μην τον ξαναπετύχω.
Αυτον ακριβως λεω.

Πως θα γινει να τον μπαουλιάσουν τα "αφεντικα" της περιοχης;

Δεν βλεπουν οτι διωχνει πελατες και χανουν λεφτα;

• Like

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Μεγάλε εγώ δε ξέρω αν σταμάτησε δε παίζω κολοκύθιες!!!!!
Και κολοκύθες!!!!!!!

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Και δε Γουστάρω Παραθέσεις Τι Άμα Σας Κάνουν Παράθεση Διαβάζετε Κατεβατο Μόνο Ρε!!!!!!!!

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Θυμάται κανείς μια μικρή,19-20 χρονών,από Βενεζουέλα,καστανά μαλλιά,καστανά μάτια,γλυκό πρόσωπο,λίγο παχουλούλα και κοντούλα,3άρι στήθος με σκούρες καφέ ρώγες και σιδεράκια στα δόντια ;

Αν την έχει ξαναδεί κάποιος,ας μου πει.

Χωρίς παρεξήγηση. Ήταν η Μπρίτνεϊ στο Λ73.. Τελευταία φορά που την είχα δει ήταν αρχές Σεπτεμβρίου..

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.243
Πόντοι
17.885
Θυμάται κανείς μια μικρή,19-20 χρονών,από Βενεζουέλα,καστανά μαλλιά,καστανά μάτια,γλυκό πρόσωπο,λίγο παχουλούλα και κοντούλα,3άρι στήθος με σκούρες καφέ ρώγες και σιδεράκια στα δόντια ;

Χωρίς παρεξήγηση. Ήταν η Μπρίτνεϊ στο Λ73.. Τελευταία φορά που την είχα δει ήταν αρχές Σεπτεμβρίου..

ατσα και οι πρώτοι έρωτες στο χώρο!  :smitten:

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
3.249
Πόντοι
731

βολεψου με την σουζανα....μοιαζουν !

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.083
Πόντοι
1.960
Εννοείς έναν μαυριδερό πουτάνας γιο με μαύρο μούσι και μαλλί, λεπτό με μέτριο ανάστημα;
Εμένα μου είχε βγάλει μαχαίρι πριν 2 εβδομάδες, αλλά δεν θέλω να αναφέρω περισσότερα. Έχει κάνει φυλακή όμως και πάσχει ψυχικά οπότε προσοχή.

Επειδή παρακολουθεί η δίωξη δεν θέλω να αναφερθώ σε περισσότερα.
Ελπίζω και εύχομαι για να μην έχω εγώ θέματα (ενώ θα έπρεπε να με επιβραβεύσουν αν ήμουν σε καμιά Ουγγαρία/Φιλιπίννες) να μην τον ξαναπετύχω.
Πως το πες αυτο ρε μαστορα?

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.083
Πόντοι
1.960
Να καλησπερίσω  :headbaning2: τον Άρχοντα των Κρετίνων  :idiot:, Βασιλιά των Ηλιθίων :jerking2:, Αυτοκράτορα των Ανεγκέφαλων  :hammer:, Στρατηγό των retard ακάποτων  :jerking: καταδρομέων, Υπεργαλαξιακό Κόπανο και σαπρόφυτο της κοινωνίας μας.... :orchestra: Hatsumi!  

:hi:  :badair:  :birdman: :tooth:
Γουσταρει μαστιγιο

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
  • Like

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.748
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 71α Μαίρη καστανή μουναρα  με κανονικό πολύ ωραίο κορμί 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71 Ροξι μελαχρινή κοντή με μακρύ μαλλί κανονικό ωραίο σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 69β Άννα καστανή κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φυλής 69α Ιζαμπελα μελαχρινή παχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 67 Ελένη  ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα σιλικονατο βυζι και Αντριανα μελαχρινή κατσαρομαλλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Φυλής 86β Άντζελα μελαχρινο κοντοπουτανο με κανονικό ωραίο κορμί 3αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Δοκιμάστηκε διότι εμφανισιακά είναι μεγάλη καυλα, οκ μέσα στο δωμάτιο όχι τίποτα το ιδιαίτερο αν και το προσπαθεί, πιπα χωρίς μέτρια αλλά στο σεξ την κάνεις ότι θες, την σηκώνεις όπως θες την γυρίζεις όπως θες, τελείωμα στις βυζαρες της, χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 13 λεπτά αλλά δεν χρειάστηκα και άλλο, για μια φορά οποίος αρέσκεται στα ζυμαρακια αλλά μέχρι εκεί.

Φυλής 86α κλειστό.

Φυλής 84β Αλισια κοπέλα από την Βενεζουέλα, μελαχρινή με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, λεπτή με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84α Σιμονα μελαχρινή σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Μπούτι μαυρουλα νταρντανοχοντρη με 3.5-4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Εμμανουέλα μελαχρινή με κανονικό σώμα ωραίο κορμί 1.5αρι βυζι με μεγάλη ρογα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 61 κλειστό.

Φυλής 59 κάτω Αννα καστανοξανθη παχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 59 όροφος κλειστό.

Φυλής 74 αριστερά κλειστό.

Φυλής 74 δεξιά Μπέλα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 72  κλειστό.

Φυλής 66δ Μπούτι μαυρουλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66α,56, 54β & 54α κλειστά.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.606
Πόντοι
736
τώρα live

Φυλής 71α Μαίρη καστανή μουναρα  με κανονικό πολύ ωραίο κορμί 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71 Ροξι μελαχρινή κοντή με μακρύ μαλλί κανονικό ωραίο σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 69β Άννα καστανή κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φυλής 69α Ιζαμπελα μελαχρινή παχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 67 Ελένη  ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα σιλικονατο βυζι και Αντριανα μελαχρινή κατσαρομαλλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Φυλής 86β Άντζελα μελαχρινο κοντοπουτανο με κανονικό ωραίο κορμί 3αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Δοκιμάστηκε διότι εμφανισιακά είναι μεγάλη καυλα, οκ μέσα στο δωμάτιο όχι τίποτα το ιδιαίτερο αν και το προσπαθεί, πιπα χωρίς μέτρια αλλά στο σεξ την κάνεις ότι θες, την σηκώνεις όπως θες την γυρίζεις όπως θες, τελείωμα στις βυζαρες της, χρόνος παραμονής στο δωμάτιο 13 λεπτά αλλά δεν χρειάστηκα και άλλο, για μια φορά οποίος αρέσκεται στα ζυμαρακια αλλά μέχρι εκεί.

Φυλής 86α κλειστό.

Φυλής 84β Αλισια κοπέλα από την Βενεζουέλα, μελαχρινή με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, λεπτή με μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84α Σιμονα μελαχρινή σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Μπούτι μαυρουλα νταρντανοχοντρη με 3.5-4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65α Εμμανουέλα μελαχρινή με κανονικό σώμα ωραίο κορμί 1.5αρι βυζι με μεγάλη ρογα, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 61 κλειστό.

Φυλής 59 κάτω Αννα καστανοξανθη παχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 59 όροφος κλειστό.

Φυλής 74 δεξιά Μπέλα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 72  κλειστό.

Αρχηγέ πηγές Φωκαίας;;

gatos99

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Like
4
Πόντοι
0
Παιζει ομορφη παρτουζα στα 40 Φ7 υπογειο....παρα λιγο να σκονταψω....

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
3.249
Πόντοι
731
τώρα live

Φυλής 71α Μαίρη καστανή μουναρα  με κανονικό πολύ ωραίο κορμί 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 67 Ελένη  ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα σιλικονατο βυζι και Αντριανα μελαχρινή κατσαρομαλλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Φυλής 86α κλειστό.

Φυλής 61 κλειστό.

Φυλής 59 όροφος κλειστό.

Φυλής 72  κλειστό.

ωραιος ο φιλος ν.σμυρνη ! και μεταμεσονυχτια ενημερωση ...εισαι μεγαλος !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom