Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 410 άτομα (37 μέλη και 373 επισκέπτες)

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Λοιπον εχω σκεφτει 2 λυσεις

Η ταξιδι ολλανδια να παω στο θρυλικο red light district ,η στην φρανκφουρτη που εχει παλι redlight district

Φιλοι μου εχουν παει και μου εχουν πει,και μου εχουν δειξει οτι εχει μουνάρες,και δεν χρειαζεται κιολας να καταλαβει κανεις οτι εκει εχει μοντελα που στην φυλης ,μεταξουργειο δεν υπαρχουν πλεον

τωρα να κουβαληθω μεχρι εκει,θα μου πειτε θα κανω και το Ταξιδακι μου και θα αποκτησω εμπειριες

η να παρω κανα 2 call girl να μου φυγει η καψα?

Εχω παρα πολλες φαντασιωσεις με ωραιες γυναικες και δεν μπορω να της ικανοποιησω,οπως λεει ο μεγιστος πορνομεταναστης η Ελλαδα ειναι η καλυτερη χωρα για ενα γκει ,παει στην ομονοια,πλατεια βαθης,η στα τσοντοσινεμα του πειραια και με 5-10 ευρω βρισκει πακιστανικη ψωλη

Οσοι δεν ειναι τετοιας κατευθυνσης χαιρω πολυ,που να πας? Στουντιο? Αλλη απατεωνες απο εκει,θελει 100+ για να περασεις καλα..

Θα τρελαθω στο τελος,φερτε την φυλης των χρονων 2008-2010 πισω...

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736

Η ταξιδι ολλανδια να παω στο θρυλικο red light district ,η στην φρανκφουρτη που εχει παλι redlight district

Φιλοι μου εχουν παει και μου εχουν πει,και μου εχουν δειξει οτι εχει μουνάρες,και δεν χρειαζεται κιολας να καταλαβει κανεις οτι εκει εχει μοντελα που στην φυλης ,μεταξουργειο δεν υπαρχουν πλεον

τωρα να κουβαληθω μεχρι εκει,θα μου πειτε θα κανω και το Ταξιδακι μου και θα αποκτησω εμπειριες

Εχω παρα πολλες φαντασιωσεις με ωραιες γυναικες και δεν μπορω να της ικανοποιησω,οπως λεει ο μεγιστος πορνομεταναστης η Ελλαδα ειναι η καλυτερη χωρα για ενα γκει ,παει στην ομονοια,πλατεια βαθης,η στα τσοντοσινεμα του πειραια και με 5-10 ευρω βρισκει πακιστανικη ψωλη

Οσοι δεν ειναι τετοιας κατευθυνσης χαιρω πολυ,που να πας? Στουντιο? Αλλη απατεωνες απο εκει,θελει 100+ για να περασεις καλα..

Το Αμστερνταμ ειναι για τουριστες,πηγαινε σε κανα ψαγμενο fkk για Σ/Κ να γυρισεις σταφιδα.

Επισκέπτης

βρες δουλεια εξω. Τι κανεις Ελλαδα; Εμεις εχουμε εισοδηματα.

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
βρες δουλεια εξω. Τι κανεις Ελλαδα; Εμεις εχουμε εισοδηματα.
Δεν μπορώ να πω...Προσπαθω να κρατήσω χαμηλό προφίλ, μπορώ να βγάλω πολλά από ένα συγκεκριμένο τρόπο και να πάω έξω να επενδύσω, να πάω να μένω σαν τον κμαν δεν έχει νόημα...

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

Επισκέπτης
Το Σουζυ οπως λεει και μια τσατσα ειναι σαν αγορακι θηλυπρεπη με ξανθα μαλλακια αλα γκαρσον συμπαθητικο κορμακι,δυνατα κωλομερια και εναμισαρι βυζακι.Δεν κανει ιδιαιτερα κολπα.Πιπα σχετικα καλη,ακαποτη αν θες και πισωκολλητο οπου την κοπανας για θανατο,αντεχει.
Η Λανα ειναι η μπαμπατσικη της παρεας.Εχει μπουταρες και ας πουμε δυομισαρι βυζι.Εχει ξανθα πλατινε εξτενσιον και τατου μπιστολι στο μπουτι.Λιγο κοιλουμπα αλλα συμμετεχει καλα στο γαμησι.Πιπα δυνατη αλλα της ξεφευγει δοντι αν εισαι μεγαλουτσικος.Για τις αλλες δεν εχω αποψη δεν ετυχε να φασωθω.
μαρτα χοντρελο, αννα χοντρομιλφ, τανια υπερχοντρελω

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
μαρτα χοντρελο, αννα χοντρομιλφ, τανια υπερχοντρελω

Αυτές δεν μου την έχουν πέσει ακόμα
(γιατί δεν τις ξέρω) όπως οι υπόλοιπες
που με βλέπουν και χύνουν.
Ανάθεμα την ώρα που βγήκα στην πιάτσα.
Πουτάνα κοινωνία.
Ξέρεις τι είναι να με παρακαλάνε
όπως και φιλους για να μπούμε δωμάτιο; κάνουμε θραύση πια!
Από την φύση τους οι γυναίκες θέλουν καλύτερο απο τις ίδιες.
Ε, κι αφού οι μισές δεν βλέπονται...

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
58
Like
11.602
Πόντοι
18.036
Καλησπέρας σας. Εξόρμηση νωριτερα, από τις 20:00 κ.ε., στην περιοχη του Μεταξουργείου (15.ΧΙ.2019, Β Βάρδια).

-Κολωνού 53: η Πάολα. Χοντρη αδιάφορη. Δουλευει συνεχεια από το πρωί. Όταν μπηκα, μπούκαρε από πίσω μου μια διμοιρία πακιστανών. :S

-Κολωνού 45 (δεξια θύρα): η Ντάνα. Μαυρομαλλα προμίλφ. Σε απλο. Και αυτή με διπλοβαρδια.

-Κολωνού 30Β/ 1ος όροφος: Ελλη και Γκάμπυ. Η μια μπαμπατσικη, η άλλη χοντρουλα. Η μια στα 10, η άλλη στα 15€. Αμφοτερες σε απλό.

-Κολωνού 30Β/ 2ος όροφος: η Τατιάνα. Καστανη αδυνατη μιλφ. Κανονικο προσωπο, μικρο στηθος. Σε απλο. Και αυτή δουλευει από το πρωί.

-Κολωνού 11 υπόγειο: η Βίκα. Μελαχρινή προμιλφ, χοντρη αδιάφορη. Σε απλό.

-Κολωνού 11 ισογειο: η Βιολέτα. Ψηλή αδυνατη νεαρη καστανη κοπελα με ομορφο προσωπο. Με λιγα πιασιματα το σωμα της και ελαφρα κοιλίτσα. Με μικρο φυσικο στηθος. Σε απλο. Με διπλοβαρδια. Περασα στο δωμάτιο διοτι την ειδα περαστικός και το πρωί και μου αρεσε. Ρισκαρα βεβαια. Μεσα μπηκε με παγωμενο βλεμμα και περασε καπότα σε ημισηκωμενο μόριο. Η πίπα της είναι σχετικά καλή. Δεν κανει 69. Μπήκα μεσα της σε ιεραποστολικο (χαλαρη αισθηση) & μετα από λίγο έπεσε το μόριο. Βασικα απέδωσα την «υποστολή σημαίας» στο γεγονός των επιτυχημένων συνουσιών των προηγουμενων 4 ημερων (χθες ειχα δυο συνευρεσεις). Δηλ επηλθε κουραση, αλλα συνάμα ειχα μαθει με θερμές εργαζομενες. Εν τελει, η Βιολετα με αυνανισε μεχρι να ολοκληρωσω. Το εκανε καλα και πετυχε. Θεωρω θετικο το γεγονος ότι δεν εφυγε στο 9 που χτυπησε η τσατσά πορτα, αλλα εμεινε 12 λεπτά. Υπο αυτή την εννοια την θεωρω φιλότιμη πορνη, αλλά πρεπει να βελτιωθεί στη συμπεριφορά (πχ να είναι θερμή και γλυκιά, να φιλά στο κορμί). Θα γραψω κριτική. Δεν θα την ξαναπάρω πάντως. Στη Φυλής υπαρχουν αρκετες με ιδια συμπεριφορά-επιδοση, αλλα στα 20€.  Προτεινω την Βιολετα μόνο για οσους εχουν μέρες να χύσουν ή μπορουν να ολοκληρωσουν στο 9λεπτο. Αλλά μην περιμενουν τρελό σεξ, ουτε gfe. Θα την χαρακτηριζα μετρια στην επιδοση (παροτι λεει οτι εργαστηκε σε στουντιο), με βασει την εμπειρια μου. Στο χερι της είναι να βελτιωθεί.

-Ιάσωνος 2 ισόγειο: Δυο εργαζομενες. Η ΤΖΟΑΝΑ: ξανθια αδιαφορη χοντρη μιλφ. Σε ελ.στοματικο. Η ΜΟΝΙΚΑ: ηταν δωματιο. Σε ελ.στοματικο και πρωκτικο. Η τσατσα καθημενη στο σαλόνι φαινοταν τύφλα από πιοτό. Αλλα με λοιδώρησε όταν εφυγα. Ουστ.

-Ιάσωνος 2 όροφος: Δυο εργαζομενες, οι οποιες ηταν σε δωματιο. Νατασα και μια που ξεχασα όνομα. Η τσατσα μου τις ανακοινωσε καθημένη από το βαθος της κουζίνας.

-Ιάσωνος 1Α: η Αλεξανδρα (σε δωματιο ηταν). Η τσατσά ελυνε σταυρολεξο και καπνιζε το τσιγαρακι της.

-Ιάσωνος 1Β: κλειστό.

-Ιάσωνος 1Γ: η Ανκα [Πριν μπω τσακωνοταν στο σαλονι με δυο νεαρους Αφγανούς]. Ξανθια αδυνατη κοπελα, αδιάφορη. Στον χωρο δεξια του διαδρομου υπηρχε απλώστρα με ρουχα.

-Λεωνίδου 28 ισόγειο: η Μαρίνα. Χοντρή μαυρομάλλα προμιλφ. Ο κωλος γεματος κυτταρίτιδα. Σε ελ.στοματικο & πρωκτικό. Ο γενειοφόρος ευτραφής τσάτσος με κοιταζε με αιμοβόρικο βλεμμα όταν εξήλθα. Υπο άλλες συνθήκες, τούτος ο μισανθρωπος θα με ράπιζε επειδη δεν περασα στο μπαζο του.

-Λεωνίδου 28 όροφος: η Αντζελα. Νταρντανα μαυρη με κατσαρά καστανά μαλλιά. Σχετικα καλή εμφανιση. Σε απλό.

-Μεγ. Αλεξάνδρου 28 ισογειο (με κουρτινα): η Μαρία. Μελαχρινη γνωστή μιλφ νταρντανα. Εχει αδυνατισει από την τελευταια φορά που την ειδα. Κορμάρα τωρα (για οσους τις θελουν ετσι). Από τις καλυτερες και τιμιες στην περιοχή. Σε ελ.στοματικο και τελειωμα στο σωμα.

-Μεγ. Αλεξάνδρου 28Α: Η Μαρινα (ηταν δωματιο) & η Ειρηνη. Η Ειρηνη είναι μελαχρινη μιλφ κανονικης εμφανισης και σωματος. Σε απλό.

-Μεγ. Αλεξάνδρου 21 όροφος: η Κριστάλ. Προκειται για νεαρη μελαχρινή κοπελα αρκετα ομορφη. Όχι 19χρονη που ειπε ο τσατσος. Την εκανα 22. Εχει ωραιο στηθος παντως. :sunglasses: Σε απλό. Η ομορφοτερη κοπελα της βολτας. Δεν ξερω επιδοση.

-Καλλέργη 33: η Σάντρα εκ Ρωσσίας, κατά την τσατσά. Και νεα στο μαγαζι. Δεν την ειδα διοτι ηταν σε δωματιο. Εφυγα.

-Βιργινίας Μπενάκη 31: κλειστό.

-Παιανιέων 24: η Αλεξάνδρα. Χοντρη μιλφογκιλφ. Ασχημη. Σαν κακοδεμένος μπόγος. Σε ελ.στοματικο -τελειωτικό. Τονισε παντως τα 20€ για το κοστος. :S

-ΚΠόλεως 166Β: η Αννα. Μελαχρινή μιλφ αδυνατη. Σε πρωκτικό. Στα 20€ εδώ.

-ΚΠόλεως 166Α: Δύο εργαζόμενες. Η ΝΙΚΑ: χοντρη ξανθια μιλφ, αδιάφορη. Η ΑΛΕΞΙΑ: ψηλή μιλφ μπαμπατσικη με καρε ξανθο μαλλιά. Προσωπο μέτριο. Σε ελ.στοματικο με τελειωτικό. Στα 20€. Κανουν και παρτουζα με 30€.

-Ιωαννίνων 5: η Αννα. Μιλφ ξανθια με κανονικο σωμα και προσωπο (40ρα περιπου). Με τατου στη δεξια ωμοπλάτη. Φορουσε ροζ φορεματακι και τακουνια. Σε απλο προγραμμα. Στα Ιωαννινων 3 δεν μπηκα παροτι ανοικτα, διοτι εχει μπάζα.
:hi:
ΥΓ 1. Την ωρα της αποψινης περιηγησης υπηρχε αρκετη κινηση. Οι περισσότεροι βεβαια ηταν λαθροπακιστομαροκινοί. Ειχα και συζητηση με συνελληνες, αλλοι τσαρκαραν για χαβαλέ, ετεροι για συνουσία. Μου ειπε χαρακτηριστικα ενας νεος: «στη Γερμανία εχει μουνάρες με 50€ ή 100€ για πολύ ωρα». BORGIA: «το φανταζομαι. Σε απλο προγραμμα. Στην Πραγα εχει φθηνοτερες για 1 ωρα». Τύπος: «ναι. Οι Τσεχες είναι μουναρες. Πορνοσταρ». BORGIA: «μην μου πεις ότι ηρθες από την Γερμανια στην Αθήνα να γαμήσεις;». Ο τυπος απαντησε ότι εδώ κανει βολτες να χαλαρωσει. Χωρισαν εκει οι δρομοι μας και συνεχισε στην Ιασωνος. Μαλλον εδω γαμάει. Τους λαθρομεταναστες παντως τους δεχονταν σε όλα τα σαλονια.

ΥΓ 2. Επειδη εκανα και το πρωι μια συντομη βολτα, η ομορφοτερη κοπελα που ειδα ηταν η Ιονέλα (Κολωνου 30Β β οροφος): νεαρα μελαχρινη με κανονικο σωμα και βυζαρες, μπόμπα (9,5/10). Στα 15€ όμως. Αυτή πρεπει να παει Φυλής. Η ετερη ομορφη ηταν η Βιολετα του Κολ.11 η οποια δουλευει από το πρωι (τα ειπα για αυτην). Η Κρισταλ (ή Χριστινα) είναι πολύ ομορφη, αλλα όχι οσο η Ιονελα. Ειδα και την περιβοητη Τατιανα στο Ιασωνος 2 οροφο. Ρε σεις, αυτη ειναι ανω των 40 ετων. Στο προσωπο ειναι αδιαφορη και εχει γαμψη μυτη. Κανει καλο προγραμμα. Δεν διαφωνώ για το σερβις. Γι'αυτο ανεμεναν 5 ατομα. Εγω αυτη δεν προκειται να την πηδηξω. Καλά εκανα μετα και την κοπανησα για το καφεδακι. Στον πολυχωρο του Ιασ39 ειχε λαο παντως το πρωι. Τωρα οχι.

Συνημμένα

• 20191113_120922-1.jpg
    20191113_120922-1.jpg
    3,3 MB · Εμφανίσεις: 43

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Βοργια η ανκα στο 1γ Ιάσωνος είναι η γνωστή ξανθιά πιτσιρικά με το καρέ μαλλί? Είχε αλλάξει το όνομα σε μπιάνκα κάποια στιγμή

Επισκέπτης
Κανα στυλιαρι ρε παιδια! Εφτασα να αναπολω την Αντριανα, Τζωρτζιανα, πως τη λεγανε, απο Ιασωνος 10 οροφο και Διδυμου 7. Στουντιακο προνομιο πλεον.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.468
Πόντοι
41.129
φιλε οτι και να πουμε ειναι λιγο.
για μενα μεχρι στιγμης οι μαλακες που εχουν εμφανιστει ειναι οι εξης.

3) DMTRSXXX βγηκε και εγραψε να μαθουμε μπαλιτσα και να δωροδοκουμε τσατσαδες για να γαμαμε σωστα χωρις ενοχλησεις. κλαυσιγελος απλα.

Καθόλου κλαυσιγελος.. Το λαδωμα με ταληρο στην τσατσά ειναι ο μόνος τρόπος να γαμήσουμε σαν άνθρωποι ενα ολόκληρο δεκάλεπτο χωρίς χτυπήματα πόρτας,πανω σε καθαρά σεντόνια και την κορασίδα με φρεσκοπλυμενες τρύπες.  :hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Κανα στυλιαρι ρε παιδια! Εφτασα να αναπολω την Αντριανα, Τζωρτζιανα, πως τη λεγανε, απο Ιασωνος 10 οροφο και Διδυμου 7. Στουντιακο προνομιο πλεον.

Έχει πρωινά την Αλεξάνδρα στο Φυλής 66 δεξιά που είναι πιο λεπτή
ακόμα κι απ'την Ντέμυ.

Θες να'ναι και καλή;;;

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Αν και μεταξουργειο για να κατεβω πρεπει να εχω πιει 3-4-5 ουζα για να να αντεξω η να δουλευουν καποια στανταρακια που εχω τις προαλες ξαναεκανα τσαρκα μετα απο κανα χρονο περιπου σε αναζητηση νεου αιματος.....Ρε συναγωνιστες τι γινετε????αυτα που αντικριζα καναν μεχρι και εμενα που ειμαι μιλφογκιλφακιας και εχω πληρωση για να γαμησω μεχρι και 65χρονες και γενικα εχω βιτσιο να πληρωνω για να γαμαω ναυαγια που εξω θα τα περναα για να μου καθαρισουν το σπιτι και μονο αυτα που αντικρισα την 3 βαρδια δεν υπηρχαν...περιμενετε να δειτε το κοριτσι πραγμα που δεν κανω και βγεναν κατι χοντρες με τη κοιλια μπροστα απ τα βυζια....κατι γυφτισες που μονο που τις εβλεπες καταλαβααινες τι φολα ακολουθει.....ειπαμε να υπαρχει σαπιλα τη γουσταρουμε εξ'αλλου αλλα οχι και τσι....να γαμησουν οι πακηδες να γαμησουν οι σιπταριδες οι γεωργιανοι ολοι....το γαμησι δεν εχει εθνικοτητα αλλα ρε χυστες που ειναι οι ελληνες?????δεν γαμαμε πια???ζητημα να συναντησα 1,2 ελληνες και αυτους σκορπιους...προτεινω διαδηλωση στο μεταξουργειο για αναβαθμιση των υπηρεσιων και των ιεροδουλων....

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
φιλε οτι και να πουμε ειναι λιγο.
για μενα μεχρι στιγμης οι μαλακες που εχουν εμφανιστει ειναι οι εξης.
1) FORMET για τα ακαποτα γαμησια (αν και αυτος νομιζω ενημερωσε με ποια τα εκανε και που, αν και δεν το θυμαμαι ακριβως το σκηνικο γιατι δεν πολυεμπαινα στο site τοτε. μπαινει σε αλλη κατηγορια μαλακα).
2) ΝΙΟ βγηκε και εγραψε κολλησε ενα παρασημο, αλλα δεν ελεγε απο ποια και απο που.
οι παλιοι ειχε γραψει ξερουν και δεν τον ενδιαφερει να ενημερωσει τους καινουριους... αντε βγαλε ακρη λεμε.
3) DMTRSXXX βγηκε και εγραψε να μαθουμε μπαλιτσα και να δωροδοκουμε τσατσαδες για να γαμαμε σωστα χωρις ενοχλησεις. κλαυσιγελος απλα.
4) HATSUMI για ακαποτα, καυχηθηκε (λες και μας ενοιαξε) αλλα δεν ενημερωσε με ποια και που (ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΗΛΙΘΙΕ ΝΤΕΝΕΚΕ ΟΜΩΣ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΑΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΛΑΚΑ).

