Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 194 άτομα (17 μέλη και 177 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Νανση φυλις 56 έχω μαθη κάνει καλή παρτουζα
     Στα αρχίδια μας!! Όταν γαμήσεις την υπαλληλο σου, γράψε κριτική πως γιαμιέται!! Σε 16 post στα 8 αναφέρεσαι για αυτήν, οτι γαμιέται καλά, μας ρωτάς αν γαμιέται καλά, οτι κάνει παρτούζα, αν κάνει παρτούζα!!
     Εμας βρήκες για να κάνεις έρευνα αγορας;;;

Υ.Γ. Στα άλλα 8 post τα μισά είναι για ίδιο μαγαζί στη Διδυμου, και στα άλλα μισά ουτε εσυ εχεις καταλάβει τι έχεις απαντήσει!!

vagiacodios

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Like
34
Πόντοι
0
    Στα αρχίδια μας!! Όταν γαμήσεις την υπαλληλο σου, γράψε κριτική πως γιαμιέται!! Σε 16 post στα 8 αναφέρεσαι για αυτήν, οτι γαμιέται καλά, μας ρωτάς αν γαμιέται καλά, οτι κάνει παρτούζα, αν κάνει παρτούζα!!
    Εμας βρήκες για να κάνεις έρευνα αγορας;;;

Υ.Γ. Στα άλλα 8 post τα μισά είναι για ίδιο μαγαζί στη Διδυμου, και στα άλλα μισά ουτε εσυ εχεις καταλάβει τι έχεις απαντήσει!!
Καλα του τα ειπες μας ζαλισε τα αρχιδια.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα σε συνέχεια κάποιων δοκιμών που κάνω μπας και προκύψει τίποτα νεότερο κάτι διαφορετικό πέρασα πριν λίγο από Μαραθώνος στον όροφο του 59 εκεί έχει έρθει μια καινούργια τουλάχιστον εγώ δεν την έχω δει άλλη φορά πρόκειται για Μιλφ με μέτριο σώμα με πιασίματα συμπαθητική φάτσα Ρωσίδα όνομα Κίρα δεν τραβάει ούτε αξίζει να δοκιμαστεί πολύ οριακή φάση άπειρη χωρίς όρεξη για δουλειά απλά προσπεραστε θα ανέβει κριτική προς αποφυγήν αστόχης δοκιμής και χάσιμο χρημάτων έγινα ο κασκαντέρ που με γλίτωσε το αλεξίπτωτο μαλακίες.

Κατά τα άλλα στο Γωνιακό δούλευαν οι δύο όχι καλές στο δωμάτιο Βαλέρια και μια άλλη αδιάφορες δοκιμασμένες χωρίς θετικό αντίκτυπο.
Βρέθηκα εκεί καθώς αναζητώ την Λάρισα αλλά δυστυχώς τίποτα.

Ακόμα γρήγορο πέρασμα από Βέργας
Στο 7 Αλεξάνδρα η γνωστή Μιλφ
Στο 2 μια Όλγα με κοντό μαλλί ξανθό ατσουμπαλο σώμα αδιάφορη
Στο 3 αριστερά Λίζα καινούργια μελαχρινή Ρουμάνα μέτριας εμφάνισης και Αλίσα δωμάτιο,δεξιά δύο αδιάφορες παρουσίες.

Αυτά για την ώρα

Red_Jaime

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2017
Like
131
Πόντοι
1
Κατι πρεπει να γινει με τον πουτανας γιο σε Φωκαιας/Φυλης που ζαλιζει αρχιδια και λεει "Θα σε τρυπησω/μαχαιρωσω".

Οποιος ηταν σημερα στην απογευματινη βαρδια σιγουρα θα επεσε πανω του

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Επίσης στο Λιοσίων 73 ισόγειο δουλεύει η Αλινα που δούλευε στα Φώκαιας27,24 ξανθιά με καλό σωμα.
Πολύ αξιόλογες από εμφάνισης στα Λιοσίων 73 στο πάνω μια Σαμάνθα μελαχρινή Λατινοαμερικάνα πολύ δυνατό και στο ισόγειο μια Μισέλ επίσης πολύ καλή όχι σαν την Σαμάνθα αλλά ωραία και αυτη

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Σάπια η Λάρισα στο Άγκυρας 9 Μη της Δώσει Κανείς Κανένα Χειρότερη Από Ελληνίδα το Απόλυτο Μηδενικό να Αλλάξει Δουλειά το Τριμπουρδελο Οιστ!!!!!!!!!!!!
Μηδενικό το Απόλυτο Μηδενικό!!!!!!!!!

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.838
Πόντοι
736
Μάγκες αξίζει η Αλεξάνδρα από Λιοσίων 73 η λατίνα; Την είδα και με τρέλαναν οι καμπύλες και μ χπυν μπει ιδέες! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.301
Πόντοι
2.560
Δεν σύμφωνο !! Είναι τίμιο 20αρικο!!! Είναι πολύ υπομονετική και καλή εργαζόμενη !!

Αλλη εντυπωση μου εδωσε η κοπελιτσα.Με το που μπηκε κοιταξε το ρολοϊ της και μου ειπε 10minutes.Προκαταρκτικα οχι κατι το ιδιαιτερο,τσιμπουκακι στα ορια του αποδεκτου,γαμησι σε δυο στασεις και εξω απο την πορτα.Εμφανως κουρασμενη.Ας κοψει τις διπλοβαρδιες.Για μια φορα καλη ειναι απλα για να φυγει η περιεργεια για τον ντορο του ονοματος της.Αλλα παραπανω δεν κανει.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.231
Πόντοι
206
Μάγκες αξίζει η Αλεξάνδρα από Λιοσίων 73 η λατίνα; Την είδα και με τρέλαναν οι καμπύλες και μ χπυν μπει ιδέες! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

9στις 10 παω σε αυτο το μαγαζι,οτι πιο σαπιο εχω γαμησει.η πλαστικη στα βυζια ειναι σαν του φρανκεσταην τα ραμματα.η κοπελα απο κοντα βλεπεις οτι εχει ακμη,χαλαρωση στο δερμα και κατι μαυριλες αναμεσα στα ποδια και το κωλο.ειχα τρελες καυλες αλλιως θα την εδιωχνα

• Like
Αντιδράσεις: geny24

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.344
Πόντοι
17.576
Αλλη εντυπωση μου εδωσε η κοπελιτσα.Με το που μπηκε κοιταξε το ρολοϊ της και μου ειπε 10minutes.Προκαταρκτικα οχι κατι το ιδιαιτερο,τσιμπουκακι στα ορια του αποδεκτου,γαμησι σε δυο στασεις και εξω απο την πορτα.Εμφανως κουρασμενη.Ας κοψει τις διπλοβαρδιες.Για μια φορα καλη ειναι απλα για να φυγει η περιεργεια για τον ντορο του ονοματος της.Αλλα παραπανω δεν κανει.
σύμφωνο απολύτως μαζί σου...και εμένα σημάδια βιασύνης και κούρασης...

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.093
Πόντοι
3.886
Ρε μάγκες μια ελληνίδα μεγάλη σε ηλικία νομίζω έφη την λέγαμε  ήταν Φώκαιας κ φυλής ξανθιά είναι..Ξέρετε που είναι  τώρα?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.291
Πόντοι
19.505
Πρωινό Αγκύρας 12 η Χριστίνα/Κρίστυ και η Τζένη με την ελιά.
Πιπίνου 118 η Εβελίνα, ξανθό πιπίνι με τατού

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Ωραία Κοπέλα Ήταν Είναι Μια Μοντελε στην Αλυσίδα Πιπίνου Άγκυρας Έχει Αναφερθεί μια Μελαχρινή Ουκρανή Πολύ Ωραία Κοπέλα στο Μοντελε Αντικειμενικά Κορμάρα Μονοκόμματη!!!!!!!!!!!!!!

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Επίσης δεν έχει αναφερθεί το Άγκυρας 12α Λειτουργεί Αλλά Κάνουν και Μερεμετια Διαμορφώνουν το Χώρο........

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
1.803
Πόντοι
496
Ξέρετε το λ.αθηνων 343 πότε λειτουργεί σαν στούντιο πρώην μασάζ; Έχει κανείς τηλέφωνο;

kwnstantinos11

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2019
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα, γνωριζει κανενας αν δουλευει σημερα στη 2 βαρδια η μπαρμπορα στο βεργασ 6 , ευχαριστω καλο απογευμα!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 147626

Επισκέπτης
Καλησπέρα μήπως γνωριζει κανείς αν ειναι σημερα στο ποστο της η αρίνα..?

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
4.181
Πόντοι
731
δοκιμασα την νανσυ σημερα απο φ54...νεα ομορφη για τα γουστα μου..δηλωνει απο ρωσια και λεει οτι ειναι 22 ....στο δωματιο αποφευγει γλωσσοφιλα και κλεβει λιγο στα 4 αλλα σιγουρα δεν κλαις τα λεφτα σου γιατι εχει διαθεση να περασεις καλα .... για μια φορα καλη

Τροντ

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Υπάρχη καμία ενημεροση για πιες κοπέλες δουλεύουν απόγευμα στη φυλις

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom