Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 187 άτομα (25 μέλη και 162 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Καλά ας πάει στο καλό ο δρόμος είναι ανοιχτός κ τα σκυλιά δεμένα.
Μην τα πιστεύουμε όσα λένε οι τσατσάδες του τύπου κ καλά baby siter κ η κακουργία κοινωνία..θα την βγάλουμε κ Αγία τώρα, πουτσα στο μουνι κ ψυχή στον παράδεισο δεν πάει..
Την είχα δει αυτές τις ημέρες μέσα σε ενα BMW σειρά 1, εκεί στην Αχαρνών κ Παρασιου με κάτι τύπους, πολύ μούτρα, ο καλητερος θα σκότωνε την μάνα του, άνετα θα μας έριχναν μια σφαίρα ανάμεσα στα μάτια..
      Έχουν αρχίσει να με ανατριχιάζουν οι λεπτομέριες που ξέρεις ή τα σκηνικά που πετυχαίνεις ώρες ώρες...

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.908
Πόντοι
736
Αυτα που μου φαινονται περιεργα εμενα στα 16 χρονια πορνοεμπειριων...δεν ειναι
τα γουστα μερικων που τη βρισκουν με χοντρουλες η γριες που τηρουν τους κανονες υγιεινης.
Αλλα τα αρχιδια του κερατα που επιδιωκουν να γαμανε ανηλικα και ατομα που μπαινουν
με κοπελες που κανουν μπαμ οτι δε θελουν να κανουν αυτη τη δουλεια. Ενα παραδειγμα, περιοχη λιοσιων (αν θυμαμαι καλα)εποχες 2008 εκανε τσαρκα με φιλο. Στην υποδοχη μια τσατσογρια μας υποδεχεται χωρις να πει κουβεντα, μπαινουμε στο σαλονι με παλαια διακοσμηση αλλα ωραιο οπου γινεται της κακομοιρας και παιζει ρεμπετικη μουσικη. Βγαινει η κοπελα, μελαχρινη, κοντα στα 20 και παρα πολυ ομορφη, ομως τα μουτρα της κατεβασμενα μεχρι το πατωμα και ηταν ετοιμη να βαλει τα κλαμματα. Λεω του φιλο μου παμε να φυγουμε και κανενας αλλος δεν ακολουθησε...
Για μενα αυτα ειναι τα τραγικα. Αμα η εκδιδομενη δεν εχει ουτε πουτανιαρικο βλεμμα ουτε χαμογελο ουτε καλο σαλοναρισμα (εκτος αν ειναι η Μπαρμπορα ) στριβω κατευθειαν...

:respect: συναγωνιστή.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.137
Πόντοι
1.936
Καλά ας πάει στο καλό ο δρόμος είναι ανοιχτός κ τα σκυλιά δεμένα.
Μην τα πιστεύουμε όσα λένε οι τσατσάδες του τύπου κ καλά baby siter κ η κακουργία κοινωνία..θα την βγάλουμε κ Αγία τώρα, πουτσα στο μουνι κ ψυχή στον παράδεισο δεν πάει..
Την είχα δει αυτές τις ημέρες μέσα σε ενα BMW σειρά 1, εκεί στην Αχαρνών κ Παρασιου με κάτι τύπους, πολύ μούτρα, ο καλητερος θα σκότωνε την μάνα του, άνετα θα μας έριχναν μια σφαίρα ανάμεσα στα μάτια..

Επενδυτες λεγονται.Κακα τα ψεμματα.Ολα τα κοριτσια που ερχονται εδω και εκτελουν χρεη ιερειας της Αφροδιτης εχουν στο μυαλο τους να κανουν λεφτα.Η επιλογη γινεται συνειδητα.Σχεδον ολες ειναι απο μικρες πολεις και πεινανε.Η ευκαιρια τους ειναι να ερθουν Ελλαδα,Τουρκια,Κυπρο,Ιταλια και να κανουν λεφτα.Οι πιο δεκτικες,ομορφες και δικτυομενες πανε και μεση ανατολη ως συνοδοι πολυτελειας πλεον.Οι εποχη της κακοποιησης του εμπορευματος εχει περασει.Πλεον υπαρχουν λεξεις οπως συναιτερισμος,συνεργασια.Ετσι βγαινει το χρημα πλεον.Γνωστα κωλομπαρα επισης κανουν εναλλαγες εμπορευματος ανα τριμηνο παρακαλω.Μια ατελειωτη ανακυκλωσιμη ροη θυληκων.Μακαρι να γινει το ιδιο και στα μπουρδελακια γιατι πλεον νομιζουμε οτι γαμαμε την ξαδερφη μας....

Ntavelis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
12
Like
563
Πόντοι
311
Έχει κανένα καλό πιτσιρίκι αυτή η βάρδια στο μετάξι ;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
    Η γλώσσα μας είναι πλούσια, κτηνοβάτης, κοπρολάγνος, ουρολάγνος. Όταν θα σε χέσει κάποια στην μάπα απο καύλα μάντεψε τότε ποιος θα είναι ο σιχαμένος!! Αυτή πάντως θα συνεχίσει να λέγεται κοπρολάγνος...
    Το ότι θέλουμε να βάζουμε ταμπέλες σαν κοινωνία είναι γνωστό... Αλλά πίστευα εδώ ίσως θα μπορούσε να υπάρχει ο σεβασμός για την διαφορετική προτίμηση του άλλου!!
    Έχει μεγάλη διαφορά το δέχομαι την γνώμη του άλλου, με το αποδέχομαι την γνώμη του...
    Ακόμα και εδώ μέσα το διαφορετικό δεν το αντέχουμε, μην δούμε θέμα απο ομοφυλόφιλους... να μπεί ο καθένας να σχολιάσει με μοναδικό σκοπό να μειώσει!!
    Δεν αντιλέγω, υπάρχουν άπειρα φετιχ και κάθε μέρα ξεφυτρώνει και ένα καινούριο. Κάποια είναι ιδιαίτερα αηδιαστικά και σιχαμένα. Αυτός όμως που τα πραγματοποιεί χωρίς να θίγει τους άλλους λέγεται φετιχιστής και όχι σιχαμένος!!

Υ. Γ. Και δυστυχώς στο θέμα σου ανακάτεψες κτηνοβασίες με λαγνίες που είναι τελείως διαφορετικά πράματα. 

μαλλον δεν προσεξες το προηγουμενο ακριβως post πριν απαντησεις.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
τα γουστα μερικων που τη βρισκουν με χοντρουλες η γριες που τηρουν τους κανονες υγιεινης.
Αλλα τα αρχιδια του κερατα που επιδιωκουν να γαμανε ανηλικα και ατομα που μπαινουν
με κοπελες που κανουν μπαμ οτι δε θελουν να κανουν αυτη τη δουλεια. Ενα παραδειγμα, περιοχη λιοσιων (αν θυμαμαι καλα)εποχες 2008 εκανε τσαρκα με φιλο. Στην υποδοχη μια τσατσογρια μας υποδεχεται χωρις να πει κουβεντα, μπαινουμε στο σαλονι με παλαια διακοσμηση αλλα ωραιο οπου γινεται της κακομοιρας και παιζει ρεμπετικη μουσικη. Βγαινει η κοπελα, μελαχρινη, κοντα στα 20 και παρα πολυ ομορφη, ομως τα μουτρα της κατεβασμενα μεχρι το πατωμα και ηταν ετοιμη να βαλει τα κλαμματα. Λεω του φιλο μου παμε να φυγουμε και κανενας αλλος δεν ακολουθησε...
Για μενα αυτα ειναι τα τραγικα. Αμα η εκδιδομενη δεν εχει ουτε πουτανιαρικο βλεμμα ουτε χαμογελο ουτε καλο σαλοναρισμα (εκτος αν ειναι η Μπαρμπορα ) στριβω κατευθειαν...

τετοιο σκηνικο που εγραψες δεν εχω συνατησει ποτε μου παντως.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
μαλλον δεν προσεξες το προηγουμενο ακριβως post πριν απαντησεις.

Ναι, δεν τα έλαβα υπόψιν μου, αλλά και πάλι δεν μου αλλάζετε την γνώμη ότι έχετε μπερδέψει σε μια κουβέντα τους ανώμαλους (κτηνοβάτες, παιδόφιλους, βιαστές κλπ) με τις σεξουαλικές διαστροφές (κοπρολάγνους, κοπροφάγους, ουρολαγνους κλπ).

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
    Ναι, δεν τα έλαβα υπόψιν μου, αλλά και πάλι δεν μου αλλάζετε την γνώμη ότι έχετε μπερδέψει σε μια κουβέντα τους ανώμαλους (κτηνοβάτες, παιδόφιλους, βιαστές κλπ) με τις σεξουαλικές διαστροφές (κοπρολάγνους, κοπροφάγους, ουρολαγνους κλπ).

τωρα μου θυμησες τον μπηλια απο το ροδα, τσαντα και κοπανα που τον φωναζε ο ριζος χοντρο και αυτος εκανε παραπονο και ελεγε, οχι χοντρος αλλα ευσωμος.
anyway... επειδη το ξεχειλωσαμε, σταματαω εδω εγω.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

:hi:

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα αυτή την ώρα πέρασμα από μερικα μαγαζιά

Αγκυρας12Α Φωτεινή η μελαχρινή σούπερ μιλφ μικρή στο μάτι αλλά διάολος στο κρεβάτι πολύ δυνατή
Φυλης54 ισόγειο Ωρορα έλεος από τις πιο βαρετές κοπέλες που έχω δει ποτέ Φυλής και φυσικά δεν θα δοκιμάσω ποτέ απορώ πόσα χρόνια εκεί άντε να αδειάσει ο πάγκος επιτέλους
Φυλής 56 Νάνσυ
Φυλής 134 υπόγειο Μόνικα ένα Νταμάρι βαρέων βαρών Άρμα όρθιο πολλά κιλά αλλά πολύ όρεξη και θετική ενέργεια στο σαλόνι
Φυλής 109 Η Νελυ γνωστή Μελαχρινή αδύνατη κοπέλα όπως την ξέρετε αγέλαστη σκέψη πάντα μόνη της
Μαραθώνος 59 όροφος Χριστίνα το δίπλα 48 ακόμα υπό κατασκευή...
Μαλακίες τα ίδια όπως τα ξερετε

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Επενδυτες λεγονται.Κακα τα ψεμματα.Ολα τα κοριτσια που ερχονται εδω και εκτελουν χρεη ιερειας της Αφροδιτης εχουν στο μυαλο τους να κανουν λεφτα.Η επιλογη γινεται συνειδητα.Σχεδον ολες ειναι απο μικρες πολεις και πεινανε.Η ευκαιρια τους ειναι να ερθουν Ελλαδα,Τουρκια,Κυπρο,Ιταλια και να κανουν λεφτα.Οι πιο δεκτικες,ομορφες και δικτυομενες πανε και μεση ανατολη ως συνοδοι πολυτελειας πλεον.Οι εποχη της κακοποιησης του εμπορευματος εχει περασει.Πλεον υπαρχουν λεξεις οπως συναιτερισμος,συνεργασια.Ετσι βγαινει το χρημα πλεον.Γνωστα κωλομπαρα επισης κανουν εναλλαγες εμπορευματος ανα τριμηνο παρακαλω.Μια ατελειωτη ανακυκλωσιμη ροη θυληκων.Μακαρι να γινει το ιδιο και στα μπουρδελακια γιατι πλεον νομιζουμε οτι γαμαμε την ξαδερφη μας....
Σωστότατος, επενδυτές,επειδή στην πλοιοψηφια οι οίκοι ανήκουν ονομαστικά σε παλιές ιερόδουλες κ είτε τους νοικιάζουν είτε βάζουν διαχειριστές.
Η καλητερη επιχείρηση στην Ελλάδα είναι το μουνί... κ φυσικά δεν υπάρχουν θύματα trafiking, ποιος από αυτούς-τες  τα αφεντικά θα πάει να μπλέξει.
Οι κοπελιές έρχονται στην Ελλαδα με την θέληση τους όλα νόμιμα, συνηδητα, συνήθως την δουλειά την κάνουν οι τσατσάδες όταν πάνε στην χωρα τους που συνήθως είναι από χωριά που δεν έχουν ούτε νερό,ρεύμα.. κόβει το μάτι τους ποια είναι χωρισμένη, ποια έχει οίκονομικα προβλήματα κ τις πλησιάζουν κ λένε στο Ελλαντα μπωρεις να κάνεις κ αυτή την δουλειά. Πληρωμένα όλα με επάνοδο εισητηρια τα πάντα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
τωρα μου θυμησες τον μπηλια απο το ροδα, τσαντα και κοπανα που τον φωναζε ο ριζος χοντρο και αυτος εκανε παραπονο και ελεγε, οχι χοντρος αλλα ευσωμος.
anyway... επειδη το ξεχειλωσαμε, σταματαω εδω εγω.

Καλύτερα γιατί εκτίθεσαι...

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Επίσης πέρασμα πριν λίγο από Λιοσίων 73 πάνω δύο πολύ καλές μια ξανθιά Κοντόπουτανο αλλά πολύ καλή έβγαζε κάτι πολύ δυνατό νομίζω Έμμυ δεν είμαι σίγουρος για το όνομα και Κιμπερλυ μελαμψή Λατινοαμερικανα αυτή πρέπει να είναι originale πάρα πολύ καλή όμορφη κοπέλα γλυκιά χαμογελαστή αξιολογοτατες και οι δύο.Δωματια γεμάτα

Φώκαιας24 τώρα είναι μια Σάντρα ξανθιά γεμάτη κοπέλα έντονο βάψιμο είχε περίεργο ύφος στο σαλόνι αλλαζονικο μπορώ νά πω αλλά μετριότητα βπολυ περιτύλιγμα για να κρύψει τα περιττά κιλά αυτά καλό βράδυ

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.179
Πόντοι
2.477
αν και δεν εγραψα κατι τετοιο, μηπως σου χαλασα την οαση και το ονειρο??

δε χαμπαριαζουν φιλε. μονο να κλαινε και να κανουν παραπονα ειναι ικανοι... καθαροι ελληναραδες δηλαδη. και εχουν και απαιτηση να γινει η φυλης ετσι απο πανω, οι μπαζογαμηκουλες βρωμιλοι.

οι μπαζογαμηκουλες βρωμιλοι δεν εχουν αναγκη. αμα ζωγραφισεις μια κωλοτρυπα και ενα μουνι πανω σε σκατα, θα πεσουν κατω να το γαμησουν με το πουλακι τους. μετα ομως θα βγουν να κανουν παραπονα οτι ηταν βρωμικα και δεν τους σηκωθηκε χαχαχαχα

Tυπε συγχωρεσε με ξανα...εμενα αυτο μου δινεις να καταλαβω απο τα γραφομενα σου,αν θες εξηγησε μου γιατι δινω δεκαρικο να γαμησω και ειμαι χαμηλης νοημοσυνης...

Δεν μου χαλασες τιποτα,ισα ισα!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
Tυπε συγχωρεσε με ξανα...εμενα αυτο μου δινεις να καταλαβω απο τα γραφομενα σου,αν θες εξηγησε μου γιατι δινω δεκαρικο να γαμησω και ειμαι χαμηλης νοημοσυνης...

σε ολα αυτα που κανεις παραθεση που εχω γραψει κατι για χρηματικο ποσο???
αυτο που εννοω δεν εχει να κανει με το οικονομικο και προφανως μαλλον δεν το καταλαβες.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Αυτο το ονειρο που λεγοταν Συλβια στο Αγκ9, που βρισκεται;

Γιατι μας την κρυβουν;

Που να τον τρωει αραγε πλεον;

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.908
Πόντοι
736
Καλησπέρα αυτή την ώρα πέρασμα από μερικα μαγαζιά

Φυλής 134 υπόγειο Μόνικα ένα Νταμάρι βαρέων βαρών Άρμα όρθιο πολλά κιλά αλλά πολύ όρεξη και θετική ενέργεια στο σαλόνι

:thumbsup:

xristos2010

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
5.104
Πόντοι
1.056
Αυτο το ονειρο που λεγοταν Συλβια στο Αγκ9, που βρισκεται;

Γιατι μας την κρυβουν;

Που να τον τρωει αραγε πλεον;

Μηπως την εκανε για εξω?
Μια φορα μου ελεγε με ενθουσιασμο για την εποχη που δουλευε Γερμανια και το οτι εβγαζε πολλα περισσοτερα σε σχεση με εδω γιατι εκει  για πολλες υπηρεσιες(π.χ φιλια,ελευθερο στοματικο) πληρωνοταν εξτρα.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.350
Πόντοι
27.261
Μηπως την εκανε για εξω?
Μια φορα μου ελεγε με ενθουσιασμο για την εποχη που δουλευε Γερμανια και το οτι εβγαζε πολλα περισσοτερα σε σχεση με εδω γιατι εκει  για πολλες υπηρεσιες(π.χ φιλια,ελευθερο στοματικο) πληρωνοταν εξτρα.

επαιζε μπαλα σε αρκετα σπιτια παντως, φωκαιας-φιλιππιδου-ιωαννινων-αγκυρας, οσα θυμαμαι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom