Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 102 άτομα (2 μέλη και 100 επισκέπτες)

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
    Eaa?
    Eba?
    Eca?
    Eda?
    Eea?
    Efa?
    Ega?
    Eha?
    Eia?
    Eja?
    Eka?
    Ela?
    Ema?
    Ena?
    Eoa?
    Epa?
    Eqa?
    Era?
    Esa?
    Eta?
    Eua?
    Eva?
    Ewa?
    Exa?
    Eya?
    Eza?

Θα σου ήταν εύκολο, μια βοήθεια ακόμα; ένα 50:50 βρε παιδάκι μου... Δεν ήταν και εύκολο, πάντως!!
Δεν κουραστηκες πουλι μου να γραφεις τοσα ονοματα?

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

Επισκέπτης
τον μίστερ μαλακα 2019... Ο Peter είνσι ένα από τα φαβορί.. Και στέλνουν πμ στον ΤΝΤ και σε άλλους για να τον βοηθήσουν να το σηκώσει.. Άπαπα, τι ίντριγκες εδώ μέσα... Αυτά είναι πταίσματα, παλιά ήταν τα ωραία εδώ μέσα, ραντεβού θανάτου, απειλές, πόλεμος κλώνων τσακωμοι μελών ποιτ ήταν μεγάλη παρέα κάποτε κλπ..
αισχος να γινονται τετοια πραγματα!

Με πολεμανε οι προμοτορες γιατι διοργανωσα την αποχη απο τη Φυλης και στερησα - για λιγο- πολλα εικοσαευρα απο τους εκμεταλλευτες μας.

Ειμαι επικινδυνοσ και ο μοναδικος που μπορει να καταργησει το νομο του δεκαλεπτου.

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Γεια σας παιδιά :hi:
Το προηγούμενο Σάββατο έκανα 2 καταθέσεις στην απογευματινή βάρδια.

Αλκαμένους 117 η Έλενα. 40 + μιλφ με κατανεμημένα περιττά κιλά, ΒΥΖΆΡΕΣ 3.5 ΝΟΎΜΕΡΟ και γλυκό πρόσωπο.
Στα του αγώνα, πολλά προκαταρκτικά, ΠΙΠΑΡΑ , πότε αργη, πότε γρήγορη πότε με χέρια πότε χωρίς, ακόμα εριχνε πουτσοσκαμπιλα στο στόμα και προσπάθησε για βαθύ λαρύγγι. Ναςμην ξεχάσω ότι άρχισε πρώτα από τα αρχιδια χωρίς να πω κάτι ( ήμουν και ξυρισμένος) και η πίπα ήταν με καποτα. Στο σεξ έγινε μία στάση η ιεραποστολική όπου δεν έμπαινε στην αρχή γιατί ήμουν ο πρώτος της και επειδή μου είπε ότι είναι στενή. Κάτι η αγαμία κάτι το στενό μουνι κάτι όλα όσα προηγήθηκαν με έκαναν να χύσω στα 2 λεπτά. Με άφησε να στραγγίζω και μου είπε ότι είμαι πολύ γλυκός και τρυφερός γιατί δεν πήγαινα γρήγορα.
Ας μην ήμουν φορτωμένος και θα σου λεγα έπρεπε να της πω.
Υπήρχε και σοσιαλ όπου και έφυγα. Έχει πελάτες η τύπισσα αλλά κυρίως 45+.
Φαίνεται όμως τεκνατζου...

Επόμενη στάση Μιχαέλα από Φώκαιας17 ισόγειο. Απο σώμα η κοπέλα είναι επιπέδου στούντιο, φάτσα μέτρια, επίσης έχει και ψεύτικες 3ρες βυζάρες για αυτό και μπήκα.
Προκάτ τα βασικά και πίπα ακαποτη πολύ καλή αλλά μονότονη με βαθύ λαρύγγι και αυτή. Στο σεξ ποναγε λόγω μεγέθους αλλά δεν έκλεβε. Παίχτηκαν δύο στάσεις ιεραποστολικό και cowgirl. Μπορούσα και άλλο αλλά αν την εστεινα στα 4 θα την πέθαινα. Να αναφέρω ότι στο ιεραποστολικό κατέβασε υγρά με έφερε κοντά της και με φιλαγε στο λαιμό
Δεν έκανα κίνηση για γλωσσοφιλα.

Παίδες πρέπει να πάρω την Πειραιώτισσα ή την Πατρίτσια από Αγίου Πέτρου 7 να κάνω πορνοσταρικο γαμηση :heavymetalbig:

Καλό βράδυ :hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Λοιπόν φίλοι μαντράχαλοι, στο Μεγαλέξανδρου 15 πλέον υπάρχει τρίτη βάρδια. At last!
Κατερίνα το χαιδευτικό. Όμορφη, αρχοντομούνα με σένιο ωραίο κορμί.
Καμία σχέση με τα περισσότερα ναυάγια της περιοχής.
Κότσο το μαλλί με κομψό φουστάκι. Σαλόνι μία πιρουέτα και μόνο. Δεν το έχει.

Ελ.στοματικό. Κάτι γλωσσόφιλα και 69 ξεχάστε τα, αν και (μας) εύχομαι καλή τύχη.

Επίσης στο παλιό Κολωνού 48 έχει κλειδώσει στην τρίτη βάρδια η πρόσφατη Στέλλα.
Καστανή σένια μούνα με ωραίο κορμί, λεπτά σφιχτά πόδια και ελ.στοματικό. Γλωσσόφιλα εδώ με το ζόρι
αν και (μας) ξαναεύχομαι καλή τύχη. 69 πάντως κάνει.

Αν θέλετε κάτι μη εκλεπτυσμένο, πηγαίν(ε)τε τρίτη βάρδια, στην καινούργια ομοιόμορφη μελαχρινή
Μόνικα με την άγρια όψη στο Μεγαλέξανδρου 28 υπόγειο που βαράει ελ.στοματικό-τελειωτικό
με μπλοκ στον οισοφάγο...και κάτι ψιλά, including kisses.

Τα γράφω τρέχοντας για να μην αρχίσει το γαιτανάκι ότι ήρθαν τρεις καινούργιες και πήρατε παππάδες!
Κάτι που εύχομαι!

Στο Κολωνού 48 καινούργιο, ήταν η ξανθιά γαλοπούλα Ελένη με τις βυζάρες αντί της Ναταλίας.
Λέτε να ξεκουράζεται επιτέλους η θείτσα;;; γιατί γύρισε τώρα η όμορφη Μαρία;;; γιατί υπήρχε καθυστέρηση;;;
πως και γύρισε η γαλοπούλα Ελένη;;; προσευχηθείτε όλοι να φύγουν όλες οι παλιές να ησυχάσουμε
και τις ζεστές Κυριακές μετά την (υποχρεωτική) εκκλησία και (απαραίτητα) το οικογενειακό τραπέζι
να βρίσκουμε καινούργιες!

Εύχομαι ολόψυχα να φύγουν όοοοοοοοοοοοοοοολες οι ανίκανες [size=20pt]κι από τις τρεις περιοχές[/size]!!!

Δηλαδή τα 9/10 του συνόλου! Κι όπως μπορεί ο καθένας ας παλέψει...αλλά με καινούργιες πια!
Ας δώσουμε ισόβιο τέλος στο αβανταδοριλίκι με αντάλλαγμα...υπηρεσίες της πλάκας! Ε;

αισχος να γινονται τετοια πραγματα!

Με πολεμανε οι προμοτορες γιατι διοργανωσα την αποχη απο τη Φυλης και στερησα - για λιγο- πολλα εικοσαευρα απο τους εκμεταλλευτες μας.

Ειμαι επικινδυνοσ και ο μοναδικος που μπορει να καταργησει το νομο του δεκαλεπτου.

Συνημμένα

• original.jpg
    original.jpg
    171 KB · Εμφανίσεις: 70

Kanon1990

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
113
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αν πρέπει να αποκαλύψω για μια κοπέλα που έκανε μαζί χωρίς προφυλακτικό

Kanon1990

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
113
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αν πρέπει να αποκαλύψω για μια κοπέλα που έκανε μαζί χωρίς προφυλακτικό
Ανησυχώ πολύ για αυτο

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Εγώ να πω τι; αφού δεν του κάνουν όπως είπε. Χαλαρά σώματα εγραψε.
Διαφωνώ σε αυτό.
Ρώτα αυτόν λοιπόν ή ειδήμονα σε πολύ λεπτές. Εμενα οι πολύ λεπτές δεν μου κάνουν λόγω (απλού) προγράμματος.
Αυτός θέλει μολύβια απ'οτι κατάλαβα.

Kanon1990

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
113
Πόντοι
0
Εγώ φταίω που το έκανα αλλά υποψιάζομαι οτι είναι τρελή αυτη

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Παιδιά θα μπορούσε κάποιος να μου περιγράψει την Χριστίνα από Φώκαιας 24 που δουλεύει τα βράδια;
Είχα πάρει μια Χριστίνα πέρυσι 2 φορές αλλά κουκλάρα δεν την λες. Εχω γράψει και κριτικές για αυτήν.
Αν δεν είναι αυτή θα θέλα να μου πει κάποιος ηλικία μέγεθος στήθους και πρόγραμμα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :hi:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.631
Πόντοι
27.261
Παιδιά θα μπορούσε κάποιος να μου περιγράψει την Χριστίνα από Φώκαιας 24 που δουλεύει τα βράδια;
Είχα πάρει μια Χριστίνα πέρυσι 2 φορές αλλά κουκλάρα δεν την λες. Εχω γράψει και κριτικές για αυτήν.
Αν δεν είναι αυτή θα θέλα να μου πει κάποιος ηλικία μέγεθος στήθους και πρόγραμμα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :hi:

μαζι με τακουνια υψος γυρω στο 1.70-1.80,
ξανθια με μαλλι μεχρι ωμους,
μπαμπατσικη με ταση προς χοντρουλα, που ομως δε σε χαλαει σαν εικονα (εμενα τουλαχιστον που εχω και θεμα στο σωματοτυπο),
βυζι εκει γυρω στα 3αρια (αν θυμαμαι καλα),
ηλικια 25 + -,
ρωσιδα οπως ειχε αναφερει η υπηρεσια (ποτε δε ξερεις τι παιζει λεω εγω),
καλο σαλοναρισμα και λιγο χαβαλες επισης, που υποσχεται καλη συμμετοχη μεσα (ετσι παρατηρησα εγω).
στο περιπου αυτη ειναι η εικονα απ'οσο θυμαμαι σε τσαρκα-ενημερωση μου πριν καμια 10 μερες και πρεπει να το ειχα γραψει κιολας νομιζω.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
τώρα live

άνοιξε λοιπόν και το Φυλής 105 αλλά δυστυχώς με εργαζόμενη μια γυρολογο(Βεργας 6 Ιωαννίνων 3 κλπ) την Ρίτα, ξανθοκαστανη μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα πράσινα μάτια τατουάζ στο χέρι 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, τρία δωμάτια με αυτό στον όροφο να έχει και ντουζιέρα.
IMG-20191117-113401.jpg

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
τώρα live

άνοιξε λοιπόν και το Φυλής 105 αλλά δυστυχώς με εργαζόμενη μια γυρολογο(Βεργας 6 Ιωαννίνων 3 κλπ) την Ρίτα, ξανθοκαστανη μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα πράσινα μάτια τατουάζ στο χέρι 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, τρία δωμάτια με αυτό στον όροφο να έχει και ντουζιέρα.
IMG-20191117-113401.jpg
Αυτό είναι που λέμε ρεπορτάζ επί τόπου :respect:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
τώρα live

Διδυμου 27 Μαρία ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι,
Στέλλα ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 1.5-2αρι βυζι και Βικτόρια μελαχρινή νταρντανα με 2αρι βυζι αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ καθώς και λεσβιακο με 50 ευρώ.

Διδύμου 22 ισόγειο  Λυδία καστανή μιλφ σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι  βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι, Λίνα ξανθιά μιλφ με το μαλλί μέχρι τους ώμους σώμα με πιασίματα 2.5αρι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Λόλα ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασίματα 1.5αρι βυζι, πιρσινγκ στον αφαλό και τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα
φώτο από το σαλόνι του οίκου
IMG-20191117-115623.jpg

Διδύμου 22 όροφος Αγγέλα ξανθοκαστανη κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους πράσινες ματαρες, ψιλοκανονικο σώμα 2-2.5αρι βυζι, τατουάζ στο μπράτσο, Ρίτα ξανθιά σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι και Στέλλα καστανή κανονικό σώμα τατουάζ στα αριστερά στο στομάχι 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Διδύμου 20 Ελένη μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδύμου 18 ισόγειο Ντιαννα μελαχρινή μιλφ παχουλη με μεγάλη κωλαρα 2αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδύμου 18 υπόγειο Σονια καστανή μιλφ νταρντανα με 3-3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλο.

Διδύμου 16 Αλινα μελαχρινή μιλφ χοντρή με με 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Διδύμου 8β Ελένη ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασιματακια 2.5αρι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Διδύμου 8α Λίζα η λεπτή μοντέλα με τα τατουάζ και το 1.5αρι βυζι, δυστυχώς έχει κάνει το μαλλί διχρωμία ραστα στυλ και για μένα χάνει πολύ, απλό πρόγραμμα. .

Διδύμου 7 κλειστά.

Φυλής 54α Αλεξάνδρα μελαχρινή πολύ λεπτή κοπέλα με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54β  Γιαννα μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 56 Νανσί ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα το μαλλί πιασμένο αλογοουρά ωραίο κωλο, 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66α Τατιάνα καστανή νταρντανα με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66δ Ντεμι μελαχρινή κοντή με ασιατικά χαρακτηριστικά, πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα

Φυλής 72 κλειστό.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ωραία η ενημέρωση του γίγαντα Σμύρνη αν και γέλασα με το καινούργιο μπουρδέλο.
Δεν είναι σαν ντουλάπα αποδυτηρίων
η μόστρα του;
επίσης μπέρδεψα κι ένα όνομα από βιασύνη. Την κλασσική Νατάσα του καινούργιου Κολωνού 48 με την Νάταλι του Ιασωνος 46 αριστερά.
Είναι κι εκείνη πάντως λεπτή με ίδια κόμμωση και ψηλή κι ήταν κι εκείνη
τρίτη βάρδια.
Πήξαμε σε Νατάσες, Ναταλίες, Στέλλες
και Λάουρες τον τελευταίο καιρό.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
μαζι με τακουνια υψος γυρω στο 1.70-1.80,
ξανθια με μαλλι μεχρι ωμους,
μπαμπατσικη με ταση προς χοντρουλα, που ομως δε σε χαλαει σαν εικονα (εμενα τουλαχιστον που εχω και θεμα στο σωματοτυπο),
βυζι εκει γυρω στα 3αρια (αν θυμαμαι καλα),
ηλικια 25 + -,
ρωσιδα οπως ειχε αναφερει η υπηρεσια (ποτε δε ξερεις τι παιζει λεω εγω),
καλο σαλοναρισμα και λιγο χαβαλες επισης, που υποσχεται καλη συμμετοχη μεσα (ετσι παρατηρησα εγω).
στο περιπου αυτη ειναι η εικονα απ'οσο θυμαμαι σε τσαρκα-ενημερωση μου πριν καμια 10 μερες και πρεπει να το ειχα γραψει κιολας νομιζω.

Ωραίος. Διαφωνώ στο 25 +/-.

Εγώ την εκοψα για 35 και βαλε από χέρια και λαιμό. Τόσο έξω να έπεσα;
ποιος ξέρει όμως;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
τώρα live

Κολωνού 53 Ελένη καστανή μιλφ με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 48 νέο  Μαρία ξανθοκαστανη με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, ψιλοκανονικο σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό και  Εύα ξανθό γκρανι, παχουλη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό , κάνουν και παρτουζα.

Κολωνού 48  Άντζελα ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 2αρι και Άννα καστανοξανθη μιλφογκιλφ παχουλη με 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.

Κολωνού 47 όροφος Λάουρα μελαχρινή μιλφ με κοντό μαλλί πολύ χοντρή 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 47 ισόγειο Αλινα μελαχρινή μιλφ παχουλη με 3-3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Κολωνού 45 δεξια Ντανα η μελαχρινή νταρντανα που όλο και παχαίνει, 2.5-3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 αριστερά διάδρομος δεξιά Ντιαννα/Άννα η μελαχρινη κατσαρομαλλα γυρολόγος, παχουλη με 2αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 αριστερά ευθεία Στέλλα ξανθιά κοπέλα παχουλη κοιλίτσα 2.5αρι βυζι και Εύα μελαχρινή σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 32α Λίζα ξανθιά κοντή κοπελίτσα με γλυκό πρόσωπο, ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32γ Ιζαμπελα μελαχρινή λατινα με σιδεράκια στα δόντια κανονικό σώμα 3αρι σιλικονατο βυζι ωραία πεταχτη κωλαρα , απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32β Άννα μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β δεύτερος όροφος Ιονελα μελαχρινο κοντοπουτανο με 2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 30β πρώτος όροφος Καρίνα ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασίματα πολλά μικρά τατουάζ 2.5αρι βυζι και Μελίνα καστανοξανθη νταρντανοπαχουλη με 3.5-4αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.

Κολωνού 30α Νταρια ξανθιά κοπέλα με γυαλάκια κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27α δύο λατινες Νίνα μελαχρινο τούμπανο με 3.5αρι σιλικονατο βυζι κωλαρα μεγάλη πεταχτη και Βανέσα καστανοξανθη νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27γ Φλορα μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί πολύ χοντρή 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Κολωνού 27β Σοφία ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 23β Ναταλία καστανοξανθη γκιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 23 Γιάννα/Άννα καστανή χοντρή με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15 καινούριο  μέσα δεξιά & Κολωνού 15 καινούριο  μέσα αριστερά κλειστά.

Κολωνού 15 δεξιά Ντιαννα /Ντανα μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15 αριστερά Μπέλα μελαχρινή νταρντανοχοντρη μιλφ με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος.

Κολωνού 11β κλειστό & Κολωνού 11α ισόγειο κλειστά.

Κολωνού 11α όροφος Μαρίνα ξανθοκαστανη κοντή παχουλη με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom