Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 235 άτομα (31 μέλη και 204 επισκέπτες)

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
58
Like
11.603
Πόντοι
18.036
Καλησπερα σας. Περιήγηση σε μερικους οικους κατά τις 11:00 σημερα (14.ΧΙ.2019, Α Βάρδια).

-Βέργας 7: Γιαννα (τσουπωτη μαυρομαλλα, κανονικη εμφανιση) & Κωνσταντινα (μαυρομαλλα μιλφ, πολύ χοντρη). :S Αυτοπαρουσιαστηκαν και δεν ανακοινωθηκε προγραμμα.

-Βεργας 3Α: η Κίρα. Χοντρη μαυρομάλλα 25χρονη. Σε ελ.στοματικό.

-Βεργας 3Β: εμφανιστηκε η Ναντια. Ψηλη ξανθια νεαρη με καυλωτικο δικτυωτό. Δεν θυμαμαι αν τα ειχε ράστα τα μαλλιά. Pressing να μπω. Δεν ειπε προγραμμα (μοιαζει λιγο στο προσωπο με την γνωστη Ανίτα του Λεωνίδου 28 και εσχάτως Φ84).

-Βεργας 3 όροφος: Η τσατσα ειπε ότι εχει μια νεοφερμενη, ονοματι Αλίσια (αν θυμαμαι καλά). Αλλά ηταν στο δωματιο και εφυγα. Δεν ειπε προγραμμα.

-Επι της Λιοσίων τα 79Α και Β ειχαν κλειστες θυρες. Δεν ειδα αναμμενο φως. Προσπερασα. Κλειστο και το Λιοσιων 76Β. Τα 73Α & Β ανοικτα, αλλα δεν μπηκα.

-Χωματιανού 11Α: κλειστό.

-Χωματιανού 11Β: Η Αντριανα. Σε συνεχομενα δωματια. Περιμενα να την δω. Νεαρα όμορφη μαυρομαλλα με κανονικο σωμα και 2ρι στητο στηθος. Πρασινο εσωρουχο και ροζ τσόκαρα. Σε ελ.στοματικο.

-Διδυμου 27: Βικτωρια (δωμάτιο τοτε) & Μαρια. Γνωστες. Σε ελ.στοματικο & τελειωτικό.

-Διδυμου 22 όροφος: τρεις εργαζομενες (ως συνηθως). Η ΡΙΤΑ: ψηλη εμφανισιμη νταρντανα ρωσσόφωνη με καστανά μαλλιά, ηλικια γυρω στα 27. Η ΑΓΓΕΛΑ: μετριου αναστηματος νταρντανα (λιγο κοιλιτσα)με καρε καστανο μαλλι, καυλιαρικο βλεμμα/ομιρφο προσωπο. Ηλικια γυρω στα 28-29 (σε δωματιο) Η ΣΤΕΛΛΑ: αδυνατη μαυρομαλλα, πιο ομορφη από τις τρεις/ Προγραμμα: άπασαι σε OWO, CIM. Πέρασα σημερα με την Ριτα, μιας και προχθες ειχα πολύ καλές εντυπωσεις από Αγγέλα. Καλη ηταν μεσα (δινει γλωσσοφιλα, κανει ακα πιπα με χρηση χεριου δηλ μετρια ηδονικοτητα), αλλα μου εβγαλε amateur φαση και καπως διαικπεραιωτικη. Δηλ δεν φανηκε τοσο εμπειρη ουτε για αεροπλανικα. Κανει τελειωτικο στο στομα, αλλά ηδη την εχω ξεχασει. Θα γραψω κριτικη. Θεωρω καλυτερη την Αγγέλα.

-Διδυμου 22 ισογειο: τρεις εργαζομενες. Η ΛΙΝΤΑ: νταρντανα μιλφ αδιαφορη σε φουλ προγραμμα. Η ΛΟΛΑ: καστανομαλλα κοντη νεαρα με καστανα μαλλια. Η ΝΙΚΟΛ: μαυρομαλλα ομορφουλα μετριου αναστηματος. Οι δυο τελευταιες σε ελ.στοματικο και τελειωμα στο σώμα.

-Φωκαίας 27 ισογειο: η Αθηνά. Η γνωστή ξανθιά (τα εχει πλεον πιο κοντα και ισια τα μαλλια). Με κινηση στα δωματια. Σε ελ.στοματικο & τελειωμα στο σωμα. Διαβεβαιωνω ότι μεσα είναι το ιδιο δυνατή, όπως παντα.
:hi:

ΥΓ σημερα το πρωι, κατά τις 8:00, περασα εξω από Ιωαννινων 3 και 5. Φυσικά κλειστά. Μετα ανοίγουν. Ομοίως, το ΚΠόλεως 166Β κλειστό. Στο 166Α ηταν η Σονια: ευτραφής ξανθια μιλφ. Σε κανονικο προγραμμα.

mrdennisben5453

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Γενικά αξίζει το αυταρχικό στην φυλής; Είναι κάτι το οποίο θα ήθελα να δοκιμάσω

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.186
Πόντοι
5.015
Τόσα χρόνια για Αθηνά Πειραιώτισσα άκουγα στο Φωκαίας 27 και Αθηνά Πειραιώτισσα δεν έβλεπα, με το να δουλεύει στη χάση και στη φέξη δεν είχα καταφέρει να τη δω ποτέ από κοντά... Και έκανα σήμερα μια μισάωρη κοπάνα απ' τη δουλειά για να πάω να τη δω κι έπαθα σοκ στο σαλονάρισμά της, μ' αρέσει που κάποιοι λέτε ότι χάνει στο πρόσωπο, η κοπέλα είναι κάβλαρος γενικά! Προσωπάρα κλασσικής ξανθιάς μουνάρας, σωματάρα με πιασίματα, βυζάρες που είναι σιλικονάτες αλλά ούτε που φαίνεται αυτό στο μάτι τουλάχιστον και Ελληνίδα, ας μην το ξεχνάμε, κατά πάσα πιθανότητα θα πάω το Σάββατο να την τιμήσω

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
μηπως εισαι δικηγορος του παιχτη, να υποθεσω ??? απαντησα απλα στο διαλογο που καναμε εκεινη τη στιγμη. αν δεν εχεις δει το τι εχει προηγηθει μην επεμβαινεις.

Δικηγόρους έχουν οι άμπαλοι
κι οι λεφτάδες.
Τι σχέση έχω μ'αυτούς;

Ο σίτιζεν είναι μοναχικός και καλά κάνει.
Αντικειμενικός μοναχικός μάλιστα.
Εμένα μου αρέσει που έχεις φωνή
και προσωπικό στυλ. Μην σου πω ότι σε γουσταρω κιόλας όοοοοοταν
δεν φοράς το μονόκλ.
Αν το έχεις πάρει πρέφα, γράφουμε για μπουρδέλα με ότι συνεπάγεται αυτό.

Να είσαι καλά!  

psikakos1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
110
Πόντοι
1
Τόσα χρόνια για Αθηνά Πειραιώτισσα άκουγα στο Φωκαίας 27 και Αθηνά Πειραιώτισσα δεν έβλεπα, με το να δουλεύει στη χάση και στη φέξη δεν είχα καταφέρει να τη δω ποτέ από κοντά... Και έκανα σήμερα μια μισάωρη κοπάνα απ' τη δουλειά για να πάω να τη δω κι έπαθα σοκ στο σαλονάρισμά της, μ' αρέσει που κάποιοι λέτε ότι χάνει στο πρόσωπο, η κοπέλα είναι κάβλαρος γενικά! Προσωπάρα κλασσικής ξανθιάς μουνάρας, σωματάρα με πιασίματα, βυζάρες που είναι σιλικονάτες αλλά ούτε που φαίνεται αυτό στο μάτι τουλάχιστον και Ελληνίδα, ας μην το ξεχνάμε, κατά πάσα πιθανότητα θα πάω το Σάββατο να την τιμήσω

Φιλε μου είναι και απογευμα?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.446
Πόντοι
27.261
Δικηγόρους έχουν οι άμπαλοι
κι οι λεφτάδες.
Τι σχέση έχω μ'αυτούς;

Ο σίτιζεν είναι μοναχικός και καλά κάνει.
Αντικειμενικός μοναχικός μάλιστα.
Εμένα μου αρέσει που έχεις φωνή
και προσωπικό στυλ. Μην σου πω ότι σε γουσταρω κιόλας όοοοοοταν
δεν φοράς το μονόκλ.
Αν το έχεις πάρει πρέφα, γράφουμε για μπουρδέλα με ότι συνεπάγεται αυτό.

Να είσαι καλά!  

εσυ απαντας για τον citizen και ο citizen απανταει για σενα βλεπω....cool m8.... μηπως ειστε το ιδιο ατομο η' μηπως ειστε ζευγαρακι??? οχι τιποτα αλλο, απλα να ξερω για  μη χαλαω τζαμπα "σαλιο"...

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Το μεσημεράκι πέρασα από Αχαρνών 85
κι ήταν η Εβελίνα.
Έχει φτιάξει πολύ κι είχε άνεση.
Αεράτη και δυναμική.

Στο Φυλής 66 αριστερά η Ντέμυ
ήταν μουνάρα στα τέρματα.
Wet look, επιμελώς ατιμέλητη
και αβίαστη θηλυκότητα.
Τουλάχιστον να το στηρίζουνε το "παραμύθι". Έτσι ναι!!!
Πάω με όλες και γουστάρω κιόλας.
Έπαιζαν δωμάτια κι αναμονή.

Προχθές βγήκε με το μαλλί κάτω σκυθρωπή κι έμοιαζε με ladyboy.

Ένα τσακ κάνουν κι αλλάζουν όλα λοιπόν.

Όσα δεν φέρνει ο χρόνος
τα φέρνει μια στιγμή...

Μπόνους στο μαγαζί το πλυντήριο.
Προτείνεται για σεναριογράφους!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
εσυ απαντας για τον citizen και ο citizen απανταει για σενα βλεπω....cool m8.... μηπως ειστε το ιδιο ατομο η' μηπως ειστε ζευγαρακι??? οχι τιποτα αλλο, απλα να ξερω για  μη χαλαω τζαμπα "σαλιο"...

Βουλωμενο γράμμα διαβάζεις!

Είχα πέτρες στα νεφρά και μου τις έσπαγε!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Γενικά αξίζει το αυταρχικό στην φυλής; Είναι κάτι το οποίο θα ήθελα να δοκιμάσω

Δοκίμασε Άννα Κουβανέζα από Φυλής 99
αν είναι εκεί. Νομίζω καλύπτει τέτοια θέματα. (αμάν...καρφώθηκα)

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.468
Πόντοι
3.436
Η Αθηνα η πειραιωτισα απουσίαζε αρκετό καιρό, είναι μοναδική, είναι κατηγορία από μόνη της, λίγο η εμφάνιση, λίγο το στυλ, η άνεση της, ο συνδιασμος από τα προστυχολογα που χρισιμοποιει.
απο όταν εμφανίστηκε άνοιξε μια νέα κατηγορία στις κοπελιές που μας κάνουν παρέα κατόπιν χρηματικής αμοιβής, στην πορεία πολλές προσπάθησαν να την αντιγραψουν αλλά χωρίς επιτυχία, ίσως εν μέρη.
Καλώς ήρθε λοιπόν αλλά εγώ θα πω κ το άλλο αντέ με το καλό κάποια στιγμή να μας έρθει κ η καμελια από Μολδαβία που ήταν εκεί.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
εσυ απαντας για τον citizen και ο citizen απανταει για σενα βλεπω....cool m8.... μηπως ειστε το ιδιο ατομο η' μηπως ειστε ζευγαρακι??? οχι τιποτα αλλο, απλα να ξερω για  μη χαλαω τζαμπα "σαλιο"...
Ο Γεώργιος Παπανδρέου μιλούσε από το βήμα της βουλής. Και ένας βουλευτής πεταγόταν συνέχεια από τα πίσω έδρανα υβρίζοντας τον τότε πρωθυπουργό και επί δεκαετίες πολιτικό.

Ο Παπανδρέου λοιπόν, όταν άκουσε μια ύβρη προς το πρόσωπό του, σταμάτησε να μιλά και ρώτησε «ποιος το είπε αυτό;». Και όταν στη συνέχεια ο υβριστής του, του απάντησε «εγώ», ο Γεώργιος Παπανδρέου γύρισε και είπε «α, τότε δεν έχει καμία σημασία!»
Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.173
Πόντοι
2.560
τι εμφανιση εχουν αυτες;

Το Σουζυ οπως λεει και μια τσατσα ειναι σαν αγορακι θηλυπρεπη με ξανθα μαλλακια αλα γκαρσον συμπαθητικο κορμακι,δυνατα κωλομερια και εναμισαρι βυζακι.Δεν κανει ιδιαιτερα κολπα.Πιπα σχετικα καλη,ακαποτη αν θες και πισωκολλητο οπου την κοπανας για θανατο,αντεχει.
Η Λανα ειναι η μπαμπατσικη της παρεας.Εχει μπουταρες και ας πουμε δυομισαρι βυζι.Εχει ξανθα πλατινε εξτενσιον και τατου μπιστολι στο μπουτι.Λιγο κοιλουμπα αλλα συμμετεχει καλα στο γαμησι.Πιπα δυνατη αλλα της ξεφευγει δοντι αν εισαι μεγαλουτσικος.Για τις αλλες δεν εχω αποψη δεν ετυχε να φασωθω.

Metaximas - Metaxa

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Την διμετρη μουναρα πιτσιρίκα σερβιτόρα του μαγαζιού την έχεις δει ?

Μη γνωρίζοντας την ακολούθησα μια μέρα στην Ιασωνος καθως κρατούσε ενα

φρέντο καπουτσίνο. Μπηκε μεσα στο Ιας 32 ευθεία για να παραδώσει την

παραγγελία. Στο σαλόνι την σταματησα και της είπα οτι θα την πάρω μια ώρα

δωμάτιο να την γλειψω απο πανω μεχρι κατω.

Δε δουλεύω εδω μου ειπε η μικρή. Και σε ποιο δουλεύεις ? Την ερωτω εγω.

Δεν καταλαβατε μου λέει δεν είμαι ιερόδουλη ειμαι ανηλικη.

Και πρέπει να περιμένω να γινεις ενηλικη δηλαδη ?

Η μικρή κολλησε και δε μου απαντησε ωστόσο η τσατσά έκανε κίνηση

να πιάσει το σκουπόξυλο και να με κυνηγήσει.

Μην της μιλάς ειναι ανήλικη  μου λέει με αυστηρό ύφος !

Και τι κάνει μια ανηλικη μεσα στο μπουρδέλο της απαντω.

Έπειτα καταλαβα....

Ημουνα κι εγω εκει,περιμενα να βγει μια χοντρη...

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.446
Πόντοι
27.261
Ο Γεώργιος Παπανδρέου μιλούσε από το βήμα της βουλής. Και ένας βουλευτής πεταγόταν συνέχεια από τα πίσω έδρανα υβρίζοντας τον τότε πρωθυπουργό και επί δεκαετίες πολιτικό.

Ο Παπανδρέου λοιπόν, όταν άκουσε μια ύβρη προς το πρόσωπό του, σταμάτησε να μιλά και ρώτησε «ποιος το είπε αυτό;». Και όταν στη συνέχεια ο υβριστής του, του απάντησε «εγώ», ο Γεώργιος Παπανδρέου γύρισε και είπε «α, τότε δεν έχει καμία σημασία!»
Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι

εκει εσυ...keep arlubing !

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δικαίωμά του καθένα είναι να κάνει ό,τι γουστάρει και κανείς δε μπορεί να κάνει κουμάντο στα αρχίδια(ή το μουνί) του αλλουνού.
Άμα κάποιοι/ες είναι κασκαντέρ δικαίωμά τους να παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράματα.
Γιαυτό κι εγώ συνήθως προτιμώ σχετικά νέες κοπέλες που κάνουν απλό πρόγραμμα.
Άμα η άλλη είναι καμιά σιτεμένη θεία που έχει γυρίσει το κοντέρ 3 φορές, τότε πώς θα συναγωνιστεί τη νέα και όμορφη;
Μόνο ένας τρόπος υπάρχει κι ας κράζουν εδώ πολλοί, αυτή είναι η αλήθεια.
Θα μου πεις υπάρχουν και νέες που το κάνουν αλλά είναι πολύ πιο λίγες και συνήθως κάνουν μπαμ.
Γενικά όσοι ασχολούμαστε με αυτό το σπορ, παίζουμε με τις πιθανότητες είναι η πικρή αλήθεια.
Ο καθένας ανάλογα με την εκτίμηση που έχει στον εαυτό του αποφασίζει και πόσο θα ρισκάρει.
Εγώ πάντως την αγαπάω τη ζωή και την υγεία μου, αλλά αν κάποιοι θέλουν να ρισκάρουν δικαίωμά τους.
Εγώ θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για τον εαυτό μου αποφεύγοντας τις κακοτοπιές, που όσο αυξάνεται η εμπειρία στο χώρο τις αντιλαμβάνομαι και πιο εύκολα.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.804
Πόντοι
736
Κατεβηκα σκαστος για επιθεωρηση στο Μεταξι χωρις πολλες ελπιδες,πηγα να δω αν η Στελλα δουλευει απο το απογευμα αλλα ηταν παλι η Μαρια,μπηκα στο Κολωνου 48 να δω αν ειναι το Μαρακι και τελικα σημερα γυρισε,κατεθεσα εκει και για αλλη μια φορα μια χαρα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom