Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 251 άτομα (22 μέλη και 229 επισκέπτες)

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
4.111
Πόντοι
731
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δικαίωμά του καθένα είναι να κάνει ό,τι γουστάρει και κανείς δε μπορεί να κάνει κουμάντο στα αρχίδια(ή το μουνί) του αλλουνού.
Άμα κάποιοι/ες είναι κασκαντέρ δικαίωμά τους να παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράματα.
Γιαυτό κι εγώ συνήθως προτιμώ σχετικά νέες κοπέλες που κάνουν απλό πρόγραμμα.
Άμα η άλλη είναι καμιά σιτεμένη θεία που έχει γυρίσει το κοντέρ 3 φορές, τότε πώς θα συναγωνιστεί τη νέα και όμορφη;
Μόνο ένας τρόπος υπάρχει κι ας κράζουν εδώ πολλοί, αυτή είναι η αλήθεια.
Θα μου πεις υπάρχουν και νέες που το κάνουν αλλά είναι πολύ πιο λίγες και συνήθως κάνουν μπαμ.
Γενικά όσοι ασχολούμαστε με αυτό το σπορ, παίζουμε με τις πιθανότητες είναι η πικρή αλήθεια.
Ο καθένας ανάλογα με την εκτίμηση που έχει στον εαυτό του αποφασίζει και πόσο θα ρισκάρει.
Εγώ πάντως την αγαπάω τη ζωή και την υγεία μου, αλλά αν κάποιοι θέλουν να ρισκάρουν δικαίωμά τους.
Εγώ θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για τον εαυτό μου αποφεύγοντας τις κακοτοπιές, που όσο αυξάνεται η εμπειρία στο χώρο τις αντιλαμβάνομαι και πιο εύκολα.

πολυ σωστη τοποθετηση φιλε ...και εγω ακριβως το ιδιο... σκεψου πλεον εχω κοψει την ακα πιπα .. τωρα ακομα και στην πιπα σκουφι ...προσεχουμε για να εχουμε οχι μονο εμεις αλλα ολοι ....μην ξεχναμε πως ολες τις ασθενειες εμεις τισ μεταδιδουμε

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Επιστροφή σάρα φωκαιας 27 όροφος, επίσκεψη εχτές μετά την βροχή, βαριεστημένη πλέον, καμια σχέση με την σάρα που ήταν πριν 1-2 χρόνια, και φυσικά καμία σχέση το σπίτι αυτο με το φιλλιπιδου όροφο που εργαζόταν πριν που είχε δωμάτια με ντους, κλπ.. Παρατήρησα και κάτι άλλο στο φιλλιπιδου έκανε μπάνιο μετά από κάθε πελάτη,ε εμένα πήρε 2 πριν έρθει και δεν έκανε μπάνιο.. Είχα σχεδόν φουλ στυση και μου πεσε κατά την διάρκεια, ο κορεσμός ίσως? Δεν ξέρω, πιάσαμε κουβέντα, μίλησε και μου είπε ότι θα ήθελε να κόψει, αλλά πράγμα δύσκολο, μιας και ότι δουλειά έχει ψάξει Μαξ 600 κατοστάρικα της είχαν πει, που τα βγάζει σε ένα φουλ Σάββατο Κυριάκο... Δυσκολο, πολλές θελαν να κόψουν, λίγες τα κατάφεραν.. Εμφάνισιακα είναι από της τοπ στην φυλής αυτό το καιρό

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Τόσα χρόνια για Αθηνά Πειραιώτισσα άκουγα στο Φωκαίας 27 και Αθηνά Πειραιώτισσα δεν έβλεπα, με το να δουλεύει στη χάση και στη φέξη δεν είχα καταφέρει να τη δω ποτέ από κοντά... Και έκανα σήμερα μια μισάωρη κοπάνα απ' τη δουλειά για να πάω να τη δω κι έπαθα σοκ στο σαλονάρισμά της, μ' αρέσει που κάποιοι λέτε ότι χάνει στο πρόσωπο, η κοπέλα είναι κάβλαρος γενικά! Προσωπάρα κλασσικής ξανθιάς μουνάρας, σωματάρα με πιασίματα, βυζάρες που είναι σιλικονάτες αλλά ούτε που φαίνεται αυτό στο μάτι τουλάχιστον και Ελληνίδα, ας μην το ξεχνάμε, κατά πάσα πιθανότητα θα πάω το Σάββατο να την τιμήσω

Ας μην έβρεχε να μην σπάμαρα...σόρρυ!

Με τα δικά μου μάτια η Αθηνά έχει το ατού
ότι δεν κάθεται να παλιώσει και επειδή φεύγει και ξανάρχεται, μένει φρέσκια κι ανανεώνει το κοινό. Γι αυτό και είναι καπάτσα κάτι που φαίνεται (στιγμιαία)
από τα μάτια της.
Στο σαλόνι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο πέραν μιας έκρηξης που επιδιώκει.
Μέσα βοηθιέται από την κοινή γλώσσα που άλλες δεν έχουν τόσο εύκολη στην χρήση. Διατηρεί φυσικό πλεονέκτημα.
Αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία της.
Αν βάλουμε την Αθηνά διπλα στην Μικαέλα
η οποία είναι μασίφ τσοντάρα μουνάρα
η Αθηνά κερδίζει. Ή Μικαέλα δεν μπορεί ακόμα να σαλονάρει σωστά με πολλά ατομα αλλά αν μαγκώσει κάποιον στο σαλόνι θα τον βάλει μεσα μπουσουλώντας.
Εκεί υπερτερεί.
Απέναντι υπάρχει το αντίπαλο δέος Κορίνα και Χριστίνα με τελείως άλλες δυνατότητες. Αυτές έρχονται στο σαλόνι
με άλλη ορμή.
Η πρώτη σεξουαλικά σε λυγίζει
ενώ η δευτερη αισθησιακά σε ανασταίνει.
Γενικώς όλους μας ελκύει κάτι
για να μπούμε. Εγώ δυστυχώς το βλέπω
μονο ως άλλοθί (μου). Και τελικά όλες τους μας περικυκλώνουν, ενώ εμείς τις διεμβολίζουμε!

Κι οι 4 που ανεφερα κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει δημιουργώντας προσδοκίες...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Ημουνα κι εγω εκει,περιμενα να βγει μια χοντρη...

Έχει εκλεκτούς μεζέδες στο καφενείο.
Γλυκό κρασί και καλή παρέα.
Κάποιες νύχτες πέφτουν τσιφτετέλια
και όμορφες μελωδίες ζωγραφίζουν
τον χώρο. Πάω συχνά.

Στο πορνείο έτσι κι έτσι.

Επισκέπτης
Το Σουζυ οπως λεει και μια τσατσα ειναι σαν αγορακι θηλυπρεπη με ξανθα μαλλακια αλα γκαρσον συμπαθητικο κορμακι,δυνατα κωλομερια και εναμισαρι βυζακι.Δεν κανει ιδιαιτερα κολπα.Πιπα σχετικα καλη,ακαποτη αν θες και πισωκολλητο οπου την κοπανας για θανατο,αντεχει.
Η Λανα ειναι η μπαμπατσικη της παρεας.Εχει μπουταρες και ας πουμε δυομισαρι βυζι.Εχει ξανθα πλατινε εξτενσιον και τατου μπιστολι στο μπουτι.Λιγο κοιλουμπα αλλα συμμετεχει καλα στο γαμησι.Πιπα δυνατη αλλα της ξεφευγει δοντι αν εισαι μεγαλουτσικος.Για τις αλλες δεν εχω αποψη δεν ετυχε να φασωθω.
αυτες και την ειρηνη τις εχω δει. Τι αλλες 5 οχι.

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.206
Πόντοι
2.477
Κατεβηκα σκαστος για επιθεωρηση στο Μεταξι χωρις πολλες ελπιδες,πηγα να δω αν η Στελλα δουλευει απο το απογευμα αλλα ηταν παλι η Μαρια,μπηκα στο Κολωνου 48 να δω αν ειναι το Μαρακι και τελικα σημερα γυρισε,κατεθεσα εκει και για αλλη μια φορα μια χαρα.

Τυπε λες την Στελλα απο Κολ 45 το μεσα?

Αυτη τι βαρδια δουλευει?

Mikelantzelo

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
185
Πόντοι
6
Φίλε Όλα Προμοσιον Είναι Πια Herbal life και Τέτοια Αφού Αυτή Που Ανέφερες Είναι Φίρμα Τι Πάνε Όλοι Μπουνιά στο27

Επισκέπτης
Απο τοτε που σταματησαν η Μαιρυ και η Ρακελ δεν εχω βρει ωραιο κωλο να ζουλαω.

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
Επιστροφή σάρα φωκαιας 27 όροφος, επίσκεψη εχτές μετά την βροχή, βαριεστημένη πλέον Δεν ξέρω, πιάσαμε κουβέντα, μίλησε και μου είπε ότι θα ήθελε να κόψει,
αν σταματήσει και η σαρα την κάτσαμε.Μπορεί να έπεσε η απόδοση της να βαριέται,να μην κάνει ντουζ μετα απο κάποιες συνευρέσεις ωστόσο μονο για την εμφάνιση αξίζει.Δυστυχώς δεν έμειναν και πολλές που να αξίζουν εμφανησιακα

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
αν σταματήσει και η σαρα την κάτσαμε.Μπορεί να έπεσε η απόδοση της να βαριέται,να μην κάνει ντουζ μετα απο κάποιες συνευρέσεις ωστόσο μονο για την εμφάνιση αξίζει.Δυστυχώς δεν έμειναν και πολλές που να αξίζουν εμφανησιακα
μείνανε η λατινες από το Βουκουρέστι  :2funny: εμφανισιακά τώρα λίγο η Μόνικα είνσι ψηλά, και η Έλενα από φωκαιας υπόγειο

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.680
Πόντοι
4.546

Συμφωνώ εμφανισιακά ανέκαθεν ήταν δυνατό χαρτί!
Πριν κάποια έτη ήταν από τα στανταράκια μου στην περιοχή.. τον τελευταίο καιρό που είχε φύγει από Φωκαίας 3η βάρδια και μετά ΔΕΝ την έχω πάρει οφείλω να ομολογήσω.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.714
Πόντοι
1.056
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΠΟΥΤΣΟΥΛΕΣ :orchestra:

Διαβαστε εδω τι μου συνεβει σημερα... :wanker: :wanker: :wanker:

9παρα μμ σκαω πλ.Βικτ :headbaning2:+ παω καρφι για Φυλ66Δ.Αριστερα :erection:
Παρακαμπτω 2 πυρφορους/αργοσχολους/χασομεριδες :badair: κ μπαινω στο δωματιο με προτροπη της τσατσας :worship:

Δεν γνωριζω πως την επαθα+παλι :dancing: :bounce: :smitten:
Για 2η φορα μου φυγαν 40 ευρα :headbaning2: :headbaning2:
Η ται Ντεμυ ειναι απιστευτη :wanker:+ειναι βεβαιο πως γρηγορα θα την ξανατιμησω...
Λετε για 3η φορα 20+20 ιδωμεν :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:

Καλα να περνατε :hi: :hi: :hi:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.878
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φωκαιας 24 Χριστίνα ξανθιά νταρντανοπαχουλη με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β πάνω Σάρα καστανή κοπέλα με πολύ ωραίο κορμάκι 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 27Β κάτω Ντιαννα κοπέλα ψηλή με ωραίο κορμί μαλλί ξανθό κοτσιδάκια/ραστα 1.5αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στα πλευρά της δεξιά, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 27α Ναταλι ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό παντού και πρωκτικο.

Φωκαιας 25β Εύα μελαχρινή νταρντανα με 2αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και δεξιά χαμηλά στο στομάχι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 25α Βερονικα μελαχρινή με κανονικό σώμα σιλικονατο βυζι, πολλά τατουάζ, με πρωκτικο.

Φωκαιας 19 Χριστίνα μελαχρινή παχουλη με 2αρι βυζι, με πρωκτικο και Καρίνα καστανή λεπτή ψηλή με 1.5αρι τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση στο στομάχι, απλό πρόγραμμα. Πρόκειται για την Καρίνα από Ιάσωνος 37α, Κολωνού 27α, Κολωνού 32γ κλπ.

Φωκαιας 17β Ναταλι μελαχρινή ψηλή με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17α κλειστό.

Φωκαιας 9 δεξια Σάσα ξανθιά κοπέλα με κανονικό ωραίο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα συν αυταρχικό συν ποδολαγνεια.

Φωκαιας 9 αριστερά Άννα καστανή κοπέλα με κανονικό σώμα κωλαρα 1.5αρι βυζι μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 7 υπόγειο δεξιά Ειρήνη ξανθιά κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα το μαλλί πιασμένο αλογοουρά 1.5-2αρι βυζι τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 7 υπόγειο Έλενα ξανθιά με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.836
Πόντοι
736
Ενημερώνω για όποιον ενδιαφέρεται αυτή την στιγμή βέργας 7 βασια!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.448
Πόντοι
27.261
τώρα live

Φωκαιας 9 δεξια Σάσα ξανθιά κοπέλα με κανονικό ωραίο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα συν αυταρχικό συν ποδολαγνεια.

η γνωστη ΣΑΣΑ που μεχρι προσφατα ηταν στο φυλης 134 οροφο ειναι η' καμια σχεση ???

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom