dimi7064i
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.111
- Πόντοι
- 731
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δικαίωμά του καθένα είναι να κάνει ό,τι γουστάρει και κανείς δε μπορεί να κάνει κουμάντο στα αρχίδια(ή το μουνί) του αλλουνού.
Άμα κάποιοι/ες είναι κασκαντέρ δικαίωμά τους να παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράματα.
Γιαυτό κι εγώ συνήθως προτιμώ σχετικά νέες κοπέλες που κάνουν απλό πρόγραμμα.
Άμα η άλλη είναι καμιά σιτεμένη θεία που έχει γυρίσει το κοντέρ 3 φορές, τότε πώς θα συναγωνιστεί τη νέα και όμορφη;
Μόνο ένας τρόπος υπάρχει κι ας κράζουν εδώ πολλοί, αυτή είναι η αλήθεια.
Θα μου πεις υπάρχουν και νέες που το κάνουν αλλά είναι πολύ πιο λίγες και συνήθως κάνουν μπαμ.
Γενικά όσοι ασχολούμαστε με αυτό το σπορ, παίζουμε με τις πιθανότητες είναι η πικρή αλήθεια.
Ο καθένας ανάλογα με την εκτίμηση που έχει στον εαυτό του αποφασίζει και πόσο θα ρισκάρει.
Εγώ πάντως την αγαπάω τη ζωή και την υγεία μου, αλλά αν κάποιοι θέλουν να ρισκάρουν δικαίωμά τους.
Εγώ θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για τον εαυτό μου αποφεύγοντας τις κακοτοπιές, που όσο αυξάνεται η εμπειρία στο χώρο τις αντιλαμβάνομαι και πιο εύκολα.
πολυ σωστη τοποθετηση φιλε ...και εγω ακριβως το ιδιο... σκεψου πλεον εχω κοψει την ακα πιπα .. τωρα ακομα και στην πιπα σκουφι ...προσεχουμε για να εχουμε οχι μονο εμεις αλλα ολοι ....μην ξεχναμε πως ολες τις ασθενειες εμεις τισ μεταδιδουμε