για να μην αναφερθουμε στους παπαρες που κλαιγονται συνεχως για συγκεκριμενες πουτανες, σπιτια, βρωμικα σεντονια κ.α. και αντι να μην ξαναπατησουν το ποδαρι τους εκει, συνεχιζουν να πηγαινουν και να κλαιγονται.

και τελος για τους αγαπουληδες-δωρακηδες που καλομαθαινουν τις πουτανες, αν και αυτα οκ στα παπαρια μας κιολας, τα δικαιολογω γιατι δεν ειναι και θεματα υγιεινης στην τελικη.
Κριτική στους συναγωνιστές λοιπόν!
Intruder εεεε intruder!

Ξεχασες αυτούς που ξερογλύφουν τις πουτάνες για καμιά υπηρεσιούλα.
ο γίγαντας Πήτερ Νόρντεν που έχει αναφερθεί σχετικά βάλλεται απο κάποιους που στέλνουν π.μ να τον θάψουμε στις ψηφοφορίες. Που είναι η ομαδικότητα;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
128
Like
51.879
Πόντοι
27.261
Κριτική στους συναγωνιστές λοιπόν!
Intruder εεεε intruder!

Ξεχασες αυτούς που ξερογλύφουν τις πουτάνες για καμιά υπηρεσιούλα.
ο γίγαντας Πήτερ Νόρντεν που έχει αναφερθεί σχετικά βάλλεται απο κάποιους που στέλνουν π.μ να τον θάψουμε στις ψηφοφορίες. Που είναι η ομαδικότητα;

ποιες ψηφοφοριες εννοεις ?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
128
Like
51.879
Πόντοι
27.261
Καθόλου κλαυσιγελος.. Το λαδωμα με ταληρο στην τσατσά ειναι ο μόνος τρόπος να γαμήσουμε σαν άνθρωποι ενα ολόκληρο δεκάλεπτο χωρίς χτυπήματα πόρτας,πανω σε καθαρά σεντόνια και την κορασίδα με φρεσκοπλυμενες τρύπες.  :hi:

ευχαριστω για το confirm, μονο αυτο εχω να πω... keep fapping !!!

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.845
Πόντοι
2.846
Επίσκεψη κατά τις 17:00, στο Ιάσωνος 2, για να δω την πολυ-διαφημιζόμενη Τατιάνα. Μόλις είχα βγει από το Adult Theaters και ήμουν γεμάτος καύλες. Η τσατσά ήταν στα σκαλοπάτια και με ενημέρωσε να περιμένω λίγο. Μετά από λίγα λεπτά και αφού κατέβηκε ένας κουκουλοφόρος, μου είπε να ανέβω πάνω. Η Τατιάνα είναι ένα αδύνατο gilf, μέτριας εμφάνισης και δεν μιλάει καθόλου Ελληνικά ή Αγγλικά. Πλήρωσα το 10ρικο και μπήκα στο δωμάτιο. Μετά από λίγο μπήκε και αυτή. Αφού με βοήθησε να κλείσω το παράθυρο, πλακωθήκαμε στα γλωσσόφιλα. Ξάπλωσα γυμνός στο κρεββάτι και αυτή συνέχισε το επιθετικό χαμούρεμα. Μόλις ξεκίνησε να μου γλείφει τα αρχίδια, της έπιασα το κεφάλι και την οδήγησα να μου γλείψει και τον κώλο. Αυτή ξεκίνησε ένα βελούδινο γλειφοκώλι, το οποίο είχα μεγάλη ανάγκη. Δυστυχώς, ήμουν πολύ καυλωμένος και την έβαλα να τον πάρει στο στόμα, όπου και της τα έδωσα όλα. Αυτή τα κατάπιε, ντύθηκε, με χαιρέτησε και έφυγε. Το ίδιο έκανα και εγώ, σκεπτόμενος να περάσω και κάποια άλλη φορά, ώστε να την δοκιμάσω για να δω πως είναι και στο σεξ.
Πρώτη φορά που πήγες στην Τατιάνα, σου έκανε γλειφοκώλι, και μάλιστα στο τέλος σου κατάπιε και τα χύσια  :think: :think: :think:
Και η παπάτζα...... πάει σύννεφο..... :jerking: :jerking: :jerking:

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Εμένα μου την δίνει που βλέπουν την βέρα
και μου την λένε που πάω στα μπουρδέλα
αλλά από την άλλη γουστάρουν κιόλας.

Με τσατσάδες πάντως τα πάω έτσι κι έτσι.
Αρκεί να φτιάχνουν καλά τα γεμιστά.
Η βέρα παρά τα όσα αντιφατικά λέγονται είναι πουτανομαγνήτης. Στο μυαλό των περισσότερων ιερόδουλων έχει την έννοια του άντρα που έχει ζωή δομημένη και έχει επιλεγεί από γυναίκα εκτός πορνείας σαν σύντροφος ζωής. Τον μισεί για τα ανωτέρω και την έλκει ταυτόχρονα ώστε να τον "αποπλανήσει" για να ξανάρθει

25th

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2011
Κριτικές
5
Like
327
Πόντοι
21
Παίδες, μια ερώτηση.
Είχα περάσει ένα βράδυ γύρω στις 7μμ πριν κάνα μήνα για τσάρκα με το χρονόμετρο από Κολωνού και είχα πάρει μια κοπέλα.
Ήταν στο Κολωνού 30Α ή όποιο τέλος πάντων έχει 2ο όροφο και μια κασέτα του 2000 που παίζει στις σκάλες "ελάτε-και-στον-πάνω-όροφο-έχει-καλό-σεξ" σε λούπα.
Γυναίκα 40άρα τσατσά με το χαμόγελο, παρουσιάζει μια κοπέλα σφιχτή σχετικά, νέα, ως "γιατρό του έρωτα" με "εγγύηση επιστροφής χρημάτων" λέει χιοθμοριστικά. Η κοπέλα φοράει γυαλί με μεγάλο φακό και ιατρική και καλά ρόμπα. Μήκα με το 10άρικο την ξάπλωσα στη γωνία του κρεβατιού ανοίγοντάς της τα πόδια μέχρι το κεφάλι της, και την πήρα όρθιος έτσι καρφώνοντας κάθετα. Ήταν καλή φάση και είχε πολύ διάθεση η κοπέλα. Είπαμε ένα γειά κι ευχαριστώ, και έξω από την πόρτα σε 6'-7' γιατί είχα μέρες να αδειάσω.
Λοιπόν, έχω ξαναπάει 2 φορές βόλτα όλο το Μετάξι χωρίς να καταθέσω πουθενά, και δεν την έβρισκα.
Αν θυμίσει σε κανεναν τίποτα η εικόνα της κοπέλας που περιγράφω από εκείνη την περίοδο, και έχει κάτι να με προσανατολίσει για το πού βρίσκεται πλέον, θα βοηθούσε πολύ.
Να περνάτε καλά!

• Like

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
2) ΝΙΟ βγηκε εγραψε, αλλα δεν ελεγε     οι παλιοι ειχε γραψει ξερουν    αντε βγαλε ακρη λεμε.
Για να μην ακούω παράπονα.. Η κυρία μοιάζει πολύ με την titika stasinopoulou του σήμερα
είναι μια ευτραφή μιλφογκίλφ, απο την πρώην ussr, παίζει σε διπλό ταμπλό πότε στο κόκκινο πότε στο μπλέ
εισιτήριο, και το όνομα της είναι  Ε_a . << Λείπει ένα γράμμα ..   Τι άλλο να πω..   :S

• Like
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom