Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 321 άτομα (17 μέλη και 304 επισκέπτες)

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Τι ώρα αρχίζει δηλαδή;

Μπορείς να πας ένα πρωί να μάθεις και να ενημερώσεις και το thread.

Έλεος πια με τους lurkers. Τα ίδια μέλη πάντα συμμετέχουν εδώ και οι επισκέπτες είναι υπερπολλαπλάσιοι. Αφού παραμένετε επισκέπτες με 1-2 μηνύματα, να μην έχετε και απαιτήσεις ούτε ερωτήσεις.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Εδοκιμασθει τριτη μεταμεσονυχτια Φυλης 134 υπογα,η Αννα η βολλεϋμπολιστρια κατα πολλους.
Διαικπεραιωτικη αδιαφορη πιπα.Λαστιχο σε ημιπεσμενο καυλι,αδιαφορη συμπεριφορα στο γαμησι.Στα συν βεβαια,πολυ ομορφο στηθος αλλα δεν σε αφηνει πολλα πολλα,ατελειωτα ποδια καλοσχηματισμενα,ομορφο μουνακι σφιχτο με εσανς κολπιτιδας και καθεται μεχρι να τελειωσεις.Δωματιο καθαρο,ζεστο λογο ερκοντισιον με βασικα κονφορ.

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Μπορείς να πας ένα πρωί να μάθεις και να ενημερώσεις και το thread.

Έλεος πια με τους lurkers. Τα ίδια μέλη πάντα συμμετέχουν εδώ και οι επισκέπτες είναι υπερπολλαπλάσιοι. Αφού παραμένετε επισκέπτες με 1-2 μηνύματα, να μην έχετε και απαιτήσεις ούτε ερωτήσεις.
Καλημέρα
Οχι νεύρα σήμερα

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

mela33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Κριτικές
15
Like
2.348
Πόντοι
491
Καλησπερα σε όλους.

Γεύτικα την συντροφιά της περιλάλητης κοπέλας με το όνομα Τανια στην Αγκύρας.
Μυριζε ασχημα ανεβηκε στο κρεβατι με τα παπούτσια καμπουριαζε στο πισωκολιτό. Το μόνο θετικο οτι βογκουσε και ψιλοουρλιαζε καθως τον έτρωγε βαθεια κ δυνατά στην πολυγαμημένη μουνα της χωρις να δυσανασχετει.
Σιγουρα δεν εχει την αυρα της 30αρας.

Αστεια η περιπτωση της για να την εκθειάζουμε ποσο δε να την υμνουμε.

Η Τάνια ομως εχει καλό κ ησυχο χαρακτηρα δεν ειναι ομως κατι το ιδιαιτερο.

Αυτη ειναι η γνώμη μου.

Καλή συνέχεια σε όλους.

λιωστης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2019
Κριτικές
6
Like
190
Πόντοι
280
Καλησπέρα συνάδελφοι. Έρχομαι Αθήνα μετά από πολύ καιρό. Όποιος θέλει ας προτείνει πιπινακια που να γλείφουν αρχιδια σαν προκαταρκτικά

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.497
Πόντοι
731
Καλησπερα σε όλους.

Μυριζε ασχημα ανεβηκε στο κρεβατι με τα παπούτσια καμπουριαζε στο πισωκολιτό. Το μόνο θετικο οτι βογκουσε και ψιλοουρλιαζε καθως τον έτρωγε βαθεια κ δυνατά στην πολυγαμημένη μουνα της χωρις να δυσανασχετει.

Αυτη ειναι η γνώμη μου.

Καλή συνέχεια σε όλους.

εχει γινει χαμος με αυτην .... λογικο να κουραζεται οσο περνανε οι ωρες, οι μερες, οι βδομαδες με αποτελεσμα να πεφτει η αποδοση της....εγω προσωπικα δεν θα την επισκεφτω για αυτον τον λογο ..οσοι προλαβαν προλαβαν

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλησπερα σε όλους.

Αυτη ειναι η γνώμη μου.

Καλή συνέχεια σε όλους.
Την δοκίμασα και εγώ , η κοπέλα είναι παρά πολύ καλή τρυφερή μάλιστα στην κανονική στάση όπου κάναμε μου κρατούσε και το χέρι αναστέναζε κοντά στο αυτί μου και ενώ έχυσα δεν με άφησε αλλά με πήρε αγκαλιά και μείναμε έτσι  για 2 λεπτά ακόμα !!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
εχει γινει χαμος με αυτην .... λογικο να κουραζεται οσο περνανε οι ωρες, οι μερες, οι βδομαδες με αποτελεσμα να πεφτει η αποδοση της....εγω προσωπικα δεν θα την επισκεφτω για αυτον τον λογο ..οσοι προλαβαν προλαβαν
Δεν ήταν κουρασμένη καθόλου θα έλεγα , μάλιστα θα πω πως έχω τραβηχτικά από την αγκαλιά της πρώτος διότι είχα κουραστεί !!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.299
Πόντοι
41.129
-Φ 84Α: κλειστό.
-Φ 84Β: η Αρίνα. Η γνωστη αδυνατη ομορφη με το μικρο στηθος. Την ξερουμε και ως Ροδίκα. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.  Την ειχα παρει πριν μηνες στο Φ71α με πολύ καλές εντυπωσεις. Χθες περασα και με χαιρετησε (ταχα με θυμηθηκε). Ειχα ρωτησει την τσατσα αν χτυπουν πορτα στο 8’ λεπτο και ειπε ότι δεν ισχυει. Είναι μια χτικτιάρα γριά αδυνατη με βαμμενο μαυρο κοντο μαλλι (νομιζω περασε απο Φ71α). Εξηγησα ότι θα περασω εάν μεινω 12 λεπτα. Ειπε ότι θα το κανει.
   Σημερα λοιπόν αποφασισα να μπω και εκανα παλι εξηγηση για τα 12-13 λεπτα. Αν και ξεκαθαρισα ότι θα εχω τελειωσει και νωριτερα. Η συνευρεση με την Αρίνα εγινε. Φυσικά δεν με θυμηθηκε που με ειδε χθες. Ηταν καλη στη συνευρεση στο επιπεδο GFE. Ακα πίπα καλή βαθμου 8/10, 69, γλωσσοφιλα και σεξ σε διάφορες στασεις. Βεβαια η χτικιασμένη γριά χτυπησε στο 8ο λεπτό.:S Στο 9ο ολοκληρωσα κανονικά. Τα λεγω διοτι κοιτουσα την ωρα στο κινητό. Τα άλλα δωματια ηταν αδεια, όπως και χθες. Μυγες χτυπούσε.
   Όταν βγηκα εξω την εκραξα και της ζητησα τον λογο που ειπε ψεμματα. Απηντησε ότι η κοπελα απασχοληθηκε 14 λεπτα. Δηλαδη η γρια χρονομετρησε από την ωρα που μπηκα εγω το δωματιο, ενώ η Αρινα ηλθε μετά από 5-6 λεπτά. Και επισης, η άθλια ζητησε να πληρωσω μεγαλυτερο προγραμμα την επομενη φορά για να καθισω παραπανω χρόνο. Τόνισα ότι δεν θα ξαναπατησω και θα φροντισω να μαθευτει τι απατες κάνει. Όχι ότι συγκινηθηκε η κακομουτσουνη γριά. Χθες βεβαια στο σαλονι μου ειπε ότι για την Αρινα γραφουν στο ιντερνετ. Φαινεται επηρεαζει το διαδικτυο. Ομολογω ότι από την Αρίνα δεν εχω παραπονο διοτι τελειωσα κανονικα. Αλλά πρεπει να την βγαλουμε και αυτή από το εικονοστάσι. Εχει γνωση της κομπινας. Την ρωτησα στο δωματιο σε ποιο λεπτό φευγει και δεν αποκριθηκε. Αρα θα την κοπαναει χαλαρά στο 8-9’ λεπτό.
   Έχουν δικιο καποιοι που γραφουν ότι στη Φυλής χτυπούν στο 8λεπτο. Οποτε κυριοι, αν θελετε την ταπεινη μου γνώμη, ριξτε εμπάργο στο Φυλής 84 οροφο. Όσοι πατε, να ξερετε ότι στο 8’ θα πρεπει να εχετε ολοκληρωσει, αλλιως σας κλεβουν 20€. Ειδαλως πληρωστε παραπάνω. Θα γραψω αναλυτικη κριτικη. Αν και ηδη συναδελφοι ανεφεραν για το 8λεπτο στην πόρτα.
   Η συνουσια εχει ηδη ξεχαστει. Υπαρχουν κι άλλες κοπελες πιο ομορφες από την Αρινα και εξισου φιλοτιμες. Εγω δεν ξαναπαω. Ξερω ότι την εχω επαινεσει την Αρίνα & ότι εχει φανατικους θαυμαστές. Επιτιμώ τον εαυτο μου που δεν πηγα σε άλλη εργαζομενη. Εξάλλου, ερχονται και παρερχονται ολες οι πορνες. Προχωραμε.
:hi:
Τυπε  :hi: ολες οι κορασιδες αλλα ακομα και οι τσατσαδες εχουν τις κακες τους μερες, το Αρινακι ειναι εγγυηση και μοντελο.

Να ξαναπας και να δεις θα περασεις καλυτερα, εγω ενα γνωστο μου που εστειλα και τη γαμησε εκατσε μεσα στο δωματιο 14 λεπτα χωρις

καμμια βιασυνη απο την ιδια, επεσες σε κακη μερα σου λεω  :orchestra:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.299
Πόντοι
41.129
Καλησπερα σε όλους.

Αυτη ειναι η γνώμη μου.

Καλή συνέχεια σε όλους.

Εχει γεμισει η πιατσα προμοτορες και αγαπουληδες τυπε  :vomit:

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Δεν ήταν κουρασμένη καθόλου θα έλεγα , μάλιστα θα πω πως έχω τραβηχτικά από την αγκαλιά της πρώτος διότι είχα κουραστεί !!

Για λιγες μερες ακομα η Τανια θα ειναι Ελλαδα,στις 18/2 αναχωρει για την πατριδα της,αυτο μου ειπε και οντως ειναι 41 ετων εχει και γιο 20 ετων αποτι μου ειπε και ειναι στην Ρωσια.

sgouvi

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2019
Κριτικές
4
Like
75
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους.. Διαβάζω και ξαναδιαβάζω για πρόγραμμα 30 λεπτών σε διάφορους οίκους.. Επειδή είμαι ολίγον χαπατο σε αυτό το κομμάτι.. Ξέρει κανείς να πει τι περίπου περιλαμβάνει και ενδεικτικό κόστος.. Όχι τπτ άλλο γιατί αισθάνομαι και στόκος όταν ρώτησα πρόσφατα σε αντίστοιχο σπίτι στη Φώκαιας και μου η είπε η madam 40ευρω 15 λεπτά κι αν προλάβεις να αδειάσεις 2 φυσίγγια τυχερός..

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Για λιγες μερες ακομα η Τανια θα ειναι Ελλαδα,στις 18/2 αναχωρει για την πατριδα της,αυτο μου ειπε και οντως ειναι 41 ετων εχει και γιο 20 ετων αποτι μου ειπε και ειναι στην Ρωσια.
κρίμα που θα φύγει πολύ κρίμα !!

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
περασμα κατα τις 11 απο μεταξουργειο..μετα απο συντομη τσαρκα κατεληξα στο κολωνου 27β υπογειο οπου εκει ηταν η μελινα απο βενεζουελα..με το που ειδα τις βυζαρες τις επαθα σοκ και δεν μπορεσα να μην μπω αν και το μπουρδελο αυτο ειναι αθλιο..η μελινα δεν καταλαβαινει αγγλικα ουτε ελληνικα οποτε η συνεννοηση εγινα με τα λιγα ισπανικα που ξερω..η κοπελα ειναι γυρω στα 35 εχει τεραστιες φυσικες βυζαρες με πολυ ωραιο σωμα με πιασιματα..πιπα ψιλο αδιαφορη αλλα πολυ καλο στησιμο στα τεσσερα και σε σταση cowgirl..δεν παραπονεθηκε σε τιποτα αν και εκατσα αρκετα στο δωματιο και δεν σταματησα να πιανω τις βυζαρες τις και να τις γλυφω με μανια..αξιζει αμεση επισκεψη ειδικα για τους βυζολαγνους σαν και μενα..
Φιλε Μηπως την λενε Μελισα ή Νινα?
11 πρωι ή βραδυ?
Φυσικα ή πλαστικα?
Καινουργιο τεμαχιο γιατι δεν βρισκω κριτικες..

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.323
Πόντοι
27.261
γεια χαρα σε ολους τους bourdelοβαλεντινους.
πριν λιγο εγινε ντου απο αστυνομια, επεσε συρμα και ολα σιγα σιγα κλεισανε-κλεινουν για σημερα στην απογευματινη προς βραδυνη βαρδια (μαλλον).
παιχτηκε τρελο και χαβαλεδιαρικο σκηνικο ομως.
μπαινοντας στο 71 κατω, βλεπω εναν τυπο στην εισοδο της σαλας πριν μπεις στα δωματια και με κοζαρει για καποια δευτερολεπτα. ημουν μονος στο σαλονι. με καρφωνει-τον καρφωνω (σοβαρος εγω) και με ρωταει απο που ειμαι. του λεω εγω απο που ειμαι ??? και του ξαναλεω στα καπακια, εσυ απο που εισαι και ποιος εισαι, δουλευεις εδω ?? ναι μου λεει. ωραια... ποια κοπελα ειναι σημερα του λεω και μου πεταει ενα κλεισαμε φιλε. ωραια λεω ποια κοπελα εχεις ετσι για την ιστορια και μου λεει ειμαι ασφαλεια-αστυνομια και το μαγαζι εκλεισε. χαχαχαχα ρε φιλε πεστο μου και σε ρωταω για κοπελες και προγραμματα του λεω και ταυτοχρονα βγαινουν 2 ακομα τυποι με στολη ομως. σκαμε στα γελια ολοι αχαχαχαχαχα. μιλαμε για τρελο σκηνικο.

anyway, μετα το γελιο με τους μπατσους, σε αυτα που προλαβα να μπω ηταν...

στη φυλης,
στο 54 πανω 2 κοπελες, ΛΙΖΑ (time) και ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,
στο 56 ΤΑΤΙΑΝΑ,
στο 72 ΣΑΣΑ.

στη φωκαιας,
στο 9 ΜΑΡΚΕΛΑ,
στο 17 κατω ΜΙΧΑΕΛΑ,
στο 17 πανω ΚΑΤΕΡΙΝΑ,
στο 25 κατω ΑΘΗΝΑ,
στο 27 κατω 2 κοπελες, ΧΡΙΣΤΙΝΑ και αλλη μια που δε θυμαμαι ονομα,
στο 27 σκαλακια 2 κοπελες, ΑΛΙΝΑ και ΕΜΙΛΥ,
στο 27 οροφος ΙΝΕΣ,
στο 24 2 κοπελες, ΡΙΤΑ και ΑΝΝΑ (η οποια επεστρεψε και εχει γινει σα γιουβαρλακι δυστυχως. μπηκα ομως και καναμε γαμησαρα για ακομα μια φορα. τα εχω ξαναγραψει πιο παλια επομενως δε χρειαζεται να κανω repeat).

στην αγκυρας στο 12 2 κοπελες, ΤΑΝΙΑ και ΜΑΡΙΝΑ η' ΜΑΡΙΑΝΝΑ.

δοκιμασα ΜΑΡΚΕΛΑ (που την ειχα δει 2-3 φορες σε παλιες τσαρκες μου, αλλα δεν ειχα περασει ποτε μεσα), με μετριες εως αδιαφορες και προς κακες εντυπωσεις.
ενω σου βγαζει ενα καλο feeling στο σαλονι πολλα υποσχομενο, μεσα ειναι... βαρετη και αχρηστη τελικα.
στο σαλονι μου λεει, θελω να σε φαω, ελα μεσα. αμεσως πηγα να κανω μεταβολη γιατι σκεφτηκα καλα κρασα, αλλα με κρατησε και μου εσκασε ενα φιλι. λεω οκ τελικα, παμε να με φας να δω πως τον τρως χαχααχαχα.
ξεκινημα με φιλακια στο στομα επιφανειακα και χουφτωματα παντου. πιπα χωρις, αλλα παντελως αδιαφορη (δεν το'χει δηλαδη). μονο κεφαλι και αυτο αδιαφορα-αντικαυλωτικα. sex σε 2 στασεις τελικα μονο, μιας και δεν τραβαγε.
στην αρχη doggy (μπας και καυλωσω αλλα @@) που να μου γυρναει τη μεση της στα πλαγια για να μην μπαινω μεσα ολοκληρος.
μου λεει εισαι μεγαλος και αλλα τετοια, που θες να με χυσεις ????
καλα λεω οκ οτι πεις, στο στομα θελω.
μετα απο καποια λεπτα doggy και βλεποντας οτι μπορει και να μη χυσω τελικα, της λεω να αλλαξουμε σε mission.
χειροτερα η φαση και ξεκινησε να μου πεφτει κιολας απο την ολη ξενερα.
ενω δινω καποιο... "πονο", μπας και αλλαξει λιγο η διαθεση του κατω κεφαλιου και ξυπνησει... και εκει που παει κατι να γινει... με σταματαει και μου λεει ελα να με χυσεις στο στομα.
α καλα της λεω... ναι περιμενε.
οντως σταματαμε και μου βγαζει την καποτα και ξεκιναει παλι την αδιαφορη πιπα της.
για να μην μακρυγορησω αλλο (τζαμπα μελανι δηλαδη), μετα απο καποια λεπτα καταφερα και εχυσα ευτυχως.
αμεσως σηκωθηκε πηγε νιπτυρα και τα εφτυσε, χωρις να με αφησει να στραγγιξω τελειως.
εκατσα κανα τεταρτο μεσα, αλλα δεν το ευχαριστηθηκα με ολα αυτα που παιχτηκαν εννοειται και δε θα ξαναπαω. γενικως θελει να σε ξεπεταξει οσο γινεται, αυτο μου εβγαλε τελικα.

επισης δοκιμασα ΤΑΝΙΑ με μετριοτατες εντυπωσεις.
πολυ ωραια και μαλακη επιδερμιδα. ωραιο σωμα και ωραιο κωλι. μετριου αναστηματος. μικρα βυζια (με μεγαλες ρωγες) που εμενα δε με χαλασανε. μελαχρινη με γαλαζια ματια και γενικα ομορφη παρουσια σε σχεση με τις χοντρες του οικου που εχει ως συνηθως. αν ειναι οντως 40αρα ειναι γκομεναρα για μενα.
στον αγωνα...
πιπα χωρις, αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο. περιμενα να με κανει πυραυλο απο το παρουσιαστικο της, αλλα @@. αμεσως σκεφτηκα οτι τελικα η τυπισσα δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο, οπως π.χ. και η ΛΑΡΙΣΑ δηλαδη, που μας πρηξανε τα ουμπαλα οι promoters.
sex και εδω σε 2 στασεις γιατι εβλεπα οτι δεν τραβαει η ομαδα.
πρωτα σε doggy, που εχει κωλαρα και η θεα ειναι πολυ ωραια. επισης η πλατη της ειναι αρκετα γυμνασμενη. να γαμαω σε midtempo μιας και δε με ειχε καυλωσει απο την πιπα και να βογγαει και να λεει da και da συνεχεια. αρκετα fake η ολη φαση αναμφισβητητα και αμεσως ξεκιναει να μου πεφτει σιγα σιγα. τη σταματαω και την αλλαζω σε mission και με ποδια στους ωμους επισης, μπας και δω καμια αλλαγη, αλλα @@ για ακομα μια φορα.
να γαμαω με μετρια στηση και αυτη να βγαζει πιο πολλα βογγητα... χαχαχαχα μαλακα λεω τι γινεται.
μετα απο λιγο καταφερα και εχυσα τελικα, λογω παρουσιαστικου προφανως. και εδω εκατσα περιπου 10 με 15 λεπτα μεσα, αλλα και εδω δεν το ευχαριστηθηκα.
σε αυτην την περιπτωση ομως για να μη λεμε μονο ασχημα λογια, δινω μια δικαιολογια στην κοπελα επειδη ειναι σε διπλοβαρδια συνεχεια, απο οσο εχω δει και οσο να'ναι δε γινεται η αποδοση της να ειναι καλη 100% συνεχεια. θα της ξαναδωσω μια ευκαιρια ακομα οταν ξαναρθει και αν την ξαναπετυχω, για να εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη και επειδη για μενα ειναι ωραια γυναικα.

αυτα τα ολιγα σημερα... καλη συνεχεια !

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.323
Πόντοι
27.261
γεια χαρα σε ολους τους bourdelοβαλεντινους.
πριν λιγο εγινε ντου απο αστυνομια, επεσε συρμα και ολα σιγα σιγα κλεισανε-κλεινουν για σημερα στην απογευματινη προς βραδυνη βαρδια (μαλλον).
παιχτηκε τρελο και χαβαλεδιαρικο σκηνικο ομως.
μπαινοντας στο 71 κατω, βλεπω εναν τυπο στην εισοδο της σαλας πριν μπεις στα δωματια και με κοζαρει για καποια δευτερολεπτα. ημουν μονος στο σαλονι. με καρφωνει-τον καρφωνω (σοβαρος εγω) και με ρωταει απο που ειμαι. του λεω εγω απο που ειμαι ??? και του ξαναλεω στα καπακια, εσυ απο που εισαι και ποιος εισαι, δουλευεις εδω ?? ναι μου λεει. ωραια... ποια κοπελα ειναι σημερα του λεω και μου πεταει ενα κλεισαμε φιλε. ωραια λεω ποια κοπελα εχεις ετσι για την ιστορια και μου λεει ειμαι ασφαλεια-αστυνομια και το μαγαζι εκλεισε. χαχαχαχα ρε φιλε πεστο μου και σε ρωταω για κοπελες και προγραμματα του λεω και ταυτοχρονα βγαινουν 2 ακομα τυποι με στολη ομως. σκαμε στα γελια ολοι αχαχαχαχαχα. μιλαμε για τρελο σκηνικο.

anyway, μετα το γελιο με τους μπατσους, σε αυτα που προλαβα να μπω ηταν...

στη φυλης,
στο 54 πανω 2 κοπελες, ΛΙΖΑ (time) και ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,
στο 56 ΤΑΤΙΑΝΑ,
στο 72 ΣΑΣΑ.

στη φωκαιας,
στο 9 ΜΑΡΚΕΛΑ,
στο 17 κατω ΜΙΧΑΕΛΑ,
στο 17 πανω ΚΑΤΕΡΙΝΑ,
στο 25 κατω ΑΘΗΝΑ,
στο 27 κατω 2 κοπελες, ΧΡΙΣΤΙΝΑ και αλλη μια που δε θυμαμαι ονομα,
στο 27 σκαλακια 2 κοπελες, ΑΛΙΝΑ και ΕΜΙΛΥ,
στο 27 οροφος ΙΝΕΣ,
στο 24 2 κοπελες, ΡΙΤΑ και ΑΝΝΑ (η οποια επεστρεψε και εχει γινει σα γιουβαρλακι δυστυχως. μπηκα ομως και καναμε γαμησαρα για ακομα μια φορα. τα εχω ξαναγραψει πιο παλια επομενως δε χρειαζεται να κανω repeat).

στην αγκυρας στο 12 2 κοπελες, ΤΑΝΙΑ και ΜΑΡΙΝΑ η' ΜΑΡΙΑΝΝΑ.

δοκιμασα ΜΑΡΚΕΛΑ (που την ειχα δει 2-3 φορες σε παλιες τσαρκες μου, αλλα δεν ειχα περασει ποτε μεσα), με μετριες εως αδιαφορες και προς κακες εντυπωσεις.
ενω σου βγαζει ενα καλο feeling στο σαλονι πολλα υποσχομενο, μεσα ειναι... βαρετη και αχρηστη τελικα.
στο σαλονι μου λεει, θελω να σε φαω, ελα μεσα. αμεσως πηγα να κανω μεταβολη γιατι σκεφτηκα καλα κρασα, αλλα με κρατησε και μου εσκασε ενα φιλι. λεω οκ τελικα, παμε να με φας να δω πως τον τρως χαχααχαχα.
ξεκινημα με φιλακια στο στομα επιφανειακα και χουφτωματα παντου. πιπα χωρις, αλλα παντελως αδιαφορη (δεν το'χει δηλαδη). μονο κεφαλι και αυτο αδιαφορα-αντικαυλωτικα. sex σε 2 στασεις τελικα μονο, μιας και δεν τραβαγε.
στην αρχη doggy (μπας και καυλωσω αλλα @@) που να μου γυρναει τη μεση της στα πλαγια για να μην μπαινω μεσα ολοκληρος.
μου λεει εισαι μεγαλος και αλλα τετοια, που θες να με χυσεις ????
καλα λεω οκ οτι πεις, στο στομα θελω.
μετα απο καποια λεπτα doggy και βλεποντας οτι μπορει και να μη χυσω τελικα, της λεω να αλλαξουμε σε mission.
χειροτερα η φαση και ξεκινησε να μου πεφτει κιολας απο την ολη ξενερα.
ενω δινω καποιο... "πονο", μπας και αλλαξει λιγο η διαθεση του κατω κεφαλιου και ξυπνησει... και εκει που παει κατι να γινει... με σταματαει και μου λεει ελα να με χυσεις στο στομα.
α καλα της λεω... ναι περιμενε.
οντως σταματαμε και μου βγαζει την καποτα και ξεκιναει παλι την αδιαφορη πιπα της.
για να μην μακρυγορησω αλλο (τζαμπα μελανι δηλαδη), μετα απο καποια λεπτα καταφερα και εχυσα ευτυχως.
αμεσως σηκωθηκε πηγε νιπτυρα και τα εφτυσε, χωρις να με αφησει να στραγγιξω τελειως.
εκατσα κανα τεταρτο μεσα, αλλα δεν το ευχαριστηθηκα με ολα αυτα που παιχτηκαν εννοειται και δε θα ξαναπαω. γενικως θελει να σε ξεπεταξει οσο γινεται, αυτο μου εβγαλε τελικα.

επισης δοκιμασα ΤΑΝΙΑ με μετριοτατες εντυπωσεις.
πολυ ωραια και μαλακη επιδερμιδα. ωραιο σωμα και ωραιο κωλι. μετριου αναστηματος. μικρα βυζια (με μεγαλες ρωγες) που εμενα δε με χαλασανε. μελαχρινη με γαλαζια ματια και γενικα ομορφη παρουσια σε σχεση με τις χοντρες του οικου που εχει ως συνηθως. αν ειναι οντως 40αρα ειναι γκομεναρα για μενα.
στον αγωνα...
πιπα χωρις, αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο. περιμενα να με κανει πυραυλο απο το παρουσιαστικο της, αλλα @@. αμεσως σκεφτηκα οτι τελικα η τυπισσα δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο, οπως π.χ. και η ΛΑΡΙΣΑ δηλαδη, που μας πρηξανε τα ουμπαλα οι promoters.
sex και εδω σε 2 στασεις γιατι εβλεπα οτι δεν τραβαει η ομαδα.
πρωτα σε doggy, που εχει κωλαρα και η θεα ειναι πολυ ωραια. επισης η πλατη της ειναι αρκετα γυμνασμενη. να γαμαω σε midtempo μιας και δε με ειχε καυλωσει απο την πιπα και να βογγαει και να λεει da και da συνεχεια. αρκετα fake η ολη φαση αναμφισβητητα και αμεσως ξεκιναει να μου πεφτει σιγα σιγα. τη σταματαω και την αλλαζω σε mission και με ποδια στους ωμους επισης, μπας και δω καμια αλλαγη, αλλα @@ για ακομα μια φορα.
να γαμαω με μετρια στηση και αυτη να βγαζει πιο πολλα βογγητα... χαχαχαχα μαλακα λεω τι γινεται.
μετα απο λιγο καταφερα και εχυσα τελικα, λογω παρουσιαστικου προφανως. και εδω εκατσα περιπου 10 με 15 λεπτα μεσα, αλλα και εδω δεν το ευχαριστηθηκα.
σε αυτην την περιπτωση ομως για να μη λεμε μονο ασχημα λογια, δινω μια δικαιολογια στην κοπελα επειδη ειναι σε διπλοβαρδια συνεχεια, απο οσο εχω δει και οσο να'ναι δε γινεται η αποδοση της να ειναι καλη 100% συνεχεια. θα της ξαναδωσω μια ευκαιρια ακομα οταν ξαναρθει και αν την ξαναπετυχω, για να εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη και επειδη για μενα ειναι ωραια γυναικα.

αυτα τα ολιγα σημερα... καλη συνεχεια !

και 2 ακομα που τωρα θυμηθηκα, γιατι εφαγα flashια ενω εκανα μπανιο.

στη φιλιππιδου,
στο 11 κατω ΧΡΙΣΤΙΝΑ (η νταρντανα που την ειχα γαμησει πιο παλια στο φωκαιας 24, που ηταν μετα που ειχε φυγει η ΑΝΝΑ, με πολυ καλες εντυπωσεις),
στο 11 πανω ΑΝΝΑ.

να πω εδω οτι αυτο το ονομα (ΑΝΝΑ), εχει ξεχειλωσει πλεον μαλακισμενα εδω και χρονια (στα @@ σας το ξερω... και σε μενα,
αλλα πρεπει να αλλαξει οπως και να'ναι).

και στη φωκαιας 27 κατω η αλλη κοπελα μαζι με την ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ηταν η ΣΟΝΙΑ (απο φιλιππιδου)

τελος...

johnko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
295
Πόντοι
281
συνμπουρδελιάρηδες καλησπέρα, υπάρχει καμία που να τον παίρνει μουνί-κώλο ταυτόχρονα (σάντουιτς) σε παρτούζα..;;

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
συνμπουρδελιάρηδες καλησπέρα, υπάρχει καμία που να τον παίρνει μουνί-κώλο ταυτόχρονα (σάντουιτς) σε παρτούζα..;;

Είσαι πολύ σκληρός εσύ τύπε μου βράδυ Αγίου Βαλεντίνου..!
  :grin: :grin:

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.606
Πόντοι
1.056
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΑΠΟΥΛΗ ΠΟΡΔΕΛΙΑΡΗ :smitten: :smitten: :smitten: :hi:

Σημερα μετα την αναγνωση των ενημερωσεων του Βοργια21,αψογες ενημερωσεις+κριτικες :kneel: :kneel:,αποφασισα να περασω απο Ρεμ+αν δεν εντοπιζα τπτ αξιολογο θα ανηφοριζα για Φυλ :walkingpenis:
Στις 7+μμ στο Ρεμ21 ηταν η Ντεμυ :babycry:Το ασιατικο κορμακι της μου προσεφερε μια μαγικη αγιοβαλεντινομερα :pipa1: :humpleg: :knockinb: :fuck1:
Για 3η φορα μου εφυγαν 40 εβρα για 2 εκτονωσεις :wanker:
Ειναι η κοπελα που δουλευε στο Φ66Αριστερα με την ψηλη Ιωαννα :rose:
Απο σημερα Σαβ θα δουλευει στην υπογα :S Φυλ61
Πιπα αψογη με στοργικες μαλαξεις στα @@ ενω το στενο μουνακι με μεγαλη ευκολια υγραινεται προσφεροντας μια ιδιαιτερη σφιχτη αισθηση :wanker:
Καμει απλο προγραμματακι+ξεχνα να φυγει απ το δωματιο,με μενα ειναι πολυ φιλικη+γλυκια :inlove:
Πριν μπω στο 21 μπηκα στο 20 οπου ο τσατσος :effemine: με ενημερωσε οτι δουλευει η Μισελ αδερφη της Πατριτσιας...ηταν στο δωματιο+λεω απο το να περιμενω αδικα ας παω απεναντι να δω τι παιζει  :think:
Μετα την αφαιμαξη ξαναπω+μου παρουσιαζεται μια μελαχρινη με στρουμπουλο κ ακομψο σωμα :S
Τι γινεται πλεον με αυτα τα μαγαζα;
Πιστευω οτι φερνουν νεες κοπελες κατω του μετριου σε εμφανιση+τις παρουσιαζουν με τα ονοματα παλαιων στεριων αυτης της πορδελοαλυσιδας :orchestra:  :woldman:
1ον σε γνωστους φανατικους πελατες οπως εγω :tired: δεν καταλαβαινω το οφελος...
ΑΛΛΑ :birdman: :birdman: :woldman: :woldman:
ΚΥΡΙΩΣ
2ον για να παραπλανουν :tickedoff: συναγωνιστες  :grouphug: μεσω των ενημερωσεων :helpsos:
Δεν θα μου καμει εντυπωση αν ξανακουσουμε το ονομα Ρακελ :-( :thubsdown:

Το Ρεμ21Πανω ανοιχτο.

Αυτα απο μενα+καλα να περνατε :headbaning2: :smiley6600:

:zfuck: :zfuck: :zfuck:

lordmember

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς η πατρίτσια απο αγίου πέτρου 7 και έπειτα ρεμούνδου 20 , που δουλεύει και σε ποιές βάρδιες?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom