Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 384 άτομα (44 μέλη και 340 επισκέπτες)

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
ωραία ενημέρωση εύγε !! Η ριτα στο 24.. πολύ γλυκιά στο σαλόνι και γυναικάρα εμφανισιακά ..!! Η αρινα πέρα από το 8 λεπτό κτλ !! Να μάθει να κάνει πίπες θα έλεγα!! Όταν ο πουτσος είναι ξεκαυλοτος δεν τον τραβάς ρουφώντας τον και να τον φτάνεις 25 εκατοστά !! Ναι όπως ακούσατε !! Μπορεί να γίνει ζημιά στο πέος και να σπάσουν συραγγοδη αγγεία !!! Απαλά το πιπιλας μέχρι να καβλωση και να φτάσει στο μέγεθος που έχει όταν είναι ανορθωμένος !!! Επισης το γλύψιμο που κάνει στα μπαλάκια δεν ειναι  αργό  - αισθησιακό !!! Αλλά γρήγορο χώρος τεχνική και επιδερμικό !!! Αν δεν σου ρουφάει το περιναιο και η μύτη της να είναι βυθισμένη μέσα στα αρχιδια και να τα μυριζη αισθησιακά .....ας μην το κάνει καθόλου !! 

Η Αρίνα είναι καλή μόνον όταν είναι καυλωμένη ή όταν είναι με τους πελάτες που γουστάρει !!!

Το ίδιο ισχύει για όλες τις γυναίκες!

b0urdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2020
Like
102
Πόντοι
0
Φιλε Μηπως την λενε Μελισα ή Νινα?
11 πρωι ή βραδυ?
Φυσικα ή πλαστικα?
Καινουργιο τεμαχιο γιατι δεν βρισκω κριτικες..

φιλε μου μελισα τη λενε και δεν την εχω ξαναπετυχει μεταξουργειο..η επισκεψη εγινε 11 το βραδυ..τα βυζια της ειναι φυσικα..τη νινα την εχω παρει και αυτη δυο φορες, εχει ωραιες βυζαρες και κωλαρα αλλα στο δωματιο ειναι χαλια και σε ξενερωνει..

λιωστης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2019
Κριτικές
6
Like
190
Πόντοι
280
Καλησπέρα συναγωνιστές! Θα ήθελα κάποιος να μου αναφέρει τα πιπινια που κάνουν γλειψαρχιδισμο. Έχω καιρό να ανέβω και τα έχω λίγο χαμένα. Ευχαριστώ

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΑΠΟΥΛΗ ΠΟΡΔΕΛΙΑΡΗ :smitten: :smitten: :smitten: :hi:

Σημερα μετα την αναγνωση των ενημερωσεων του Βοργια21,αψογες ενημερωσεις+κριτικες :kneel: :kneel:,αποφασισα να περασω απο Ρεμ+αν δεν εντοπιζα τπτ αξιολογο θα ανηφοριζα για Φυλ :walkingpenis:
Στις 7+μμ στο Ρεμ21 ηταν η Ντεμυ :babycry:Το ασιατικο κορμακι της μου προσεφερε μια μαγικη αγιοβαλεντινομερα :pipa1: :humpleg: :knockinb: :fuck1:
Για 3η φορα μου εφυγαν 40 εβρα για 2 εκτονωσεις :wanker:
Ειναι η κοπελα που δουλευε στο Φ66Αριστερα με την ψηλη Ιωαννα :rose:
Απο σημερα Σαβ θα δουλευει στην υπογα :S Φυλ61
Πιπα αψογη με στοργικες μαλαξεις στα @@ ενω το στενο μουνακι με μεγαλη ευκολια υγραινεται προσφεροντας μια ιδιαιτερη σφιχτη αισθηση :wanker:
Καμει απλο προγραμματακι+ξεχνα να φυγει απ το δωματιο,με μενα ειναι πολυ φιλικη+γλυκια :inlove:
Πριν μπω στο 21 μπηκα στο 20 οπου ο τσατσος :effemine: με ενημερωσε οτι δουλευει η Μισελ αδερφη της Πατριτσιας...ηταν στο δωματιο+λεω απο το να περιμενω αδικα ας παω απεναντι να δω τι παιζει  :think:
Μετα την αφαιμαξη ξαναπω+μου παρουσιαζεται μια μελαχρινη με στρουμπουλο κ ακομψο σωμα :S
Τι γινεται πλεον με αυτα τα μαγαζα;
Πιστευω οτι φερνουν νεες κοπελες κατω του μετριου σε εμφανιση+τις παρουσιαζουν με τα ονοματα παλαιων στεριων αυτης της πορδελοαλυσιδας :orchestra:  :woldman:
1ον σε γνωστους φανατικους πελατες οπως εγω :tired: δεν καταλαβαινω το οφελος...
ΑΛΛΑ :birdman: :birdman: :woldman: :woldman:
ΚΥΡΙΩΣ
2ον για να παραπλανουν :tickedoff: συναγωνιστες  :grouphug: μεσω των ενημερωσεων :helpsos:
Δεν θα μου καμει εντυπωση αν ξανακουσουμε το ονομα Ρακελ :-( :thubsdown:

Το Ρεμ21Πανω ανοιχτο.

Αυτα απο μενα+καλα να περνατε :headbaning2: :smiley6600:

:zfuck: :zfuck: :zfuck:

Αυτή η Πατρίτσια δεν έφυγε για Ισπανία (όπως είχε προειπωθεί) ; Πώς και δεν έφυγε μαζί με την αδελφή της ;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.505
Πόντοι
17.885
Αυτή η Πατρίτσια δεν έφυγε για Ισπανία (όπως είχε προειπωθεί) ; Πώς και δεν έφυγε μαζί με την αδελφή της ;

Με την αδερφή της...καλό! Καμιά φορά μη φέρουν και τη μάνα τους!  :2funny: :2funny: :2funny:
Μια φορά θυμάμαι ένα τούμπανο που την ρώτησα γιατί δεν κάνετε παρτούζα με την άλλη κοπελιά και μου πε πως ήταν ξαδέρφη της και ντρέπονται!  :2funny: :2funny: :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.747
Πόντοι
46.232
τώρα live

Κολωνού 53 Παολα καστανοξανθη πολύ χοντρή με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 48 νέο   Εύα ξανθό γκρανι, χοντρή με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Κολωνού 48 Βαλερία ξανθιά μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 2-2.5αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και Άντζελα ξανθοκαστανη μιλφ με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 όροφος  Τζούλια μελαχρινη μιλφογκιλφ πολύ χοντρή με 4αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 47 ισόγειο Αλινα μελαχρινή μιλφ παχουλη με 3-3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Κολωνού 45 δεξια Ντανα η νταρντανα μελαχρινή με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος δεξιά Μαρίνα ξανθιά παχουλη με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 αριστερά ευθεία Εύα μελαχρινή κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 32α Λίζα ξανθιά κοντή κοπελίτσα με  ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32γ Εβελινα καστανοξανθη σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32β Άννα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Καρίνα μελαχρινή μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα σιλικονατο βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β πρώτος όροφος Ήρα ξανθιά νταρντανοχοντρη με 3.5-4αρια βυζια, τεράστιο τατουάζ που καλύπτει δεξί μπούτι και πλευρά, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β δεύτερος όροφος Εύα ξανθιά κοπελίτσα με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι και Ιονελα μελαχρινή κοπέλα με μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 2αρι βυζι τατουάζ πάνω από το στήθος, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα μόνο που η Ιονελα παίρνει 15 ευρώ.

Κολωνού 30α κλειστό.

Κολωνού 27α Λούνα μελαχρινή λατινα σώμα με πιασιματακια 1.5αρι βυζι κωλαρα, τατουάζ στο δεξί μπούτι και στη δεξιά ωμοπλάτη, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27γ Φλορα μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί πολύ χοντρή 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα,παλιά ανακοίνωναν κωλαράκι.

Κολωνού 27β Σοφία ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 23β Ναταλία καστανοξανθη γκιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 23 Γιάννα καστανή  χοντρή μιλφ με 2αρι  συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15 καινούριο  μέσα δεξιά  Άννα ξανθιά κοπέλα λεπτή με 1.5αρι βυζι ωραίο μικρό κωλαράκι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15 καινούριο  μέσα αριστερά Μαρίνα ξανθιά κοπέλα με μακρύ ίσιο μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15 δεξιά κλειστό.

Κολωνού 15 αριστερά Μπέλα μελαχρινή νταρντανοχοντρη  με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11β Ρόζα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α ισόγειο Γιάννα μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α όροφος Μόνικα ξανθιά κοντή χοντρή με 3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Την δοκίμασα και εγώ , η κοπέλα είναι παρά πολύ καλή τρυφερή μάλιστα στην κανονική στάση όπου κάναμε μου κρατούσε και το χέρι αναστέναζε κοντά στο αυτί μου και ενώ έχυσα δεν με άφησε αλλά με πήρε αγκαλιά και μείναμε έτσι  για 2 λεπτά ακόμα !!

...ξερει να το παιζει το εργο της η μιλφαρα.Γεγονος ειναι πως τα συγκινονουντα Αγκυρας Πιπινου μπουρδελακια,καλα εκαναν και ανανεωσαν το ροστερ τους διοτι πια η ξεπετα ειχε φτασει σε μαστερ επιπεδα.Η Τανια καλουτσικη πουτανιτσα ειναι.Δουλευει το εικοσαρικο και τουλαχιστον δεν θα μεινεις να το κλαις.

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Με την αδερφή της...καλό! Καμιά φορά μη φέρουν και τη μάνα τους!  :2funny: :2funny: :2funny:
Μια φορά θυμάμαι ένα τούμπανο που την ρώτησα γιατί δεν κάνετε παρτούζα με την άλλη κοπελιά και μου πε πως ήταν ξαδέρφη της και ντρέπονται!  :2funny: :2funny: :2funny:

Ε,λογικό...Αυτό θα λεγόταν αιμομιξία..

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.902
Πόντοι
736
γεια χαρα σε ολους τους bourdelοβαλεντινους.
πριν λιγο εγινε ντου απο αστυνομια, επεσε συρμα και ολα σιγα σιγα κλεισανε-κλεινουν για σημερα στην απογευματινη προς βραδυνη βαρδια (μαλλον).
παιχτηκε τρελο και χαβαλεδιαρικο σκηνικο ομως.
μπαινοντας στο 71 κατω, βλεπω εναν τυπο στην εισοδο της σαλας πριν μπεις στα δωματια και με κοζαρει για καποια δευτερολεπτα. ημουν μονος στο σαλονι. με καρφωνει-τον καρφωνω (σοβαρος εγω) και με ρωταει απο που ειμαι. του λεω εγω απο που ειμαι ??? και του ξαναλεω στα καπακια, εσυ απο που εισαι και ποιος εισαι, δουλευεις εδω ?? ναι μου λεει. ωραια... ποια κοπελα ειναι σημερα του λεω και μου πεταει ενα κλεισαμε φιλε. ωραια λεω ποια κοπελα εχεις ετσι για την ιστορια και μου λεει ειμαι ασφαλεια-αστυνομια και το μαγαζι εκλεισε. χαχαχαχα ρε φιλε πεστο μου και σε ρωταω για κοπελες και προγραμματα του λεω και ταυτοχρονα βγαινουν 2 ακομα τυποι με στολη ομως. σκαμε στα γελια ολοι αχαχαχαχαχα. μιλαμε για τρελο σκηνικο.

Μάλλον θα είναι από τα νέα μέτρα του Μιχάλη για την εγκληματικότητα στα δύσκολα σημεία της Αθήνας.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.747
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Φιλιππιδου 11α Χριστίνα ξανθιά νταρντανα με μαλλί μέχρι τους ώμους, 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππιδου 11β Ίνες ξανθοκαστανη νταρντανα με 3αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και δεξιά στο στομάχι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 7 υπόγειο ευθεία κλειστό.

Φωκαιας 7 υπόγειο δεξιά Αλεξάνδρα μελαχρινή μιλφ με μακρύ ίσιο μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 7 ισόγειο κλειστό.

Φωκαιας 9  Κατερίνα καστανη ψηλή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φωκαιας 13 αριστερά Αλεξάνδρα ξανθιά σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι μπουτου , απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 13 δεξιά κλειστό.

Φωκαιας 17α  Παολα καστανοξανθη νταρντανα με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 17β  Τζούλια ξανθοκαστανη κοπελίτσα με κανονικό σώμα ανοιχτόχρωμα ματιά φλατ κωλο μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 19  Τζούλια ξανθιά σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 25α Βερονικα μελαχρινή κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2.5αρι σιλικονατο βυζι πολλά τατουάζ, με πρωκτικο.

Φωκαιας 25β  Αθηνά ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Φωκαιας 27α   Εμμανουέλα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και Γκαμπριέλα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Φωκαίας 27Β κάτω  Βαλερία μελαχρινή σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β πάνω Άντζελα μελαχρινή με ξανθιές ανταύγειες χοντρουλα με 2αρι βυζι, τατουάζ καρδιά στο αριστερό κωλομαγουλο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 24 Ρίτα ξανθιά κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Επίσκεψη για πρώτη φορά στην Αλίνα, στο Κολωνού -47 ισόγειο, πρωινή βάρδια. Milf από Ρουμανία, με βυζάρες για άρμεγμα, πολύ θερμή μέσα, με αργή και αισθησιακή πίπα και ωραίο καραμέλωμα στις μπάλλες  :pipa1: :pipa2: Δεν κάνει γλειφοκωλάδα και η προσπάθειά της για deepthroat είναι κάτω του μετρίου  :-( :-( Στο σαλόνι ανακοινώνει ότι αφήνει τελειωτικό μόνο στους βύζους της, αλλά αν της πείτε στην ψύχρα ότι θέλετε τελειωτικό στο στόμα αλλιώς θα την κάνετε, τότε θα της καταρίψετε την παραμύθα  :pipa1: :pipa1: Ανέβασα κριτική ως Brujeria  :rockon: :rockon: :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
συνέχεια live

Φιλιππιδου 11α Χριστίνα ξανθιά νταρντανα με μαλλί μέχρι τους ώμους, 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φιλιππιδου 11β Ίνες ξανθοκαστανη νταρντανα με 3αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και δεξιά στο στομάχι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 7 υπόγειο ευθεία κλειστό.

Φωκαιας 7 υπόγειο δεξιά Αλεξάνδρα μελαχρινή μιλφ με μακρύ ίσιο μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 7 ισόγειο κλειστό.

Φωκαιας 9  Κατερίνα καστανη ψηλή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φωκαιας 13 αριστερά Αλεξάνδρα ξανθιά σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι μπουτου , απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 13 δεξιά κλειστό.

Φωκαιας 17α  Παολα καστανοξανθη νταρντανα με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 17β  Τζούλια ξανθοκαστανη κοπελίτσα με κανονικό σώμα ανοιχτόχρωμα ματιά φλατ κωλο μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 19  Τζούλια ξανθιά σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 25α Βερονικα μελαχρινή κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2.5αρι σιλικονατο βυζι πολλά τατουάζ, με πρωκτικο.

Φωκαιας 25β  Αθηνά ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Φωκαιας 27α   Εμμανουέλα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και Γκαμπριέλα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Φωκαίας 27Β κάτω  Βαλερία μελαχρινή σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β πάνω Άντζελα μελαχρινή με ξανθιές ανταύγειες χοντρουλα με 2αρι βυζι, τατουάζ καρδιά στο αριστερό κωλομαγουλο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 24 Ρίτα ξανθιά κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
η ριτα στο 24 κορμάρα σφιχτο κορμί τρελενεσαι μολης την βλέπεις στο σαλόνι και πολυ καλή στο δωμάτιο !!

• Like
Αντιδράσεις: flynow

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.299
Πόντοι
41.129
Δεν ξερω τι με επιασε σημερα και πηγα για ακα πιπα στη Μαρινα στο Ιασ 1α.

Ξεπερασα το θεμα της εμφανισης και ξαπλωσα στο κρεβατι οπου της ειπα να με πιπωσει μεχρι να χυσω.

Η Μαρινα δεν τον εβγαλε 10 λεπτα απο το στομα της και εριξα ενα τρομερα μεγαλο φορτιο απο χυσα μεσα στο στομα της.

Η "κορασις" τα καταπιε ολα μονομιας και εγειψε και τα χειλη της κιολας.  :o :o :o :o

Τα καταπινεις   :think: :think: :think: τη ρωτησα σοκαρισμενος...

Ναι μου αρεσει να τα πινω !! Ειναι πηγη ζωης μου απαντησε !!!  :heavymetalbig:

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.614
Πόντοι
4.060

Ξεπερασα το θεμα της εμφανισης και ξαπλωσα στο κρεβατι οπου της ειπα να με πιπωσει μεχρι να χυσω.

Η Μαρινα δεν τον εβγαλε 10 λεπτα απο το στομα της και εριξα ενα τρομερα μεγαλο φορτιο απο χυσα μεσα στο στομα της.

Η "κορασις" τα καταπιε ολα μονομιας και εγειψε και τα χειλη της κιολας.  :o :o :o :o

Τα καταπινεις   :think: :think: :think: τη ρωτησα σοκαρισμενος...

Ναι μου αρεσει να τα πινω !! Ειναι πηγη ζωης μου απαντησε !!!  :heavymetalbig:
ωραίος  :heavymetalbig: Μήτσο

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846

Η "κορασις" τα καταπιε ολα μονομιας και εγειψε και τα χειλη της κιολας.  :o :o :o :o

Τα καταπινεις   :think: :think: :think: τη ρωτησα σοκαρισμενος...

respect  :rockon: :rockon: :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

Τα καταπινεις  :think: :think: :think: τη ρωτησα σοκαρισμενος...

Δεν θα χύσω 5 μερεσ Και θα πάω να μου τα καταπιοι!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.747
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 56 Τατιάνα ξανθοκαστανη σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλης 54β  Ορορα καστανοξανθη σώμα με πιασιματακια 3-3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 54α  Αλεξάνδρα μελαχρινή κοπέλα πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Ναταλι/Ειρήνη καστανή με ψιλοκανονικο σώμα 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 8α   Νανσί ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι ωραίο κωλο, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Διδύμου 8β & 7 αριστερά κλειστά.

Διδύμου 7 δεξιά Τζωρτζιαννα καστανή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 16, 18 υπόγειο, 18 ισόγειο & 20 κλειστά.

Διδύμου 22 ισόγειο Όλγα καστανή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 22 ισόγειο  Γιολαντα ξανθιά με κοντό μαλλί νταρντανα με 2αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδυμου 27  Μαρία ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2- 2.5αρι βυζι  και Αλιονα ξανθό γκρανι σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ καθώς και λεσβιακο με 50 ευρώ.

Αλκιβιάδου 16α Πατρίτσια ξανθιά χοντρή μιλφ με 3αρι βυζι, φουλ πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Αλκιβιάδου 16β κλειστό.

Αλκιβιάδου 16γ Άννα ξανθοκαστανη γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους σώμα με πιασίματα κοιλίτσα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι, παλιότερα δουλευε Τροφωνιου 11 όροφο και μέχρι πρόσφατα στο Κνιδου 18.

φώτο από τα ρομαντικά "εξωτερικά ιατρεία" όπως έλεγε παλιό μέλος..τα οποία εκτός του 22 είναι κλειστά.
IMG-20200215-214519.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom