Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 297 άτομα (18 μέλη και 279 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Ρε παιδιά πως πάτε εκεί στην Ιάσωνος στις αρχές 1 2 3  4 πολύ βρώμα ρε παιδιά πήγαινα για Ιάσωνος 2β και από τη βρώμα έφυγα δεν αντέχετε δηλαδή αυτό το πράγμα είναι τραγικό πάμε να γαμησουμε και βρωμάει αφάνταστα ΤΡΑΓΙΚΟ
Καλησπέρα δυστυχώς αυτό που περιγράφεις ισχύει απόλυτα η κατάσταση εκεί θλιβερή τραγική το κρίμα είναι πως στο Ιάσωνος 2 όροφο υπάρχουν τίμιες κοπέλες από τις ελάχιστες.
Επίσης όποιος πάει εκεί πρέπει να συμβιβαστεί με την παρακάτω εικόνα που θα συναντήσει στο σαλόνι του μαγαζιού

Συνημμένα

• 2019-02-07T103753Z_86437507_RC134883AE20_RTRMADP_3_INDONESIA-BANGLADESH.jpeg
    2019-02-07T103753Z_86437507_RC134883AE20_RTRMADP_3_INDONESIA-BANGLADESH.jpeg
    71,5 KB · Εμφανίσεις: 26

GDegaminiotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2020
Like
0
Πόντοι
0
τώρα live

Αγκυρας 9 Λαρίσα μελαχρινή ψηλή με το μαλλί πιασμένο πλεξούδα και αλογοουρά κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και μασαζακι.
Η παλιά Λαρίσα, η γνωστή?, Είχε κίνηση ?

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.902
Πόντοι
206
Ρε παιδιά η πατρισια απο αγίου Πέτρου που βρίσκεται;

• Like
Αντιδράσεις: 968

ΩΑΩΑ

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
10
Πόντοι
0
Σήμερα νωρίς το πρωί γύρω στις 7:30 ξεκίνησα το πρώτο μου γαμήσι στα πηδηχτήρια και μετά ακολούθησαν τα υπόλοιπα...
Πήγα στο Μ.Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα και γάμησα την μιλφάρα Ρωσίδα Αναστασία. Είναι από τις γυναίκες που δεν βαριέμαι ποτέ και όποτε την δω της ρίχνω ένα πήδημα. Καρέ μαλλί, μπαμπάτσικος κώλος, μπουταρες και όμορφο πρόσωπο είναι η αδυναμία μου.
Μετά πήγα σπίτι κοιμήθηκα λίγο και επισκέφθηκα τον παγκόσμιο πρωταθλητή σωματικής διάπλασης που με παρακολουθεί.
Ύστερα κατέβηκα και έριξα ακόμα ένα πήδημα στην Άννα από το Βέργας 3 που προανέφερα...
Τρίτος στόχος ήταν η Αναστασία με τις σιλικονάτες βυζάρες στο πηδηχτήριο της Διδύμου 16Α. Η Αναστασία ήταν διεκπεραιωτική στο δωμάτιο. Πίπα με προφυλακτικό, ελεύθερο αρνήθηκε. Ήταν καλή η πίπα της, αλλά έχω δοκιμάσει πολύ καλύτερες. Λίγο ισπανικό στα βυζια της. Φιλιά στο στόμα όχι. Δύο στάσεις και γεια σας.
Τέταρτο πήδημα έπεσε στο Φώκαιας 27Β στο κάτω μπουρδέλο. Εκεί δούλευε ένας ωραίος μούναρος από Ρωσία που φόλιαζε τον έναν μετά τον άλλον συναγωνιστή λόγο καλής προωθήσεις από την τσατσά σε συνδυασμό με τούμπανης εμφάνισης της νεαρής Λόρας. Η Λόρα βγαίνει στο σαλόνι χαρούμενη και κουνάει την κωλάρα της πέρα δώθε, είναι ξανθιά με ωραίο πρόσωπο, φοράει ψηλοτάκουνα και δείχνει ψηλότερη. Τα υποψήφια θύματα όπως και γω ακούγοντας και από την τσατσά ότι δεν βιάζεται και τρίβεται στον πελάτη και τον αφήνει να παίξει χωρίς άγχος χρόνου, βγάζουν το 20ρικο αμέσως. Μόλις μπήκε στο δωμάτιο της μίλησα κατευθείαν  στην γλώσσα της αλλά δεν φάνηκε χρήσιμο χαρτί, καθώς την έφαγα την φόλα μου. Κατευθείαν μου πέρασε προφυλακτικό και ξεκίνησε μια πίπα αγγαρείας χωρίς κανένα προκαταρκτικό. Πίεσα τον εαυτό μου να καυλωσω. Ανέβηκε από πάνω μου και κουνιόταν χωρίς θέληση βγάζοντας μονοτονες κραυγούλες όλη την ώρα. Λαιμό, πρόσωπο και σώμα δεν με άφηνε να φιλήσω. Μετά πήγα από πάνω της και το σκηνικό το ίδιο μονότονο και ανεραστο. Τελικά την έστησα στα τέσσερα και την σφυροκόπησα μέχρι να τελειώσω και έφυγε από το δωμάτιο να φολιάσει και άλλους.
Πέμπτο και τελευταίο γαμήσι το έριξα στο Βέργας 6 στον ημιόροφο. Εκεί πήρα παρτούζα με 30 ευρώ δυο ξανθιές μιλφάρες την Κρίστη και την Άννα. Ήταν μια μέτρια παρτούζα που θα ξεχαστεί σύντομα. Το μόνο ωραίο σκηνικό ήταν στο τέλος που είχα στα τέσσερα την Κρίστη και η Άννα τουρλωσε τον κώλο της που τον έβλεπα στο καθρέφτη και μου έδινε κάτι ψευτοφιλάκια αγκαλιάζοντας με. Αυτά τα λίγα...
  Διδύμου 16 η Αναστασία που λέτε δούλευε κ παλια εκεί το 2016?

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Θέλω να ρωτήσω μιοα πληροφορία απο όσους είναι μπουρδελιάρηδες, εγώ που είμαι στουνιάκιας.
Υπάρχει κάποιο μπουρδέλο στην Φυλής που να δέχεται μόνο Ελληνες κι οχι ξενους? Να νιώσω πως είναι καθαρό και να έχει νεαρής ηλικίας πόρνες?

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Θέλω να ρωτήσω μιοα πληροφορία απο όσους είναι μπουρδελιάρηδες, εγώ που είμαι στουνιάκιας.
Υπάρχει κάποιο μπουρδέλο στην Φυλής που να δέχεται μόνο Ελληνες κι οχι ξενους? Να νιώσω πως είναι καθαρό και να έχει νεαρής ηλικίας πόρνες?

Φυλής 81.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Επίσης όποιος πάει εκεί πρέπει να συμβιβαστεί με την παρακάτω εικόνα που θα συναντήσει στο σαλόνι του μαγαζιού

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=26.0;attach=1197452;image[/img[/URL]]

Γιατι μωρέ;; το παλικαράκι που πιάνει την μεσούλα του τύπου με την ροζ μπλουζίτσα...μια χαρά είναι!! Θα πλήρωνα να μπούμε μαζί κιόλας να γαμήσει, να του έριχνα και εναν πούτσο!!

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.179
Πόντοι
2.477
οι μπαζογαμηκουλες βρωμιλοι δεν εχουν αναγκη. αμα ζωγραφισεις μια κωλοτρυπα και ενα μουνι πανω σε σκατα, θα πεσουν κατω να το γαμησουν με το πουλακι τους. μετα ομως θα βγουν να κανουν παραπονα οτι ηταν βρωμικα και δεν τους σηκωθηκε χαχαχαχα

Τυπε,συγχωρεσε με,αλλα οσοι γαμανε στο 10ρικο και στην Ιασωνος,στις αρχες, ειναι βρωμιλοι?
Μηπως γινεσαι υπερβολικος?
Μηπως γινεσαι εριστικος?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
επίσης ξανά ανοιχτό(για πόσο πάλι?) το Φωκαίας 13 όπου δουλεύει η Ελληνίδα Αλεξάνδρα από το 19 ξανθιά με ψιλοκανονικο σώμα 1.5αρι βυζι και πάντα φορώντας το ίδιο σομον παρεο με το αντίστοιχο τοπακι, απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 22 κάτω Ραμονα ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι τατουάζ στο δεξί κωλομαγουλο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και στον όροφο έχει γυρίσει η Αγγέλα με τις καλές υπηρεσίες, ξανθοκαστανη κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους ωραία πράσινα μάτια,  σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι, τατουάζ στο μπράτσο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μήπως εννοείς Φωκαίας 15;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.349
Πόντοι
27.261
Τυπε,συγχωρεσε με,αλλα οσοι γαμανε στο 10ρικο και στην Ιασωνος,στις αρχες, ειναι βρωμιλοι?
Μηπως γινεσαι υπερβολικος?
Μηπως γινεσαι εριστικος?

αν και δεν εγραψα κατι τετοιο, μηπως σου χαλασα την οαση και το ονειρο??

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Σαφώς καλητερα να είναι καθαρά ο χώρος που θα γαμησεις ένα ξενοδοχείο 4 αστερων, η ένα studio, η ένα καλό καθαρό μπούρδελο κ ακόμα να είναι κ όμορφη με αναλογίες μοντέλου η κοπελιά.
Αλλά κάποιες φορές κάποιοι δεν θέλουν την κοπελιά να είναι μοντέλο θέλουν κ την πατσαβούρα , απόλυτα σεβαστό κ θέλουν κ το παλιό κλασικό βρώμικο μπούρδελο, θέλουν καλτιλα.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.317
Πόντοι
1.446
Σαφώς καλητερα να είναι καθαρά ο χώρος που θα γαμησεις ένα ξενοδοχείο 4 αστερων, η ένα studio, η ένα καλό καθαρό μπούρδελο κ ακόμα να είναι κ όμορφη με αναλογίες μοντέλου η κοπελιά.
Αλλά κάποιες φορές κάποιοι δεν θέλουν την κοπελιά να είναι μοντέλο θέλουν κ την πατσαβούρα , απόλυτα σεβαστό κ θέλουν κ το παλιό κλασικό βρώμικο μπούρδελο, θέλουν καλτιλα.

Ναι ρε φίλε καλτίλα αλλά υπάρχουν και όρια. Είπαμε μην κολλήσουμε και έμπολα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.349
Πόντοι
27.261

και αλλοι γουσταρουν να κανουν sex με ζωα, αλλοι να χεζουν και αλλοι να κατουρανε.
εγω αυτους τους αποκαλω σιχαμενους με μια απλη λεξη για να μη γραψω τιποτα πιο βαρυ.
εσεις τι γνωμη εχετε???

Hotfeett

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας. Καμία βοήθεια για καμιά ιερόδουλη για ποδολαγνεια? Ευχαριστώ

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
και αλλοι γουσταρουν να κανουν sex με ζωα, αλλοι να χεζουν και αλλοι να κατουρανε.
εγω αυτους τους αποκαλω σιχαμενους με μια απλη λεξη για να μη γραψω τιποτα πιο βαρυ.
εσεις τι γνωμη εχετε???
Ειναι ακραία fetix, καλο ειναι να μη γίνονται ,
καλητερα οπως λέει η φύση,το οτι όμως υπαρχουν στα πορνο-τσοντο-καναλα..μου λέει πολλα,έχουν ζήτηση.
Το sex με τα ζώα παντα υπήρχε θυμάμαι εγω οταν ήμουν μικρός πριν 35χρονια περίπου λέγαν αυτός γαμησε την κατσίκα η εκείνη πιάστηκε να γάμιεται με τον σκύλο.
Ευτυχως η κόπρολαγνεία παραμένει σε πολύ χαμηλά ποσοστά ενώ η ουρολαγνια την τελευταία 10ετια εχει υπέρ-πολλαπλασιαστεί.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Καλησπέρα σε όλους. Πληροφορία ζεστή, αχνιστή και στενόχωρη για όλους τους φαν της Τατιάνας (Ιάσονος 2β), κατά την σημερινή μου επίσκεψη η τσατσά με πληροφόρησε ότι αναχωρεί για την πατρίδα της στα τέλη Φεβρουαρίου και μάλλον δεν θα επανέλθει πράγμα που μου επιβεβαίωσε και η ίδια στο δωμάτιο. Το κουφό και πικάντικο που μου είπε η τσατσά είναι ότι η εν λόγω είχε έρθει στην Ελλάδα για μπέιμπι σίτερ αλλά η κακούργα κοινωνία και μια σειρά ατυχών συμπτώσεων την οδήγησαν στο βούρκο της αμαρτίας, όπως δε συμπλήρωσε με στόμφο "η κοπέλα δεν κάνει για μπουρδέλο" αφήνοντάς με ενεό.Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη για όσους γνωρίζουν την ρωσική στο σόσιαλ χρησιμοποιούσε πάντα πληθυντικό ευγενείας πράγμα που μου έκανε εντύπωση

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Καλησπέρα σε όλους. Πληροφορία ζεστή, αχνιστή και στενόχωρη για όλους τους φαν της Τατιάνας (Ιάσονος 2β), κατά την σημερινή μου επίσκεψη η τσατσά με πληροφόρησε ότι αναχωρεί για την πατρίδα της στα τέλη Φεβρουαρίου και μάλλον δεν θα επανέλθει πράγμα που μου επιβεβαίωσε και η ίδια στο δωμάτιο. Το κουφό και πικάντικο που μου είπε η τσατσά είναι ότι η εν λόγω είχε έρθει στην Ελλάδα για μπέιμπι σίτερ αλλά η κακούργα κοινωνία και μια σειρά ατυχών συμπτώσεων την οδήγησαν στο βούρκο της αμαρτίας, όπως δε συμπλήρωσε με στόμφο "η κοπέλα δεν κάνει για μπουρδέλο" αφήνοντάς με ενεό.Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη για όσους γνωρίζουν την ρωσική στο σόσιαλ χρησιμοποιούσε πάντα πληθυντικό ευγενείας πράγμα που μου έκανε εντύπωση
Καλά ας πάει στο καλό ο δρόμος είναι ανοιχτός κ τα σκυλιά δεμένα.
Μην τα πιστεύουμε όσα λένε οι τσατσάδες του τύπου κ καλά baby siter κ η κακουργία κοινωνία..θα την βγάλουμε κ Αγία τώρα, πουτσα στο μουνι κ ψυχή στον παράδεισο δεν πάει..
Την είχα δει αυτές τις ημέρες μέσα σε ενα BMW σειρά 1, εκεί στην Αχαρνών κ Παρασιου με κάτι τύπους, πολύ μούτρα, ο καλητερος θα σκότωνε την μάνα του, άνετα θα μας έριχναν μια σφαίρα ανάμεσα στα μάτια..

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.349
Πόντοι
27.261
Ειναι ακραία fetix, καλο ειναι να μη γίνονται ,
καλητερα οπως λέει η φύση,το οτι όμως υπαρχουν στα πορνο-τσοντο-καναλα..μου λέει πολλα,έχουν ζήτηση.
Το sex με τα ζώα παντα υπήρχε θυμάμαι εγω οταν ήμουν μικρός πριν 35χρονια περίπου λέγαν αυτός γαμησε την κατσίκα η εκείνη πιάστηκε να γάμιεται με τον σκύλο.
Ευτυχως η κόπρολαγνεία παραμένει σε πολύ χαμηλά ποσοστά ενώ η ουρολαγνια την τελευταία 10ετια εχει υπέρ-πολλαπλασιαστεί.

αρα και αυτα λοιπον συγκαταλεγονται στη λεξη ΓΟΥΣΤΑ, που εχει ξεφτυλιστει πλεον και ολα δικαιολογουνται οταν τη λες.
ξεχασα να γραψω και αυτους που πανε με παιδακια (οσο πιο μικρα τοσο πιο καλα) επισης by the way...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
εσεις τι γνωμη εχετε???
    Η γλώσσα μας είναι πλούσια, κτηνοβάτης, κοπρολάγνος, ουρολάγνος. Όταν θα σε χέσει κάποια στην μάπα απο καύλα μάντεψε τότε ποιος θα είναι ο σιχαμένος!! Αυτή πάντως θα συνεχίσει να λέγεται κοπρολάγνος...
    Το ότι θέλουμε να βάζουμε ταμπέλες σαν κοινωνία είναι γνωστό... Αλλά πίστευα εδώ ίσως θα μπορούσε να υπάρχει ο σεβασμός για την διαφορετική προτίμηση του άλλου!!
    Έχει μεγάλη διαφορά το δέχομαι την γνώμη του άλλου, με το αποδέχομαι την γνώμη του...
    Ακόμα και εδώ μέσα το διαφορετικό δεν το αντέχουμε, μην δούμε θέμα απο ομοφυλόφιλους... να μπεί ο καθένας να σχολιάσει με μοναδικό σκοπό να μειώσει!!
    Δεν αντιλέγω, υπάρχουν άπειρα φετιχ και κάθε μέρα ξεφυτρώνει και ένα καινούριο. Κάποια είναι ιδιαίτερα αηδιαστικά και σιχαμένα. Αυτός όμως που τα πραγματοποιεί χωρίς να θίγει τους άλλους λέγεται φετιχιστής και όχι σιχαμένος!!

Υ. Γ. Και δυστυχώς στο θέμα σου ανακάτεψες κτηνοβασίες με λαγνίες που είναι τελείως διαφορετικά πράματα. 

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom