γεια χαρα σε ολους τους bourdelοβαλεντινους.
πριν λιγο εγινε ντου απο αστυνομια, επεσε συρμα και ολα σιγα σιγα κλεισανε-κλεινουν για σημερα στην απογευματινη προς βραδυνη βαρδια (μαλλον).
παιχτηκε τρελο και χαβαλεδιαρικο σκηνικο ομως.
μπαινοντας στο 71 κατω, βλεπω εναν τυπο στην εισοδο της σαλας πριν μπεις στα δωματια και με κοζαρει για καποια δευτερολεπτα. ημουν μονος στο σαλονι. με καρφωνει-τον καρφωνω (σοβαρος εγω) και με ρωταει απο που ειμαι. του λεω εγω απο που ειμαι ??? και του ξαναλεω στα καπακια, εσυ απο που εισαι και ποιος εισαι, δουλευεις εδω ?? ναι μου λεει. ωραια... ποια κοπελα ειναι σημερα του λεω και μου πεταει ενα κλεισαμε φιλε. ωραια λεω ποια κοπελα εχεις ετσι για την ιστορια και μου λεει ειμαι ασφαλεια-αστυνομια και το μαγαζι εκλεισε. χαχαχαχα ρε φιλε πεστο μου και σε ρωταω για κοπελες και προγραμματα του λεω και ταυτοχρονα βγαινουν 2 ακομα τυποι με στολη ομως. σκαμε στα γελια ολοι αχαχαχαχαχα. μιλαμε για τρελο σκηνικο.
anyway, μετα το γελιο με τους μπατσους, σε αυτα που προλαβα να μπω ηταν...
στη φυλης,
στο 54 πανω 2 κοπελες, ΛΙΖΑ (time) και ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,
στο 56 ΤΑΤΙΑΝΑ,
στο 72 ΣΑΣΑ.
στη φωκαιας,
στο 9 ΜΑΡΚΕΛΑ,
στο 17 κατω ΜΙΧΑΕΛΑ,
στο 17 πανω ΚΑΤΕΡΙΝΑ,
στο 25 κατω ΑΘΗΝΑ,
στο 27 κατω 2 κοπελες, ΧΡΙΣΤΙΝΑ και αλλη μια που δε θυμαμαι ονομα,
στο 27 σκαλακια 2 κοπελες, ΑΛΙΝΑ και ΕΜΙΛΥ,
στο 27 οροφος ΙΝΕΣ,
στο 24 2 κοπελες, ΡΙΤΑ και ΑΝΝΑ (η οποια επεστρεψε και εχει γινει σα γιουβαρλακι δυστυχως. μπηκα ομως και καναμε γαμησαρα για ακομα μια φορα. τα εχω ξαναγραψει πιο παλια επομενως δε χρειαζεται να κανω repeat).
στην αγκυρας στο 12 2 κοπελες, ΤΑΝΙΑ και ΜΑΡΙΝΑ η' ΜΑΡΙΑΝΝΑ.
δοκιμασα ΜΑΡΚΕΛΑ (που την ειχα δει 2-3 φορες σε παλιες τσαρκες μου, αλλα δεν ειχα περασει ποτε μεσα), με μετριες εως αδιαφορες και προς κακες εντυπωσεις.
ενω σου βγαζει ενα καλο feeling στο σαλονι πολλα υποσχομενο, μεσα ειναι... βαρετη και αχρηστη τελικα.
στο σαλονι μου λεει, θελω να σε φαω, ελα μεσα. αμεσως πηγα να κανω μεταβολη γιατι σκεφτηκα καλα κρασα, αλλα με κρατησε και μου εσκασε ενα φιλι. λεω οκ τελικα, παμε να με φας να δω πως τον τρως χαχααχαχα.
ξεκινημα με φιλακια στο στομα επιφανειακα και χουφτωματα παντου. πιπα χωρις, αλλα παντελως αδιαφορη (δεν το'χει δηλαδη). μονο κεφαλι και αυτο αδιαφορα-αντικαυλωτικα. sex σε 2 στασεις τελικα μονο, μιας και δεν τραβαγε.
στην αρχη doggy (μπας και καυλωσω αλλα @@) που να μου γυρναει τη μεση της στα πλαγια για να μην μπαινω μεσα ολοκληρος.
μου λεει εισαι μεγαλος και αλλα τετοια, που θες να με χυσεις ????
καλα λεω οκ οτι πεις, στο στομα θελω.
μετα απο καποια λεπτα doggy και βλεποντας οτι μπορει και να μη χυσω τελικα, της λεω να αλλαξουμε σε mission.
χειροτερα η φαση και ξεκινησε να μου πεφτει κιολας απο την ολη ξενερα.
ενω δινω καποιο... "πονο", μπας και αλλαξει λιγο η διαθεση του κατω κεφαλιου και ξυπνησει... και εκει που παει κατι να γινει... με σταματαει και μου λεει ελα να με χυσεις στο στομα.
α καλα της λεω... ναι περιμενε.
οντως σταματαμε και μου βγαζει την καποτα και ξεκιναει παλι την αδιαφορη πιπα της.
για να μην μακρυγορησω αλλο (τζαμπα μελανι δηλαδη), μετα απο καποια λεπτα καταφερα και εχυσα ευτυχως.
αμεσως σηκωθηκε πηγε νιπτυρα και τα εφτυσε, χωρις να με αφησει να στραγγιξω τελειως.
εκατσα κανα τεταρτο μεσα, αλλα δεν το ευχαριστηθηκα με ολα αυτα που παιχτηκαν εννοειται και δε θα ξαναπαω. γενικως θελει να σε ξεπεταξει οσο γινεται, αυτο μου εβγαλε τελικα.
επισης δοκιμασα ΤΑΝΙΑ με μετριοτατες εντυπωσεις.
πολυ ωραια και μαλακη επιδερμιδα. ωραιο σωμα και ωραιο κωλι. μετριου αναστηματος. μικρα βυζια (με μεγαλες ρωγες) που εμενα δε με χαλασανε. μελαχρινη με γαλαζια ματια και γενικα ομορφη παρουσια σε σχεση με τις χοντρες του οικου που εχει ως συνηθως. αν ειναι οντως 40αρα ειναι γκομεναρα για μενα.
στον αγωνα...
πιπα χωρις, αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο. περιμενα να με κανει πυραυλο απο το παρουσιαστικο της, αλλα @@. αμεσως σκεφτηκα οτι τελικα η τυπισσα δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο, οπως π.χ. και η ΛΑΡΙΣΑ δηλαδη, που μας πρηξανε τα ουμπαλα οι promoters.
sex και εδω σε 2 στασεις γιατι εβλεπα οτι δεν τραβαει η ομαδα.
πρωτα σε doggy, που εχει κωλαρα και η θεα ειναι πολυ ωραια. επισης η πλατη της ειναι αρκετα γυμνασμενη. να γαμαω σε midtempo μιας και δε με ειχε καυλωσει απο την πιπα και να βογγαει και να λεει da και da συνεχεια. αρκετα fake η ολη φαση αναμφισβητητα και αμεσως ξεκιναει να μου πεφτει σιγα σιγα. τη σταματαω και την αλλαζω σε mission και με ποδια στους ωμους επισης, μπας και δω καμια αλλαγη, αλλα @@ για ακομα μια φορα.
να γαμαω με μετρια στηση και αυτη να βγαζει πιο πολλα βογγητα... χαχαχαχα μαλακα λεω τι γινεται.
μετα απο λιγο καταφερα και εχυσα τελικα, λογω παρουσιαστικου προφανως. και εδω εκατσα περιπου 10 με 15 λεπτα μεσα, αλλα και εδω δεν το ευχαριστηθηκα.
σε αυτην την περιπτωση ομως για να μη λεμε μονο ασχημα λογια, δινω μια δικαιολογια στην κοπελα επειδη ειναι σε διπλοβαρδια συνεχεια, απο οσο εχω δει και οσο να'ναι δε γινεται η αποδοση της να ειναι καλη 100% συνεχεια. θα της ξαναδωσω μια ευκαιρια ακομα οταν ξαναρθει και αν την ξαναπετυχω, για να εχω πιο ολοκληρωμενη αποψη και επειδη για μενα ειναι ωραια γυναικα.
αυτα τα ολιγα σημερα... καλη συνεχεια !